Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Slm kizlar, kk'ne yeni girebildim. Eylulun 1'nde regl oldum.. hamis fln degilim. Bu ay oyle denk geldi ki 2 kez regl olmam gerekiyor normalde. Ama insallah kalirim da eylul 28 de regl olmicam. Beklemeye devam..

anladım canım tesekkür ederim cevabın için....hemde şifa niyetine içmek gerek........

tmm cnm,sercemin dediği gibi soğan kürüne başlıycam
bugün ca125 değerimi ölçtüler,normal,yani kötü huylu değil dedi dr ama gebeliğe engel dedi
seni psikolojik olarak rahatlatmak için ilaç yazarım ama işe yaramaz demişti ilk gittiğim drda
sonra başka bi dra daha gitmeyi düşünüyorum ve hemen soğan kürüne başlamayı
teşekkür ederim kızlar cvplarınız için

bencede canım sen bı kac tane al dene benımde batıma 5 gun vardı sılık cıktıgında ınsallah yenı test aldıgında cıkar canım haberını beklıyorum yapınca haber ver

bencede canım sen bı kac tane al dene benımde batıma 5 gun vardı sılık cıktıgında ınsallah yenı test aldıgında cıkar canım haberını beklıyorum yapınca haber ver
aldim canim yarin yaparim yine insallah dediginiz gibidr insallah

Kizlar ben testimi yaptik ucuzluk olanda negatif oysaki nasikda hefeslenmistim adetimde gelmedi boyle sansin taaa

ben hiç yapmadım ovulasyon testi işe yarıyor mu arkadaşlar? ama bildiğim kadarıyla onda da çift çizgi yumurtalarının çatladığı anlamına geliyor. umarım şanslı gcen olur bu gece:)

canım ya cıft cızgı oldumu 24-36 saat ıcınde yumurtlıcaksın anlamına gelıyo yumurta catlamadan lh hormonu en yuksek sevıyesınd eoluyo ıste bu testlerde bunu algılıyo ve bızde cıft cızgıyı gordugumuz zaman ılıskıye gırıyoruz gebe kalma durumu daha yuksek oluyo canım. ayy canı ınss tutar bu ayy yaa dua edelım bırbırımıze cok ca

Allah razi olsun hersey icin cok tesekkur ederim cok morel verdiniz bana mende seni optum canim arkadasim
bısey degıl canım ama testelırın ınsalh pozitif cıkar ve fotoraflarınıda ısterızz senden cnm herseyın hayırlısı cnm bnım

bısey degıl canım ama testelırın ınsalh pozitif cıkar ve fotoraflarınıda ısterızz senden cnm herseyın hayırlısı cnm bnım
canim telde cekiyorum cikmiyor esime verdim ilk bak burda kac cizgi var diye iki cizgi dedi anlamadi ilk ne testi oldugunu bende iyi bak dedim ikimi dedi evet yani cok silik ama belli ya nebiliyim oyle karisik fikirlerdeyim ki suan ya test yalnissa filan beynim durmus gibi hayirlisi Rabbime siginiyorum

canım ınsallah testın bokuk degıldır saglamdır duaa edıyorumm bana bı kackere bole cıkmıstı ama en son ay eesımın askere gıtmesıne hıc unmudum yoken test yaptım 5 gun kala sılıktı ucuz testı 2 tlılk cnım esım ınanmadı bı daha yıne ınanmadı bozuk dedı sonra 2 farlklı maraka aldım yınesılık ama belırgınlesmıstı ve haytaneye gıtık gunumne 4 5 gun vardı cıktı cok sukur ınsallah senınde aynı olur canım untma dualarımız senınle sıtres yapma eger yoksada kendın uzme canım ama ınsallah vardır sercem cok duaa edıyorum bu kk dakı arkadslarımın olsun dıye hıc unutmuyorum sızlerı cnm

cok korkuyorummmmmmmmmmmmm icim cok kotu acaba bu kadar sevindim cikti diye agladim simdide agliyorum sevincimden ama ya yoksa o buru testde silik bile yok hic bir sey yok gidiyim yine test aliyimmi acaba ya cikmazsa ya mahv olurum

Canım seni asla üzmek istemem ama sadece herşeye hazırlıklı ol diye söylüyorum.benim bat.a 6 gün varken silik çizgi çıktı eşimde bende gördük hatta telefona çektim orada bile belli.ama sonraki yaptığım hiçbir testte 2. çizgi çıkmadı maalesef ( batım yarın ve adet olacakmışım gibi hissediyorum bikaç gündür.Hatta az önce bir tane daha yaptım o da negatif..senin günün geçtimi bilmiyorum.eğer günün geçtiyse hamile olma olasılığın yüksek ama batına daha varsa ve negatif çıkarsa benim gibi hayal kırıklığına uğrama ok?? şimdiden kendini kaptırma Rabbime bırak..İnşallah güzel haberlerini verirsin bize..

kızlar bir yardım edin
aranızda geç yumurtlayan var mı? benım bugün 14. gün halen yumurtlama belirtileri yok acaba geç mi yumurtlayacağım bir de bu gebe kalmaya olumsuz etki yapıyor mu ?? bilenler nooooolur bir bakın yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…