insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canimyarın olacak inşallahhhh....
hadi hayirlisi kizlar gelsin guzel hamile haberleriyok tatlm braktgn gbı ama lorenadan hans haberı beklıyoruz
anladım yavrum, ben bi siteden sipariş veriyorum labquick ve ovula diye bir marka var, normalde 5 li set 20-25 tl eczanelerde 10 tlte 7-8 tane alabiliyosun bu siteden istersen özelden yazarım adını
vaaarr var olmazmıı...4 gündür geciktim pazar günü test yapıcam bakalımm :18:
yavrum ya başını ağrıttım ama 7,8 tane derken bi tanesi bi seferlik değil 8 kere kullanabiliyosun yani yumurtlama gününü hesaplayıp 14. yada 15. günden sonra başlıyosun her gün kullanmaya hangi gün pozitifse ogünoluyo yani
Ayy hakkaten ben bile merak ettim insanlar ne rahat:))bnsede bekleme yaaaaa ayp yaptgn bz brda dokuz dgrduk dmiiii suu
valla aklımıı çeliyosunnn :) yarınn yaparım olmassa aslında bende merak ediyoooruuuummmm....:18:
estağfurullah bebişim, bir test bir kez kulolanılıyor, eczanelerde satılanların içinde genellikle 5 tane test oluyor set halinde yani, benim aldığım yerde tek tek satılıyor ve tanesinin fiyatı 1,2 tl ayrıca aynı sitede tekli 10 lu 20li 50li...gebeliktestleri de var fiyatlar uygun google a tıp kim san yaz çıkan sayfaya tıkla kaset testler kısmından bulabilirsin hepsini....ayrıca gittigidiyor da da var
anladım yavrum teşekkür ettim sen kullandınmı hiç bu yumurtlama testini:44::44::44::44:
rica ederim kullandım ama eksik almışım yetmedi yumurtlayana kadar allahtan dr yumurta takibi yapıyodu da kaçırmadım
Kizlar yokmu kimseden bir çıt hadiyin verin su güzel haberleri:) 31ine goremi degerlendiriyorsunuz yoksa heyecanlaniyoruz hepimiz icin:))
sormayın yaaa 9 tane 1 eylülcü varmış nerdesiniz yavv:44: bu ne rahatlık anambenim ovulasyon 2 gün geçti testi alıp alıp elime bırakıyorum yanii sizde nasıl sabır varmış pesss
kiz sen hamissinumutlarım eylüle kaldı derken hamilemiyim sizceeeee :)
Eki Görüntüle 790393
canim yumurtlama zamaninda olabilirsinBana bakın biri benimle ilgilensin :))) Gündüz yazdığımada cevap gelmemiş zaten :)) Şaka bi yana kızlar yumurtalıklarıma sancı giriyo çıkıyo sürekli sabahtan beri.Bi de ameliyat yerim kaşınıyo hep olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi nooluo banaaaa ?? 3 aydır çocuk deniyorum ağrımayan yerim kalmadı ben ne güzel sorunsuzdum yaa psikolojim bozuk galiba :))))
kiz sen hamissin
ay topigimizin ilk hamisiiii hayırlı olsun canimmmm batin ne zamandı
belirtilerin neydi peki
canim yumurtlama zamaninda olabilirsin
Ben de ateş ölçüyorum her sabah yataktan kalkmadan vajinadan benim adetten bu yana ateşim 36.6 ya da 36.7 peki yumurtlama oldugunda ateş yükselecek onu biliyoru ama azami ne kadar Yükselmeli ? Bu arada canımsin Allah ne istiyorsan versin basını sisiriyorum bol bol
kuzum. kusuruma bakma. kocamla yemege gittik oradan da arkadaslara derkrn ancak geldik eve)
istedigin kadar sorm cevaplarim.ates genelde 0.2 artar. devam eden 2-3 gunded de sabit yada artarak giderse yumurtladin demek. sen degerlerini gun gun yaz bakayim. bak ates tooiginde kiza gebe dedik bugun test yapti pozitif...
Sırf bunlar icin demiyorum ama ayrı bi ısındı kanım sana. Temiz kalpliligin asikar ayrıca yardım severlerin de ortada eminim gönlüne gore ödüllendirecek bu hayat seni. Dediğin gibi ben gun gun yazıyorum artış başlayınca haber vericem sana. Yardımların icin gercekten Sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?