Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Slmmmm kizlarrr bu aksam kv ye gidiyorum yarin gece donerimmmm butun 1eylulculerden güzel haber bekliyorummmm listemiz hamislerle dolsun ins

amin cnm..

insallah vardir kizlar. daha bata 7 gun var. onun icin pek guvenemiyrm.
Cutem cevap ya saat 5 i gecti saat kaçta yapayım ovu testını

cnm. bari saat 18.00 de yap.

canim kocam evde yok 8 gibi gelecek kaçırmaz demi ayyy panik oldum şimdi kuzum bide uzmanımız olarak gün aşırı iliskiyii oneriyorsun demi

kacmaz kuzu. merak etme. normalde gun asiri diyenlerdenim ben. ama bazen insanin cani ister. iste o zamanda gun asiriyi bozmamak icin uzak durmayin. belki o gun kismettir cunku. rahat olun.

Eki Görüntüle 790588

silik çizgi hemennnn çıktııııı
ben neler kacirmisim guldenim hamile tebrik ederim coooooooooooooook sevindim halaya mende varim kizlar bu bugun gordugum en guzel haberlerden biri
Eki Görüntüle 790565 Eki Görüntüle 790566 Eki Görüntüle 790567

kizlar ben emin olamadim. bir de siz bakin bakalim. ikinci cizgi var mi yok mu?
evet evet var silik cizgi cutem canim topikimizin bas bakani hamilesin insallah o cizgi koyulasir ve kan sonucun yukseklerde cikar her ikinizede cok sevindim saglikli gelsin bebekleriniz darisi basimiza

insallah vardir cnm. bende saskinim. nasil oldu da cikti bilemiyrm. bakalim belki de hatalidir. biraz daha bekleyelim.

kafam karıştı yumurtlama dönemi yumurta akı tarzında sıvı gelmiyor mu ?? lekelenme gebelikte olmuyor mu?? kafamda deli sorular

yumurta lekesi baska; gebelik baska cnm. bu arada tabikinde yumyum zamani yumurta aki akinti gelir. bazen o akintingununde bazen de akintidan birkac gun sonra yumyum catlar. ama lekenin geldigi gun catlamistir deriz.

bazen (ki benim basima 3 kez geldi) yumurta folikulden atilirken hafif bir kanama olur. boyle 1-2 damla kadar; bazen de akintiyla karisik ama rengi pembe leke gelir. iste ooo yumyum lekesi.

yumyum catladi. dollendim genelde 1 hafta icinde rahme yerlesir. iste o yerlesme sirasinda rahimdeki kilcal damarlardan birine embriyo denk gelirse tine cok cok az birkac damla seklinde renhi pembe leke gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 790588

silik çizgi hemennnn çıktııııı

Canimmmm super yaa cok sevindim bildigin cizgi cikmis rabbim tamamina erdirsin :)
benimde yarin tahminimce ama benim bel ve karin agrim carsamba persrmbe oldu gecti ve persembe sutlu kahve ucuk pembe akintim olmustu ama hepsi gecti beyaz sari akintim oluyor sadece canim :)) hadi insallah yaa bizde sevinelim

annem ben de kese olmaz 4-5 gune. daha regliye 7 gun var :)
ulemmmmmmmmmmmmmmmmmmmi cahilim iste hic hamile kalmadimki bileyim kese ne zaman gorunur ama insallah bende hamile kalirsam hepsini ogrenecegim sizlerden
yinede en iyi en guzel haberlerini bekliyoruz canim

ayy cutecım cok cok sevındım senın adına ınan. telle gırmısdım az once goremedım testlerını ay yaa sımdı gordumde cok sevındım sankı kendım hamıle kalmıs gbı sevındımm ıns degerlerın artar canım

insallah vardir da artar deger canim. ben de henuz anlamis degilim

Kizlar kocişim aradi.3 gündür kocisle küsüm.senin yuzunden midem bulaniyo beni uzdugun icin arama beni dedim.leyn belki bebek vardir ondan bulaniyodur dedi.yok olmaz dedim.ama dua et olsun dedim olmazsa basinin etini yerim 3 gun bos gecti diye kafayi yiyorum sanirim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…