Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
PEYGAMBERLERiN EVVELi HAZRETi ADEM ALEYHiSSELAM,
AHiRi iKi CiHAN SERVERi MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHÜ
TAALA ALEYHi VE SELLEM EFENDiMiZ HAZRETLERiNE
VE BU iKiSiNiN ARASINDA NE KADAR PEYGAMBERLER GELDi
VE GECTi VE SENiN CANiBiN DEN HER NE GETiRDiLER iSE BEN
ONLARIN CÜMLESiNE iNANDIM VE iMAN GETiRDiM.
DiLiM iLE iKRAR, KALBiM iLE TASDiK ETTiM.
HAKTIR VE GERCEKTiR. ASLA SEK VE SÜPHEM YOKTUR.

HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ.

öyle deme canım lütfen verdiğim linki oku bu söylediklerimizle günaha giriyoruz resmen.

yok canım bi stresle söyledim Rabbim neylerse güzel eyler aglıyordum demin bir arkadaş aradı müsaitsen sana cüz ayırdım okurmusun diye 5. cüzü verdi nisa süresi yani kadını evliligi açıklıyor 8 sayfa okudum şimdi içime bir ferahlık geldi biraz bundada bir hayır vardır

ah be güzelim ezan okunuyo şuan Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün o bir şanssızlıktı geçti gitti unutmaya çalış bundan sonra geçmişe değil geleceğe bak üzme kendini:teselli:

sağol canım benim amin hepimiz inşaallah

amin canım sayende bende dua ettim Allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlardan

Allahım affetsin bizi:Saruboceq:sendende Allah razı olsun yazdığın içinopuyorumnanaktan

hepimizden eminem herkes okusun tatlım
şimdi meryem suresini dinliyorum allah elimizi boş brakmasın

kızlar biz günah mı işliyoz acana böyle yaparak isyan mı edyiyoz acaba bazen bunu çok düşünüyorum

özlemay benden tekrar hsg isteseer heralde veremem benım canım çok yanmıştı

hoşgeldin beyzam benim ilk hsgyi doguda yaptırdım uzman dr a canım yandı ama dünkü kadar degil ve tüplerim açık çıkmıştı dün kötü oldum ve sag kapalı dedi bi daha yaptırmaya benimde gücüm yok

kızlar biz günah mı işliyoz acana böyle yaparak isyan mı edyiyoz acaba bazen bunu çok düşünüyorum

beyzanur yaşadıklarımız çok zor isyan demeyelimde stresten bunalımdan diyelim yoksa biz inançlı insanlarızameller niyetlere göredir bizim niyetimizde isyan yok haşa ama yaşadıklarımız bizi yoruyor artık dua ile aşarız inşaallah

kızlar ben biraz uzanacam kendimi toparlıyım biraz akşama kadar kendinize iyi bakın

haklısın canım ben çok ağlıyorum üzülüyorum eşimde bana üzülme allahın gucune gider böyle isyan ediyosun diyo ben onu hiç ağlarken görmedım. amna ben ağlamadan duramıyorum. bu üzüntüden ama

kız burdayım zaten yazdığın duaları okuyodum cnm benimde adetim bitti duş alıcam bi türlü kalkıpta alamıyorum...

hepimizden eminem herkes okusun tatlım
şimdi meryem suresini dinliyorum allah elimizi boş brakmasın
AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN.

bende zaman zaman düşünüyorum bunu hemen tövbe ediyorum kendime geliyorum şimdi olduğu gibi.

kız yazık kocişlerimize kız dayanamam ben ona ben onun yanında hiç bişeyi kafama takıyo gibi görünmem ona kıyamam ben yazık o çalışıyo hergün evde ağlasam zırlasam şimdi oda işte nası çalışsın kuzum benim onun için o ne zaman evden çıkıp gitse ağlamaya zırlamaya başlıyorum rabbim sonumuzu hayır etsin inş..

herkes duygusallığa bağlamış bugün yaw noluyosunuz kızlar rabbim inşallah dua ettiğimiz ellerimizi boş çevirmiycek ben buna inanıyorum acaba ilk hamilemiz kim olcak onu merak ediyorum...

kızlar idrar testim pozitif çıkmıştıya nasıl güzel bir duygu anlatmam inşallah yakın zamanda hepimiz o çift çizginin gerçeğini görürüz biranda dünyanın bütün yükü kalktı sanki üzerimden ama kısa sürdü:gitme:

bende pek ağlamam eşimin yanında çok üzülüyo ama bide beni düşün çalışıyorum bu kafayla bazen iş yerindekileri parçalayasım geliyokötükedihüso

ay cnm güzel bi duygu olmaz olurmu yaaa ne güzel ay rabbim inş..analı babalı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere ve olmayan herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…