kızlar Allah razı olsun sizlerden yaaa. morelim düzeldi siz böle diyinceinşallah öledir yumurtlama zamanımdandır çünkü bildiğin adet belirtilerini yaşıorum ama cutecim benim daha ewel hiç yumurtlama zamanımda filan olmuyodu böle adet ağrılarım filan :26::26:
benim bey de ona göre proğram yapıyo ya ne kötü bu işi görevmiş gibi yapmak...
doğru dedin yaş 32 oldu benimevet canım sezeryanle doğum yaptım ankara üniversitesi hastanesinde ben spiral taktırmadım ilaçsız öyle aklımıza gelen yöntemlerle korunduk 4 aydır korunmuyorum ama olmuyor yaş 30 uda geçince yumurtlama olayı baya baya düşüyor işte bileydim beklermiydim hiçççç
Ay insallah sol yumurtalk agrirsa hamile olabilirsin iyi haberlerini bekliyorum ins hamissjndir
Adetliykenmi gittin canım bu ay olmazsa bende gitcem
bnmde 4 günüm var.. gelmeden yapmak istemiormmm test ama içimden bi ses yap dio diğer saçmalama bekle
bende aldim kullanalibn de folik plus kullanıyorum ama müthiş iştah açıyor, hızla kilo almaya başladım...
kızlar cok moralım bozuk ya kac gun oldu hala t sılık cıkıyo kesın yumurtlamıcam ben bugun 15. ci gunum ama hıc bı tık yok ılgınc olan t bı taraftan koyu oluyo mesela altı koyu ustu sılık bu ne anlama gelıyo bakın resım yollıyım acaba testlerde mı bı arızalık var off cok sıkıldım kızlaar yabırı bısey desın kızlarr Eki Görüntüle 793713
cnm. her zaman her ay ayni seyler olacak diye bir kosul yok yumurtlama doneminde. ama yasadigin seyler belli bir yastan sonra basliyr ve genelde de her kadinda ayni oluyor.
kasik agrisi
yunurtalik agrisi
bel agrisi
yumurtakiha kramp girmesi
bas agrisi
akintinda artis
vs.....
Yaa canim bana sey gibi geliyo bizimki simdi bebegi bahane edip hergun mikmikliycek nerdeyse tovbe tovbe..
ben istemiyodum onceden cunku ise gidiyorum hergun dus al sac yap.. uff insan bikiyo..
tam duzene girdik haftada 3-4 oluyodu cocuk yapmaya karar verdik adam masallah durmuyo..
banada odev gibi geliyo..
teşekkürler canım çok saol...:26::26:
test negatif cnmm tum testlerini eklesene. bi hepsine bakalim. bu arada panik yok. 21. gun bile yumurtlamisligim var benim.
Eki Görüntüle 793719 Eki Görüntüle 793720 Eki Görüntüle 793721 Eki Görüntüle 793722 Eki Görüntüle 793723 Eki Görüntüle 793724
cutecım ya ne bılım ınan kı umıtlerımı hep kestım cok gerıldım ya ne bılım bak hıc posıtıf olan resım yok ıyıcı bırbırıne gırdı gunlerım
kızlar cok moralım bozuk ya kac gun oldu hala t sılık cıkıyo kesın yumurtlamıcam ben bugun 15. ci gunum ama hıc bı tık yok ılgınc olan t bı taraftan koyu oluyo mesela altı koyu ustu sılık bu ne anlama gelıyo bakın resım yollıyım acaba testlerde mı bı arızalık var off cok sıkıldım kızlaar yabırı bısey desın kızlarr Eki Görüntüle 793713
geçmiş olsun canım hemen toparlarsın inşallahKızlar çıktım şimdi ameliyattan.. Odamdayım ve çok şükür atlattım..
Uyudum uyandım birşey anlamadim bile. Rabbim bundan sonra hayırlısını versin inşallah..
kızlar adet olduuuuuuuuuuum ve cok kotuyum 10unda olmstun busefer 4nde oldm
üzülmyin bebeklerim yaa geç olsun güç olmasın allah hayırlısını versinBugun adet oldum ekim 1 bat gunum
folic plus kullanıyorum kalsiyum ve e vitamini takviyeli iştah açıyorkızlar folik asit kullanıyormusunuz kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz size herhengi bir yan etkisi oluyormu
Kizlar ya simdi aklima geldi ben 2ay önce hamilelik icin degil baska bi sebepten kadın doguma gitmistim. Dr alttan muayene etti, sonra hamilelikte düşündüğümü soyledim, bi problem yok dedi rahmin şöyle güzel böyle güzel anlattı, , düzenli adet oluyomusun dedi bende evet dedim, yumurta sayin normale gore fazla ama düzenli adet oluyosan sorun yok dedi.Bende o zmb pek bsy bilmediğim icin bsy sormamisim, ,yani buna gore bi sorun yok dimi bende dr.a gidersem sadece hormon testimi yaptircam
Her ay bi diğer aya kalıyor ya hayırlısı bakalım.. Çok bekletmeden gelsin bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?