Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

anladım yavrum, ben bi siteden sipariş veriyorum labquick ve ovula diye bir marka var, normalde 5 li set 20-25 tl eczanelerde 10 tlte 7-8 tane alabiliyosun bu siteden istersen özelden yazarım adını

yavrum ya başını ağrıttım ama 7,8 tane derken bi tanesi bi seferlik değil 8 kere kullanabiliyosun yani yumurtlama gününü hesaplayıp 14. yada 15. günden sonra başlıyosun her gün kullanmaya hangi gün pozitifse ogün oluyo yani

Kizlar yokmu kimseden bir çıt hadiyin verin su güzel haberleri:) 31ine goremi degerlendiriyorsunuz yoksa heyecanlaniyoruz hepimiz icin:))

estağfurullah bebişim, bir test bir kez kulolanılıyor, eczanelerde satılanların içinde genellikle 5 tane test oluyor set halinde yani, benim aldığım yerde tek tek satılıyor ve tanesinin fiyatı 1,2 tl ayrıca aynı sitede tekli 10 lu 20li 50li...gebeliktestleri de var fiyatlar uygun google a tıp kim san yaz çıkan sayfaya tıkla kaset testler kısmından bulabilirsin hepsini....ayrıca gittigidiyor da da var

bnsede bekleme yaaaaa ayp yaptgn bz brda dokuz dgrduk dmiiii suu
Ayy hakkaten ben bile merak ettim insanlar ne rahat:))

valla aklımıı çeliyosunnn :) yarınn yaparım olmassa aslında bende merak ediyoooruuuummmm....:18:

Yap şekerim varsa çıkar zaten en azından öğrenir gerekirse ona göre iğne ilaç alırsın belki.. Beklemenin anlamı yok :))

anladım yavrum teşekkür ettim sen kullandınmı hiç bu yumurtlama testini:44::44::44::44:

sormayın yaaa 9 tane 1 eylülcü varmış nerdesiniz yavv:44: bu ne rahatlık anam benim ovulasyon 2 gün geçti testi alıp alıp elime bırakıyorum yanii sizde nasıl sabır varmış pesss

Bana bakın biri benimle ilgilensin :))) Gündüz yazdığımada cevap gelmemiş zaten :)) Şaka bi yana kızlar yumurtalıklarıma sancı giriyo çıkıyo sürekli sabahtan beri.Bi de ameliyat yerim kaşınıyo hep olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi nooluo banaaaa ?? 3 aydır çocuk deniyorum ağrımayan yerim kalmadı ben ne güzel sorunsuzdum yaa psikolojim bozuk galiba :))))

Kizlar yokmu kimseden bir çıt hadiyin verin su güzel haberleri:) 31ine goremi degerlendiriyorsunuz yoksa heyecanlaniyoruz hepimiz icin:))

sormayın yaaa 9 tane 1 eylülcü varmış nerdesiniz yavv:44: bu ne rahatlık anam benim ovulasyon 2 gün geçti testi alıp alıp elime bırakıyorum yanii sizde nasıl sabır varmış pesss

valla kızlar bende 1 eylüldüm dün kırmızı kart gördüm
olabileceğinden de erken oldum...
bat 25 eylül oldu :44: gene eylül ayında kaldım
sizden güzel haberler bekliyorum inşallah

umutlarım eylüle kaldı derken hamilemiyim sizceeeee :)
Eki Görüntüle 790393
kiz sen hamissin
ay topigimizin ilk hamisiiii hayırlı olsun canimmmm batin ne zamandı
belirtilerin neydi peki
canim yumurtlama zamaninda olabilirsin

Son düzenleme:
kiz sen hamissin
ay topigimizin ilk hamisiiii hayırlı olsun canimmmm batin ne zamandı
belirtilerin neydi peki

canim yumurtlama zamaninda olabilirsin

Yavs 3 gün önce pik yapmıştı ovulasyon testim şimdiye yumurtlamam lazımdı yinede değerlendirsem iyi olacak ama çok çalıştım bugün çok yorgunum sanırım hemen şimdi yatıp uyuyacağım,bu akşam benden iş çıkmaz:)))iyi geceler kızlar..

kuzum. kusuruma bakma. kocamla yemege gittik oradan da arkadaslara derkrn ancak geldik eve )

istedigin kadar sorm cevaplarim.ates genelde 0.2 artar. devam eden 2-3 gunded de sabit yada artarak giderse yumurtladin demek. sen degerlerini gun gun yaz bakayim. bak ates tooiginde kiza gebe dedik bugun test yapti pozitif...

Sırf bunlar icin demiyorum ama ayrı bi ısındı kanım sana. Temiz kalpliligin asikar ayrıca yardım severlerin de ortada eminim gönlüne gore ödüllendirecek bu hayat seni. Dediğin gibi ben gun gun yazıyorum artış başlayınca haber vericem sana. Yardımların icin gercekten Sagol

ben adetin 2. günündeyim ,şimdi başlasam ateş ölçmeye olurmu ki
sen nasıl yapıyosun ...sabah erken kalkamam ama:26:
bide benim ateş ölçer digıtal ama kulaktan ölçüyo olur mu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…