Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kızlar günaydınnnn :124::124::124:

sizle bişi paylaşmak istiorum. minicik bir umuda bile okadar ihtiyacım warki.. buay umutluydum gün geçtikçe gene umutsuzluğıum ağır basıyor..

neyse bilirsiniz fala inanma falsızda kalma demişler.. annem geçenlerde kuzenimin eşi doğum yapmıştı mevlüdüne gitti. mevlüt bittikten sonra herkez dağıldıktan sonra kalan bi kaç kişi birbirlerine fal bakıolarmış. bi kadında çok iyi biliomuş ve anneme bakmış. ayrı odaya geçmişler. annem diyokiii inanamadımmm kadın beni tanımaz etmez.. herşeycikleri çıkardı dedi. hatta demişki senin kızın var bi düşük yapmış. ama şuan ya hamile yada hamile kalıyo çok yakın zamanda haberini alacaksınız ayyy okadar sevindim duymak bile mutlu etti. Rabbimin gücüne gitmesin geleceği ondan başkası bilemez ama umut dielim. piskoterapi dielim iyi geldi yani
ama dikkatli olsun gene düşük tehlikesi geçirecek demiş. düşebilirde düşmeyebilirde okadarını bilemem ama tehlikesi olcak demiş :18::18:

Rabbim hayırlısını yazsın.. benden alacaksa hiç vermesin... Sağlıklı eli kolu bacağı düzgün, aklı fikri yerinde, hayrılı ewlat versin bana ve tüm istenlerimize inşallahhh

haklısınız kızlar kendi kendimi hasta edicem en sonunda...yaa ben 2 ay önce bebek isteyen biri değildim yaa şimdiyse hemen olsun istiyorum
Bebek düşünmeden daha mutluyduk stres yoktu hic değilse Allah aratmasinkimseye ve.dogru zamanda olcagini düşünürsen daha kolay stresi toparlamak cok canını sıkma olur ins sağlıklı olsun ümidini kaybetmeyin

canım evet geleceği rabbimden başkası bilemez söyleyemez buna kesinlikle katılıyorum, ama belki kadın bizim daha göremediğimiz bebişini görmüştür karnındabak şu ihtimal de olabilir fal bakan bazı insanların yardımcıları olabiliyor(anladın sen onu)onlar da çok hızlı hareket edip çok iyi haberleşebiliyorlar, senin uan düşündüklerini planladıklarını falcılarına bildirebiliyorlar....

teyzem de fal baktırmış anneme gitmeden önce falcı ona demişki gideceğin evin ikizleri olacak, teyzemde var zaten ikizleri demiş(kardeşlerim) falcı da bir daha olacak demiş valla ben onu kendi üzerime alınmıştım bu ay da 2 tane yum çatlatınca çok inandım bu ihtimale...ama benimde umudum azalıyor gün geçtikçe

canım benim öncelikle günaydın,bu olaya açıkçası biraz üzüldüm neden mevlütten sonra bu hiç hoş olmamış,çünkü peygamberimiz (s.a.v.) fala bakan ve bakılan kişinin 40 gün ibadetleri kabul olmaz buyuruyor,ve büyük bir tövbe etmen gerekiyo,bu konudan korkarım hep,sen nerden biliyosun sanane diyebilirsin ama tam benim alanım çünkü ben kuran-ı kerim öğreticisiyim,ilahiyat mezunuyum

bana sakın darılma ama duaların ve ibadetlerin kabul olmadığı bu durumda olman gerçekten beni üzer,gaybdan haber almak hep hoş görülür ama çok tehlikelidir

ALLAH bilmediğin için seni sorumlu tutmaz ama daha dikkatli ol bak seni etkisi altına almılş bile plan ve ümitlerin o yöne ağırlık vermiş,sadece hatırlatayım dedim eğer yanlış bulduysan kusura bakma şimdiden

merhaba arkadaşlar beni de liseteye eklerseniz sevinirim.bat 14 eylül.kendimden biraz bahsedeyim...eşim,2 ay önce varikosel ameliyatı oldu.2 yıldır çocuğumuz olmuyor,ameliyattan sonra tekrar bi umut oldu...

sanırım hamileyim ama herşey saat 4 de belli olacak test yaptım evde çizgilerin biri silik çıktı hastaneye gidip kan verdim bakalım inşallah hamileyimdir. Siz ne dersi:18:niz?

cute merhaba, herkese yardım etmen çok güzel. allah herşeyi gönlüne göre versin. merak ettim senin bat tarihine daha var görünüyor. hamileliğini nasıl ve kaç gün önce anladın?

