Hanımlar adet olcak gibi sancım var çok fazla neden olur ki daha çok var bat a da akşamüstü başladı ya ...
Hanımlar adet olcak gibi sancım var çok fazlra neden olur ki daha çok var bat a da akşamüstü başladı ya ...
Canım yumurtlama günün olabilir varsa bir test yapmanı öneririm
bugun akintim var hep boyle olur akintim gelir adete var 6-7 gun benim akintim var sizce tutunmusmudur melegimhic sasirma cnm. dogum kontrol hapini ueni biraktin. tabiki yumurtlama gunun sapitacaktir.
sen calsis.
ya cok detayli yazamadim. biz de ilk kez denedik. utandimmmmm. ama yazacagim.
yataga boyuna degil enine uzandi kocam. ama ben boyuna uzandim. yani benim popo direk onun ......ne dogru durmus oldu. anlatabildim mi..bakin aksam deneyin. ne demek istedigimi anlarsiniz.
amin cnm.
Işyerinde çalışan bir bayan vardı dün çok sancısi vardı bu gün ise gelmedi doktora gitmis yumurtalarin çatlıyor demiş seninde ole olmasın öyleyse hemen kocisin yanına kos tatlım:))))))
canım hamilemisin ,geçmişi okudum accık ama anlamadım...
çok sevindim gıııı.....:13:
cnmm dedigine gore dun yumurtlamis gozukuyrsun.Selam kızlar online olduğunuzu görüyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdi dün hariç önceki üç gün kasığımda ağrı vardı ki bu yumurtamın çatlamasına işaret her ay tahmin ediyorum kendimce. Dün için hesaplayıcıya göre ovulasyon günümdü tabi bu ay sıfır çalışma. Bu akşamki çalışmanın şansı nedir? Allah ım her ay bir şey çıkıyor bir türlü tutturamıyoruz arkadaş(
evet cnm. hamileyimmmm.
cnmm dedigine gore dun yumurtlamis gozukuyrsun.
yine de bugunu degerlendir derim.
evet cnm. hamileyimmmm.
Selam kızlar online olduğunuzu görüyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdi dün hariç önceki üç gün kasığımda ağrı vardı ki bu yumurtamın çatlamasına işaret her ay tahmin ediyorum kendimce. Dün için hesaplayıcıya göre ovulasyon günümdü tabi bu ay sıfır çalışma. Bu akşamki çalışmanın şansı nedir? Allah ım her ay bir şey çıkıyor bir türlü tutturamıyoruz arkadaş(
bilemezsin ki belkide adet belirtisi değildir bat nezaman batCanım yazdıklarını okuyorum etrafında bebeğinden şikayetçi olan annelere gıcık oluyorum... Yok çok ağladı uyuyamadım yok memem yara oldu emzirmeyeceğim yok çatlağım oldu patlağım oldu çok yıprandım psikolojim bozuldu bu çocuktan sonra bilmem ne bizim nasıl istediğimizi görüp ellerindeki mucizenin kıymetini bilip şükredecekleri halde neler söylüyorlar...
Her adet dönemi bittiğinde heyecanla çalışmalara hız veriyorum ve hep kendime söz veriyorum eğer hamile kalırsam ne kadar kusarsam kusayım kilo alırsam alayım doğduktan sonra ne kadar uyanırsam uyanayım emzirirken acıdan ağlasam bile Allah'ım onu bana bağışladığı için şükredeceğim... Bugünlerde duygularım biraz karışık... Adet belirtisi bu da :)
Selam kızlar online olduğunuzu görüyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdi dün hariç önceki üç gün kasığımda ağrı vardı ki bu yumurtamın çatlamasına işaret her ay tahmin ediyorum kendimce. Dün için hesaplayıcıya göre ovulasyon günümdü tabi bu ay sıfır çalışma. Bu akşamki çalışmanın şansı nedir? Allah ım her ay bir şey çıkıyor bir türlü tutturamıyoruz arkadaş(
canımmmmmm
çok sevindim....
bebişin sana sıkı sıkıııı tutunsun inşallah
rabbim hayırlısıyla kucagna almayı nasip etsin...
bilemezsin ki belkide adet belirtisi değildir bat nezaman bat
canım yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşıyor senin sancın geçeli 24 saati geçmiş sanırım ama olsun yidede bir deneyin belli olmaz belki ağrıdan sonra çatlamıştır
kızlar bu arada cicikler aldı başını gidiyor çok ağrıyo namussuzlar sütyensiz geziyorum zaten evde dolanırken bile tutarak yürüyorum adım attıkça zonklama var:18::18: karın ağrısı desen adet olcak gibi...ama test yaptım negatif sanki adet olcam bata 7 gün var eğer hamişsem daha testte hayalet çizgi bile çıkmazken bu kadar belirti olur mu ki:18::18:
Dora senin burda ne işin var kuzum haydi çalışmayaaaolurmu olur bilemeyiz boş geçirme derim ....
canım yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşıyor senin sancın geçeli 24 saati geçmiş sanırım ama olsun yidede bir deneyin belli olmaz belki ağrıdan sonra çatlamıştır
kızlar bu arada cicikler aldı başını gidiyor çok ağrıyo namussuzlar sütyensiz geziyorum zaten evde dolanırken bile tutarak yürüyorum adım attıkça zonklama var:18::18: karın ağrısı desen adet olcak gibi...ama test yaptım negatif sanki adet olcam bata 7 gün var eğer hamişsem daha testte hayalet çizgi bile çıkmazken bu kadar belirti olur mu ki:18::18:
Batım 8 Eylül canım ama adet olacağım hissediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?