Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya tamam ya ne desem zaten yanlış anlıyorsunuz ben onun dediğine gülmedim ben kendimin yanlış anladığıma güldüm hayır olsunu hayırlı olsun okudum hala anlamamakta diretiyorsunuz ya bu nası bişey

zeynep senin canın kavga etmek istiyo herhalde tamam edelim o zaman benimde canım burnumda zaten kavga edecek birini arıyodumklava:kötükedihüso

emine ALLAH RAZI OLSUN SENDEN canım beni anladıgın için teşekkür ederim

merhabalar bi sorum olacak benimreg olmama 5 gün kaldı. midem bulanıyor ara ara mide bulantım var çok yorgunum uykusuzum bide gögüslerimde hiç ağrı yok regl den önce ağrır normalde,sizce bu belirtiler için werkenmi

benim bişey yaptığım yok 2 kişi oldular üzerime geliyorlar
bende niyetimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta diretiyorlar

eminenin ne sucu var anlamadım ya senle ben konuşuyoruz zeynep senden rica ediyorum bu konuyu burda kapat

öyle kıvırma cümleleride sana hiç yakışmıyoo

benim bişey yaptığım yok 2 kişi oldular üzerime geliyorlar
bende niyetimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta diretiyorlar

düşünmeyin o zaman ya beni gerçekten tanıyan bi emine var diyodum oda tanıyamamış demekki ,
ben burda ne konuşuyorum siz ne

zeynep kendine gel artık yeter ağzından çıkanı kulağın duysun ikimiz bir olmuşuz üstüne geliyomuşuz yokya yok güzelim senin üstüne gelen sen kendin yaratıyosun kavga ortamını hem anlayışım kıt değil herşeyi gayet iyi anlıyorum merak etme.

emine aleyna ve ben üçümüz ahirette bu konuyu görüşelim kimin niyeti neymiş zaten orda doğrusu çıkar

ama aleyna sen bana yanlış yapıyorsun dedin

kusura bakma ama ben bunu kaldıramam

konu ahirete kadar uzanda zeynep hakkaten seni anlamıyorum canım kusura bakma.

emine konuşmayalım artık
sürekli hakaret nereye kadar artık

ne hakareti ya kim hakaret etti sana herşeyi büyütmeyi ne kadar seviyosun böyle konuşmayalım artık derken konuyumu kapatalım diyosun yoksa bundan sonra konuşmayalımmı anlamadım.

bak konuşmaya bak nasıl düşünürseniz düşünün böyle mi denir zeynep karşındaki insanı kırarak konuşuyosun farkında değilmisin
yok hani beni yanlış anlayıp yargılıyorsunuzya kul hakkına girmiş oluyorsunu bu sebepten zaten karşılaşıcaz onu demek istedim

dünyada yüzyüze karşılaşamıycaz nasılolsa

ne demek kul hakkı ya sen bunun ne demek olduğunu biliyomusun kul hakkına giren yok burda sinirden deli oldum burda haa durduk yere bu nasıl bişey böyle ya sabır söylediğin şeyin farkındamısın doğru düzgün konuş tamammı.

özel mesajda konuştugumuz

bu benim yazım

ama gülmen cok yanlış ben senin için dedim

aman sende hemen yanlış anla iyi ne anlarsanız anlayın o zman ben başka şeye güldüm dedim sen ne diyorsun

buda senin yazın zeynep

Son düzenleme:
heh ya kızlar ben aralim bari tartışmayı aman bi yanlış anlama olmuş aranızda ben onu anladım. okuduklarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…