Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cnm. panik yokkkkmk...
daha yumurtlamadin ki belirti arayasin...
bak ben de 15. gun yumurtladim. ayrica belirtiler bana ozel. yani adet donemimde olmayan seyler.

ama canim benim surda adet ne kaldi ki.. 10 gun..
bu akinti senin dedigin sefaf yumurta aki gibi uzayan bi akinti..
18.GUNDE

cutecım ya baya seyler gecırmıssın ıns hepsı gecmıste kaldı canım benım.
da ben bu ılıskı esnasında anlattıgın seyı anlayamadım yanı sen sırt ustu yattıysan esın nasıl yaptı yanı anlayamadım ya

patır kütür hamiş haberleri var yaa ne mutlu bize darısı da başımıza
hamişlerin gözleri aydın hamşlikleri rahat bebişleri sağlıklı olsun,
hamiş olmayanlar tez zamanda hamiş kalsın, göbüşler bebiş olsun,
bu tpoik 1 sene sonra hamiş kilolarını vermeye çalışanlarla dolsun
geceniz gündüzümüze, geceleri bebiş sesleri rüyamıza karışsın
şimdi belirtiden sızlayan gögüs uçlarımız bebiş emzirmekten yara olsun tedavi yöntemleri araştıralım
bundan sonra göreceğimiz kırmızı da lohusalıkta olsun........

acaba cuma günü kan testi yaptırsam mı

ayy canım ya ıns bende yarın yumurtlarım yaa hıc de bı yumurtlama belırtım yok yanı kasıklarımda agrı fılan yok ama ıns yarın olur

aynen ben de anlamadım da çok irdelemeyeyim dedim

Dilerim kötü günler geride kalır bu bebek mutluluğunuz olur hayırlı olsun...Rabbim size bağışlasın o kımalı elleri

Cnm cok gecmis olsun.bende 1 yil hastalık nedeniyle korunmak zorundaydim yoksa ilk gunden cocuk istiyordum evlenmeden once antidepresan kullaniyordum.ve birakamadim evlendim.evlensikten sonra birakmam gerekiyodu her denemem de hastanelik oluyordum tekrar basliyordum.e cocukta istiyordum o ilacla olmasi imkansizdi.neyse bu ocak ayinda artik birakicam dedim biraktim tabi yine ayni seyler ayni hastane köşeleri o esnadada idrar yolu enfeksiyonu oldum onun icinde ayri tedavi gördüm. Bu kiz hep hastalık ve aglamakla gecti ama bebgim ici katlandim.sadece bebegim olsun dedim katlandim.simdi 6 ay oldu bebisim gelmiyor oysa ben onun icin katlandim o zor günlere. Simdi senin yasadiklarini okuyunca sabir dedim içimden sabrediyorrum. Insallah banada güler kader.ne diyelim. Allah saglikla kavustursun bebegine cnm.

slm kızlar
ÇENELER ÇALIŞIYO GENE
BEN BİŞEY SORACAM YARDIM EDERSENİZ
BATIM12 EYLÜL AMA İKİ GÜNDÜR GÖĞÜSLERİM RESMEN ŞİŞMİŞ BU GÜN SÜTYENİ ÇIKARDIM ODERECE
ACABA YUMURTLAMAMI OLUYOR... AKINTI FALAN YOK KUPKURUYUM
HAMİŞSEM EĞER KAFAYI YERİMÇÜNKÜ 15 EYLÜLDE AŞILAMA İÇİN TEDAVİYE BAŞLIYACAM
BENLE AYNI DÖNEMDE BATI OLANLAR SİZDE NEGİBİ BELİRTİLER VAR
CUTEMMMMMM VE DİĞER HAMİŞLERDE HAYIRLI OLSUN

Son düzenleme:
Reactions: iiz
ama canim benim surda adet ne kaldi ki.. 10 gun..
bu akinti senin dedigin sefaf yumurta aki gibi uzayan bi akinti..
18.GUNDE

hic sasirma cnm. dogum kontrol hapini ueni biraktin. tabiki yumurtlama gunun sapitacaktir.
sen calsis.

ya cok detayli yazamadim. biz de ilk kez denedik. utandimmmmm. ama yazacagim.

yataga boyuna degil enine uzandi kocam. ama ben boyuna uzandim. yani benim popo direk onun ......ne dogru durmus oldu. anlatabildim mi..bakin aksam deneyin. ne demek istedigimi anlarsiniz.

