Sırf bunlar icin demiyorum ama ayrı bi ısındı kanım sana. Temiz kalpliligin asikar ayrıca yardım severlerin de ortada eminim gönlüne gore ödüllendirecek bu hayat seni. Dediğin gibi ben gun gun yazıyorum artış başlayınca haber vericem sana. Yardımların icin gercekten Sagol
ben adetin 2. günündeyim ,şimdi başlasam ateş ölçmeye olurmu ki
sen nasıl yapıyosun ...sabah erken kalkamam ama:26:
bide benim ateş ölçer digıtal ama kulaktan ölçüyo olur mu....
ben adetin 2. günündeyim ,şimdi başlasam ateş ölçmeye olurmu ki
sen nasıl yapıyosun ...sabah erken kalkamam ama:26:
bide benim ateş ölçer digıtal ama kulaktan ölçüyo olur mu....
Ben dde adetin ikinci gunu başladım bende yenilik bu konularda ama önemli olan adetlerin yakalamak diye biliyorum. Genelde ağızdan ya da vajinadan ölçüm yapılıyor kulaktan ölçüm konusunda da bir fikrim yok ama sen yine de başla bence yine doğru sonuc veriri netice de nerenden öldüyorsan hep oradan ölceceksin yoksa olmuyor. Bir de çizelge tut yani günlük yaz ben her sabah 8.30 da uyanıyorum yataktan çıkmadan hemen ölçüyorum ideal zaman 6-8 arası diyorlar sabahleyin. Bence fark yapmaz tabii bence önemli plan uyanır uyanmaz ve hareket etmeden olması çünkü bazal ısı bu almak istediğimiz. Bir de cuteheart a sormak lazım bu konuda en deneyimlimiz çünkü ben yeni başladım daha 5 gun falan oldu anca. Halen bir fark goremiyorum kendi ısımda s
Ben dde adetin ikinci gunu başladım bende yenilik bu konularda ama önemli olan adetlerin yakalamak diye biliyorum. Genelde ağızdan ya da vajinadan ölçüm yapılıyor kulaktan ölçüm konusunda da bir fikrim yok ama sen yine de başla bence yine doğru sonuc veriri netice de nerenden öldüyorsan hep oradan ölceceksin yoksa olmuyor. Bir de çizelge tut yani günlük yaz ben her sabah 8.30 da uyanıyorum yataktan çıkmadan hemen ölçüyorum ideal zaman 6-8 arası diyorlar sabahleyin. Bence fark yapmaz tabii bence önemli plan uyanır uyanmaz ve hareket etmeden olması çünkü bazal ısı bu almak istediğimiz. Bir de cuteheart a sormak lazım bu konuda en deneyimlimiz çünkü ben yeni başladım daha 5 gun falan oldu anca. Halen bir fark goremiyorum kendi ısımda s
kızlar doktora adetli iken mi gitmek gerekir...
ben adetlerim uzun sürüyor die gitcem hemde muayene olmş olurum diyorum...
adet bittikten sonra gitsem olmaz mı...
bide alttan mı bakıcaklar adetli iken:26:
aradaki fark ne...
28 günde oluyorum canım.ya eger hamileysem bebeğe zarar vericeğini düşündüğüm için öle dedim :) evt adetim 3 gün sürdü ve çok azdı.üstüne gördüm diye düşündüğüm için test yaptım.belirti hiç yok
Canım sen devam ediyormusun çalışmalara :) aynı günya adetler devam etsek mi ki bilemedim
yok canım az kaldı bata etmiyoruz 6 günümüz var
6mi benim geçen ay epey geç oldu bu 7 temmuz da oldum ağustos 9da oldum bu ayda öyle olursa 1 2 gün daha deneyelim diyorum :)
hadi hayirlisi.. insallaholursun..
guzel haberlerini bekliyoruz
hemen duzeltme yapayim cnm. Ya dil alti yada vajina icim digerlerinin hic birisi olmaz kesinlikle yanlis olur.
Birde sabah 6-8 arasi onemlim diger saatler hata veriyr. Denedim.. Ben kasim 2012 den beri olcuyrm. Genelde bazal vucut isim ymurta oncesi 36.2-36.3 filan. Ama ogleye dogru olan saatlerde bu deger 36.7 bile olur. Yani beni yaniltir hata yaparim. Ideal saatimiz 6-8. Degistirmeyelim.
Akintilarini da not et bu arada.
yaptik anacim amma velakin supermanlarin icerde durasi yokmus hepsi geri çıktı yaww ins icerde birazcik da olsa kalmistir....ahh canim bosuna iste sonra keske diyip durcaksiniz oda ne yatiyoo anamm..
biseyler yap...
acyomu peki cnm rahmi acyolar dyosun nasl oluyo o
Mrb canim sende pkoluydun dimi.... Uzulme bi gun olacak ins bide benim yasadiklarima bak daha yolun basindasindoktorum klomen ve glukofen dıye bı ılaca baslattı. gıt gıte umutlarım tukenıyo
ben 8.30 da başlamıştım diye ölçmeye bozmıyım dedim 8e a layım mı yoksa böyle mi devam ediyim benim vajinadan 3 gündür hep 36.6 cıkıyor gün içinde de 37.2 falan
yok cnm. Bu ayı böyle bitir. Gün içindeki değeri önemseme. Sabahkilere bakalım. Sen vajinal biz dil altı ölçüyoruz. Onun için bizim 26,1 filan çıkarken senin 36,6 filan çıkması çok normal.
kiz sen hamissin
ay topigimizin ilk hamisiiii hayırlı olsun canimmmm batin ne zamandı
belirtilerin neydi peki
canim yumurtlama zamaninda olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?