selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
bende ıste ondan korkuyorum yagrının sonrasından cunkı kafama takmamam gerekıcek ama bılıorum bır sanıye aklımdan cıkmıcak benım
sizde sorun yok demekki peki rahim filmi cektirdin mi
bide eşinin teslerinde morfoloji iyimi o na cok önem veriyolar dr
benim eşimin hepsi sınırdaydı 1 sene önce belki iyice düştü bilmiyorum artık
sana ne desek boş canım aynı yollardan gectik seni çok iyi anlıyorum dua etmekten başka çaremiz yok ben öyle yapıyorum
ıyyıız tesekkurler sız
bende ıyıyım canım. sanırım asılama yaptırcaksın. bende yaptırmıstım. cok korkmustum ama korkulcak hıcbısey yok. ALLAH yardımcın olsun canım
evet canım hsg çekildi ama bu dr yineleyecek önümüzdeki hafta gün ayarlıyacak tekrar yapalım dedi
eşimdede sorun yok
sen eşine polen yedirsene o çok faydalıymış
dogru soyluyosun yaaa ne bılım alısverıs falan yaparım bol bol belkı kafam dagılır hıc dusunmem cozum uretmeye calısıyorum
mehaba canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
ozlemaycım meraba canım. hsg yı ne zaman cektırdın aradan baya zaman gectımıkı doktorun tekrar ıstıyo
kafa dengi bi arkadaş yokmu onla otur kalk ordan burdan sohbet kafa dagıtır
hoş bulduk canım ya ne olmuş gecmişe baktım cok ayıp bi kaç kişi yüzünden zeynom eminem size yakışmadı hani bu topik bizimdi hani yeni umudumuzdu ne oldu eminem zeynoyu bilion hareketli ve biz biliozki zeynepin içinde zerre kadar kötü birşey yok zeynom sende emineyi bilirsin seni nasıl desteklediğini canım lütfen hani birbirimizden kopmayacaktık sebebsiz yere bebeğin verdiği sebebsiz gerginlik zeynom senide eminem senide görmek istiom burda emine canım taraf tutma değil ama zeynonun üstüne baya gitmişsiniz canım zeynoyu bilion canım lütfen hatrım varsa konuşun olumunekankayizsmile
esinte beyzanur nerelerdesiniz ya çok canım sıkıldı.
2 yıl oldu yaptıralı bu dr herşeyi kendi yapmak istedi bide özel olunca ıvır zıvır yapıyorlar işte
ne ayıbı esinte bikac kişi ben mi oluyorum
tam olarak okumadın galiba konuyu
bizimde içimizde kötülük yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?