tebrik etdimmi ben seni canim masallah cok hamile var karistiriyorum5 ay önce 6 haftalık olan gebeligim düşükle sonuçlandı sebebi enfeksiyondusonra1ay korundum ve korunmayı bıraktım bu dördüncü ayimdi.
Adetinin 12.günü karın ve belimde ağrım vardı.akşam test yaptım bu benim ilk testim di ve 2cizgide koyuydu ve ben bu geceyi değerlendirdim .ertesi aksam tekrar test yaptım ve hiç bir şey çıkmadı bende sinirlendim bir daha test yapmadım ama çalışmalar devam ettim :)
1.yataktan hemen kalkmadım 1saat yattım
2.karnımın üstüne buz torbası koydum yarım saat kadar benimkiside bu kadar arkadaslarr
Darısı tüm arkadaşların başına tez zamanda inşallah :))
gözün aydın yavrum çift çizgiyi görmüşsündöllenmeden kaç gün sonra gördün çizgiyi
tebrik etdimmi ben seni canim masallah cok hamile var karistiriyorum
tebrik ederim canim sagsalim al kucagina evladini insallah
olabilir cnm. benimde hergun negatifti. bugun pozitif oldu)
ilk sinyali gogusler veriyr genelde.. kismet cnm.
Bende soyleyeyim arkadaşımağzından bal damlıyor cutembugün döllenmenin kaçıncı günüydü ya da şöyle sorayım hayalet çizgiyi kaçıncı günde gördün
ağzından bal damlıyor cutembugün döllenmenin kaçıncı günüydü ya da şöyle sorayım hayalet çizgiyi kaçıncı günde gördün
Seni ümitlendirmek istemem ama benimde aynı 10 gündür açıyordu
valla ben de olacak gibi hissediyorum ama kısmet yaa hepimiz hakkında hayırlısı olsun allah doğru zamanda versin bebişleri kucağımıza[/QUOTE]anladım canım ya valla benimde 6. ve 7.gün ağrımaya başladılar ama yumurtlamadan veri kasık ağrısı var, acaba diyorum 9. gün kan testi yaptırsam çıkar mı ki bat a5 gün kalmış oluyor,
gerçi bu saoruları cute e sormak lazım yaa ne de olsa topik doktorumuz kendisi
Batım 8 Eylül canım ama adet olacağım hissediyorum ben
valla ben de olacak gibi hissediyorum ama kısmet yaa hepimiz hakkında hayırlısı olsun allah doğru zamanda versin bebişleri kucağımıza[/QUOTE]anladım canım ya valla benimde 6. ve 7.gün ağrımaya başladılar ama yumurtlamadan veri kasık ağrısı var, acaba diyorum 9. gün kan testi yaptırsam çıkar mı ki bat a5 gün kalmış oluyor,
gerçi bu saoruları cute e sormak lazım yaa ne de olsa topik doktorumuz kendisi
Batım 8 Eylül canım ama adet olacağım hissediyorum ben
canım benım bende bu cayı duydum aslan pencesını demedım ama duydum dedıgın gıbı hem adet duzenıne yardımcı oluyo hemde hamıs olmaya yardımcı oluyo duydugun dogru canım ama kesıntısız ıcılecegını sanmıyorum herseyın cogu zarar sonucta
senaserra yapmadın mı daha testini uyuyomusun hala yoksa uyan uyan
tabiki Allahin lutfu..
eger gebe kalirsam yazacagim kizlara demistim kendi kendime.
hep yazdim ama kisaca ozet geceyim. ben tammmmm 1.5 yildir bekliyrm. size umut olsun diye son kez yaziyrm. sikilmayin lutfen okumaktan.
