Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Bende umutları eylüle kalanlardanım bugün kan testi yaptırdım doktorum ay sonu yaptır demişti, malesef sonuç negatiff bütün belirtilerm kendimce psikolojikmiş ilk kez kullandm klomen çatlatma iğnesi herşey yolunda güzel demşti 2yumoş vardı ama olmayınca olmuyor demekki daha adet olmadım yarın adet günüm napalım vermeyince Mevlamm ...

Ne kadar zor olsada üzülme cnm.mevlam neyler neylerse güzel eyler. Insallah eylül şans getirir sana ve bizlere

haklisin cnm. kismet hersey. allah hayirli olani versin.

kizlar. demin ikinci bir test daha yaptim. soyleki 5 dk icinde t cikti. ama cok silik. ya eleman var ve cok kucuk yada bu testler yine bana oyun oynuyor.

kizlar. demin ikinci bir test daha yaptim. soyleki 5 dk icinde t cikti. ama cok silik. ya eleman var ve cok kucuk yada bu testler yine bana oyun oynuyor.

Yavrum kafayi bozcaksin testlerle yapma bekle birazcık ama yani o t cikiyorsada vardir bişeler hadi hayirlisi ama bu yaptigin son test olsun emi

Yavrum kafayi bozcaksin testlerle yapma bekle birazcık ama yani o t cikiyorsada vardir bişeler hadi hayirlisi ama bu yaptigin son test olsun emi

erken ogrenmek istememdeki sebep biraz saglik yonunden cnmm belki kan sulandirici verecekler. maglum iki dusuk var bende. genelde de dollenmenin 8-9. gunu baslanir igneye. ondan azcik telas yaptim

erken ogrenmek istememdeki sebep biraz saglik yonunden cnmm belki kan sulandirici verecekler. maglum iki dusuk var bende. genelde de dollenmenin 8-9. gunu baslanir igneye. ondan azcik telas yaptim

Him onemli bu durum.testte ciktiysa kanda kesin cikmazmi bi yaptir bence.bende erken ogrenmek isteyenleedenim ilac kullaniyorum cunki ve bir haftadir kullanmıyorum korkumdan...

Him onemli bu durum.testte ciktiysa kanda kesin cikmazmi bi yaptir bence.bende erken ogrenmek isteyenleedenim ilac kullaniyorum cunki ve bir haftadir kullanmıyorum korkumdan...

idrar testinde şak diye pembe ciksin cnm; hemen kana gidecegim o zaman.

ay ne bılım cutecım dogrusu foto bıraz yanıltabılıyo bıdaha baktık esımle ılk 10 dakka ıcınde ve dunden bıraz daha koyu ama ne bılım ya hayırlısı artk

olsun cnm.
t c den koyu oldugu an yumurta zamani diyecegiz. onun icin simdilik hic sorun degil cnm.

kızlar bısey sorcam sıze bız 3 ay dır korunmayı bıraktık ondan once esım prezervatif kullanıyodu ozaman lar anlamamıstım ama prezervetıfı bıraktıkdan sonra oyle bır kuruluk varkıı anlatamam cok zorlanıyoruz ılıskıde yanı prezervatıf zaten kayıktı yanı zorlanmıyoduk ama ondan sonra oyle bı kuruluk oldukı bende anlatamam e jel alsam kımyasal hep gebelıgı etkıler ne yapacam ya cok zorlanıyoruz zeytınyagı fılan dıyolar. benım gıbı olanınız varmı kızlar cok zor yaa acaba dıyorum kuruklukdan dolayı zorlandıgımız ıcın gebelıgı engellermı?

canım sen sabah ilk idrarla test yap gene çizgi çıkarsa pazartesi kan test i yaptir madem döllenmenin 8 9uncu gunu igneye başlanıyor riske atma bence allahim saglikla dogurmak nasip etsin bence hamilesin

canım çocuk isteyenlere bu sekilde sorunlari varsa preseed oneriyorlar kkda bunun üzerine topik de var bi bak istersen

annem ben de kese olmaz 4-5 gune. daha regliye 7 gun var :)

Canim insallah hamisindir tel den giriyorum goremedim testleri..
guzelim benim insallah cok istiyorum hamile olmani
haber ver mutlaka..

ee bende ates olcme basladi bugun 35.5'di canim.. agrilar devam ediyo.. hele bel agrisi allah'im kopucak sanki.. memislerim de basladi cok sizlamaya..
yaa canim boyle oturunca wcye gidince.. hapsurunca.:2:. hep agriyoo anlatamam..
gezdik kocis'le topuklu falan giydim off belim sag tarafim cok acidi insallah..
ya bide byaz krem gibi akinti geldi bugun.. (degerlendircamde kv gelcekmis aksama ..)
(yaa oyle hisediyorum insallah yanilmam)

Güldencim tebrik ederim, inşallah çok çok güzel haberler verirsin bize.

Canım yumurtlamadan kaç gün sonraki test bu ? eğer süre az ise test markası istiycem senden.hemen silik çizgi çıktığına göre baya hassas bir test olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…