Yok cnm ya kimizi 79 kimisi 89 anlamadim bendeyastir buyuk ihtimalle .degismede olmuyorki bende oylesinee bi 9 ekliyim )
ben ekledim gulmuyun ama bana ))))napıyım bende mi eklesem
ben ekledim gulmuyun ama bana ))))
canim cok kisi derki sogan kuruyle hamile kaldim yani hamile kalmayada yardimci olur
hemde icde nevar neyok temizler yumurtalari iyi calistirir derler aslinda 3 ay yapilmasi oneriliyor
ben 2 ay yapmisdim ama 10 gun ama 15 gun yapmak en iyi si
sonuc alanlar 15gun icmisler benim iki arkadas kkda sogan kuru icdiler hamile kaldilar
cogu arkadasimda kistden kurtludu herkese sifa olsun
Sakın sakın o kistten kurtulmadan ne aşılama ne tüp bebek tedavisine başlama..
Eğer ilaçla oluyorsa ilaçla, olmuyorsa ameliyatla aldır o kisti kurtul derim..
Çünkü tüp bebek tutsa bile düşük riski var o kistle.. Değer mi sence??
birgulum canim ben ilk boyle birsey yasiyorum daha once 10 gun erkennen de yapsam hic hbirzaman en ucuzundan en pahalisinda silik cikmamisdir eger test bozuksa cok uzulucem ilk defadir icimi bir sevinc aldi gozumde yaslar durmuyor okadar dua ediyorum ki Allaha silik cikti diye yere goye sigamiyorum o yuzden stresliyim yimek yapicam yaptikdan sonra gidib 10 tane test alucam
aldim canim yarin yaparim yine insallah dediginiz gibidr insallahbencede canım sen bı kac tane al dene benımde batıma 5 gun vardı sılık cıktıgında ınsallah yenı test aldıgında cıkar canım haberını beklıyorum yapınca haber ver
aldim canim yarin yaparim yine insallah dediginiz gibidr insallah
ben hiç yapmadım ovulasyon testi işe yarıyor mu arkadaşlar? ama bildiğim kadarıyla onda da çift çizgi yumurtalarının çatladığı anlamına geliyor. umarım şanslı gcen olur bu gece:)
Allah razi olsun hersey icin cok tesekkur ederim cok morel verdiniz banaınsallah canım guzel haberlerını beklıyorum duam senınle canım ben cıkyorum senı cokk optum cnmm
bısey degıl canım ama testelırın ınsalh pozitif cıkar ve fotoraflarınıda ısterızz senden cnm herseyın hayırlısı cnm bnımAllah razi olsun hersey icin cok tesekkur ederim cok morel verdiniz banamende seni optum canim arkadasim
canim telde cekiyorum cikmiyor esime verdim ilk bak burda kac cizgi var diye iki cizgi dedi anlamadi ilk ne testi oldugunu bende iyi bak dedim ikimi dedi evet yani cok silik ama belli ya nebiliyim oyle karisik fikirlerdeyim ki suan ya test yalnissa filan beynim durmus gibi hayirlisi Rabbime siginiyorumbısey degıl canım ama testelırın ınsalh pozitif cıkar ve fotoraflarınıda ısterızz senden cnm herseyın hayırlısı cnm bnım
bu arada bende avatarimi kirmizi kurdele yaptim ugur getirir belkibısey degıl canım ama testelırın ınsalh pozitif cıkar ve fotoraflarınıda ısterızz senden cnm herseyın hayırlısı cnm bnım
canim telde cekiyorum cikmiyor esime verdim ilk bak burda kac cizgi var diye iki cizgi dedi anlamadi ilk ne testi oldugunu bende iyi bak dedim ikimi dedi evet yani cok silik ama belli ya nebiliyim oyle karisik fikirlerdeyim ki suan ya test yalnissa filan beynim durmus gibi hayirlisi Rabbime siginiyorum
bu arada bende avatarimi kirmizi kurdele yaptim ugur getirir belki
cok korkuyorummmmmmmmmmmmm icim cok kotu acaba bu kadar sevindim cikti diye agladim simdide agliyorum sevincimden ama ya yoksa o buru testde silik bile yok hic bir sey yok gidiyim yine test aliyimmi acaba ya cikmazsa ya mahv olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?