ya tamam ya ne desem zaten yanlış anlıyorsunuz ben onun dediğine gülmedim ben kendimin yanlış anladığıma güldüm hayır olsunu hayırlı olsun okudum hala anlamamakta diretiyorsunuz ya bu nası bişey
sen gülünce noluyo biliyomusun aleynanın söylediği şeyle dalga geçmiş oluyosun aslında onunda söylediği hayır olsun cümlesini günlük yaşantıda hep duyarız ve bu gerçekten gülünecek bişey değil kızma bana seni yargılamak için söylemiyorum bunları gerçek olduğu için söylüyorum.
benim bişey yaptığım yok 2 kişi oldular üzerime geliyorlar
bende niyetimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta diretiyorlar
benim bişey yaptığım yok 2 kişi oldular üzerime geliyorlar
bende niyetimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta diretiyorlar
düşünmeyin o zaman ya beni gerçekten tanıyan bi emine var diyodum oda tanıyamamış demekki ,
ben burda ne konuşuyorum siz ne
emine aleyna ve ben üçümüz ahirette bu konuyu görüşelim kimin niyeti neymiş zaten orda doğrusu çıkar
ama aleyna sen bana yanlış yapıyorsun dedin
kusura bakma ama ben bunu kaldıramam
emine konuşmayalım artık
sürekli hakaret nereye kadar artık
bak konuşmaya bak nasıl düşünürseniz düşünün böyle mi denir zeynep karşındaki insanı kırarak konuşuyosun farkında değilmisintamam kapattım biri beni yanlış anlayınca cinlerim tepeme çıkıyo anlatmaya çalışıyorum bi hızla ama siz kavgacı zannediyorsunuz nasıl düşünürseniz düşünün ben düze çıkmaya çalışıyorum
yok hani beni yanlış anlayıp yargılıyorsunuzya kul hakkına girmiş oluyorsunu bu sebepten zaten karşılaşıcaz onu demek istedim
dünyada yüzyüze karşılaşamıycaz nasılolsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?