Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Allah razi olsun cnm.butun dualarini karsina cikarsin rabbim
Cnm bu arada ben 4 gundur calismalara ara verdim heralde artik olmaz demi

valla bende biraktim cnm. senin de bat yakin. olmaz artik. keyfine bak.

Canım yumurtlamadan kaç gün sonraki test bu ? eğer süre az ise test markası istiycem senden.hemen silik çizgi çıktığına göre baya hassas bir test olsa gerek..

cnm netten labquick almistim. yumyumdan 5 gun gecti. belki diyrm daha erkende olmus olabilir yumyumun. henuz kafam karisik cnm. kesinlessin bir o zaman al istersen.

idrar testinde böyleyse bence hemen kan testi yaptırın zaten belli olur inş.. Rabbim bizlere ve isteyen herkese nasip etsin inş.. sağlıklı bebişler

canım şükret eylül için umudun var burda bazılarımız ekime kaldık inşallah sen kalmazsın

canım bunun için preseed jel var hatta burda topic de var bu konuyla ilgili. hem kadınlardaki kuruluğu engelleyici hemde hamile kalmayı kolaylaştırıcı. ama bence bunu doktor kontrolü olmadan yada doktora danışmadan kullanma çünkü bazı kişilerde iltihap yaptı özellikle bende ve bir arkadasımda kullanırken aşırı iltihap oluşmuştu doktora preseed dediğimizde ikimizede bıraktırmıştı

Mrb arkadaslar bende umutları her zaman bir sonraki aya kalanlardanım malesef insallah eylül ayında hepimiz güzel haberlerimizi paylasırız

valla bende biraktim cnm. senin de bat yakin. olmaz artik. keyfine bak.

cnm netten labquick almistim. yumyumdan 5 gun gecti. belki diyrm daha erkende olmus olabilir yumyumun. henuz kafam karisik cnm. kesinlessin bir o zaman al istersen.

cnm ya hadi inş bebiş var dua edyorum sana

cnm aklına grerlrese sakın test yapmaaaa gecmsi okudum yap dyolardı sakın aman dym üzülmeyelm

cnm aklına grerlrese sakın test yapmaaaa gecmsi okudum yap dyolardı sakın aman dym üzülmeyelm

kuşum bugün tam 4 defa gittim aldım çekmeceden ama sonra geri bıraktım bu günü atlatırsam sorun yoktu yarın çok işim var sabahın köründe evden çıkacagım aklıma bile gelmez.
yapmadım yinede yapma dedim kendi kendime.
inşallah perşembe günü adet olmazsam yapacağım

canım benim yaa ayyyy inşallah normaldir sağlıklıdır iananamıyorum ki ben hatalı değildir inşallah
Allahım sanada nasip etsin sendende ümitliyiz canımmmmm

guldenm cnm bebegm gozun aydn allhm sag salm kucagna almayı nasp etsn yasasın yaaaa minnik tospaaa gelıyo

tamam kusum kusum beraber persembe yapalım olmassak

yok kız nerde belrti neym yokkkk bnde acep yokmu ki

bugün bi topicte okudum yeni hamile olduğunu öğrenmiş arkadaş
bugün bat günüymüş ama adet olmayınca öylesine test yapmış pozitif çıkmış
hiçbir gebelik belirtisi yokken hemde
kız şokta doktora gitmiş değeride yüksek çıkmış

bnde hc yok belrtı sz dyosunuz ya gogsm siş agryo falan dye bnde kontrol edyorum yok annnemm bnde tık yok

bnde hc yok belrtı sz dyosunuz ya gogsm siş agryo falan dye bnde kontrol edyorum yok annnemm bnde tık yok

valla ben yine çıkardım çamaşırı bomba gibi oldular patlıcak yakında. sadece uçları acıyo gerisi normal. bide uçları dimdik yaaa normalde fındık kadar olan ikizler şimdi karpuza döndü

valla ben yine çıkardım çamaşırı bomba gibi oldular patlıcak yakında. sadece uçları acıyo gerisi normal. bide uçları dimdik yaaa normalde fındık kadar olan ikizler şimdi karpuza döndü

kıssss hani portakaldı smdı karpuzmu olduuuu9: bnde bda bakıym bnmkıne baktım bda bakıyım wala tık yooooooh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…