2 kusur yil once evlendim. 1 ay sonra hastalandimm hastaligimi 5 ayda bulabildiler. o zaman kadar da deney tahtasina dondum. hastaneye yattim. ciktim. 5 ay sonra tekrar hastalandim. bu kez daha fazla yattim hastanede. gunde 32 tane ilac kullaniurdum. 11 aylik evliydim ve cocuk diye öluyrdum. ama dr.lar olmaz dedi. mecbur bekleyeceksin. 35 e kadar yolu var dediler. icim yandi kahroldum. neyse. hastaligim o kadar kotuydu ki psikolijim bozuldu. anksiyete bozuklugu olmus bi de. yani iyilesememe korkusu. bir yandan da psikiyatriste basladim. kullandigim ilaclara bakti ve aninda hepsini attidi bana. sadece kendi bi ilac verdi. 1 tane de diger ilaclardan kaldi . 5 ayda oyle gecti. yani toplam da 1 yili bitirdim hastalikta. psikiyatrisndediki qrtik cocuk planla. gozlerim parladi. ilk deneme de gebe kaldim. cok mutluydum. tabi hemen ilaclar kesildi. ben bu araada hastalik yuznden endiseliydim. cunku sonunda felc olup yataga bagli kalacaktim. ilac almam lazimdi. neyse agustos 2012 de gebeydim. 16 eylul 2012 de kalbi durdu yavrumun. mecbur kurtaj oldum. kendime gelemedim. 3 ay korun dediler. tama dedim. inatlanilac da almadim. dr.lar israr etti am olmaz almamdedim. isimi de biraktim. neyse yasak bitti. hemen gebe kaldim. ocak 2013. ama gelisimi durdu yavrumun ve 1 mart 2013 de kurtaj oldum. yineeee. dediler 6 ay korun. bu arada diger hastaligimda da 1.5 yil bitmisti. cok iyi bir dr. bulduk. gittim. testler yapildi. dediki: yanlisnteshis konmus sana. bosuna o ipac ve eziyetleri cekmissin. hicbirseyin yok. iyilesmissin. ne ilaca ne baska birseye ihtiyacin yok. dunyalar benim oldu.....
derken 6 aylik korunmayi dinlemedim ve 4. ayda calismaya basladik.2 ay olmadi. 3. ayda oldu sukur. umarim allahim bunu bize bagislar.
cokkk uzun yazdim. ama umìtsiz olmayin.elki ben bunu da kaybedeecegim. ama olsun. inatla devam edecegim. lutfen kendinizi toplayin.
gelelim yonteme. 14. gun benden asiri akinti geldi sabah. ama ben de bir istek var anlatamam. atladim kocisin uzerine) sonra degisik bisi yapti. afrdresiniz diyerek yaziyrum. simdi t seklinde durduk. ben sirt ustu o yan ama ayaklarimin orada. sonra tabi ben ayaklarimi mecbur onun uzerine koydum. boylece popo havaya kalkti. neyse bitince 1 saat oylece uzandim. ayak filan dikmedim. sonra wc ye gittim. hic sperm akmamis. giyinip gezsim. 3 saat sonra yikandim. ertesi gunde hic akinti olmadi. ki o gun yumurtladim...
darisi size. basinizi sisirdim affedin.
ben bişey soracam yardım ederseniz
batım12 eylül ama iki gündür göğüslerim resmen şişmiş bu gün sütyeni çıkardım oderece
acaba yumurtlamamı oluyor... Akıntı falan yok kupkuruyum
hamişsem eğer kafayı yerimçünkü 15 eylülde aşılama için tedaviye başlıyacam
benle aynı dönemde batı olanlar sizde negibi belirtiler var
cutemmmmmm ve diğer hamişlerde hayırlı olsun
Kizlar gunaydin nasil durumlariniz ve moralleriniz benim batım bugun ama ins olmam diye diliyorum :)
canlarimm demin iki tane test yaptim. ilk dkka da t cikti silik pembe. foto da isik kaynakli net olmayabilor. allah hepinize nasip etsin.
tabi kan testi;kese;kalp atisi vs. cok uzun iism var. iki tane kaybettim. dilerim allah bunu bagislar. aminnn..
bEki Görüntüle 793773 Eki Görüntüle 793774
canlarimm demin iki tane test yaptim. ilk dkka da t cikti silik pembe. foto da isik kaynakli net olmayabilor. allah hepinize nasip etsin.
tabi kan testi;kese;kalp atisi vs. cok uzun iism var. iki tane kaybettim. dilerim allah bunu bagislar. aminnn..
bEki Görüntüle 793773 Eki Görüntüle 793774
kizlar. allahim hepinize nasip etsin. daha yolun cokkk basindayim tabiki.
gun gun belirtilerimi yazmistim. toplu halde eklerim size. yanlarina da adette de olup olmadigini yazarim. ornek olur.
bu arada cok komik. testler bitti bugun 25 tane yeni test aldim.... ha ha ha.... artik gunde 3 ogun yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?