Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cok utandirdin beni. cnm tesekkur ederim..
hepiniz benim icin ayri ayri kiymetlisiniz ve degerlisiniz. ben en aci gunlerimi buralar da atlattim. simdinde bir iki yardimim olabiliyorsa lafi bile olmaz..
simdi sen atesini hergun yaz bana. hatta tablo yap. diger topigi kullan cmm. oradaki kizlar da superdir. hepsi yardim eder..

ben adetin 2. günündeyim ,şimdi başlasam ateş ölçmeye olurmu ki
sen nasıl yapıyosun ...sabah erken kalkamam ama:26:
bide benim ateş ölçer digıtal ama kulaktan ölçüyo olur mu....

cnm 2-3. gun fart etmez. ates olcer dijital olacak ama kulaktan olmazm ya dil alti yada vajina icinden olcmen sart. yoksa hata veriri. ona gore 1 tane al cnm. ertesi gunde baslarsin.
mutlaka her gun ayni saatte olcmelisin. en az kesintisiz 3 saat uyuduktan sonram yataktan cikmadan direk olcmen lazim.
mutlaka sabah 6-8 arasinda olmali. diger saatler yanoltici oluyr. denedim biliyrm. bir de saat kur olc geri uyu cnm. sen de gelndiger topige yap tablonu ekle hergun ben dahil diger kizlarda yorumlar.

ben adetin 2. günündeyim ,şimdi başlasam ateş ölçmeye olurmu ki
sen nasıl yapıyosun ...sabah erken kalkamam ama:26:
bide benim ateş ölçer digıtal ama kulaktan ölçüyo olur mu....

Ben dde adetin ikinci gunu başladım bende yenilik bu konularda ama önemli olan adetlerin yakalamak diye biliyorum. Genelde ağızdan ya da vajinadan ölçüm yapılıyor kulaktan ölçüm konusunda da bir fikrim yok ama sen yine de başla bence yine doğru sonuc veriri netice de nerenden öldüyorsan hep oradan ölceceksin yoksa olmuyor. Bir de çizelge tut yani günlük yaz ben her sabah 8.30 da uyanıyorum yataktan çıkmadan hemen ölçüyorum ideal zaman 6-8 arası diyorlar sabahleyin. Bence fark yapmaz tabii bence önemli plan uyanır uyanmaz ve hareket etmeden olması çünkü bazal ısı bu almak istediğimiz. Bir de cuteheart a sormak lazım bu konuda en deneyimlimiz çünkü ben yeni başladım daha 5 gun falan oldu anca. Halen bir fark goremiyorum kendi ısımda s

saol kızlar,ateş ölçer almıyım bidaha...
en iyisi ovulasyon testi almak galiba...
bide doktora gitcem galiba kaç senedir gitmiyorum da da alttan muayene eder mi acaba:26:
beni adetler uzun sürüyo doğumda sonra oldu,gitsem iyi olucak....

ben kaçar kızlar,hepinize allah rahatlık versin

hemen duzeltme yapayim cnm. ya dil alti yada vajina icim digerlerinin hic birisi olmaz kesinlikle yanlis olur.

birde sabah 6-8 arasi onemlim diger saatler hata veriyr. denedim.. ben kasim 2012 den beri olcuyrm. genelde bazal vucut isim ymurta oncesi 36.2-36.3 filan. ama ogleye dogru olan saatlerde bu deger 36.7 bile olur. yani beni yaniltir hata yaparim. ideal saatimiz 6-8. degistirmeyelim.

akintilarini da not et bu arada.

kızlar doktora adetli iken mi gitmek gerekir...
ben adetlerim uzun sürüyor die gitcem hemde muayene olmş olurum diyorum...
adet bittikten sonra gitsem olmaz mı...
bide alttan mı bakıcaklar adetli iken:26:
aradaki fark ne...

http://www.fertilityfriend.com/home/420d15

kızlar örnek olması için üstteki linkle kendi ateş tablomu ekledim. orada iki tablo var. alttaki geçen ay; diğeri bu ay.
her ikisinde de kırmızı çizgilerin kesiştiği yerlerde benim yumurtlama günlerim. şuan ateşim yükselerek gidiyor. eğer düşmeye başlar ve böyle devam ederse adetim geliyor demek olacak. ama şuan hem gebelik hem de adet için konuşmaya erken. çünkü yumurtlayalı 4 gün oldu.

