Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

tebrik etdimmi ben seni canim masallah cok hamile var karistiriyorum
tebrik ederim canim sagsalim al kucagina evladini insallah

olabilir cnm. benimde hergun negatifti. bugun pozitif oldu )
ilk sinyali gogusler veriyr genelde.. kismet cnm.

ağzından bal damlıyor cutembugün döllenmenin kaçıncı günüydü ya da şöyle sorayım hayalet çizgiyi kaçıncı günde gördün

ağzından bal damlıyor cutembugün döllenmenin kaçıncı günüydü ya da şöyle sorayım hayalet çizgiyi kaçıncı günde gördün

cnm. 5. gun yaptigim testte saatler sonra pembe cikmisti.sonraki gunler hep negatifti.
dun yani 8. gun..boyle var yok arasiydi. yani ben uyduruyrm diyrdum.
bugunku de 9. gunum. ciktiii. hem de aksam idrariyla.
daha adete 3 gun var benjm.

Seni ümitlendirmek istemem ama benimde aynı 10 gündür açıyordu

anladım canım ya valla benimde 6. ve 7.gün ağrımaya başladılar ama yumurtlamadan veri kasık ağrısı var, acaba diyorum 9. gün kan testi yaptırsam çıkar mı ki bat a5 gün kalmış oluyor,
gerçi bu saoruları cute e sormak lazım yaa ne de olsa topik doktorumuz kendisi

Batım 8 Eylül canım ama adet olacağım hissediyorum ben[/QUOTE]
valla ben de olacak gibi hissediyorum ama kısmet yaa hepimiz hakkında hayırlısı olsun allah doğru zamanda versin bebişleri kucağımıza

valla ben de olacak gibi hissediyorum ama kısmet yaa hepimiz hakkında hayırlısı olsun allah doğru zamanda versin bebişleri kucağımıza[/QUOTE]

Benimde bat 8 eylüldü ama 2gundur sabah akşam kusunca test yapayım dedimm ve bugün belim karnım da ağrı vardı kahverengi lekede gelmişti ama kan testi için ilk fırsatta gideceğim herşeyin hayırlısi canimm

valla ben de olacak gibi hissediyorum ama kısmet yaa hepimiz hakkında hayırlısı olsun allah doğru zamanda versin bebişleri kucağımıza[/QUOTE]

estagfurullah cnm. baska bilen arkadaslarda vardir.

tup bebek tranferlerin de bile 10. gunde kan testi yapilir.

idrar testin pozitif olmadan kana gitme cnm. delik desik etme kendini. simdi gitsen varsa bile cok dusuk cikacak. bu kez de yok kimyasal olir vs. diye kafani karistiracaklarm.canini sikacaklar. iki gune bir kan vereceksin. sen dur annem. ben de diracagim daha. bibadet gunum gelsin bakalim. yarin dr.dan haber bekliurm. arkadasimin dr.u. o derse yaptiracagim. cunkj iki dusuk var ya ben de belki igne kullanmam gerekecek.

hayırlısı bakalım başladım içmeye inşallah faydası olur.. sağol tatlım

fıstıklar bat dündü...gelmedi kırmızı, testler hep negatif, sol göğsümdeki ağrıyla ve üşüyerek erkenden uyandım,,ayaklarımsa buzzzzzzzzzzz...... okuluma gideyim oyalanayım azcık yoksa delircem böle beklerken...hoşçakalın

günaydın hanımlar nasılsınız nasıl geçiyor beklemeler,çalışmalar_??ben bi umuttur çalışyorum bakalım kısmet...bu arada sancım var çok belirgin şekilde....

ben bişey soracam yardım ederseniz
batım12 eylül ama iki gündür göğüslerim resmen şişmiş bu gün sütyeni çıkardım oderece
acaba yumurtlamamı oluyor... Akıntı falan yok kupkuruyum
hamişsem eğer kafayı yerimçünkü 15 eylülde aşılama için tedaviye başlıyacam
benle aynı dönemde batı olanlar sizde negibi belirtiler var
cutemmmmmm ve diğer hamişlerde hayırlı olsun

çok duygulandım. Rabbim yaşadığın onca sıkıntı hatrına yavrunu sana bağışlasın. sağlıkla alırsın kucağına inşallah...

canım ben haziranda hamile kaldım gerçi bebeğimi kaybettim ama ilk belirtiler göğüslerde dediğin gibi,benm acayp iştahım acılmstı sürekli uykum vardı ve çok sık tuvalete gidiyordum. emin olmak için gününün geçmesini bekle bakalım. inşallah hamilesindir :)

Kizlar gunaydin nasil durumlariniz ve moralleriniz benim batım bugun ama ins olmam diye diliyorum :)

ayyy sabah sabah mutlu oldumm cnm bnmm hayırlı olsunn.. inşallah sağlıklı bir şekildee büyütürsünnn...

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm maaşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun kesesini gör kalp atışını duy sağlıkla hayırlı şekilde kucağına al inşallah bitanem benim çok sevindim gözün aydın darısı başımıza
kuzum ya 25 tane test aldım dedin ya nerden aldın netten mi bende alayım eczaneden utanıyorum almaya yine geldi diyecekelr sanki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…