canim kocam evde yok 8 gibi gelecek kaçırmaz demi ayyy panik oldum şimdi kuzum bide uzmanımız olarak gün aşırı iliskiyii oneriyorsun demisakin bos birakma bugunum hatta hemen yaois kocana. yumurtlama lekesi oooooo.....
ayyy canım maaşallah Allah değerlerini kat kat artırsın kalp atışlarını duy sağlıkla kucağına al inşallah
kızlar inşallah sizde hamilesinizdir güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum darısı tüm isteyenlere
Selam kızlar nasılsınız
Hamilemiz var galiba:)) gülden hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah. Cute canım ben telefondan görüyorum.hafif de olsa:)) bata var zaten bence var sende de. Cimcimeemm yapsana bi test sen dee:))
cutemmmmm canımmmmmmm
inşallah hamissindir ben inanıyorum çünkü cizgi bi hafta onceden de olsa görünüyor eger testin coksa hergün yap
allahım inşallah saglikli eli ayagi düzgün hayirli b8r evlat nasip etmiştir sana canım benim
Cutem cevap ya saat 5 i gecti saat kaçta yapayım ovu testını
canim kocam evde yok 8 gibi gelecek kaçırmaz demi ayyy panik oldum şimdi kuzum bide uzmanımız olarak gün aşırı iliskiyii oneriyorsun demi
oolum yok len bişey sadece göğüslerim sütyene sığmaz oldu o kadar
ben neler kacirmisim guldenim hamile tebrik ederim coooooooooooooook sevindim halaya mende varim kizlar
evet evet var silik cizgiEki Görüntüle 790565 Eki Görüntüle 790566 Eki Görüntüle 790567
kizlar ben emin olamadim. bir de siz bakin bakalim. ikinci cizgi var mi yok mu?
benım 2 gun kaldı ya ama adet olacagım sanırım agrıyor her yerım test yapsam cıkar ama yapmıom korkuom :18:
valla cnmm korkunun ecele faydasi yok)
ben neler kacirmisim guldenim hamile tebrik ederim coooooooooooooook sevindim halaya mende varim kizlarbu bugun gordugum en guzel haberlerden biri
evet evet var silik cizgicutem canim topikimizin bas bakani hamilesin insallah o cizgi koyulasir ve kan sonucun yukseklerde cikar her ikinizede cok sevindim saglikli gelsin bebekleriniz darisi basimiza
sakin bos birakma bugunum hatta hemen yaois kocana. yumurtlama lekesi oooooo.....
canim hatali olmaz Allahin izniyle duzgun test olur ve sen arkadaslar keseni gorduk yazicaksin 4-5 guneinsallah vardir cnm. bende saskinim. nasil oldu da cikti bilemiyrm. bakalim belki de hatalidir. biraz daha bekleyelim.
kafam karıştı yumurtlama dönemi yumurta akı tarzında sıvı gelmiyor mu ?? lekelenme gebelikte olmuyor mu?? kafamda deli sorular
canim hatali olmaz Allahin izniyle duzgun test olur ve sen arkadaslar keseni gorduk yazicaksin 4-5 gune
ulemmmmmmmmmmmmmmmmmmmiannem ben de kese olmaz 4-5 gune. daha regliye 7 gun var :)
ayy cutecım cok cok sevındım senın adına ınan. telle gırmısdım az once goremedım testlerını ay yaa sımdı gordumde cok sevındım sankı kendım hamıle kalmıs gbı sevındımm ıns degerlerın artar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?