tablonun üst kısmındaki rakamlar günleri yani tarihi; alttaki rakamlarda adet günlerimi gösteriyor. yine alttaki CM deki pembe kutular adet günlerimi (H:çok yoğun kanama / Mrta miktar kanama / L:az kanama), yeşiller ise verimli akıntılarımı gösteriyor. bunları kendim giriyorum. sistem de otomatik hesaplıyor yumurtlama günümü. yine tablodaki BD de ilişki gününü ve zamanını gösteriyor (am: sabah / pm:akşam). kısaca böyle bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar doktora adetli iken mi gitmek gerekir...
ben adetlerim uzun sürüyor die gitcem hemde muayene olmş olurum diyorum...
adet bittikten sonra gitsem olmaz mı...
bide alttan mı bakıcaklar adetli iken:26:
aradaki fark ne...

cnm bence adetinin 3. günü git. bildiğime göre adetin 3. ve 21. günleri test yapıyorlar ayrı ayrı.

anladım cnm..esasen ömrün boyunca votka içmemeni tavsiye ederim maddi manevi zararlarından dolayı:)
fakat sana birşey söyleyim ben daha önce alanında uzman bir hekim gebeliğin ilk ayında içki içmekle,hatta ilaç içmekle v.s bebege zararının olmayacagını söylemişti..endişelenme.bebegine birşeycik olmaz.
fakat gebeliği düşündüğün bir dönemde içmeni biraz yadırgadım dogrusu

ben 8.30 da başlamıştım diye ölçmeye bozmıyım dedim 8e a layım mı yoksa böyle mi devam ediyim benim vajinadan 3 gündür hep 36.6 cıkıyor gün içinde de 37.2 falan

Günaydın kızlar........

ahh canim bosuna iste sonra keske diyip durcaksiniz oda ne yatiyoo anamm..

biseyler yap...
yaptik anacim amma velakin supermanlarin icerde durasi yokmus hepsi geri çıktı yaww ins icerde birazcik da olsa kalmistir....

acyomu peki cnm rahmi acyolar dyosun nasl oluyo o

Canim bu rahim acma olayini ikinci kez yasadim ilki ilk asilamam oldugundaydi bi spekulum yardimiyla aciyo dr bu aleti takarken biraz siktim ben kendimi canim yandi...hsgde film aninin korkusunu yasarken spekulumun nasil tskildigina falan bakmadim bundada cok az canim yandi bu alet yuzunden bir gun kahve lekelenme yasadim ama inan oyle coook korkulacak bisey degil

ben 8.30 da başlamıştım diye ölçmeye bozmıyım dedim 8e a layım mı yoksa böyle mi devam ediyim benim vajinadan 3 gündür hep 36.6 cıkıyor gün içinde de 37.2 falan

yok cnm. bu ayı böyle bitir. gün içindeki değeri önemseme. sabahkilere bakalım. sen vajinal biz dil altı ölçüyoruz. onun için bizim 36,1 filan çıkarken senin 36,6 filan çıkması çok normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok cnm. Bu ayı böyle bitir. Gün içindeki değeri önemseme. Sabahkilere bakalım. Sen vajinal biz dil altı ölçüyoruz. Onun için bizim 26,1 filan çıkarken senin 36,6 filan çıkması çok normal.

bazen ağzım açık uyuyorum :) etkiler çıkan değeri diye kendimi başka yollara verdim :)

bu arada hemen demem lazım. göğüs hassasiyetim iyice artmış bulunmakta. normalde adet olacaksam eğer yumurtlamadan sonra 3 gün maksimum acırdı. onda da uçları değil. her yeri acırdı. şuan 5. gün ve uç bölgeler baya hassas :)

kiz sen hamissin
ay topigimizin ilk hamisiiii hayırlı olsun canimmmm batin ne zamandı
belirtilerin neydi peki

canim yumurtlama zamaninda olabilirsin

ya ben hamiş olduğumdan hala emin değilim bugün sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı :/ o testiyaptığımda adet günümdü ama şuan çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…