Aaaaaaa bat daşim hamile kiz hadi hayirlisi olsun insalah cnm yaa.keske bende gelsem pesinden ama hicbise yok bende artik dua et bize.test yapmadin mi hic yaa ?

Canım bende öle diorum zaten Rabbimden başkası geleceği bilemez ama geçmişi bilebilirler. bende zamanında fal bakıodum baya derin ve ücretiyle ama sonradan rahatsız oldum we en az benim kadar iyi bakan arkadaşım eşimin adını sölemişti ewleneceksin die (ozaman bekardım ve başka erkek arkadaşım vardı) neyse ewlenince kociş yasakladı zaten

ben şimdi baktırmayı seviorum arada öle tek tük bakıorum laf olsun torba dolsun die ama kesinlikle Rabbime şilk koşmak değil niyetim.. ama eğlenceli oluyo işte haksızmıyım çok hoşuma gitti duymak bile bi başka güzel

sanırım hamileyim ama herşey saat 4 de belli olacak test yaptım evde çizgilerin biri silik çıktı hastaneye gidip kan verdim bakalım inşallah hamileyimdir. Siz ne dersi:18:niz?

Canim rabbim gonlune gore versin buyuk bir ihtimal hamilesin dua et bol bol hayirliysa ins vardir bizlerede dua et canim haberini bekliyoruz

msa84 cüm kusura filan bakmadım senin düşüncen saygı duyarım.. ben zaten Allahım bilir die başta açıkladım ve psikoterapi gibi dedim duaların kabul olup olmadığını Rabbim bilir ama dediğim gibi Rabbime şilk koşmak değil ki niyetimiz.. sadece laf olsun ve eğer geçmişi biliolarsa da çok güzel.. ne bileyim zamanında bende fal bakıodum ve yapılan çok büyüleri buldum çok yuva kurtuldu bide öle düşün :26: ama şimdi bakmıorum sonradan rahatsız oldum ve kociş istemedi

Bugun güzel haberler almaya erken basladikbencede hamissin ins yanilmayiz Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins :) yuppy bitane daha hamisimiz var

cute merhaba, herkese yardım etmen çok güzel. allah herşeyi gönlüne göre versin. merak ettim senin bat tarihine daha var görünüyor. hamileliğini nasıl ve kaç gün önce anladın?

amin cnm. hepimizin insallah. ben 4 eylulde idrar testiyle ogrendim. tecrubeli oldugum icin kana gitmedim. gitsem iki gun sonra gel derlerdi. yada daha adetin gecmemis yapmayiz test derlerdi. onun icin kismet olursa pazartesi kan verecegim. bu arada her gun test yapiyrm. ve koyulasaak devam ediyr. baska markayla da yaptim. onda da ayni. yani bu durum betahcg njn arttigini gosyeriyor bana. normalde yarin adet olmam gerekn gun )

canım insanın duyduğu güzel şeyler hoşuna gidiyor e houmuza gitmesi demek inanmamız demek en iyisi uzak durmak aslında ama yapamıyoruz

bu arada şeytan diyor ki git kan testi yaptır...10. gün bugün yaa 2 gün daha sabretmem lazımmmm

çok güzel yaa. harika..allah kucağına almayı nasip etsin. pazartesi kan değerini bizimle paylaşmayı unutma sakın :)

Cnm hayırlısı olsun dualarımız seninle.. iyi haberlerini bekliyoruzzz :13:

eşine nasıl söyledin? ne yaptı :)

eşine nasıl söyledin? ne yaptı :)

vall cnm. testi yaptim. hemen anladi zaten. test ki yapiyrsun dedi. daha yumurtlamanin 9. gunuydu. evet dedim. ama merak etme cikmaz da kontrol etmek istedim dedim. daha o gun 25 tane test almistim da ) neyse baktim. hemen yok. aaaaa. 1 dakka olmadan silik cikti.
hemen bir tane daha yaptim.o da oyleydi. gittim yani gulerek tabi kalbim yerinden cikacak. vallabi pozitif bu. bi de sen bakar misin dedim. bakti. evet pozitif dedi. gozlerinin ici guldu. sonra ben ona sarilip agladim. kismet iste. cunku iki tane dusugum var benim. ve kismet olurda allah devamini nasip ederse 3 ay dolana kadar anneme bile soylemeyecegim.
cunku insanlar sizi yanlis yonlendiriyr. huzursuz ve tedirgin ediyr. bi an kasinizi kaldirsaniz cocugu dusureceksinz sanip sizi bunaltiyr. ozellikle esimin ailesi yonunden sikintim var bu konuda. onun icin sakliuoruz bakalim. insallah hersey istedigim gibi devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…