Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ah bu kocalar yok mu benim ki kafasını göbeğime koydu onu benden çok seveceksin ama beni sevmeyi bırakma dedi inşallah seninde pozitif çıkar bol dua ediyorum birde ne duydum yakınlarında doğuma gidecek olan varsa söyle doğururken allahım bu yaşadığımı şu şahsada yaşat desin şahıs derken ismini söylüyormuş kadını birinin 8 yıldır çocuğu olmuyormuş benim için dua et demiş 1 ay sonra hamile kalmış :)

daha önceden mide problemin yoksa benim genel olarak duyduğuma göre mide yanma ve ekşime hamileliğe dalalet hadi hayırlısı
Didos bibsorum var benim bat 5eylul du test yaptim negatif hala adet olmadim sende ilk negatif ciktigini yazmisin nezaman yapmistin da negatif cikti

Didos bibsorum var benim bat 5eylul du test yaptim negatif hala adet olmadim sende ilk negatif ciktigini yazmisin nezaman yapmistin da negatif cikti

ben bir hafta önce yaptım canım negatif çıktı bugün yaptım silik ama çift çizgi sonunda dayanamadım en doğrusunun kanda olduğunu düşündüm hastaneye koştum

Selam Canlarrrr...

Eşim işte olmadığı zamanlarda evde pek oturmuyoruz. Öyle olunca da telefondan girmek zorunda kalıyorum, çok hızlı cevap veremiyorum sizlere kusura bakmayın.

Az önce yeniden kan verdim, şimdi geldim eve. Sonucum 4 gibi çıkacak. Bakalım ne kadar yükselmiş değerim. Bir de idrar testimi de tekrarladım eskiye göre baya bir koyulaşma var.

Son Adet Tarihim 13 Ağustostu.

Bugün 26. günüm. 23 günlük adet döngüme göre 3 günlük bir gecikmem var.

Yumurtlama sonrası 15.günüm.

22. günde yapıtğım test : Eki Görüntüle 796774

23. günde yaptığım test : Eki Görüntüle 796773

Bugün yaptığım test : Eki Görüntüle 796775

Son düzenleme:
evet var canim benim teyze kizim bu yakin zamanlarda dogum yapmali ona soylerim egerki normal dogusda aklinda bulunurssa soylesin sagol ya cok tesekkur ederim morel verdin bana
oyyyyyy masallah canim koyulasmis evet sukur Rabbime saglikli gelsin bebegin

Cok heyecanlı minigin ins sag salim dunyaya gelir ve mutluluğuna mutluluk katar:)

moral çok önemli canım inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın

moral çok önemli canım inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın
kizlar bugunde4 test yaptim ucuz olan silik adeta elim titriyor ama pahalida cikmiyor ya oldum aglamakdan kizlar ucuz olan silk adetavarmi acaba hamilemiyim basina boyle birsey gelen oldumu iki testden hangisi dogru icim cok qarib gozumde yaslar elim titriyor olsun ya Rabbim hayirlisiyla bebegim olsun lutfennnnnnnnnnnnnnnnn

Canım bende erken gebelik testi aldım daha pahalıydı. Yaptım negatif çıktı. Sonra normal ucuz test yaptım pozitif çıktı. Gittim kan verdim kanda da pozitif çıktı. Bence bu erken gebelik testlerinde bi gariplik var. Paramızı çöpe atıyoruz gibi geldi bana.

cok korkuyorummmmmmmmmmmmm icim cok kotu acaba bu kadar sevindim cikti diye agladim simdide agliyorum sevincimden ama ya yoksa o buru testde silik bile yok hic bir sey yok gidiyim yine test aliyimmi acaba ya cikmazsa ya mahv olurum

daha önceden mide problemin yoksa benim genel olarak duyduğuma göre mide yanma ve ekşime hamileliğe dalalet hadi hayırlısı

ay inşallah canım :) heyecanlanmak istemiyorum bu ay..
ama daha önce çok yağlı baharatlı filan yemediğim sürece böyle mide şikayetlerim hiç olmamıştı.. hayırlısı bakalım.. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inş :)

sanırım hamileyim ama herşey saat 4 de belli olacak test yaptım evde çizgilerin biri silik çıktı hastaneye gidip kan verdim bakalım inşallah hamileyimdir. Siz ne dersi:18:niz?

Canım öncelikle gözün aydın büyük ihtimal hamilesin. Şimdiden Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Simdi gelelim benim soruma :)) adetin gecikmeden önce test yaptinmi yaptiysan yumurlamanin kaçıncı günü yaptın ve sonuç neydi?

cok korkuyorummmmmmmmmmmmm icim cok kotu acaba bu kadar sevindim cikti diye agladim simdide agliyorum sevincimden ama ya yoksa o buru testde silik bile yok hic bir sey yok gidiyim yine test aliyimmi acaba ya cikmazsa ya mahv olurum

Canım betahcg değeri önce kana yansıyor sonra idrar yansıyor. Eğer idrarda silikte olsa çıktıysa mutlaka kanda da bir değer çıkar. Testlerle uğraşacağına gidip kan versen diyorum.

Canım betahcg değeri önce kana yansıyor sonra idrar yansıyor. Eğer idrarda silikte olsa çıktıysa mutlaka kanda da bir değer çıkar. Testlerle uğraşacağına gidip kan versen diyorum.

katılıyorum canım bencede kan testi yaptır çünkü idrardaki pozitif genelde yanıltmaz. benim de başıma geldi silik çıkmıştı ve hamileydim. hemen bi kan testi yaptır bence

canım benım kendını sıkıntı sıtrese sokma adtıne kacgun var ben tam olarak bılmıyorum ve ama anladıgım kadarıyla bı kackere test yapmısın bende tam 3 tane ucuz tesle yapmıstım sılıktı cızgılerım gun gectıkce gozle gorulur hale geldım sonra gıdıp bı pahalı bı ucuz aldım farklı marka dan denemek ıstedım sonra ıkısındede cıktı bıdaha dene canım faarklı markaların eger yıne bole olursa kan ver canım sıtrese gırme ınsallah bebısın varır canım duam senınle sımdı cıkyorum cep atarsan gırınce okucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…