Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynep senin durumun için ne yapılacak canım

doktor tüpe devam dedi o pko doğuştan olurmuş onda sorun yok prolaktin yüksek gebelikte düşme olurmuş
sürekli zayıf kalmam ve spor yapmam gerekiyor ve şekerden uzak durmalıymışım

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

off herbirimizinki ayrı bir dert napıcaz bilmiyorum benimkide stresten oluyomuş değerim yükseliyo benim üzülmemem lazım hiçbişeye

zeynep bugün kimseyi teselli edemiyorum noldu bana böyle Allahım sen yardım et bizlere:Saruboceq:

doktor tüpe devam dedi o pko doğuştan olurmuş onda sorun yok prolaktin yüksek gebelikte düşme olurmuş
sürekli zayıf kalmam ve spor yapmam gerekiyor ve şekerden uzak durmalıymışım

öldürsünler bizide kurtulalım senağlama

zeynep drlar çok rahat söylüyorlar üzülme stres yapma diye söylemek kolayda uygulamak o kadar zorki hele hastanede beklerken sırayı hamile olanları kucagında bebegiyle kontrole gelenleri görüpde üzülmemek

hepimizin eşleri perişan oldu bizimle berabermafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

resmen hayata küstüm canım hiçbişey istemiyor ne yemek ne giyinmek ölü gibiyim bugün arkadaşlar oturmaya çagırıyor tlfda sesimden anlamasınlar diye ne diyecegimi şaşırdım ooofffffff
ne zor sınav bu yarabbim

kıslar niye böyle oldukki offf hadi moralimizi düzeltelim beterin beteride var değilmi
hadi o kadar lösemili çocuklar bebekler var ilik bekleyenler onların yanında bizimki neki değilmi mafoldumben

kıslar hadi hz. ebübü düşünün ya yusuf 7 sene zindanda

hz. ibrahimi düşünün ateşe attılar sabretti biz neyizki onların yanında

sanki beni anlamışsın ben konuşmak dahi istemiyorum mecbur olmasam evden çıkmam hastanede sıra beklemek işkence resmenmafoldumbençok zor bir sınavdan geçiyoruz kızlar Rabbim kimseyi bununla sınamasın tabi herşeyin doğrusunu Allah bilir ama çok zor ya çooookkkk napıcaz biz.artık hamile birini gördüğümde imrenerek bakmak istemiyorum Allahım sen affet yarabbim isyan değil sözlerim içim yanıyo inancım sonsuz ama dayanamıyorum artık gücüm tükendimafoldumbenmafoldumbenbu dünyada çocuğu olmayanlara kabir azabı yok deniyo çok doğru bu dünyada çekiyoruz herhalde azabımafoldumbenmafoldumben

tabii bizden kötüler var ama işte insan kendi derdini görüyor büyütüyor hep hep polyannacılık yapan ben bugün laf geçiremiyorum kendime

düşünüyorum canım bunların hepsini düşünüyorum halime şükrediyorum her zaman hamd ediyorum ama bi hamile yada bebek yada bir sorun çıktımı kendimi kaybediyorum resmen Allahım sen affet böyle konuştuğum için yarabbim:Saruboceq:

böyle yapmayalım kıslar demekki bu çektiğimizi taşıyabilirmişizki allah omuzlarımıza verdi

işe gelesim yok eve gidip yemek yapasım biryere oturmaya gidesim hiçbişey yapasım yok bitek sizlerle konuşmak istiyorum.

bu ayın sonu evlilik yıldönümüm 6 yıl doluyor son 4 yıldır bir sonraki yıla hamile yada bebegimle girmeyi umut ettim ama malesef bu yılda olmadı onun hüznüde var bugün takvimlere bakmak istemiyorum yıl kaç ayın kaçı olmuş diye ögrenmek acıtıyor içimi

aynen bende senin gibiyim bizimde temmuzda 5 bitecek 6 ya giricez bende onu düşünüyodum bugünlerde:çok üzgünüm:

kıslar kendinize gelin hadi bakın benimki bebekten çok ölüm tehlikem var
doktor eğer dozunu iyi ayarlayamazsa ohss olup çatlarım valla ölür giderim
beterin beteri var bu yaşta diyet yapmaya başladım
hamile kalırsam günüm spor yapmakla ve diyet yapmakla geçecek

nasıl yani ohss ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…