canı sakın hemen ilaca başlama benim arkadaşa hamile dediler AMA SAĞLIKLI GÖRÜNMÜYOR DÜŞECEK bişey gerek yok adetLe atacak zaten dediler kızın 50 gün oldu gelen giDEN yok sonra doktora gitti ve kalp atışlarını duıydu 2 ay sonra oğluşunu kucağına alacak inşallah seninkide öyle olur bebeğin seinle kalır hayırlı sağlıklı bi evladın olur
canım çok geçmiş olsun
kuzum üzülme demek kolay ama hepimiz aynıyız çokk iyi anlıyoruz bizde zamanını bekleyeceğiz senin erken gelmiş benimde 3 aydır geriliyor her ay acaba hamilemiyim diyorum ama yokyeni bata daha çok var
kuzum ne tablosu hazırlıyorsun. Cutem ya bişey soracam bnim akıntım arttı hatta hissediyorum birden akıyo adet olunca hissedersin ya öyle 2 gündür geçen leke gelince yumurtlama demiştin kuzum acaba bu ne prof sun sen prof
ayyy öylelerini saçını başını yolasın aynı ya sanane sanane diyesim geliyor diyemiyorum duymamazlıktan geliyorum hele kaynana her gittiğimde başka bi bebek hikayesi yada istemedi sonra olmadı hikayesi bıktırdı artık duymuyorum artık cevap vermiyorum
çalışırken banada dokunmuyolardı bide mesai saatlerim çoktu kimse bişey diyemiyodu şimdi evdeyim diye hemen yap bitane çocuk diyolar. sanki pasta yapıyoruz anasını satim malzemeleri karıştır sür fırına 20 dk sonra hazır olsun
canı sakın hemen ilaca başlama benim arkadaşa hamile dediler AMA SAĞLIKLI GÖRÜNMÜYOR DÜŞECEK bişey gerek yok adetLe atacak zaten dediler kızın 50 gün oldu gelen giDEN yok sonra doktora gitti ve kalp atışlarını duıydu 2 ay sonra oğluşunu kucağına alacak inşallah seninkide öyle olur bebeğin seinle kalır hayırlı sağlıklı bi evladın olur
canım çok geçmiş olsun
kuzum üzülme demek kolay ama hepimiz aynıyız çokk iyi anlıyoruz bizde zamanını bekleyeceğiz senin erken gelmiş benimde 3 aydır geriliyor her ay acaba hamilemiyim diyorum ama yokyeni bata daha çok var
kuzum ne tablosu hazırlıyorsun. Cutem ya bişey soracam bnim akıntım arttı hatta hissediyorum birden akıyo adet olunca hissedersin ya öyle 2 gündür geçen leke gelince yumurtlama demiştin kuzum acaba bu ne prof sun sen prof
ayyy öylelerini saçını başını yolasın aynı ya sanane sanane diyesim geliyor diyemiyorum duymamazlıktan geliyorum hele kaynana her gittiğimde başka bi bebek hikayesi yada istemedi sonra olmadı hikayesi bıktırdı artık duymuyorum artık cevap vermiyorum
kuzum ben bu ay ateş ölçmeye başlayacağım ama kürtajdan sonra bi düzene girmedi adetim. bi ay 26 günde bi ay 28 günde bi ay 32 günde oluyorum ben ilk zamanlardaki 28 günde bir olarak düzenlemiştim sayfamı şimdi problem olmazmı aynı tablodan devam etmek yoksa yeni bitane hazırlamakmı gerekir :44:
ahahahahah koptum şuanda aynen öle yap deince hemen oluo sanki... kendileri hiç korunmadıkları için bilmiolar ne kadar denedik ne kadarda oldu... şimdi herşey çok değişti yani gerçekten.. onların zamanındaki gibi olmuo... hee hee deip geçiceksin çok damarına basarsa verdiğin cevap çok iiii bence :)))) hala gülüormmm...
