Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ins :) darisi bizlere artik

Evet Karnım agriyo ve belim göğüslerimde aciyo klasik adet belirtilerim ama olmak istemiyorum artik yaw

umutlandrmak istemem ama o ilk ağrılar zaten adet ağrısı gibi oluyo canım bende o ağrılardan dolayı adet olacağımı düşünürken hamile oldugumu öğrenmiştim ama kısa sürdü işte. ne kadarlık evlisin ?

günaydın kızlar nasılsınız,

batım yarındı ama malesef bu sabah geldi Kısmet Allah Hayırlısını Versin hepimize İnş.

son 5 gün bata tabiki bugün yine test yapıcam bu arada bişey sorucam kızlar daha önce test yaptıgımda saatleri bırak günler geçse bile ikinci çizgi çıkmıyodu.. dün yaptıgım iki testte de bi süre geçtikten sonra ikinci çizgi çıkıyo tabi bu süre 1-2 saat falan.. elbette biliyorum ilk 10 dk dan sonrası ciddiye alınmamalı ama aynı marka testler neden önceki gün yaptıgım ikisi sabit negatif da kaldı birgün sonra yaptıklarım zamanla pozitif oldu?? bileniniz varsa beni bi aydınlatın..

Canım bunun nedenini bende merak ediyorum. Bende bu zamana kadar hamile olduğumu öğrendiklerim dışında ne kadar test yaptıysam üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin hep tek çizgi kalıyordu. Bu defa çift çıktı. Kan verdim. Hamileymişim.

evli mutlu ama sen şuan bana çok fena gaz veriyosun gidip kan testi yaptırcam az kaldı

ya hani boyle bi titreme giriyo yA adet oluncaginda usume ara ara bendede onlar var onun icin ihtimal vermiyorum ama umudum yok değil engel olamıyorum:)) sen hamismisin yine 1, 5yillik evliim 5.ay denemede

ya hani boyle bi titreme giriyo yA adet oluncaginda usume ara ara bendede onlar var onun icin ihtimal vermiyorum ama umudum yok değil engel olamıyorum:)) sen hamismisin yine 1, 5yillik evliim 5.ay denemede

inşallah hamilesindir. ben evlendgmden beri istiyordum ilk ay hamile kaldım hemen,9haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum 18gün önce. şimdi bi kaç ay beklemedeym atlatmaya calısıyorum

saol cnm. darisi sana da olsun. yumurtlama olamaz bence. zaten kalmis bata 7 gun. baska birseydendir ooo. dun yazmistim belirtilerimi ama sayfayi bulman lazim cnmm aksam 20.00den sonra yazmisyim.

çok duygulandım. Rabbim yaşadığın onca sıkıntı hatrına yavrunu sana bağışlasın. sağlıkla alırsın kucağına inşallah...

amin cnm.darisi basina.
ayyy sabah sabah mutlu oldumm cnm bnmm hayırlı olsunn.. inşallah sağlıklı bir şekildee büyütürsünnn...
kuzummm. darisi basina ..
aminnnn. dariis san cnm. bat ne zamndi senin? adres yollarsan ozelden sana benimkilerden yollarim. sadece kargo odersin. boylece eczaneye est basina 3 tl bermezsin. kac tane istersen yooalrim. bana fazla zaten

cnmm gecen ay her yaptigim test 4-5 saat sonra pozitif oluyrdu. sonunda da adet oldum. bu ay 5. gun sonradan pozitif oldu. 9. gune kadar hep negatof oldu. ama dundedn beri (9. gun yani) 5 test yaptim. hepsi de pozitif.

yani belli olmaz demek istiyrm.

cnmm gecen ay her yaptigim test 4-5 saat sonra pozitif oluyrdu. sonunda da adet oldum. bu ay 5. gun sonradan pozitif oldu. 9. gune kadar hep negatof oldu. ama dundedn beri (9. gun yani) 5 test yaptim. hepsi de pozitif.

yani belli olmaz demek istiyrm.[/QUOTE]

cute canım hayırlı, uğurlu, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürlü olsun İnş. Allah'ım sağ salim kucağına alıp, koklamayı, sevip okşamayı nasip etsin İnş. darısı bize

dun yazmistim bunlarim ama isteyenler icin tekrar ekliyrm.

inşallah hamilesindir. ben evlendgmden beri istiyordum ilk ay hamile kaldım hemen,9haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum 18gün önce. şimdi bi kaç ay beklemedeym atlatmaya calısıyorum
Nasip tamamen ins kolay atlatir ve kaldigin yerden devam edersin calismalara:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…