Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ben geçen sene nisan ve eylül ayında bebeğimi kaybettim. 1 sene zaman verdi doktor. o bir sene doldu. şimdi geçen ay farklı şeyler yaşadım. yardımcı olabilir misiniz? çok pimpirikliyim:18:

Kızlar merhaba, Ben ağustosun 14 ünde hcg ye baktırdım negatif çıktı. ayın 25 inde regl olacaktım 22 sinde oldum ve sadece 1 gün sürdü ondan sonraki 2 gün de sadece pembe akıntı oldu. acaba hamile miyim? çok uyku hali var. iştahım açıldı. kasıklarıma ara sıra sancı giriyor şişlik var ve sık idrara çıkıyorum. demin idrar testi aldım negatif çıktı. yardım edinn kızlarrr

Allah bu sefer kucagina almayi nasip etsin ins :)kasik agrisi göğüs acisi vb bisi yasamadinmi hic yada hamilelik belirtilerin nelerdi

kızlar bana da birşeyler yazın ltfen.. canım çok sıkkın

Kullanici adimi degistirip sonuna 9 eklicem )))) 9 olan hamile kaliyor uleeyynn
bende 89 dogumluyum heralde yasini yazmis arkadasimiz
kizlar esimede gosterdim teimi evet var diyor silik cizgi agladim neden agliyorsun kuzum olucak insallah diyor onunda gozleri doldu Rabbim umudumuzu bosa cikartmasin

kizlar esimede gosterdim teimi evet var diyor silik cizgi agladim neden agliyorsun kuzum olucak insallah diyor onunda gozleri doldu Rabbim umudumuzu bosa cikartmasin
sercem canım yanlış okumadım deme hamilemisin tebrik ederim

kızlar ne dersınız pık yaptımı acaba. anladıgım adarıyla benım testlerde bı sorun var sadece ortası algılıyo cunku bakın bugunkı testımdede sadece ortası koyu ve t nın de ortası koyu altı ve ustu sılık bı dıkkatle bakarsanız anlarsınız sızce pık mı yaptım

o pozitif çıkmış. kan testi yaptırdın mı? 18. gğn yazmışsın o ne?

canımmm
hamile misin çooook sevindim inşallah o silik çizgiyi bir iki güne kopkoyu görürsün.

Habersiz bırakma bizi:))))

h

bende yapiyim o zaman ama nasil degisiyor banada anlatin 89 nasil ekliyim ben:26:

ay canım ya rabbım sabır versın boyle oluyo bazı ınsanlar boyle anlayıssız bende asagı yukarı tams enın kı gıbı sıkıntım olmasada yınede yakınımsenın durumuna canım bıde sen suan cok hassas donemındesın n eolur uzme canını sıkma sakın. zaten hep olan kocıs lerımıze oluyo allah yardımcımız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…