Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
avatarımda yazıyoya iç anadoluluyum

al birini ötekine vur

gülüm al ötekine vur ne demek sen çok agrasifsin bence ve yanlış anlıyorsun ne desek cevabın sert tabikide ama ben anlarım seni hliyle tartışıyosun sinirlisin. ben zaten avantarını görüyorum konu değişsin diye tartışmaya benide al diye değilkafamçokkarıştı

avatarımda yazıyo demedin yazıyoya kızar gibi dedin. aman tamam ya ben sana bişey demiyorum artık bu konuşma tarzı sana normal geliyo olabilir ama bana öyle gelmiyo senin konuşma tarzın buysa bişey diyemem zeynep.

neden bana bari dövseydin dedin bu cümlen benşi daha çok sinirlendirdi ama beni daha tanımayan biri nasıl böle bişi der

zeynep allah aşkına beni güldürme sen nasıl tanımadığın birine alınıyorsan bende dövecen deme hakkına sahibim fazla uzatma bana dalaşma istersen ben öteki kızlar gibi naza çekemem seni ona göre

zambak arkadaşım ben gidiyorum yerime sen gir

ben geçen seferkinde herşeyi unutup gelmiştim ama dayanamıyorum

beni kavgacı
asi
biri zannediyorsunuz ama bu sizin görüşünüz saygı duyuyorum

geçen sefer herşeyi unutup geldin öylemi unuttuğun şey neydi biz mi hatalıydık yani yaptıklarımızı mı unutup geldin ya bu nasıl bişey ya sinirden deli olucam şimdi ne bu ya gitmek istiyorsan git yeter artık söyle söyle sonrada yağ gibi yüze çık oh ne güzel.

neden bana bari dövseydin dedin bu cümlen benşi daha çok sinirlendirdi ama beni daha tanımayan biri nasıl böle bişi der
zeynep sendeki sorun ne anlamıyorum seni tanımayan bir kişi bunu verdiğin cevaptan dolayı diyebilir.
o zaman demeyin siz beni 1 senedir tanıyorsunuz aleyna 1 yada 2 aylık
beni anlaman gerekirken üzerime geldiniz
seni bir yıldır tanıyor olmam yanlışlarını kabul etmemi sağlamaz ben taraf tutmuyorum gerçek neyse onu söyledim.

seninle işim yok benim kimsenin nazına ihtiyacım yok benim zaten

benim hiç işim olmaz senin gibi alıngan ve herşeyi uzatanla naz istesende bende yok hayatım ben güzellikle bi soru sordum ve yinede memnun oldum dedim sen uzattın şekerim kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinnikafamçokkarıştılülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…