Dilerim kötü günler geride kalır bu bebek mutluluğunuz olur hayırlı olsun...Rabbim size bağışlasın o kımalı elleri

amin cnm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım yazdıklarını okuyorum etrafında bebeğinden şikayetçi olan annelere gıcık oluyorum... Yok çok ağladı uyuyamadım yok memem yara oldu emzirmeyeceğim yok çatlağım oldu patlağım oldu çok yıprandım psikolojim bozuldu bu çocuktan sonra bilmem ne bizim nasıl istediğimizi görüp ellerindeki mucizenin kıymetini bilip şükredecekleri halde neler söylüyorlar...
Her adet dönemi bittiğinde heyecanla çalışmalara hız veriyorum ve hep kendime söz veriyorum eğer hamile kalırsam ne kadar kusarsam kusayım kilo alırsam alayım doğduktan sonra ne kadar uyanırsam uyanayım emzirirken acıdan ağlasam bile Allah'ım onu bana bağışladığı için şükredeceğim... Bugünlerde duygularım biraz karışık... Adet belirtisi bu da :)

iyi akşamlar arkaadaşlar bugün sitede kaç yere sorduysam cevap alamadım..
sorum şu olacak. adetim 25 ağustosta gelmesi gerekkiyordu ve gelmedi yaklaşık 10 gün gecikti. 2 gündür hafif kanlı lekeli gelmeye başladı ama bir türlü sökülmedi
bugün doktora gittim kist falan var diye korkuyordum ama temiz çıktı
tek anormal şey östrojen hormonun düşük dedi oyüzden adetin gecikmiş gelmemiş, mevsimlerden stresten olabilir önümüzdeki ay falan gel dedi
ben de bugün araştırdım civan peerçemi+ aslan pençesi+ hayıt tohumu aldım karıştırıp demleyip suyunu içmeeye başladım hem adet düzenine hem hamile kalmaya faydalıymış
kullanıp deneyen var mı ? bir de hamile kaalmak için kesintisiz mi içmek gerek?

ya cok detayli yazamadim. biz de ilk kez denedik. utandimmmmm. ama yazacagim.

yataga boyuna degil enine uzandi kocam. ama ben boyuna uzandim. yani benim popo direk onun ......ne dogru durmus oldu. anlatabildim mi..bakin aksam deneyin. ne demek istedigimi anlarsiniz.
cutecım yaa sen cevap vermeden kocama okudum yazdıgını da senın mesajından once o anlattı ınanmaıdm sonra sen sımdı yazınca onay verdım ayy ıns yapabılırız o sekılde ya ne bılım artk yarın aksam denerız =) =)

amin cnm.[/QUOTE]

Dereköy sinirdan hepinize saygılar kızlar :) pazar günü günü gelenlerden iyi haberler bekliyorum bende dahil :) kendinize cici bakin opuyorum hepinizi iyi geceler :)

İyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk ya eklem romatizmasi nedeniyle antibiyotik kullaniyorum bu yuzden bu ay korunucakmisiz bu jadar bebis istegim varken 1 ay ara vermek zoruma gidio

Tusemim üzülme önce sağlığın tedavini ol sonra tam gaz çalışmalara devam edersin tatlım :)) geçmiş olsun

canım benım bende bu cayı duydum aslan pencesını demedım ama duydum dedıgın gıbı hem adet duzenıne yardımcı oluyo hemde hamıs olmaya yardımcı oluyo duydugun dogru canım ama kesıntısız ıcılecegını sanmıyorum herseyın cogu zarar sonucta

cutecim cok cok sevindim hamileligine gercekten sagsalim al kucagina evladini insallah
bizde oyle poziyonda olduk bu ay t sekli bilmiyorum ne ama bende acik yazayim esim arkada bende onde gibisinden bende sirt ustu uzandim ve kalkmadim ve kalktigimda hic bir sey akmadi yikandigimdada hic birsey yokdu sizin pozisyonu tam anlamadim ama
insallah benimde bebegim tutunmusdur bizde yumurtlama gununde calistik pozisyon fakli bakalim neler olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…