Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sanırım tartışmanın içine düştüm cevap alamıcam

zambak kusura bakma canım tam tartışmanın ortasında geldin soruna gelince bu kadar erken belirti olabilir ama yinede kendini fazla kaptırma çok istediğimiz için vücudumuz bize bazen oyun oynuyo psikolojik belirtiler üretiyo ben çok yaşadığım için biliyorum.

farkındayım ne bilem biden online mesaj takipten baktım bana en yakın sizin konu var bende okumadan direk daldım bide ne bakim tartışıyosunuz.yanlış anlaşılma deyip kapatın ya eminim uzatılacak bişi değildir kaydirigubbakcemile5

zeynep alaycı ve umursamaz bir konuşma tarzın var ne düşünürseniz düşünün gibi bunu sen dedin.

zambak bu topiği yeni açtık belki sanada uğurlu gelir gel katıl aramıza canım aşılama falan mı yaptırdın hele biraz anlat kendini belirtilerinide tekrar yaz tartışamadan tam göremedim.

şu işe bak ya yeni topik açtık güya tartışmalarla başladı gibi bişey oldu of nasıl canım sıkıldımafoldumben

herkesten özür diliyoırum bu kadar uzadıgı için

ilk kez böyle bişeyle karşılaştım ya sinirden ellerim titriyo

o tartışmayı kapatıp bana odaklanın öle anlatırım ben kendimi antepte yakınmış

[
ben istanbulluyum canım dogma büyüme

seninle konuşamadım kusura bakma İNŞALLAH hamilesindir

ALLAHIM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

amin ;siz bence kendinizi strese sokuyonuz böle yaparak;benden sölemesi tartışmayı bırakarak yola devam ederseniz size devam ederim yoksa ben kaçarım ona göre;bide hepimiz bebk istiyoruz ya bütün alınganlıklarımız üstümüzde oluyor ondan dolayı fazla yüklenmeyin birbirinize hepimiz aynıyızzemuszemuskaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…