Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cnm. her zaman her ay ayni seyler olacak diye bir kosul yok yumurtlama doneminde. ama yasadigin seyler belli bir yastan sonra basliyr ve genelde de her kadinda ayni oluyor.

kasik agrisi
yunurtalik agrisi
bel agrisi
yumurtakiha kramp girmesi
bas agrisi
akintinda artis
vs.....

benim bey de ona göre proğram yapıyo ya ne kötü bu işi görevmiş gibi yapmak...

Yaa canim bana sey gibi geliyo bizimki simdi bebegi bahane edip hergun mikmikliycek nerdeyse tovbe tovbe..
ben istemiyodum onceden cunku ise gidiyorum hergun dus al sac yap.. uff insan bikiyo..
tam duzene girdik haftada 3-4 oluyodu cocuk yapmaya karar verdik adam masallah durmuyo..

banada odev gibi geliyo..

doğru dedin yaş 32 oldu benim
ben hele bukadar beklermiydim

bu yumurtlama olayında hiç bişi anlamıyorum ki bennn anlayann anlatır mı

kızlar acayip bir bel ağrısı saplandı.. adet olacakmışım gibi ama en az 1 haftam var daha... erken mi olucam acaba bu ay

Adetliykenmi gittin canım bu ay olmazsa bende gitcem

yok cnm,yarın ya da cuma kesin adetim gelecek,her tarafımı sivilce bastı ve dizlerim ağrıyor,genelde adet belirtilerim bunlardır
ben polikliniğe gittim ilçedeyim
ildeki büyük özel bir hastaneyi aradım,orası da adetin ilk günü gel dedi
maalesef 5cmlik bi de kist çıktı

bnmde 4 günüm var.. gelmeden yapmak istemiormmm test ama içimden bi ses yap dio diğer saçmalama bekle

haydi bakalımm hayırlısı olsuun kızlarrrr... ozamannn.... güzel haberler verirsiniz inşallahhh... bende beklemedeyimmm... artııııık hayırlısı diyelimmmm....

kızlar cok moralım bozuk ya kac gun oldu hala t sılık cıkıyo kesın yumurtlamıcam ben bugun 15. ci gunum ama hıc bı tık yok ılgınc olan t bı taraftan koyu oluyo mesela altı koyu ustu sılık bu ne anlama gelıyo bakın resım yollıyım acaba testlerde mı bı arızalık var off cok sıkıldım kızlaar ya bırı bısey desın kızlarr

Eklentiler

• $indir.webp
    4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

test negatif cnmm tum testlerini eklesene. bi hepsine bakalim. bu arada panik yok. 21. gun bile yumurtlamisligim var benim.

İnşallah öledirr... birde bişi okudum nekadar doğru bilmiorum :26: erken adet olanlar bi kaç ay öle olup hamile kalıolarmış. rahim hazırlanıo die sık adet görülmüş filan .. ne kadar doğru gene sölüorum bilmiorum ama olmasını da çok isterim

ay aynı sorun bendede var cnm yaaa :26::26:

teşekkürler canım çok saol...:26::26:

Zeycan hiç kafana takma kayınvalidelerin hepsi aynı... Kocanda zamanla durumun farkına varır tatlım biraz daha zaman ver ona senin kırıldığını anlamamıştır bilmiyordur annesinin o lafına karşılık sen bunu söyledin erkekler kadınlar gibi düşünemiyor be yazık ki dolaylı yolları ya anlamıyorlar ya da anlamamazlıktan geliyorlar ni 5 yıldır evliyiz yüksek lisans okul tez iş derken hep erteledik ama benim eşim pek istekli değildi. Kayınvalidemde hep benim okulum kariyerim yüzünden olmadığını düşünüyordu bir gün artık cinnet geçirtti bana bende dedim oğlun istemiyor anne benimle ilgili bir durum yok ortada döndü eşime hayırdır dedi eşimde biZ hazır değiliz galiba hazır olduğumuzda kısmet olduğunda olur dedi sesini çıkarmadı bir daha sana tavsiyem lafı sana söylediğinde kurma anında içindekini seviyeli bir şekilde söyle üstünden zaman geçip söylediğinde sanki annelerine saygısızlık olarak algılıyorlar ama anında cevap verince nefsi müdafaa ) hiç takma kafana da değmez bak burda kocaman bir aileyiz...

Hamile kaligim ay hergun yum. testi yaptim..hergun silik cikti. akintimda olmadi o ay...
hoc beklemiypdum o yuzden ama o ay hamile kalmisim.. silik ciksin sen calismani yap

Kızlar çıktım şimdi ameliyattan.. Odamdayım ve çok şükür atlattım..
Uyudum uyandım birşey anlamadim bile. Rabbim bundan sonra hayırlısını versin inşallah..
geçmiş olsun canım hemen toparlarsın inşallah
kızlar adet olduuuuuuuuuuum ve cok kotuyum 10unda olmstun busefer 4nde oldm
Bugun adet oldum ekim 1 bat gunum
üzülmyin bebeklerim yaa geç olsun güç olmasın allah hayırlısını versin
kızlar folik asit kullanıyormusunuz kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz size herhengi bir yan etkisi oluyormu
folic plus kullanıyorum kalsiyum ve e vitamini takviyeli iştah açıyor

kız sen daha gitmedin mi dr a adetin 3. 4. günü gidilmesi gerekiyor en geç ona göre yumurtalıklarına hormonlarına bakıyor özellikle o dönemde gitmen lazım

kızlar benim göğüsler ağrımaya başladı uçları sızlıyor
dün sağ kasık ağrısı tutmuştu bugün sol
olası hamileliğimin 7. günündeyim test negatif
bat a 7 gün kaldı heyecanlıyım ama sanki umudum azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…