çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..
cok gecms olsun cnm bnm atlattn
cok sevindim cnm. gozun aydin..
Geçmiş olsun cnm bnmmm...hadi bakalım bundan sorası güzel olsun inşallah...
geçmiş olsunnn..
canı sakın hemen ilaca başlama benim arkadaşa hamile dediler AMA SAĞLIKLI GÖRÜNMÜYOR DÜŞECEK bişey gerek yok adetLe atacak zaten dediler kızın 50 gün oldu gelen giDEN yok sonra doktora gitti ve kalp atışlarını duıydu 2 ay sonra oğluşunu kucağına alacak inşallah seninkide öyle olur bebeğin seinle kalır hayırlı sağlıklı bi evladın olur
canım çok geçmiş olsun
kuzum üzülme demek kolay ama hepimiz aynıyız çokk iyi anlıyoruz bizde zamanını bekleyeceğiz senin erken gelmiş benimde 3 aydır geriliyor her ay acaba hamilemiyim diyorum ama yokyeni bata daha çok var
kuzum ne tablosu hazırlıyorsun. Cutem ya bişey soracam bnim akıntım arttı hatta hissediyorum birden akıyo adet olunca hissedersin ya öyle 2 gündür geçen leke gelince yumurtlama demiştin kuzum acaba bu ne prof sun sen prof
ayyy öylelerini saçını başını yolasın aynı ya sanane sanane diyesim geliyor diyemiyorum duymamazlıktan geliyorum hele kaynana her gittiğimde başka bi bebek hikayesi yada istemedi sonra olmadı hikayesi bıktırdı artık duymuyorum artık cevap vermiyorum
Sağolun kızlar.. Allah razı olsun hepinizden..
Ameliyata girerken korkuyordum falan ama, rahmini aldıranları görünce şükür dedim Rabbim..
Allahım kimseyi düşürmesin.. İnşallahh hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebelerimize tez zamanda..
canım evet onlarda sılık cekmemısım onları herhalde ama hergunum boyle sılık cıktı canım13. Ve 14. Gunler yok... onlar da mi silik
cutecım onalrı yuklememıstım pc ye onlar daha beter sılıkpanik olma tatlim. ayin2-3 u nerde?
bu testler negatif. bi de gecen ay kacinci gun pozitifi yakalamistik?
Hamile kaligim ay hergun yum. testi yaptim..hergun silik cikti. akintimda olmadi o ay...
hoc beklemiypdum o yuzden ama o ay hamile kalmisim.. silik ciksin sen calismani yap
canlarimm demin iki tane test yaptim. ilk dkka da t cikti silik pembe. foto da isik kaynakli net olmayabilor. allah hepinize nasip etsin.
tabi kan testi;kese;kalp atisi vs. cok uzun iism var. iki tane kaybettim. dilerim allah bunu bagislar. aminnn..
bEki Görüntüle 793773 Eki Görüntüle 793774
ayy cutecım yaa cok cok sevındım ıns. ıns. hayırlısıyla kucagına aldırmayı nasıp eylesın rabbımm okadar cekmıssın ıns sımdı mukafatını alacaksıncanlarimm demin iki tane test yaptim. ilk dkka da t cikti silik pembe. foto da isik kaynakli net olmayabilor. allah hepinize nasip etsin.
tabi kan testi;kese;kalp atisi vs. cok uzun iism var. iki tane kaybettim. dilerim allah bunu bagislar. aminnn..
canlarimm demin iki tane test yaptim. ilk dkka da t cikti silik pembe. foto da isik kaynakli net olmayabilor. allah hepinize nasip etsin.
bEki Görüntüle 793773 Eki Görüntüle 793774 [/QUOTE
evet arkadaşlar resmen ilan ediyorum şimdiye kadar 4 hamiş var
cute cim hemen hamilelik imzanı koy bacım
Cuteeeee senin adına çokkkk sevindim hayırlısiyla alırsın bebisinii kucağına inşallah :))))ama biliyormusun bende seninle aynı dakikalarda test yaptım benimde 2çizgi çıktı ama nasıl yukleniyor bilemediğim için buraya yuklemedim
Cuteeeee senin adına çokkkk sevindim hayırlısiyla alırsın bebisinii kucağına inşallah :))))ama biliyormusun bende seninle aynı dakikalarda test yaptım benimde 2çizgi çıktı ama nasıl yukleniyor bilemediğim için buraya yuklemedim
aa. super. hayirli olsun tatlim.
yeni mesaj ac
asagida eklenti ekle var tikla
gelennsf.nin sag ust kosesinde dosya yukle var. tikla
acilan yerden istedigin fotoyu ekle.
dosya yukle de.
sag altta bitir de.
mesaja donersin. onu da bize uolla.
kizlar. allahim hepinize nasip etsin. daha yolun cokkk basindayim tabiki.
gun gun belirtilerimi yazmistim. toplu halde eklerim size. yanlarina da adette de olup olmadigini yazarim. ornek olur.
bu arada cok komik. testler bitti bugun 25 tane yeni test aldim.... ha ha ha.... artik gunde 3 ogun yaparim.
kizlar. allahim hepinize nasip etsin. daha yolun cokkk basindayim tabiki.
gun gun belirtilerimi yazmistim. toplu halde eklerim size. yanlarina da adette de olup olmadigini yazarim. ornek olur.
bu arada cok komik. testler bitti bugun 25 tane yeni test aldim.... ha ha ha.... artik gunde 3 ogun yaparim.
Kızlar test yaptım 2 çizgiyi gördüm silikte olsa :)))))))nasıl foto konuluyor bir yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?