Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bende duymamazlıga geliyorum elimden geldiğince ama aklım takılıp kalıyo bilinç altımı çökertiyorlarrr

kuzum ben bu ay ateş ölçmeye başlayacağım ama kürtajdan sonra bi düzene girmedi adetim. bi ay 26 günde bi ay 28 günde bi ay 32 günde oluyorum ben ilk zamanlardaki 28 günde bir olarak düzenlemiştim sayfamı şimdi problem olmazmı aynı tablodan devam etmek yoksa yeni bitane hazırlamakmı gerekir :44:

ahahahahah koptum şuanda aynen öle yap deince hemen oluo sanki... kendileri hiç korunmadıkları için bilmiolar ne kadar denedik ne kadarda oldu... şimdi herşey çok değişti yani gerçekten.. onların zamanındaki gibi olmuo... hee hee deip geçiceksin çok damarına basarsa verdiğin cevap çok iiii bence :)))) hala gülüormmm...

tsk ederim canim, doktor hic ümitli konusmadi, cok kötü oldum duyunca...
allahim hayirlisini versin ne verirse...
beklicem haftaya kadar, ama doktor kesin konustu

yok cnm sorun olmaz. öyle kalsın. ff onu otomatik ayarlıyor.
kürtaj sonrası yumurtlama düzeni çok değiştiği için adet düzeni de değişiyor ne yazıkki.
istersen benim tablolara bak. ff 5 günlüğne vip verdi bana. onun için hepsi ilk sayfada.
orda kasım ve aralık kürtaj sonrası aylar.
ocak gebelik
mart ve nisan yine kürtaj sonrası.

örnek olur sana yumurtlama günü açısından.

eskiden herşey doğalmış şimdi öylemi içtiğimiz suda bile katkı maddesi var. haliyle onlar gibi ha deyince hamile kalamıyoruz.
annem beni doğurduktan 2 gün sonra orak tarlasına çalışmaya gitmiş benide sırtına bağlamış ceviz ağacına salıncak kurdum orda uyudun hep diyo. şimdi doğumdan sonra 15 gün ayağa kalkamıyolar ve onu geçtim birde 40 gün bebek dışarı çıkmaz anlayışı var
zaten bebekler doğarken hastalık kapıyo nerde eski toprak anneler çocuklar.
onlar kendi zamanlarıyla kıyaslamaya çalışıyo ama devir değişti artık hamile kalmak çok zor

Benimde 5ay oldu 1-2 gunw sanırım hasta olcam bu ayda boş sayıyorum

Kizlar ya simdi aklima geldi ben 2ay önce hamilelik icin degil baska bi sebepten kadın doguma gitmistim. Dr alttan muayene etti, sonra hamilelikte düşündüğümü soyledim, bi problem yok dedi rahmin şöyle güzel böyle güzel anlattı, , düzenli adet oluyomusun dedi bende evet dedim, yumurta sayin normale gore fazla ama düzenli adet oluyosan sorun yok dedi.Bende o zmb pek bsy bilmediğim icin bsy sormamisim, ,yani buna gore bi sorun yok dimi bende dr.a gidersem sadece hormon testimi yaptircam

merak edenler için eklemek istedim.
tabloya göre adetten itibaren 15. gün yumurtlamışım. ve şuan 24. gündeyim. inşallah ateşim düşmez böyle devam ederse hamileyim..

Ay insallah sol yumurtalk agrirsa hamile olabilirsin iyi haberlerini bekliyorum ins hamissjndir

baktım şimdi canım neyse bende başlayayım bu ay bakalım tekrar.
ama birde şu var benim yumurtlama testlerim hep aynı renk oluyor yumurtlama düzensizliğim yüzünden diyorum ama bakalım bu ay elimde 5 tane ovulasyon testi var onu kullanayım kullandıkça resmini eklerim arada fark varmı görürsünüz

canım ben 1 yıldır folbiol 5 mg kullanıyrm günde 1 tane. ama ben iki düşük yaptım diye dr. yanında bir de elevit verdi. yüksek doz folik asit almam lazımmış. folik asidin bir zararı olmadı bana. ama elevit afedersin kabız yaptı çünkü içinde demir var.[/QUOTE]

ya bende 1,5-2 aydır folbol kullanıyorum ama afedersin gastrit varmış gibi geğirtiyo hemde baya baya çok. doktoru aradım akşam bundan olabilirmi dedim 20 yılda 2-3 hastamda oldu dedi 1 hafta kullanma bakalım geçecekmi dedi dedim hani gebelik falan varsa kullanmamak sorun olurmu yok bişey olmaz dedi.

