- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
bu arada hemen demem lazım. göğüs hassasiyetim iyice artmış bulunmakta. normalde adet olacaksam eğer yumurtlamadan sonra 3 gün maksimum acırdı. onda da uçları değil. her yeri acırdı. şuan 5. gün ve uç bölgeler baya hassas :)
ay benimde öyle kuşum yaaa artık sütyene sığdıramıyorum uçları sürttükçe çok acıyo dokunamıyorum bile. ama bugün karın ağrısıyla uyandım niye ağrıdıki bu böyle :26:
günaydın kızlaaaaar bata 7 gün
hayırlısıyla bu ay güzel haber verirsin inşallah cutemmmmbu arada hemen demem lazım. göğüs hassasiyetim iyice artmış bulunmakta. normalde adet olacaksam eğer yumurtlamadan sonra 3 gün maksimum acırdı. onda da uçları değil. her yeri acırdı. şuan 5. gün ve uç bölgeler baya hassas :)
canım o zaman umarım yanlis düşünüyorumdur ama kimyasal gebelik olabilir:26:ya ben hamiş olduğumdan hala emin değilim bugün sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı :/ o testiyaptığımda adet günümdü ama şuan çıkmıyo
günaydın canım bende aynı şeyi yazmaya gelmiştimki sen yazmışsın satımız aynı canım benim bugün adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo yaneden ola ki acaba. aralığın 28 günse 6 gün var bu ay 31 çünkü canım
ay valla bilemiyorumki canım yaa bu ağrı keyfimi kaçırdı her ne kadar umudum olmasada herkesde aynı belirtileri görünce ümitlenmiştim.
aralığım aslında 26 gün ama kürtajdan sonra bi toparlanamadı rahim. yani geçen ay 7 sinde olmuştum ondan bu ayda onu bekliyorum
herkeslere Günaydınnnnnnnnn
ay bugün 1 eylülcülerden güzel haber alsak artık offff
ortada da yoklar ki
aynen canım benimde kafama takıldı İnş. hamileyizdir ve sağlıkla alırız kucağımıza.birde benim bugün akıntım var ya dolgun beyaz uzayan neden olur bilgin varmı
gobüşüne de sirayla isimlerimizi yazdiralim ay ne hos olurgünaydın
evet artık biri gelsin hamileyim desin ayağını sürtsün İnş.
gobüşüne de sirayla isimlerimizi yazdiralim ay ne hos olur
bişi konuşumıyorum canım diyemiyorum burayada gelmicem artık diyorum duramıyorum neyse ki burada mutlu insanları görüp mutlu olmaya çalışıyorum bilmiyorum...
senin aralığın kaç gün oluyo canım 2 gün ilerimi atıyor
ay benimde öyle kuşum yaaa artık sütyene sığdıramıyorum uçları sürttükçe çok acıyo dokunamıyorum bile. ama bugün karın ağrısıyla uyandım niye ağrıdıki bu böyle :26:
günaydın kızlaaaaar bata 7 gün
arkadaşlar testimin resmini koyucam yorumlamanız için ama telefondan nasıl koyucamki
aynennn katılıyorumhahaha izdiham yaşanır göbeği bırak bedeni yetmez isim yazmaya
cnm. benim de 7 gun var. karin agrim yok sukur.
ara ara sag kasigimda agrii varm goguslerimi zaten hic demeyeyim.bir de bugun belim agrimaya basladi.
cnm. yeni mesaj ac. asagida eklenti gibi birsey olacakti ona tikla. yeni gelen sayfanin sag ust kosesinde dosya sec va ona tiklayinca iatedigin resmi sec. dosya yukle de. sonra sayfanin sag alt kosesindeki bitir kismina tikla. bu kadar. kesaja foton eklenmis olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?