Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

yok canım 14. gün ama öyle olmadı şefaf akıntım yok

çok sinirleniorm gerçekten yaa.. ben en son kayınvalideme sölerim herhalde kötü insanlar diil ama bu konuda kendisi erken olduğunu düşünüooo... bnmde hevesimi kırıooo.. dediğin gibi bnmde annem şehirdışında farklı bi şehirde yaşıo.. insanın hevesini gursağında bırakıolar ya acaip geriliorm bzn.. ama altta kalma söle lafını arada cnm kocana çaktırmadan tabi :) nede olsa annesi tarafsız olamılolar.. hiç üzme kendini bebeğe konsantre ol ozaman bak nası ilgi şevkaattt.. herşeyin zamanını bekle demişler :)

benim bey de ona göre proğram yapıyo ya ne kötü bu işi görevmiş gibi yapmak...

canım benim paylaşmakta çok güzel etmişsin kayınvaliden neden öyle bilmiyorum ama... genelde hepsi aynı onları takmamkda zaten elde olan bişi değil bazı şeyleri duymamazlığa vuruyorum ama kendi iç dünyamda yenmeye çalışıyorum.. inşallah seninde benimde tüm isteyenlerinde kucakları cennet kokulu meleklerimizle dolar...

benim burada kızdığım kişi aslında k.valide değil bana bu aileyi sunan eşimde...annesinin yanında bana o şekilde cevap vermesi canımı çok yaktı...çünkü benim bu koca şehirde eşimden başka hiç bi yakınım yok çünkü k.valide zaten beni ailesi olarak görmedi hiç bi zaman görseydi zaten ona anne die hitap etmemi isterdi bende bunu kabullendim sinir olduğum eşimin yanımda olmaması...

mrb kızlar bugün bat bnm...sabah yaptım testi,, hatta 5 gündür yapıyorum negatif...ama sancım felan da yok...ilgimi çeken bi şe oldu özel bölge yumuşak ve açık gibime geldi... bu adet belirtisi midir acaba? daha önce böle bi şe farketmemiştim....dua edin bana lütfen sevmiyorum kırmızıyıııııı:)

teşekkürler şu an morali üst düzeyde tutmaya çalışıyorum zaten kötümser değilim yaşadıkları hep içimde ve evlilik asla böle olamalı..:26::26:

inşallah hamilesindir canım... Allah gönlüne göre versin

eşinin yanında olmsı gerekir bu durumda o annesise sende eşisin yuvasısın kaş yapıp derken göz çıkarmış sessiz kalmayı bari deneseymiş..

teşekkürler şu an morali üst düzeyde tutmaya çalışıyorum zaten kötümser değilim yaşadıkları hep içimde ve evlilik asla böle olamalı..:26::26:

cnm aynen takmamaya çalış... istediğini desin yapsın yapmasın salla en güzeli az görüşmek zaten... mümkün diilsede başka şelerle oyalan...
eşin snn üzüldüğünü görünce zaten merak etme seni anlıcaktır... açıkça kocana anlatma böle dedi öle dedi deme cnm evlilik idare etmek işte iki tarafıda aileleri zor iş bakma.. ama belli edebilirsin snnde kırıldığını...

14 gün önceyse yumurtlama dönemin olabilir. o dönemde de ağrılar oluyor. eğer öyleyse hemen çalışma yap bu akşam

kızlar Allah razı olsun sizlerden yaaa. morelim düzeldi siz böle diyince inşallah öledir yumurtlama zamanımdandır çünkü bildiğin adet belirtilerini yaşıorum ama cutecim benim daha ewel hiç yumurtlama zamanımda filan olmuyodu böle adet ağrılarım filan :26::26:

ayy sinir bozucu su kadinlar varya...
bizimkide basliyo iste ne zaman hadi verin elime ben bakarim sen calis bana diyo sen calis hic calismamis hayatinda kadin rahat ( ama eltimin calismasini istemez bana der calis diye nedense bu baska bi meselede )
vallaha kizlar benim kocis simdiden annesine diyo ben sana vermem cocugumu..
verirsem anneme vercekmis (benim anneme )
ay oyle diyince bi hosuma gitti bi hosuma gitti anlatamamm kocis oyle bi guzel oyle bi yakisiklmi geldi bana amann utanmasam opecektim annasini yaninda
bisey dememe gerek yok kocis aklimdan geceni zaten sap diye soyluyo !!

Insallah insallah gelmezler.. allah'im guzel haberlerini bekliyoruz canim..

teşekkürler canım çok saol...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…