aynen öle cnm bnm yediğimiz hiçbişi doğal değil dediğin gibi... stres her tarafımızz yani dışarı çıkıosun trafik yok hava kirliliği bilmemnee hep etkileniors fark etmeden... eskiden yoğurt peynir sağılan inek sütünden yapılırmış, bahçeden yenirmiş...
ne bilim yaa walla zor işler :)) düşün düşün insan ne yapıcağını şaşırıooo... inşallah en kısa sürede bizimde yüzümüz güler...

CANIM Bİ ÖZET GEÇEYİM:
30 mart 2013
27 nisan 2013
25 mayıs 2013
22 haziran 2013
22 temmuz 2013
22 ağustos 2013
son altı ay böyle ve son aylarda değişti adetim 7 gün sürer bu ay 6 gün sürdü. kuzum 10. günümde pembemsi krem gibi akıntım oldu ve bu günü kaçırma yumuş çatladı dedin bizde değerlendirdik gün aşırı değerlendirmeye devam ediyoruz, 2 gündür de sarımtırak krem gibi akıntı var ve akıntı olunca hissediyorum günde 2 veya 3 defa hissediyorum ve bugün adetimin 14. günü dün çalışma yaptık. durumum böyle kuzum

Son düzenleme:
aYY BIZIM KOCIS SAPITI...
mesaj yoladi simdi..
Aksama mik mi varmi diyo yaa !!

iyice kaptirdi kendini biti diyorum STOP
ama yumurtlarsan diyo..

yazik boyle oldu

ayy iste boyle yapinca daha cok uzuluyorum.. insallah guzel haberi veririm yaa...

anaaaaamm evli mutlu huzurlu hamişmiş , yeni gördüm , maşallah , rabbim sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip eylesin inş. darısı bizlere en kısa zamanda inş. allahımmm tebrik ediyorum tatlımm

cnm. simdi ortalama 30 gun senin adet dongun. yani verimli zamanlarin adetten itibaren 10.-20. gunler arasi. bu sureyi gun asiri degerlendirmek gebelik sansini artirir.
muhtemelen yumurtlama gunun de 13-14-15-16. gunlerden biri.

krem seklinde akintin suan. yani tam olarak bilemiyrm neden kaynaklandigini cnm. peki bu zamana kadar hic seffaf; uzadikca uzayan bir akintin oldu mu?

kızlar destegnz için yanmda oldgnz için hepnze ayrı ayrı teskr ederm cok saolun umarm en kısa zamnda allhm bzmde yuzumzu guldrur smdi ckyorum bn canlarm esimin macı var kaynvaldeme gdyorum aksam grusuruz

bende duymamazlıga geliyorum elimden geldiğince ama aklım takılıp kalıyo bilinç altımı çökertiyorlarrr

benim kayınvalidenin umrunda değil bize sormuyo bile...sizde umarsız olun çünkü biz bu dönemde güzeve şefkate ihtiyacımız var...başımdan geçen küçük bi olayı anlatmak istiyorum(kayınvali bana güvenip çocuk doğurmasın kimse dedi evlendiğim ay,annemin yani ailemin benden uzakda olduğunu bile bie))...bende geçen gün k.validm bana geldi çocukla tatil konusu açıldı bende sırf fikrini almak için ortaya laf attım ben olsam çocuğumu kimseye emanet edip güvenemem tatile onla giderim dedim bunu iki kez tekrarladım çünü k.validemden iyi bişeyler duymak istedim sonuçta o da anne..sora eşim tuttu dedi kimsenin de dersi değildi o çocuk demezmi ....
sabahı zor ettim sabah ezanı ağlayarak uyandım öle canım yandı ki ...kısaca biz bu aşamada ciddi morale,güvene ihtiyacımız var insanlarla empati kurmak bu kadar zor eşin bile seni anlayamıyo bazen çok üzgünüm bunları paşlaştım ama:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…