- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
canım insanın duyduğu güzel şeyler hoşuna gidiyor e houmuza gitmesi demek inanmamız demek en iyisi uzak durmak aslında ama yapamıyoruz
bu arada şeytan diyor ki git kan testi yaptır...10. gün bugün yaa 2 gün daha sabretmem lazımmmm
Cnm hayırlısı olsun dualarımız seninle.. iyi haberlerini bekliyoruzzz :13:
vall cnm. testi yaptim. hemen anladi zaten. test ki yapiyrsun dedi. daha yumurtlamanin 9. gunuydu. evet dedim. ama merak etme cikmaz da kontrol etmek istedim dedim. daha o gun 25 tane test almistim da) neyse baktim. hemen yok. aaaaa. 1 dakka olmadan silik cikti.
hemen bir tane daha yaptim.o da oyleydi. gittim yani gulerek tabi kalbim yerinden cikacak. vallabi pozitif bu. bi de sen bakar misin dedim. bakti. evet pozitif dedi. gozlerinin ici guldu. sonra ben ona sarilip agladim. kismet iste. cunku iki tane dusugum var benim. ve kismet olurda allah devamini nasip ederse 3 ay dolana kadar anneme bile soylemeyecegim.
cunku insanlar sizi yanlis yonlendiriyr. huzursuz ve tedirgin ediyr. bi an kasinizi kaldirsaniz cocugu dusureceksinz sanip sizi bunaltiyr. ozellikle esimin ailesi yonunden sikintim var bu konuda. onun icin sakliuoruz bakalim. insallah hersey istedigim gibi devam eder.
Bende ayni seyi düşünüyorum cok irdeleyince olmuuo sanki butun arkadaslarim sip diye hamile kaldi dogurdularda cok kafaya takinca hersey den pay cikartiyorsun dah oncde var olan seyleri hemen hamilelige yonlendiriyorsun herseye daha cok dikkatli ediyorsun onun icin oluruna birakmak lazımOfff önceden ateş mi varmış ovü mü varmış geçmişinize bakın hanımlar babaannelerimiz anneannelerimiz nasıl denk getirmişler Sakin olun valla ben sadece buna inanıyorum RAbbim nasip etmişse inan korunsanda gelir korunmasan da ben bunlara inanarak kendimi frenliyorum sizde deneyin bence...
Bugun güzel haberler almaya erken basladikbencede hamissin ins yanilmayiz Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins :) yuppy bitane daha hamisimiz var
vall cnm. testi yaptim. hemen anladi zaten. test ki yapiyrsun dedi. daha yumurtlamanin 9. gunuydu. evet dedim. ama merak etme cikmaz da kontrol etmek istedim dedim. daha o gun 25 tane test almistim da) neyse baktim. hemen yok. aaaaa. 1 dakka olmadan silik cikti.
hemen bir tane daha yaptim.o da oyleydi. gittim yani gulerek tabi kalbim yerinden cikacak. vallabi pozitif bu. bi de sen bakar misin dedim. bakti. evet pozitif dedi. gozlerinin ici guldu. sonra ben ona sarilip agladim. kismet iste. cunku iki tane dusugum var benim. ve kismet olurda allah devamini nasip ederse 3 ay dolana kadar anneme bile soylemeyecegim.
cunku insanlar sizi yanlis yonlendiriyr. huzursuz ve tedirgin ediyr. bi an kasinizi kaldirsaniz cocugu dusureceksinz sanip sizi bunaltiyr. ozellikle esimin ailesi yonunden sikintim var bu konuda. onun icin sakliuoruz bakalim. insallah hersey istedigim gibi devam eder.
canim ilk once tebrik ederim pozitifff haber alacagina eminimöğrenince hemen yazacağım
inşallah canım çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki ama bir şey var kasıklarımda ve belimde ağrı var bundan korkuyorum
canim ilk once tebrik ederim pozitifff haber alacagina eminim
birsey soracagim senin batn gecikmismiydi?:26:
Canımmm tebrik ederimmmmçok sevindimmm inşallah bu kez sağ salim alırsın kucağına
ay oynayalım biraz değilmiiiihaydeee
Rabbim bizede nasip eder inşallahhhhdua et bizim için sen artık sabi sayılıosun hamişlerin duası kabul olur derler
slm kızlar....bu sabah yedik yine kırmızı kartı .....hiç bekletmeden geldi kendileri.belki bu ay aşılama yaptırabailiriz.gidip bir drla görüşmek lazım of allahım niye kendiliğinden olmuyorki hiç sevmediğim bişey k.doğuma gitmek hakkımızda hayırlısı artık beklemeyide göze alamıyorum her ay hüsran
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
o normal canım adet olacakmışsın gibi ağrı oluyomuş herşey yolunda merak etmeAy ne güzel yaaa
umarım bende bi gün burda hamileyyyyiiimmmm diye yazarım sevinirimmmaayyy inşallah yaa Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahhh
canim ne guzel sabr etmissin ben olsam gunu gelmemis test yapardim o zaman kesin ve kesin hamilesin insallahsadece 2gün gecikti canım ama ben canımın bir şey istemesinden anladım
o normal canım adet olacakmışsın gibi ağrı oluyomuş herşey yolunda merak etmeAy ne güzel yaaa
umarım bende bi gün burda hamileyyyyiiimmmm diye yazarım sevinirimmmaayyy inşallah yaa Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahhh
saol kuzum. darisi tum topige. eylul-4 te yazdim hamileyim diye. sen azcik halayi kacirdin gibi)
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canim ne guzel sabr etmissin ben olsam gunu gelmemis test yapardim o zaman kesin ve kesin hamilesin insallah
Merhaba arkadaşlar.. 2 yıldır ilaçla korunuyordum ve ilacı bırakalı 1 ay olmuştu.Geçen ay kasıklarımda ve belimde çok ağrı olmuştu.Sitenizdeki yorumları okuyunca hamile olabileceğimi düşünmeye başladım. Adetime 9 gün olmasına rağmen dayanamayıp kan testi yaptırdım ve değerim 55 çıktı..fakat 1 hafta sonra değerim negatif oldu. Doktora gittim ve bu durumu pek çok kadının farketmeden yaşayabildiğini korkulacak birşey olmadığını söyledi. Folik asite başladım bu ay beklemedeyim. 17 eylül adet tarihim. Arada kasık ağrısı oluyo ve bilmiyorum alakası var mı sabahları midemde yanma ve ekşimeler oluyo..
ayyyyyyy bu cok guzel haber ozaman erken test yapip neqatifff gorenler ben dahil sevinicez bu haberebende yaptım ama negatif çıktı o yüzden birkaç gün beklemeyi tercih ettim en kötüsü de kocam bir ümit benden haber bekliyor yok hamile değilim dedim yazık saat 4 de pozitif haberini alınca söyleyeceğim şok olacak
Guzel düşün ins o miniginjn agrilaridir dua et bol bol :))inşallah canım çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki ama bir şey var kasıklarımda ve belimde ağrı var bundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?