Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım hamilemisin ,geçmişi okudum accık ama anlamadım...

çok sevindim gıııı.....:13:

Hanımlar adet olcak gibi sancım var çok fazlra neden olur ki daha çok var bat a da akşamüstü başladı ya ...

Işyerinde çalışan bir bayan vardı dün çok sancısi vardı bu gün ise gelmedi doktora gitmis yumurtalarin çatlıyor demiş seninde ole olmasın öyleyse hemen kocisin yanına kos tatlım:))))))

Selam kızlar online olduğunuzu görüyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdi dün hariç önceki üç gün kasığımda ağrı vardı ki bu yumurtamın çatlamasına işaret her ay tahmin ediyorum kendimce. Dün için hesaplayıcıya göre ovulasyon günümdü tabi bu ay sıfır çalışma. Bu akşamki çalışmanın şansı nedir? Allah ım her ay bir şey çıkıyor bir türlü tutturamıyoruz arkadaş (

bugun akintim var hep boyle olur akintim gelir adete var 6-7 gun benim akintim var sizce tutunmusmudur melegim

Işyerinde çalışan bir bayan vardı dün çok sancısi vardı bu gün ise gelmedi doktora gitmis yumurtalarin çatlıyor demiş seninde ole olmasın öyleyse hemen kocisin yanına kos tatlım:))))))

Zaten çalışma oldu son altı günüm kaldı değerlendirmek için kısmet bakalım...tutar mı dersiniz???

canım hamilemisin ,geçmişi okudum accık ama anlamadım...

çok sevindim gıııı.....:13:

evet cnm. hamileyimmmm.

cnmm dedigine gore dun yumurtlamis gozukuyrsun.
yine de bugunu degerlendir derim.

5 ay önce 6 haftalık olan gebeligim düşükle sonuçlandı sebebi enfeksiyondu sonra1ay korundum ve korunmayı bıraktım bu dördüncü ayimdi.
Adetinin 12.günü karın ve belimde ağrım vardı.akşam test yaptım bu benim ilk testim di ve 2cizgide koyuydu ve ben bu geceyi değerlendirdim .ertesi aksam tekrar test yaptım ve hiç bir şey çıkmadı bende sinirlendim bir daha test yapmadım ama çalışmalar devam ettim :)
1.yataktan hemen kalkmadım 1saat yattım
2.karnımın üstüne buz torbası koydum yarım saat kadar benimkiside bu kadar arkadaslarr
Darısı tüm arkadaşların başına tez zamanda inşallah :))

Dora senin burda ne işin var kuzum haydi çalışmayaaa olurmu olur bilemeyiz boş geçirme derim ....

bilemezsin ki belkide adet belirtisi değildir bat nezaman bat

canım yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşıyor senin sancın geçeli 24 saati geçmiş sanırım ama olsun yidede bir deneyin belli olmaz belki ağrıdan sonra çatlamıştır

kızlar bu arada cicikler aldı başını gidiyor çok ağrıyo namussuzlar sütyensiz geziyorum zaten evde dolanırken bile tutarak yürüyorum adım attıkça zonklama var:18::18: karın ağrısı desen adet olcak gibi...ama test yaptım negatif sanki adet olcam bata 7 gün var eğer hamişsem daha testte hayalet çizgi bile çıkmazken bu kadar belirti olur mu ki:18::18:

canımmmmmm
çok sevindim....
bebişin sana sıkı sıkıııı tutunsun inşallah
rabbim hayırlısıyla kucagna almayı nasip etsin...

amin cnm.d
darisi sana insallah.
daha adete 3 gun var. test yaomaya devam. bakalim koyulasma nasil gidecek

olabilir cnm. benimde hergun negatifti. bugun pozitif oldu )
ilk sinyali gogusler veriyr genelde.. kismet cnm.

Seni ümitlendirmek istemem ama benimde aynı 10 gündür açıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…