- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Bebek düşünmeden daha mutluyduk stres yoktu hic değilse Allah aratmasinkimseye ve.dogru zamanda olcagini düşünürsen daha kolay stresi toparlamak cok canını sıkma olur ins sağlıklı olsun ümidini kaybetmeyinhaklısınız kızlar kendi kendimi hasta edicem en sonunda...yaa ben 2 ay önce bebek isteyen biri değildim yaa şimdiyse hemen olsun istiyorum
Kızlar günaydınnnn :124::124::124:
sizle bişi paylaşmak istiorum. minicik bir umuda bile okadar ihtiyacım warki..buay umutluydum gün geçtikçe gene umutsuzluğıum ağır basıyor..
neyse bilirsiniz fala inanma falsızda kalma demişler.. annem geçenlerde kuzenimin eşi doğum yapmıştı mevlüdüne gitti. mevlüt bittikten sonra herkez dağıldıktan sonra kalan bi kaç kişi birbirlerine fal bakıolarmış. bi kadında çok iyi biliomuş ve anneme bakmış. ayrı odaya geçmişler. annem diyokiii inanamadımmm kadın beni tanımaz etmez.. herşeycikleri çıkardı dedi.hatta demişki senin kızın var bi düşük yapmış. ama şuan ya hamile yada hamile kalıyo çok yakın zamanda haberini alacaksınız ayyy okadar sevindim duymak bile mutlu etti. Rabbimin gücüne gitmesin geleceği ondan başkası bilemez ama umut dielim. piskoterapi dielim iyi geldi yani
ama dikkatli olsun gene düşük tehlikesi geçirecek demiş. düşebilirde düşmeyebilirde okadarını bilemem ama tehlikesi olcak demiş :18::18:
Rabbim hayırlısını yazsın.. benden alacaksa hiç vermesin... Sağlıklı eli kolu bacağı düzgün, aklı fikri yerinde, hayrılı ewlat versin bana ve tüm istenlerimize inşallahhh
Kızlar günaydınnnn :124::124::124:
sizle bişi paylaşmak istiorum. minicik bir umuda bile okadar ihtiyacım warki..buay umutluydum gün geçtikçe gene umutsuzluğıum ağır basıyor..
neyse bilirsiniz fala inanma falsızda kalma demişler.. annem geçenlerde kuzenimin eşi doğum yapmıştı mevlüdüne gitti. mevlüt bittikten sonra herkez dağıldıktan sonra kalan bi kaç kişi birbirlerine fal bakıolarmış. bi kadında çok iyi biliomuş ve anneme bakmış. ayrı odaya geçmişler. annem diyokiii inanamadımmm kadın beni tanımaz etmez.. herşeycikleri çıkardı dedi.hatta demişki senin kızın var bi düşük yapmış. ama şuan ya hamile yada hamile kalıyo çok yakın zamanda haberini alacaksınız ayyy okadar sevindim duymak bile mutlu etti. Rabbimin gücüne gitmesin geleceği ondan başkası bilemez ama umut dielim. piskoterapi dielim iyi geldi yani
ama dikkatli olsun gene düşük tehlikesi geçirecek demiş. düşebilirde düşmeyebilirde okadarını bilemem ama tehlikesi olcak demiş :18::18:
Rabbim hayırlısını yazsın.. benden alacaksa hiç vermesin... Sağlıklı eli kolu bacağı düzgün, aklı fikri yerinde, hayrılı ewlat versin bana ve tüm istenlerimize inşallahhh
canim. netten labquick ovulasyon testi al. 20 tane yeterli. sen temin et nasil yapacagini yardimci olurum. o testle yumurtlama yani ovulasyon gununu kolaylikla tespot ederiz.
bir de anladigim kadariyla en az 30 gun suruyor dongun (ayin 2 sinden 2 sine olunca). ortalamada 33 gun suruyor. simdi ben her ikisine gore de hesap yapacagim. verimli dedigim gunleri gun asiri iliskiyle degerlendirirsen o zama gebelik sansin artar canim. tabiki allahin izniyle.
not:gun asiri demek bir gun var; bir gun yok demek. yani 48 saat demek. her gun iliskiyi ben hic onermiyorum... cunku spermlerin dinlenmesi ve dolmasi lazim. bi de iliski sonrasi sirt ustu 1 saat yat cnm. en az 2-3 saatte yikanma.
hesaplamalar:
33 gun icin verimli gunlerin adetin birinci gununu 1 alacaksin. o zaman 11-22. gunler aras. muhtemel yumurtlama gunu: 16-17-18-19. gunlerden biri.
