- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
sagol Allah binlerce kez razi olsun insallah sende hamilesindir canim
sagol canim cok sagol Allah sendende binlerce kez razi olsun 5 dakikadan bir gidib teste bakib agliyorum dualar ediyorum bir insan bu kadarmi hasretdir evladina cok ama cok hayacanliyim dualarinizi eksik etmeyin insallah Allah duymustur sesimi yuce Mevlam beni gozu yasli koymasin kimseni
canım ben bide ates olcuyorum bugun atesim düstü adet oldugum zamanki ates degeri o yüzden kırmızıların gelecegi kesin ama bu sessizlik neden anlamadım testlerimde negatif zaten biranonce gelsinde kırmızılarda yeni döngüme baslayayım istiyorum belkide hamissindir canım ne biliyosun
Allah razi olsun hepinizdenelbette canım ederiz dua rabbim kimsenın umutlarını bosa cıkaarmasın insallah var bebisin gobüsünde üzülme lütfen herseyin hayırlısı olsun
sonuç açıklandı hormon seviyem 229.40 doktoru göremedim neyim ben hamile mi değil mi
Allaha binlerce kez sukurler olsun darisi basimiza bizede dua et olurmusonuç açıklandı hormon seviyem 229.40 doktoru göremedim neyim ben hamile mi değil mi
sonuç açıklandı hormon seviyem 229.40 doktoru göremedim neyim ben hamile mi değil mi
Allaha binlerce kez sukurler olsun darisi basimiza bizede dua et olurmu
ben demistimmKullanici adimi degistirip sonuna 9 eklicem)))) 9 olan hamile kaliyor uleeyynn
Canim tebrikler hamilesin allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins
çok sağol amin
Didos simdi sıra sende anlat bakalim diger aylardan farkli yaşadıklarını neydi kaçıncı denemen mesela gecikmeden sonramivtest yaptın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?