cnm hala adet olmadım ama test yaptım tabı negatıf
Evet Karnım agriyo ve belim göğüslerimde aciyo klasik adet belirtilerim ama olmak istemiyorum artik yawgünaydın:) inşallah olmazsın,var mı belirtilerin:)
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ins :) darisi bizlere artik5 ay önce 6 haftalık olan gebeligim düşükle sonuçlandı sebebi enfeksiyondusonra1ay korundum ve korunmayı bıraktım bu dördüncü ayimdi.
Adetinin 12.günü karın ve belimde ağrım vardı.akşam test yaptım bu benim ilk testim di ve 2cizgide koyuydu ve ben bu geceyi değerlendirdim .ertesi aksam tekrar test yaptım ve hiç bir şey çıkmadı bende sinirlendim bir daha test yapmadım ama çalışmalar devam ettim :)
1.yataktan hemen kalkmadım 1saat yattım
2.karnımın üstüne buz torbası koydum yarım saat kadar benimkiside bu kadar arkadaslarr
Darısı tüm arkadaşların başına tez zamanda inşallah :))
Evet Karnım agriyo ve belim göğüslerimde aciyo klasik adet belirtilerim ama olmak istemiyorum artik yaw
Bende soyleyeyim arkadaşım
Benim bat 8 eylüldü ve bugün gördüm hayalet çizgiyi:))
son 5 gün bata tabiki bugün yine test yapıcambu arada bişey sorucam kızlar daha önce test yaptıgımda saatleri bırak günler geçse bile ikinci çizgi çıkmıyodu.. dün yaptıgım iki testte de bi süre geçtikten sonra ikinci çizgi çıkıyo tabi bu süre 1-2 saat falan.. elbette biliyorum ilk 10 dk dan sonrası ciddiye alınmamalı ama aynı marka testler neden önceki gün yaptıgım ikisi sabit negatif da kaldı birgün sonra yaptıklarım zamanla pozitif oldu?? bileniniz varsa beni bi aydınlatın..
Ins en yakin zamanda tutturursun gununu ve sende hamis olursungünaydın hanımlar nasılsınız nasıl geçiyor beklemeler,çalışmalar_??ben bi umuttur çalışyorum bakalım kısmet...bu arada sancım var çok belirgin şekilde....
ins önümüzdeki ay gelmezde sende hamile kalirsin emigünaydın kızlar nasılsınız,
batım yarındı ama malesef bu sabah geldiKısmet Allah Hayırlısını Versin hepimize İnş.
Canım bunun nedenini bende merak ediyorum. Bende bu zamana kadar hamile olduğumu öğrendiklerim dışında ne kadar test yaptıysam üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin hep tek çizgi kalıyordu. Bu defa çift çıktı. Kan verdim. Hamileymişim.
ya hani boyle bi titreme giriyo yA adet oluncaginda usume ara ara bendede onlar var onun icin ihtimal vermiyorumumutlandrmak istemem ama o ilk ağrılar zaten adet ağrısı gibi oluyo canım bende o ağrılardan dolayı adet olacağımı düşünürken hamile oldugumu öğrenmiştim ama kısa sürdü işte. ne kadarlık evlisin ?
Ins en yakin zamanda tutturursun gununu ve sende hamis olursun
ya hani boyle bi titreme giriyo yA adet oluncaginda usume ara ara bendede onlar var onun icin ihtimal vermiyorumama umudum yok değil engel olamıyorum:)) sen hamismisin yine 1, 5yillik evliim 5.ay denemede
ben bişey soracam yardım ederseniz
batım12 eylül ama iki gündür göğüslerim resmen şişmiş bu gün sütyeni çıkardım oderece
acaba yumurtlamamı oluyor... Akıntı falan yok kupkuruyum
hamişsem eğer kafayı yerimçünkü 15 eylülde aşılama için tedaviye başlıyacam
benle aynı dönemde batı olanlar sizde negibi belirtiler var
cutemmmmmm ve diğer hamişlerde hayırlı olsun
çok duygulandım. Rabbim yaşadığın onca sıkıntı hatrına yavrunu sana bağışlasın. sağlıkla alırsın kucağına inşallah...
kuzummm. darisi basina ..ayyy sabah sabah mutlu oldumm cnm bnmm hayırlı olsunn.. inşallah sağlıklı bir şekildee büyütürsünnn...
aminnnn. dariis san cnm. bat ne zamndi senin? adres yollarsan ozelden sana benimkilerden yollarim. sadece kargo odersin. boylece eczaneye est basina 3 tl bermezsin. kac tane istersen yooalrim. bana fazla zatencanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm maaşallahbebeğin sana sıkı sıkı tutunsun kesesini gör kalp atışını duy sağlıkla hayırlı şekilde kucağına al inşallah bitanem benim çok sevindim gözün aydın darısı başımıza
kuzum ya 25 tane test aldım dedin ya nerden aldın netten mi bende alayım eczaneden utanıyorum almaya yine geldi diyecekelr sanki :26:
son 5 gün bata tabiki bugün yine test yapıcambu arada bişey sorucam kızlar daha önce test yaptıgımda saatleri bırak günler geçse bile ikinci çizgi çıkmıyodu.. dün yaptıgım iki testte de bi süre geçtikten sonra ikinci çizgi çıkıyo tabi bu süre 1-2 saat falan.. elbette biliyorum ilk 10 dk dan sonrası ciddiye alınmamalı ama aynı marka testler neden önceki gün yaptıgım ikisi sabit negatif da kaldı birgün sonra yaptıklarım zamanla pozitif oldu?? bileniniz varsa beni bi aydınlatın..
ins önümüzdeki ay gelmezde sende hamile kalirsin emi
kizlarm gunluk tutmustum. onun icin detayli azcik.
15. gunde yumurtladim. (dpo=yumurtlamadan sonra gecen gun demek)
dpo1:sari akinti ve gogus ucu hassasiyeti var.
dpo2:gogus ucum aciyr.
dpo5 e kadar yogun gogus ucu acisi.
dpo6 de gogus agrisi hafifledi. beyaz akinti var.
dpo7: rahim agrisi. diz ve bilek agrisi var ama ara ara (adet olacagim zamanda dizlerim.agrir).
dpo8:rahmimde degisik aci. ara ara. cokkk halsizim. ates basiyr 37.3. sivilcem yok(adette cikar). sag tarafta seyirme (ilk gebeligimde de olmustu).
dpo9:cok bitkinim. sersemlik var. beyaz akinti var az ama. rahim ve kasik agrisi var. diz agrim gecti. goguslerim hala aciyor.koku hassasiyeti. ozellikle kullandigim deterjan cok kotu koktu.carpinti.
adet zamaninda sivilcem cikar; asiri gaz olur; sislkk olur; dizlerim cok agrir; asiri sinirli olurum. bunlar olmadi.
biz çalışıyoruz ama hala tik yokinşallah hayırlısıyla bekliyorum bakalım...sizde yok mu bişi gamze hanım.._??
Nasip tamamen ins kolay atlatir ve kaldigin yerden devam edersin calismalara:))inşallah hamilesindir. ben evlendgmden beri istiyordum ilk ay hamile kaldım hemen,9haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum 18gün önce. şimdi bi kaç ay beklemedeym atlatmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?