Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

inşşşşşş canım.....inşşşşşş bebegin seninledir kendine dikkat et dinlen sabırla bekle inş bebişin burdayım der testte kopkoyu kırmızı renkle.....

yok canım ben adet oldum...yeni ay yeni umut bakalım......bende yok inş siz sevinirsiniz canım...kırmızılar gelırsede hayırlısı dicez napalım bebişlerin zamanı var demekki dicez....

saolun kizlar tesekkur ederim. ne yapsam hangi yolu denesem de olmadi. allah yardimcimiz olsun..
zaten hassasim da... bebisime birsey olacak doye korktum... o da beni daha cok sinirlendirdi.
iyiki varsiniz.

evli mutlu huzurlu, didoş89 canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
cutem canım sen kimseyi takma kafana üzülme bebeğin için sakin ol
sercemim kuzum benim Rabbim inşallah gönlündekini en kısa zamanda yaşatır bitanem benim Allah'ım güldürsün yüzünü inşallah, hepimizinde

Kızlar merhaba, Ben ağustosun 14 ünde hcg ye baktırdım negatif çıktı. ayın 25 inde regl olacaktım 22 sinde oldum ve sadece 1 gün sürdü ondan sonraki 2 gün de sadece pembe akıntı oldu. acaba hamile miyim? çok uyku hali var. iştahım açıldı. kasıklarıma ara sıra sancı giriyor şişlik var ve sık idrara çıkıyorum. demin idrar testi aldım negatif çıktı. yardım edinn kızlarrr

Didos simdi sıra sende anlat bakalim diger aylardan farkli yaşadıklarını neydi kaçıncı denemen mesela gecikmeden sonramivtest yaptın:))

ben mayıs ayında bebeğimi düşürdüm 2 aydır tekrar deniyorduk farklı olan şey şu kocamla fazla gerilmeden karar verdik tatlım gerçi her kararın adet dönemi zamanı zorlu bir bekleyiş oluyorda öyle özellikle bir şey yapmadık tartışmamaya özen gösterdik stres yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…