Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

sabret cnm 2 güncük daha zor biliorum ama erkenden yapma bekle.. inşallah bebişin seninledir

aslında haklısın çok ümitleniyoruz okadar kaptırmamak lazım ama insanın elinde olmuyor bi umut işte duymak hoşuma gidio umutlanıp pırt çıkarsa kötü olur insan tabi ama nasip kısmet diyelim

çok duygulandım .. en doğrusunu yapıyorsun.. hayırlısı olsun canım. dualarımız seninle..darısı da başımıza :)

slm kızlar....bu sabah yedik yine kırmızı kartı .....hiç bekletmeden geldi kendileri.belki bu ay aşılama yaptırabailiriz.gidip bir drla görüşmek lazım of allahım niye kendiliğinden olmuyorki hiç sevmediğim bişey k.doğuma gitmek hakkımızda hayırlısı artık beklemeyide göze alamıyorum her ay hüsran

Bende ayni seyi düşünüyorum cok irdeleyince olmuuo sanki butun arkadaslarim sip diye hamile kaldi dogurdularda cok kafaya takinca hersey den pay cikartiyorsun dah oncde var olan seyleri hemen hamilelige yonlendiriyorsun herseye daha cok dikkatli ediyorsun onun icin oluruna birakmak lazım

Bugun güzel haberler almaya erken basladikbencede hamissin ins yanilmayiz Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins :) yuppy bitane daha hamisimiz var

inşallah canım çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki ama bir şey var kasıklarımda ve belimde ağrı var bundan korkuyorum

Canımmm tebrik ederimmmm çok sevindimmm inşallah bu kez sağ salim alırsın kucağına

ay oynayalım biraz değilmiiii haydeee

Rabbim bizede nasip eder inşallahhhh dua et bizim için sen artık sabi sayılıosun hamişlerin duası kabul olur derler

inşallah canım çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki ama bir şey var kasıklarımda ve belimde ağrı var bundan korkuyorum

o normal canım adet olacakmışsın gibi ağrı oluyomuş herşey yolunda merak etme Ay ne güzel yaaa

umarım bende bi gün burda hamileyyyyiiimmmm diye yazarım sevinirimmm aayyy inşallah yaa Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahhh

saol kuzum. darisi tum topige. eylul-4 te yazdim hamileyim diye. sen azcik halayi kacirdin gibi )

seni çok iyi anlıorum Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sadece 2gün gecikti canım ama ben canımın bir şey istemesinden anladım
canim ne guzel sabr etmissin ben olsam gunu gelmemis test yapardim o zaman kesin ve kesin hamilesin insallah

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canim ne guzel sabr etmissin ben olsam gunu gelmemis test yapardim o zaman kesin ve kesin hamilesin insallah

bende yaptım ama negatif çıktı o yüzden birkaç gün beklemeyi tercih ettim en kötüsü de kocam bir ümit benden haber bekliyor yok hamile değilim dedim yazık saat 4 de pozitif haberini alınca söyleyeceğim şok olacak

Merhaba arkadaşlar.. 2 yıldır ilaçla korunuyordum ve ilacı bırakalı 1 ay olmuştu.Geçen ay kasıklarımda ve belimde çok ağrı olmuştu.Sitenizdeki yorumları okuyunca hamile olabileceğimi düşünmeye başladım. Adetime 9 gün olmasına rağmen dayanamayıp kan testi yaptırdım ve değerim 55 çıktı..fakat 1 hafta sonra değerim negatif oldu. Doktora gittim ve bu durumu pek çok kadının farketmeden yaşayabildiğini korkulacak birşey olmadığını söyledi. Folik asite başladım bu ay beklemedeyim. 17 eylül adet tarihim. Arada kasık ağrısı oluyo ve bilmiyorum alakası var mı sabahları midemde yanma ve ekşimeler oluyo..

daha önceden mide problemin yoksa benim genel olarak duyduğuma göre mide yanma ve ekşime hamileliğe dalalet hadi hayırlısı

ayyyyyyy bu cok guzel haber ozaman erken test yapip neqatifff gorenler ben dahil sevinicez bu habere bende yaptim bilmiyorum cikmadi gibi ama degisikler var kendimde adet olacakmis gibi hissim hic yok sanki. belim kopardi hep simdi hic agri yok akintim olurdu simdi kuruyum
birde affedersiz adete yakin iliski olunca bende lekeler olurdu simdi bu ay oda yok
dun de esim biranlik elini karnima getirdi belki bebegimiz var iyi beslen dedi bir anda sasirdim boyle
bizede de dua et umutlarimiz insallah bosa cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…