Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende ıste ondan korkuyorum yagrının sonrasından cunkı kafama takmamam gerekıcek ama bılıorum bır sanıye aklımdan cıkmıcak benım

bende ıste ondan korkuyorum yagrının sonrasından cunkı kafama takmamam gerekıcek ama bılıorum bır sanıye aklımdan cıkmıcak benım

sana ne desek boş canım aynı yollardan gectik seni çok iyi anlıyorum dua etmekten başka çaremiz yok ben öyle yapıyorum

sizde sorun yok demekki peki rahim filmi cektirdin mi

bide eşinin teslerinde morfoloji iyimi o na cok önem veriyolar dr

benim eşimin hepsi sınırdaydı 1 sene önce belki iyice düştü bilmiyorum artık

evet canım hsg çekildi ama bu dr yineleyecek önümüzdeki hafta gün ayarlıyacak tekrar yapalım dedi
eşimdede sorun yok
sen eşine polen yedirsene o çok faydalıymış

sana ne desek boş canım aynı yollardan gectik seni çok iyi anlıyorum dua etmekten başka çaremiz yok ben öyle yapıyorum

dogru soyluyosun yaaa ne bılım alısverıs falan yaparım bol bol belkı kafam dagılır hıc dusunmem cozum uretmeye calısıyorum

ozlemaycım meraba canım. hsg yı ne zaman cektırdın aradan baya zaman gectımıkı doktorun tekrar ıstıyo

evet canım hsg çekildi ama bu dr yineleyecek önümüzdeki hafta gün ayarlıyacak tekrar yapalım dedi
eşimdede sorun yok
sen eşine polen yedirsene o çok faydalıymış

aslında aklımda da bi türlü kısmet olmadı bal arı sütü polen dimi

keciboynuzu kürü yaptım bi faydasını görmedim

mehaba canım hoşgeldinopuyorumnanaktan

hoş bulduk canım ya ne olmuş gecmişe baktım cok ayıp bi kaç kişi yüzünden zeynom eminem size yakışmadı hani bu topik bizimdi hani yeni umudumuzdu ne oldu eminem zeynoyu bilion hareketli ve biz biliozki zeynepin içinde zerre kadar kötü birşey yok zeynom sende emineyi bilirsin seni nasıl desteklediğini canım lütfen hani birbirimizden kopmayacaktık sebebsiz yere bebeğin verdiği sebebsiz gerginlik zeynom senide eminem senide görmek istiom burda emine canım taraf tutma değil ama zeynonun üstüne baya gitmişsiniz canım zeynoyu bilion canım lütfen hatrım varsa konuşun olumunekankayizsmile

ne ayıbı esinte bikac kişi ben mi oluyorum

tam olarak okumadın galiba konuyu

bizimde içimizde kötülük yok

ne ayıbı esinte bikac kişi ben mi oluyorum

tam olarak okumadın galiba konuyu

bizimde içimizde kötülük yok

canım özele bak sana demedim ama cok gereksiz ne oldu böle zeyno beyza ben özlemay hepimiz başından beri beraberiz birbirimizide cok iyi tanıyoz tatlım.hemen negatif dşünme bak sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…