öyle deme canım lütfen verdiğim linki oku bu söylediklerimizle günaha giriyoruz resmen.
ah be güzelim ezan okunuyo şuan Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün o bir şanssızlıktı geçti gitti unutmaya çalış bundan sonra geçmişe değil geleceğe bak üzme kendini:teselli:
(Allahü teâlâ buyurdu ki: Benim hükmüme razı olmayan ve verdiğim musibete sabretmeyen benden başka Rab arasın.)
ayyy bu çok kötü napıcaz
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL– KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL– HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.
iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.
iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.
(Allahü teâlâ buyurdu ki: Benim hükmüme razı olmayan ve verdiğim musibete sabretmeyen benden başka Rab arasın.)
ayyy bu çok kötü napıcaz
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL– KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL– HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.
iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.
iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.
özlemay benden tekrar hsg isteseer heralde veremem benım canım çok yanmıştı
kızlar biz günah mı işliyoz acana böyle yaparak isyan mı edyiyoz acaba bazen bunu çok düşünüyorum
AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN.hepimizden eminem herkes okusun tatlım
şimdi meryem suresini dinliyorum allah elimizi boş brakmasın
kızlar biz günah mı işliyoz acana böyle yaparak isyan mı edyiyoz acaba bazen bunu çok düşünüyorum
haklısın canım ben çok ağlıyorum üzülüyorum eşimde bana üzülme allahın gucune gider böyle isyan ediyosun diyo ben onu hiç ağlarken görmedım. amna ben ağlamadan duramıyorum. bu üzüntüden ama
kız yazık kocişlerimize kız dayanamam ben ona ben onun yanında hiç bişeyi kafama takıyo gibi görünmem ona kıyamam ben yazık o çalışıyo hergün evde ağlasam zırlasam şimdi oda işte nası çalışsın kuzum benim onun için o ne zaman evden çıkıp gitse ağlamaya zırlamaya başlıyorum rabbim sonumuzu hayır etsin inş..
kızlar idrar testim pozitif çıkmıştıya nasıl güzel bir duygu anlatmam inşallah yakın zamanda hepimiz o çift çizginin gerçeğini görürüz biranda dünyanın bütün yükü kalktı sanki üzerimden ama kısa sürdü:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?