30 gun icin verimli gunlerin 10.-20. gunler arasi. muhtemel yumurtlama gunun 13-14-15-16. gunlerden biri.
o zama senin icin ortalama verimli gunler 10.-22. gunler arasi. bu araligi gun asiri degerlendir canim. ovulasyon testi de yaparsin. boylece sansa birakmazsin.
günaydın fıstıklar....
biliosunuz 4 eylül BATtı:)))))
dün yerleşme kanamam gerçekleşti..(pembe ve kahve arası minick bi akıntı)
bikaç gün sonra yapılan test kesin bilgi verirmiş
bizimkiler zorla uzak tutuyor beni testlerden...
sanırım az kaldı o tabloya çekici bir hamiş resmi daha çizmeye
hissediyorum tatlı cadım benimle...dualarınızı esirgemeyin, sizi seviyorum...:)
kim yasal gebelik yaşadığımda bi hafta önceden öğrenmiştim şimdide duramıyorum yerimde niye böyle oluyoruz yaa niye serbest bırakamyoruz kendimizi
canım evet geleceği rabbimden başkası bilemez söyleyemez buna kesinlikle katılıyorum, ama belki kadın bizim daha göremediğimiz bebişini görmüştür karnındabak şu ihtimal de olabilir fal bakan bazı insanların yardımcıları olabiliyor(anladın sen onu)onlar da çok hızlı hareket edip çok iyi haberleşebiliyorlar, senin uan düşündüklerini planladıklarını falcılarına bildirebiliyorlar....
teyzem de fal baktırmış anneme gitmeden önce falcı ona demişki gideceğin evin ikizleri olacak, teyzemde var zaten ikizleri demiş(kardeşlerim) falcı da bir daha olacak demiş valla ben onu kendi üzerime alınmıştım bu ay da 2 tane yum çatlatınca çok inandım bu ihtimale...ama benimde umudum azalıyor gün geçtikçe
sanırım hamileyim ama herşey saat 4 de belli olacak test yaptım evde çizgilerin biri silik çıktı hastaneye gidip kan verdim bakalım inşallah hamileyimdir. Siz ne dersi:18:niz?
canım benim öncelikle günaydın,bu olaya açıkçası biraz üzüldüm neden mevlütten sonra bu hiç hoş olmamış,çünkü peygamberimiz (s.a.v.) fala bakan ve bakılan kişinin 40 gün ibadetleri kabul olmaz buyuruyor,ve büyük bir tövbe etmen gerekiyo,bu konudan korkarım hep,sen nerden biliyosun sanane diyebilirsin ama tam benim alanım çünkü ben kuran-ı kerim öğreticisiyim,ilahiyat mezunuyum
bana sakın darılma ama duaların ve ibadetlerin kabul olmadığı bu durumda olman gerçekten beni üzer,gaybdan haber almak hep hoş görülür ama çok tehlikelidir
ALLAH bilmediğin için seni sorumlu tutmaz ama daha dikkatli ol bak seni etkisi altına almılş bile plan ve ümitlerin o yöne ağırlık vermiş,sadece hatırlatayım dedim eğer yanlış bulduysan kusura bakma şimdiden
sanırım hamileyim ama herşey saat 4 de belli olacak test yaptım evde çizgilerin biri silik çıktı hastaneye gidip kan verdim bakalım inşallah hamileyimdir. Siz ne dersi:18:niz?
cute merhaba, herkese yardım etmen çok güzel. allah herşeyi gönlüne göre versin. merak ettim senin bat tarihine daha var görünüyor. hamileliğini nasıl ve kaç gün önce anladın?
canım insanın duyduğu güzel şeyler hoşuna gidiyor e houmuza gitmesi demek inanmamız demek en iyisi uzak durmak aslında ama yapamıyoruzCanım bende öle diorum zaten Rabbimden başkası geleceği bilemez ama geçmişi bilebilirler. bende zamanında fal bakıodum baya derin ve ücretiyleama sonradan rahatsız oldum we en az benim kadar iyi bakan arkadaşım eşimin adını sölemişti ewleneceksin die (ozaman bekardım ve başka erkek arkadaşım vardı) neyse ewlenince kociş yasakladı zaten
ben şimdi baktırmayı seviorum arada öle tek tük bakıorum laf olsun torba dolsun die ama kesinlikle Rabbime şilk koşmak değil niyetim..ama eğlenceli oluyo işte haksızmıyım çok hoşuma gitti duymak bile bi başka güzel
amin cnm. hepimizin insallah. ben 4 eylulde idrar testiyle ogrendim. tecrubeli oldugum icin kana gitmedim. gitsem iki gun sonra gel derlerdi. yada daha adetin gecmemis yapmayiz test derlerdi. onun icin kismet olursa pazartesi kan verecegim. bu arada her gun test yapiyrm. ve koyulasaak devam ediyr. baska markayla da yaptim. onda da ayni. yani bu durum betahcg njn arttigini gosyeriyor bana. normalde yarin adet olmam gerekn gun)
amin cnm. hepimizin insallah. ben 4 eylulde idrar testiyle ogrendim. tecrubeli oldugum icin kana gitmedim. gitsem iki gun sonra gel derlerdi. yada daha adetin gecmemis yapmayiz test derlerdi. onun icin kismet olursa pazartesi kan verecegim. bu arada her gun test yapiyrm. ve koyulasaak devam ediyr. baska markayla da yaptim. onda da ayni. yani bu durum betahcg njn arttigini gosyeriyor bana. normalde yarin adet olmam gerekn gun)
çok güzel yaa. harika..allah kucağına almayı nasip etsin. pazartesi kan değerini bizimle paylaşmayı unutma sakın :)
eşine nasıl söyledin? ne yaptı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?