Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar
ben de5 cmlik kist çıktı,bugün operatör dra gittim ve kistin gebeliğe engel olduğunu söyledi ve bi şey yapamayacaklarını
tüp bebek için mi uğraşsak
bilgisi olan var mı
çoooook üzgünüm,eşime belli etmiyorum ama berbat haldeyim kızlar

ya bu vücut ısısına göre nasıl anlıyorsunuzz

canım herkese göre değişiyormuş rakam ama
her gün ölçüosun düşerse regl diolardı, çıkarsa gebelik
benm maximum 36,1 olurdu bugün zirvede..36,5
ii bilen arkadaşlarımız yazarsa daha tatmin edici olur aslında:)

canımmm
hamile misin çooook sevindim inşallah o silik çizgiyi bir iki güne kopkoyu görürsün.

Habersiz bırakma bizi:))))

h
denizim guzel gozlu arkadasim benim bilmiyorum ki hamilemiyim silik cikti bir testimde evet esimde gordu o cizgini ama pahali olan testimde cikmiyor kafam allak bullak dua et bana canim arkadasim iyiki varsiniz

canim benim tabiki kisti dokmelisin sogan kuru yap hepsini temizler birde bir sey duydum dun teyze kizimdan
ondada kist varmis ama kiste ragmen 5 cocugu var ve hep korunuyor korunmasa 50 tane cocugu olur
ama sen yinede direk tup bebeke gecme bir ay sogan kuru dene birde dr na soyle sana ilac yazsin sakin uzulme kist onemli birsey degilki

ya canım benım herkes gebelık testı sanıyo adetımın 18. gunu ovulasyon testı bu canım ya keske gebelık testımde boyle cıksaaa

ben hiç yapmadım ovulasyon testi işe yarıyor mu arkadaşlar? ama bildiğim kadarıyla onda da çift çizgi yumurtalarının çatladığı anlamına geliyor. umarım şanslı gcen olur bu gece:)

saol cnm ya,çok umutsuz konuştu dr,çok üzüldüm
bir ay deniyim,nasıl oluyor peki soğan kürü hemen mi başlıyım,adetim bitince mi

denizim guzel gozlu arkadasim benim bilmiyorum ki hamilemiyim silik cikti bir testimde evet esimde gordu o cizgini ama pahali olan testimde cikmiyor kafam allak bullak dua et bana canim arkadasim iyiki varsiniz

canım öncelikle sakin ol.Bebeğin varsa ki inşallah vardır bir kaç güne kesin olarak kendini belli edecektir.
Bence farklı testlerden testi ilk idrarınla bir kaç kez tekrarla umarım sonuç pozitif olur.
Adetin yanlış hatırlamıyorsam 12 eylüldü değil mi.
Olmadı pazartesi kan testi yaptırırsın.

saol cnm ya,çok umutsuz konuştu dr,çok üzüldüm
bir ay deniyim,nasıl oluyor peki soğan kürü hemen mi başlıyım,adetim bitince mi
canim adetin biter bitmez basla ve gunde 2 kez yap ac karnina sabah aksam yarim saat yimekden once
bir yemeklik sogani soyub kabugunu sonra 4 e bolub 1,5 bardak kaynatdigin suya atiyorsun isik atesde 5 dakika sogan kayniyor sonra suyunu suzub biraz sicak cok soguk olmasin sekilde iciyorsun hergun ayni saatde yapsan daha iyi 15 gun yap sifa olucaktir eminim buna mutlaka yap sonra git baktir kistin yok digecekler sana
canim kana emin digilim burda tanimiyoruz esim diyorki bekle egerki adetin gecerse buluruz kan yaptiriz diyor yarinda yapicam test bakalim bugun 10-15 tane test alicam insallah hamileyimdir

üzme MASALımızı sen cute, boşversene,
değişmiceklerinden eminsin zaten, hiç hiççç zamanı diil üstelik..
ilişkini ve bebeğini koru sen canım...

canım bu sogan kürünün amacı içeriyi temizlemek mi? bide bu kürü bir defa mı yapılıcak?

kizlar bende adimi degisemiyorum ama 89 altda yazicam bakalim bu 9 neyin nesi dimi

canım bu sogan kürünün amacı içeriyi temizlemek mi? bide bu kürü bir defa mı yapılıcak?
canim cok kisi derki sogan kuruyle hamile kaldim yani hamile kalmayada yardimci olur
hemde icde nevar neyok temizler yumurtalari iyi calistirir derler aslinda 3 ay yapilmasi oneriliyor
ben 2 ay yapmisdim ama 10 gun ama 15 gun yapmak en iyi si
sonuc alanlar 15gun icmisler benim iki arkadas kkda sogan kuru icdiler hamile kaldilar
cogu arkadasimda kistden kurtludu herkese sifa olsun

Sakın sakın o kistten kurtulmadan ne aşılama ne tüp bebek tedavisine başlama..
Eğer ilaçla oluyorsa ilaçla, olmuyorsa ameliyatla aldır o kisti kurtul derim..
Çünkü tüp bebek tutsa bile düşük riski var o kistle.. Değer mi sence??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…