Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..

cok gecms olsun cnm bnm atlattn

cok sevindim cnm. gozun aydin..

Geçmiş olsun cnm bnmmm...hadi bakalım bundan sorası güzel olsun inşallah...

geçmiş olsunnn..

Sağolun kızlar.. Allah razı olsun hepinizden..
Ameliyata girerken korkuyordum falan ama, rahmini aldıranları görünce şükür dedim Rabbim..
Allahım kimseyi düşürmesin.. İnşallahh hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebelerimize tez zamanda..

geçmişolsuunn... cnmmm.....

panik olma tatlim. ayin2-3 u nerde?
bu testler negatif. bi de gecen ay kacinci gun pozitifi yakalamistik?
cutecım onalrı yuklememıstım pc ye onlar daha beter sılık

bak daha fena sılık ayın 2 sıde esımın telınde onu yuklememısım oda aynı ama. gecen ayda ayın 13 ünde yanı adetımın 16 cı gununde posotiftı yanı ama bılıyosun bu ay 24cü gunumde adet oldum ıyıce karıstı yanı gecen ay cok daha koyu oluyodu bu zamanlar o yuzden boyle oldum ne bılım ya off o degılde dun ılıskıye gırdıkden sonra fark ettımkı goguslerımın sıyah kısma baya genıslemıs acaba dıyorum vucut alısmayamı calısıyo spermlere cunku 3 aydır korunmuyoruz ya bıde bıraz ıstahım arttı sankı kılo aldım ama tartıya cıkmaya korkuyorum o yuzden cıkmıyorum doktor folık asıt kullan demıstı kullandım ama hapı yarım ıcıyorum yanı oylede oluyomus acaba omu boyle yaptı bana? ama farkındayım korunmayı bıraktıkdan berı vucudum cok degıstı ne bılım garı oluyorum herhalde

Hamile kaligim ay hergun yum. testi yaptim..hergun silik cikti. akintimda olmadi o ay...
hoc beklemiypdum o yuzden ama o ay hamile kalmisim.. silik ciksin sen calismani yap

hm canım cok ılgınc gercekden ama ınan benım hıc umıdım yok bu aydan ama dedıgın gıbı olur ıns. ozaman sen hamıs oldugunu 2 aylıkken ogrendın oylemı?

canlarimm demin iki tane test yaptim. ilk dkka da t cikti silik pembe. foto da isik kaynakli net olmayabilor. allah hepinize nasip etsin.
tabi kan testi;kese;kalp atisi vs. cok uzun iism var. iki tane kaybettim. dilerim allah bunu bagislar. aminnn..
b

cutemmmmmmmmmmmm
mesaj yoluyorum kutun doluymus varmiooo
ayyy nasil sevindim canimm yaa..
allah'im insallah hersey yolunda gider canimm benimm

halaya kizlar

ayy cutecım yaa cok cok sevındım ıns. ıns. hayırlısıyla kucagına aldırmayı nasıp eylesın rabbımm okadar cekmıssın ıns sımdı mukafatını alacaksın

Yaa ne güzel ya cok mutlu oldum canım benim ins ksn değerin kesen kalp atisi hepsi olumlu gider hayirlisiyka kucağına alırsın bebisi bixim icinde dua et. Ay eylul iyi gidio ya ins bizede güler bu ay

Cuteeeee senin adına çokkkk sevindim hayırlısiyla alırsın bebisinii kucağına inşallah :))))ama biliyormusun bende seninle aynı dakikalarda test yaptım benimde 2çizgi çıktı ama nasıl yukleniyor bilemediğim için buraya yuklemedim

aa. super. hayirli olsun tatlim.

yeni mesaj ac
asagida eklenti ekle var tikla
gelennsf.nin sag ust kosesinde dosya yukle var. tikla
acilan yerden istedigin fotoyu ekle.
dosya yukle de.
sag altta bitir de.
mesaja donersin. onu da bize uolla.

Nasil yani kiz sende mi hamilesin.
Mwaaj yazdigin yerde ustre küçük simgeler var orda kucuk bi agac resmi olan buton var ona tikla daha sonra
Dosya sece tiklayip resmini bulup sec çabuk koy merak ettim:)

kizlar. allahim hepinize nasip etsin. daha yolun cokkk basindayim tabiki.
gun gun belirtilerimi yazmistim. toplu halde eklerim size. yanlarina da adette de olup olmadigini yazarim. ornek olur.

bu arada cok komik. testler bitti bugun 25 tane yeni test aldim.... ha ha ha.... artik gunde 3 ogun yaparim.

Tebrik ederim canımmmmm... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla... Darısı başımıza

Bizde seni cooookkkkk seviyoruz bu topikte herkese cokvyardimin oldu vee sonunda karsiligini aldin canim cokkk mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…