Benimde 5ay oldu 1-2 gunw sanırım hasta olcam bu ayda boş sayıyorum3 aydır deniyorum cnm... sen?
ya çok deişik bi duygu kesinliği yok hani şunu yap bunu yap şu zaman olsun... doktorlarda söleyemioo.. tahlilleri yapıolar güzel haberlerle bekliyoruz diyorlar :) eee napıcaz şimdi diesim gelmişti :)))
Ay insallah sol yumurtalk agrirsa hamile olabilirsin iyi haberlerini bekliyorum ins hamissjndirilişkiden sonra ayaklar tavanda yarım saat beklemek... bir de hamile kalma pozisyonları var. onlarla direkt tüplere gidiyormuş spermler. bu ay da onu denedim bakalım kısmet... 10 gündür sol yumurtalığım ve belimde ağrı var... onunla alakası var mı bilemiyorum bakıcaz artık
yok cnm sorun olmaz. öyle kalsın. ff onu otomatik ayarlıyor.
kürtaj sonrası yumurtlama düzeni çok değiştiği için adet düzeni de değişiyor ne yazıkki.
istersen benim tablolara bak. ff 5 günlüğne vip verdi bana. onun için hepsi ilk sayfada.
orda kasım ve aralık kürtaj sonrası aylar.
ocak gebelik
mart ve nisan yine kürtaj sonrası.
örnek olur sana yumurtlama günü açısından.
Folidance kullanıyorum canim benkızlar folik asit kullanıyormusunuz kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz size herhengi bir yan etkisi oluyormu
eskiden herşey doğalmış şimdi öylemi içtiğimiz suda bile katkı maddesi var. haliyle onlar gibi ha deyince hamile kalamıyoruz.
annem beni doğurduktan 2 gün sonra orak tarlasına çalışmaya gitmiş benide sırtına bağlamış ceviz ağacına salıncak kurdum orda uyudun hep diyo. şimdi doğumdan sonra 15 gün ayağa kalkamıyolar ve onu geçtim birde 40 gün bebek dışarı çıkmaz anlayışı var
zaten bebekler doğarken hastalık kapıyo nerde eski toprak anneler çocuklar.
onlar kendi zamanlarıyla kıyaslamaya çalışıyo ama devir değişti artık hamile kalmak çok zor
ateş ölçme tablosu canım. azerikızı na bir de monbebe ye yaptım. azerikizi nın tablosuna göre ben bugün yumurtlarsın dedim. o da yok dün yumurtladım dedi. bugün de Dr.a gitmiş. senin yumurta kocaman olmuş bugün yarın çatlar demiş
senin kaçıncı günün canım adetten bu yana. bir de adet döngün kaç gün? bir de akıntını tarif edebilir misin?
CANIM Bİ ÖZET GEÇEYİM:
30 mart 2013
27 nisan 2013
25 mayıs 2013
22 haziran 2013
22 temmuz 2013
22 ağustos 2013
son altı ay böyle ve son aylarda değiştiadetim 7 gün sürer bu ay 6 gün sürdü. kuzum 10. günümde pembemsi krem gibi akıntım oldu ve bu günü kaçırma yumuş çatladı dedin bizde değerlendirdik gün aşırı değerlendirmeye devam ediyoruz, 2 gündür de sarımtırak krem gibi akıntı var ve akıntı olunca hissediyorum günde 2 veya 3 defa hissediyorum ve bugün adetimin 14. günü dün çalışma yaptık. durumum böyle kuzum
baktım şimdi canım neyse bende başlayayım bu ay bakalım tekrar.
ama birde şu var benim yumurtlama testlerim hep aynı renk oluyor yumurtlama düzensizliğim yüzünden diyorum ama bakalım bu ay elimde 5 tane ovulasyon testi var onu kullanayım kullandıkça resmini eklerim arada fark varmı görürsünüz
bende duymamazlıga geliyorum elimden geldiğince ama aklım takılıp kalıyo bilinç altımı çökertiyorlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?