Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ay benimde öyle kuşum yaaa artık sütyene sığdıramıyorum uçları sürttükçe çok acıyo dokunamıyorum bile. ama bugün karın ağrısıyla uyandım niye ağrıdıki bu böyle :26:

günaydın kızlaaaaar bata 7 gün

günaydın canım bende aynı şeyi yazmaya gelmiştimki sen yazmışsın satımız aynı canım benim bugün adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo ya neden ola ki acaba. aralığın 28 günse 6 gün var bu ay 31 çünkü canım

hayırlısıyla bu ay güzel haber verirsin inşallah cutemmmm
ya ben hamiş olduğumdan hala emin değilim bugün sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı :/ o testiyaptığımda adet günümdü ama şuan çıkmıyo
canım o zaman umarım yanlis düşünüyorumdur ama kimyasal gebelik olabilir:26:

herkeslere Günaydınnnnnnnnn
ay bugün 1 eylülcülerden güzel haber alsak artık offff
ortada da yoklar ki

ay valla bilemiyorumki canım yaa bu ağrı keyfimi kaçırdı her ne kadar umudum olmasada herkesde aynı belirtileri görünce ümitlenmiştim.
aralığım aslında 26 gün ama kürtajdan sonra bi toparlanamadı rahim. yani geçen ay 7 sinde olmuştum ondan bu ayda onu bekliyorum

aynen canım benimde kafama takıldı İnş. hamileyizdir ve sağlıkla alırız kucağımıza.birde benim bugün akıntım var ya dolgun beyaz uzayan neden olur bilgin varmı

aynen canım benimde kafama takıldı İnş. hamileyizdir ve sağlıkla alırız kucağımıza.birde benim bugün akıntım var ya dolgun beyaz uzayan neden olur bilgin varmı

inşallah hamileyizdir canım ama dediğim gibi benim hiç umudum yok bütün bu belirtilerim psikolojik çıkacak bak gör :)
akıntıları bilemiyorum canım bi fikrim yok

arkadaşlar testimin resmini koyucam yorumlamanız için ama telefondan nasıl koyucamki

cnm. benim de 7 gun var. karin agrim yok sukur.
ara ara sag kasigimda agrii varm goguslerimi zaten hic demeyeyim.bir de bugun belim agrimaya basladi.

Gunaydin, ay ben yeni uyandim..

ben gene ruya gordum yoruma bakin ya..gelde umutlanma..gelde vucudu dinleme..

Rüyada Kıyma Görmek konusunda 4 ayrı kaynaktan islami rüya tabiri ve rüya yorumları bulunmuştur.

Bir kimsenin rüyada dövülmüş et görmesi, çalışıp çabalayarak bir şeyin neticesini istemeye işarettir.
■ Bazı kere de bu rüya, bekâr için evlenmeye ve hâmile kadın için de erkek çocuğa delâlet eder.
■ Yine bu rüya, ortaklar ile malın karıştırılmasına ve onların arasında kârlı ve faydalı bir neticenin alınmasına işarettir.

HICRANIM
korkma kiz bazilari genede kaliyomus..:44::44:

arkadaşlar testimin resmini koyucam yorumlamanız için ama telefondan nasıl koyucamki

cnm. yeni mesaj ac. asagida eklenti gibi birsey olacakti ona tikla. yeni gelen sayfanin sag ust kosesinde dosya sec va ona tiklayinca iatedigin resmi sec. dosya yukle de. sonra sayfanin sag alt kosesindeki bitir kismina tikla. bu kadar. kesaja foton eklenmis olur.

cnm. benim de 7 gun var. karin agrim yok sukur.
ara ara sag kasigimda agrii varm goguslerimi zaten hic demeyeyim.bir de bugun belim agrimaya basladi.

slm canım benimde bata 6 gün falan var hem karın ağrısı hemde akıntı oldu bugün akıntı dolgun beyaz ve yapışkan neden olurki acaba

elimdeyken daha iyi gözüküyor kızlar.t nin aşağısında.belkide bna öle geliyodur bilemiyorum

Eklentiler

• $1176204_158286281042536_146924399_n.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 37

canım benim çok sağol sayende yükleyebildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…