Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Yumurtlama donemimin son gunleri . Anladigim kadariyla 8 eylul en yuksek gunum.sabah da gereken calisma tarafimdan gerceklestirilmistir ayin 12 sine kadar calismaya devamm.

Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.

Canım betahcg değeri önce kana yansıyor sonra idrar yansıyor. Eğer idrarda silikte olsa çıktıysa mutlaka kanda da bir değer çıkar. Testlerle uğraşacağına gidip kan versen diyorum.
ben buralarda kan verme yeri bilmiyorum kizlar keske bilsem hemen kosardim ayagima ayakkabi bile giymeden kosardim bebegim gelisinin haberini almak icin yillardir cektigim hasretin bitdigini bilsem durmamki inanin
canim kan verilen yeri bilmiyorum esime soyluyummu onuda bilmiyorum benim sat en son 15 agustosdu 25-28 adet dongum yani adetime 4-5 gun var ama testin biri sadece silik cikiyor digerinde hic birsey yok hayal kirikligindan korkuyorum noluuur dua edin

hsg cektrcem 12snde cok korkuyorum kzlar

birgulum canim ben ilk boyle birsey yasiyorum daha once 10 gun erkennen de yapsam hic hbirzaman en ucuzundan en pahalisinda silik cikmamisdir eger test bozuksa cok uzulucem ilk defadir icimi bir sevinc aldi gozumde yaslar durmuyor okadar dua ediyorum ki Allaha silik cikti diye yere goye sigamiyorum o yuzden stresliyim yimek yapicam yaptikdan sonra gidib 10 tane test alucam

Kızlar duydugum en guzel haberlerdeb biri bu 2gun once pahali testten yaptim negatif cikti bidahada test yapmaya cesaret edemedim adetim gelsin diye bekliyorum oda gelmedi aksam ucu test yapcam dua edin bnm icin nolur

Kızlar duydugum en guzel haberlerdeb biri bu 2gun once pahali testten yaptim negatif cikti bidahada test yapmaya cesaret edemedim adetim gelsin diye bekliyorum oda gelmedi aksam ucu test yapcam dua edin bnm icin nolur

canımmm Allah gönlüne göre versin akşam senden güzel haberler bekliyoruz

Bebişim bence hamilesin inşallah. Silik cikiyorsa vardir bişeler. Hadi insallah guzel haberi aliriz senden.aglaman cok normal ben bile bebek haberi duyunca gözlerim doluyor.insallah sevincten aglarsin hayirlisiyla.

Aaaaaaa bat daşim hamile kiz hadi hayirlisi olsun insalah cnm yaa.keske bende gelsem pesinden ama hicbise yok bende artik dua et bize.test yapmadin mi hic yaa ?

canım 5 eylüle kdr negatif çıktı hep..
umudumu kescekken tam yerleşme k. geldi ptesiye kdr bekle dio bizimkiler beklicez bakalım:)
inşallah benimledir bebişim de darısı sizlere derim:) Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kutsal bi göreve adayız, can atıyoruz..

Enson ayni zamanda yapmisiz 5 Eylul benmm bat ogun bugun beklbekliyorum hasta olmayı gelmedi ama bebek belirtiside adet belirtiside yok :))

Ya ayni durumdayim ya hicbise yok anlamadim gitti ben.bari goguslerim sisseydi onlarda ayni ayrica soylemesi ayip ben kuruyum nedense.sendede varmi kuruluk

Yaaa test yap kiz nasil dayaniyon

ayyy yavrum yaa ok sevindim hamişsin bence hemen kan testine git nerere oturuyorusn özel bir klinik hastane varsa ordada yaptır
Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
oh oh maşallah desene geliyor prenses :))

bu arada az önce öyle bir ağrı kasılma geldi ki dedim eyvah hem de erken geliyor kırmızı baktım birey yok,kızlar böyle birden birşey boşalıverecekmiş gibi oluyor kasıklarımdan, bazen ağrıya bulantı da eşlik ediyor -benim adet döneminde ok midem bulanır ve bazen kusarım-göğüs ağrım önceki günkü gibi değil ama hala var bu arada iştahım da yerinde ama onu folik asite bağlıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…