ben mayıs ayında bebeğimi düşürdüm 2 aydır tekrar deniyorduk farklı olan şey şu kocamla fazla gerilmeden karar verdik tatlım gerçi her kararın adet dönemi zamanı zorlu bir bekleyiş oluyorda öyle özellikle bir şey yapmadık tartışmamaya özen gösterdik stres yok
Kullanici adimi degistirip sonuna 9 eklicem)))) 9 olan hamile kaliyor uleeyynn
ben mayıs ayında bebeğimi düşürdüm 2 aydır tekrar deniyorduk farklı olan şey şu kocamla fazla gerilmeden karar verdik tatlım gerçi her kararın adet dönemi zamanı zorlu bir bekleyiş oluyorda öyle özellikle bir şey yapmadık tartışmamaya özen gösterdik stres yok
ben geçen sene nisan ve eylül ayında bebeğimi kaybettim. 1 sene zaman verdi doktor. o bir sene doldu. şimdi geçen ay farklı şeyler yaşadım. yardımcı olabilir misiniz? çok pimpirikliyim:18:
Kızlar merhaba, Ben ağustosun 14 ünde hcg ye baktırdım negatif çıktı. ayın 25 inde regl olacaktım 22 sinde oldum ve sadece 1 gün sürdü ondan sonraki 2 gün de sadece pembe akıntı oldu. acaba hamile miyim? çok uyku hali var. iştahım açıldı. kasıklarıma ara sıra sancı giriyor şişlik var ve sık idrara çıkıyorum. demin idrar testi aldım negatif çıktı. yardım edinn kızlarrr
kızlar bana da birşeyler yazın ltfen.. canım çok sıkkın
bende 89 dogumluyum heralde yasini yazmis arkadasimizKullanici adimi degistirip sonuna 9 eklicem)))) 9 olan hamile kaliyor uleeyynn
Canim tekrar kan testi yaptirsaan hiç hamilelik yasamadim hani yardimci olayim desem olamicam
bende 89 dogumluyum heralde yasini yazmis arkadasimiz
kizlar esimede gosterdim teimi evet var diyor silik cizgi agladim neden agliyorsun kuzum olucak insallah diyor onunda gozleri doldu Rabbim umudumuzu bosa cikartmasin
sercembende 89 dogumluyum heralde yasini yazmis arkadasimiz
kizlar esimede gosterdim teimi evet var diyor silik cizgi agladim neden agliyorsun kuzum olucak insallah diyor onunda gozleri doldu Rabbim umudumuzu bosa cikartmasin
hep hayal kırıklığı oluyor diye korkuyorum( 3. kez aynı üzüntüyü yaşamk istemiyorum. eşime diyeceğim hastaneye gidip yaptırıp aslında bu kuruntudan kurtulmak lazımmm[/QUOTE doktora git busefer ona söyle o zaten test isticektir negatif cikarsa ki ins cikmaz belki baska problem vardir onuda aradan cikartirsin hem ben bu ay da adet olursam gitcem doktora olmassamda gitcem pazarteai :) yuregini ferah tut stres yapma
hep hayal kırıklığı oluyor diye korkuyorum( 3. kez aynı üzüntüyü yaşamk istemiyorum. eşime diyeceğim hastaneye gidip yaptırıp aslında bu kuruntudan kurtulmak lazımmm[/QUOTE doktora git busefer ona söyle o zaten test isticektir negatif cikarsa ki ins cikmaz belki baska problem vardir onuda aradan cikartirsin hem ben bu ay da adet olursam gitcem doktora olmassamda gitcem pazarteai :) yuregini ferah tut stres yapma
kaldım hastanelerde. aslında bi cihaz çıkarsalar parmağına batırsan kanı alsa ve direk hcg değerini saptasa ne güzel olur yaaa.. bıktım hastaneden:)
Eki Görüntüle 796979
kızlar ne dersınız pık yaptımı acaba. anladıgım adarıyla benım testlerde bı sorun var sadece ortası algılıyo cunku bakın bugunkı testımdede sadece ortası koyu ve t nın de ortası koyu altı ve ustu sılık bı dıkkatle bakarsanız anlarsınız sızce pık mı yaptım
kaldım hastanelerde. aslında bi cihaz çıkarsalar parmağına batırsan kanı alsa ve direk hcg değerini saptasa ne güzel olur yaaa.. bıktım hastaneden:)
Canim karamsar yaklasma elbet zamani vardir kacinci denemen ilk bebeğinmi
Canim karamsar yaklasma elbet zamani vardir kacinci denemen ilk bebeğinmi
evet canım ilk bebek olacakk.. inş. şuanda midem bulanıoo.. ya bunlar psikolojik mi yaaa
Yaaa test yap kiz nasil dayaniyon
bende 89 dogumluyum heralde yasini yazmis arkadasimiz
ateşim 36,5 oldu...sabaha yapmam şart oldu artık:)
ya arkadas. millet sadece kaynanayla ugrasir ben bir de kayinpederle ugrasiyrm.
bu kadar israr; bu kadar inat insanlar gormedim hayatimda.
belki kirk kere dedik bize israr etmeyin... sýkmayin. rahat birakin diye... tamam deyip yine eski hallerine donuyorlar. bir gun o kadar kotu patlayacagimki onlara belki o zaman anlayacaklar. yazik hep kocami hasliyorum onlarin yuzunden. hep kocam uzuluyor arada. ama ne yapayim o da iyice sesini cikarsin artik yeterrr.
iki once konustuk. cumartesi yemege gelin dediler; olmaz isimiz var dedi esim. o zamana pazar gelin dediler; olmaz bu haftasonu doluyuz dedi kocam. ben de dedim ki biz ayarlayinca gelelim. tamam dediler. arkadas biz hic bunlari dememisiz gibi kahinpeder ariyor bugun; hava cok guzel beraber disarida yemek yiyelim... Allahim acaba nece konussam anlarlar. cocuk dogunca asil problemin buyugu baslayacak. bu yazdigim cok basit gelebilir size ama artik sabrim kalmadi. her konuda boyleler. anlamak istemiyorlar. ne yapacagimi sasirdim. kayinpeder kapatiyor esimin annanesi ariyor.. falanca geliyr hadi gelin... ayyyyy. catlayasim geldi.
bugun de nasil kotuyum. yerimden kalkamiyrm. gozumu zor aciyrm. surekli uykum var ve yorgunum. ayaga kalkinca sallabiyorum resmen. bi de bunlarla ugrasiyrm. allahim sabir ne olur. minnakimi koru. amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?