Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
ben buralarda kan verme yeri bilmiyorum kizlar keske bilsem hemen kosardim ayagima ayakkabi bile giymeden kosardim bebegim gelisinin haberini almak icin yillardir cektigim hasretin bitdigini bilsem durmamki inaninCanım betahcg değeri önce kana yansıyor sonra idrar yansıyor. Eğer idrarda silikte olsa çıktıysa mutlaka kanda da bir değer çıkar. Testlerle uğraşacağına gidip kan versen diyorum.
canim kan verilen yeri bilmiyorum esime soyluyummu onuda bilmiyorum benim sat en son 15 agustosdu 25-28 adet dongum yani adetime 4-5 gun var ama testin biri sadece silik cikiyor digerinde hic birsey yok hayal kirikligindan korkuyorum noluuur dua edincanım benım kendını sıkıntı sıtrese sokma adtıne kacgun var ben tam olarak bılmıyorum ve ama anladıgım kadarıyla bı kackere test yapmısın bende tam 3 tane ucuz tesle yapmıstım sılıktı cızgılerım gun gectıkce gozle gorulur hale geldım sonra gıdıp bı pahalı bı ucuz aldım farklı marka dan denemek ıstedım sonra ıkısındede cıktı bıdaha dene canım faarklı markaların eger yıne bole olursa kan ver canım sıtrese gırme ınsallah bebısın varır canım duam senınle sımdı cıkyorum cep atarsan gırınce okucamm
ben buralarda kan verme yeri bilmiyorum kizlar keske bilsem hemen kosardim ayagima ayakkabi bile giymeden kosardim bebegim gelisinin haberini almak icin yillardir cektigim hasretin bitdigini bilsem durmamki inanin
canim kan verilen yeri bilmiyorum esime soyluyummu onuda bilmiyorum benim sat en son 15 agustosdu 25-28 adet dongum yani adetime 4-5 gun var ama testin biri sadece silik cikiyor digerinde hic birsey yok hayal kirikligindan korkuyorum noluuur dua edin
birgulum canim ben ilk boyle birsey yasiyorum daha once 10 gun erkennen de yapsam hic hbirzaman en ucuzundan en pahalisinda silik cikmamisdir eger test bozuksa cok uzulucem ilk defadir icimi bir sevinc aldi gozumde yaslar durmuyor okadar dua ediyorum ki Allaha silik cikti diye yere goye sigamiyorum o yuzden stresliyim yimek yapicam yaptikdan sonra gidib 10 tane test alucamcanım benım kendını sıkıntı sıtrese sokma adtıne kacgun var ben tam olarak bılmıyorum ve ama anladıgım kadarıyla bı kackere test yapmısın bende tam 3 tane ucuz tesle yapmıstım sılıktı cızgılerım gun gectıkce gozle gorulur hale geldım sonra gıdıp bı pahalı bı ucuz aldım farklı marka dan denemek ıstedım sonra ıkısındede cıktı bıdaha dene canım faarklı markaların eger yıne bole olursa kan ver canım sıtrese gırme ınsallah bebısın varır canım duam senınle sımdı cıkyorum cep atarsan gırınce okucamm
Allah yardimcin olsun korkma birtanem duyduguma gore okadarda kokutucu digilmis insallah tertemiz cikarhsg cektrcem 12snde cok korkuyorum kzlar
Allah yardimcin olsun korkma birtanem duyduguma gore okadarda kokutucu digilmis insallah tertemiz cikar
Canım bende erken gebelik testi aldım daha pahalıydı. Yaptım negatif çıktı. Sonra normal ucuz test yaptım pozitif çıktı. Gittim kan verdim kanda da pozitif çıktı. Bence bu erken gebelik testlerinde bi gariplik var. Paramızı çöpe atıyoruz gibi geldi bana.
Kızlar duydugum en guzel haberlerdeb biri bu 2gun once pahali testten yaptim negatif cikti bidahada test yapmaya cesaret edemedim adetim gelsin diye bekliyorum oda gelmedi aksam ucu test yapcam dua edin bnm icin nolur
Insallah ya şuanda acaip heyecan yaptim :)) belkide gercekten hamisimcanımmm Allah gönlüne göre versin akşam senden güzel haberler bekliyoruz
birgulum canim ben ilk boyle birsey yasiyorum daha once 10 gun erkennen de yapsam hic hbirzaman en ucuzundan en pahalisinda silik cikmamisdir eger test bozuksa cok uzulucem ilk defadir icimi bir sevinc aldi gozumde yaslar durmuyor okadar dua ediyorum ki Allaha silik cikti diye yere goye sigamiyorum o yuzden stresliyim yimek yapicam yaptikdan sonra gidib 10 tane test alucam
Insallah ya şuanda acaip heyecan yaptim :)) belkide gercekten hamisim
Aaaaaaa bat daşim hamilekiz hadi hayirlisi olsun insalah cnm yaa.keske bende gelsem pesinden ama hicbise yok bende artik dua et bize.test yapmadin mi hic yaa ?
En son eylül 5 de yaptim negatifti bir daha cesaret edemiyorum. Insallah senin cikarda biraz umitlenirim bende
Enson ayni zamanda yapmisiz 5 Eylul benmm bat ogun bugun beklbekliyorum hasta olmayı gelmedi ama bebek belirtiside adet belirtiside yok :))
canım 5 eylüle kdr negatif çıktı hep..
umudumu kescekken tam yerleşme k. geldi ptesiye kdr bekle dio bizimkiler beklicez bakalım:)
inşallah benimledir bebişim de darısı sizlere derim:) Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kutsal bi göreve adayız, can atıyoruz..
ayyy yavrum yaa ok sevindim hamişsin bence hemen kan testine git nerere oturuyorusn özel bir klinik hastane varsa ordada yaptırkizlar bugunde4 test yaptim ucuz olan silik adeta elim titriyor ama pahalida cikmiyor ya oldum aglamakdan kizlar ucuz olan silk adetavarmi acaba hamilemiyim basina boyle birsey gelen oldumu iki testden hangisi dogru icim cok qarib gozumde yaslar elim titriyor olsun ya Rabbim hayirlisiyla bebegim olsun lutfennnnnnnnnnnnnnnnn
oh oh maşallah desene geliyor prenses :))Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
Ya ayni durumdayim ya hicbise yok anlamadim gitti ben.bari goguslerim sisseydi onlarda ayniayrica soylemesi ayip ben kuruyum nedense.sendede varmi kuruluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?