cnm. simdi ortalama 30 gun senin adet dongun. yani verimli zamanlarin adetten itibaren 10.-20. gunler arasi. bu sureyi gun asiri degerlendirmek gebelik sansini artirir.
muhtemelen yumurtlama gunun de 13-14-15-16. gunlerden biri.
krem seklinde akintin suan. yani tam olarak bilemiyrm neden kaynaklandigini cnm. peki bu zamana kadar hic seffaf; uzadikca uzayan bir akintin oldu mu?
yok canım 14. gün ama öyle olmadı şefaf akıntım yok
benim kayınvalidenin umrunda değil bize sormuyo bile...sizde umarsız olun çünkü biz bu dönemde güzeve şefkate ihtiyacımız var...başımdan geçen küçük bi olayı anlatmak istiyorum(kayınvali bana güvenip çocuk doğurmasın kimse dedi evlendiğim ay,annemin yani ailemin benden uzakda olduğunu bile bie))...bende geçen gün k.validm bana geldi çocukla tatil konusu açıldı bende sırf fikrini almak için ortaya laf attım ben olsam çocuğumu kimseye emanet edip güvenemem tatile onla giderim dedim bunu iki kez tekrarladım çünü k.validemden iyi bişeyler duymak istedim sonuçta o da anne..sora eşim tuttu dedi kimsenin de dersi değildi o çocuk demezmi ....
sabahı zor ettim sabah ezanı ağlayarak uyandım öle canım yandı ki ...kısaca biz bu aşamada ciddi morale,güvene ihtiyacımız var insanlarla empati kurmak bu kadar zor eşin bile seni anlayamıyo bazen çok üzgünüm bunları paşlaştım ama:26::26::26:
aYY BIZIM KOCIS SAPITI...
mesaj yoladi simdi..
Aksama mik mi varmi diyo yaa !!
iyice kaptirdi kendini biti diyorum STOP
ama yumurtlarsan diyo..
yazik boyle oldu
ayy iste boyle yapinca daha cok uzuluyorum.. insallah guzel haberi veririm yaa...
benim kayınvalidenin umrunda değil bize sormuyo bile...sizde umarsız olun çünkü biz bu dönemde güzeve şefkate ihtiyacımız var...başımdan geçen küçük bi olayı anlatmak istiyorum(kayınvali bana güvenip çocuk doğurmasın kimse dedi evlendiğim ay,annemin yani ailemin benden uzakda olduğunu bile bie))...bende geçen gün k.validm bana geldi çocukla tatil konusu açıldı bende sırf fikrini almak için ortaya laf attım ben olsam çocuğumu kimseye emanet edip güvenemem tatile onla giderim dedim bunu iki kez tekrarladım çünü k.validemden iyi bişeyler duymak istedim sonuçta o da anne..sora eşim tuttu dedi kimsenin de dersi değildi o çocuk demezmi ....
sabahı zor ettim sabah ezanı ağlayarak uyandım öle canım yandı ki ...kısaca biz bu aşamada ciddi morale,güvene ihtiyacımız var insanlarla empati kurmak bu kadar zor eşin bile seni anlayamıyo bazen çok üzgünüm bunları paşlaştım ama:26::26::26:
Folidance kullanıyorum canim ben
canım benim paylaşmakta çok güzel etmişsin kayınvaliden neden öyle bilmiyorum ama... genelde hepsi aynı onları takmamkda zaten elde olan bişi değil bazı şeyleri duymamazlığa vuruyorum ama kendi iç dünyamda yenmeye çalışıyorum..inşallah seninde benimde tüm isteyenlerinde kucakları cennet kokulu meleklerimizle dolar...
bende aldim kullanalibn de folik plus kullanıyorum ama müthiş iştah açıyor, hızla kilo almaya başladım...
çok sinirleniorm gerçekten yaa.. ben en son kayınvalideme sölerim herhalde kötü insanlar diil ama bu konuda kendisi erken olduğunu düşünüooo... bnmde hevesimi kırıooo.. dediğin gibi bnmde annem şehirdışında farklı bi şehirde yaşıo.. insanın hevesini gursağında bırakıolar ya acaip geriliorm bzn.. ama altta kalma söle lafını arada cnm kocana çaktırmadan tabi :) nede olsa annesi tarafsız olamılolar.. hiç üzme kendini bebeğe konsantre ol ozaman bak nası ilgi şevkaattt.. herşeyin zamanını bekle demişler :)
mrb kızlar bugün bat bnm...sabah yaptım testi,, hatta 5 gündür yapıyorum negatif...ama sancım felan da yok...ilgimi çeken bi şe oldu özel bölge yumuşak ve açık gibime geldi... bu adet belirtisi midir acaba? daha önce böle bi şe farketmemiştim....dua edin bana lütfen sevmiyorum kırmızıyıııııı:)
bn de folik plus kullanıyorum ama müthiş iştah açıyor, hızla kilo almaya başladım...
benim burada kızdığım kişi aslında k.valide değil bana bu aileyi sunan eşimde...annesinin yanında bana o şekilde cevap vermesi canımı çok yaktı...çünkü benim bu koca şehirde eşimden başka hiç bi yakınım yok çünkü k.valide zaten beni ailesi olarak görmedi hiç bi zaman görseydi zaten ona anne die hitap etmemi isterdi bende bunu kabullendim sinir olduğum eşimin yanımda olmaması...
teşekkürler şu an morali üst düzeyde tutmaya çalışıyorum zaten kötümser değilim yaşadıkları hep içimde ve evlilik asla böle olamalı..:26::26:
14 gün önceyse yumurtlama dönemin olabilir. o dönemde de ağrılar oluyor. eğer öyleyse hemen çalışma yap bu akşam
cnm. sabah yazdim ama gordun mu bilmiyrm.
bence adetvdegil yunurylama belirtisi bunlar. illa adetten 14 gun once yumurtlanmaz. ben 12. gunde 16. gunde yumurtlayip yine zamaninda edet oldugumu bilirim. bugunu sen dgerlendir derim.
bak gerci gelince belki kendi yazar. azerikizi arkadasima dedim ki senin yumurta bugun catlar. yok dedi bence dun catlamistir. neyse bugun dr.a gitti. demiski dr. senin yumurtan kocaman olmus. bugun yarin catlar. ama ben demistim)
mrb kızlar bugün bat bnm...sabah yaptım testi,, hatta 5 gündür yapıyorum negatif...ama sancım felan da yok...ilgimi çeken bi şe oldu özel bölge yumuşak ve açık gibime geldi... bu adet belirtisi midir acaba? daha önce böle bi şe farketmemiştim....dua edin bana lütfen sevmiyorum kırmızıyıııııı:)
kızlar ekim topiği açıldımı bende ekimi bekleyenlerdenim yaaa
cnm aynen takmamaya çalış... istediğini desin yapsın yapmasın salla en güzeli az görüşmek zaten... mümkün diilsede başka şelerle oyalan...
eşin snn üzüldüğünü görünce zaten merak etme seni anlıcaktır... açıkça kocana anlatma böle dedi öle dedi deme cnm evlilik idare etmek işte iki tarafıda aileleri zor iş bakma.. ama belli edebilirsin snnde kırıldığını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?