Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bazen ölsemde kurtulsam diyorum

özlemay canım hayırlısı olur hakkında inş
zeynepcim abla sözü dinleyip geldiğine çok sevındım hepimizin hepimize ihtiyacı var canım

emine herşeyden ders almamız lazım ama biz niye böyleyiz bilmiyorum insan olarak çok nankörüz hep olsun istiyoruz sağlığımıza şükür etmiyoruız. herşey bian önce olsun istiyoruz çöok merak edıyorum acaba çocuğum olsa bu sefer ne için üzülürüm

yani ilacın dozunu ayarlayamayınca karın sumu topluyo düşünme bunları böyle bişey olmayacak at kafandan hemen.

ayarlayamayınca değil canım hani pko varya bende çok yumurta oluşuyo bende ve bi anda çok büyüyolar eğer doğru doz vermezlerse bi anda büyüyüp ohss oluyorsun karın su topluyo

diğer yaptırdığım yer öle çok doz vermişti ohss oluyordum karnım çok şişti
transferden sonra bana tekrar çatlatma vurdularki diğer gelişenlerde çatlasın çok büyümesin diye yani resmen bocaladılar canımı zor kurtardım ordan o çatlatma iğneside bebeğimi öldürdümafoldumben

zeynepcim sanada geçmiş olsun canım çok ii bir doktor bul bence rabbım hayırlısnı verır inş

(Allahü teâlâ buyurdu ki: Benim hükmüme razı olmayan ve verdiğim musibete sabretmeyen benden başka Rab arasın.)

ayyy bu çok kötü napıcaz

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL– KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL– HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.

iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.

iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.

ah be güzelim ezan okunuyo şuan Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün o bir şanssızlıktı geçti gitti unutmaya çalış bundan sonra geçmişe değil geleceğe bak üzme kendini:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…