Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Oooo ben hepinizden sanssizim kizlar.. 30 eylul benimki..
Gecen ay harfi harfine uydum kurallara ama bu ay serbestim hic kasmıyorum,takmıyorum.. Bakalım ne olacak

Kiz benımde 29u ayin sonuna kimse kalmio zaten biz birbirimizi bekleyelim bari:)))

Kizlar benim bu ay hic derdim bitmio napicam ben ya oglumda bole olmamistim hic düne kadar kasiklarim agriyodu sabah kalktim agri yok ama bu sefer göğüslerim agriyo elektrikleniyo sankii uclari kasiniyo aciyo falan kol altima dogru agri yayiliyo daha once doğum yapan anneler varsa aranızda bilir hani bebek acikinca göğüsler sizlar ya aynen öyle sizliyolar

merhaba uzun zamandır takipteyim ama yazamamıştım bir türlü,anlattığınız şikayetler bendede var ama ben bu durumu prolaktinim yükseliyor arada ona bağlıyorum siz test yapmışmıydınız hamilemisiniz 2 aydır korunmuyorum yumurtlama tarihlerimede dikkat ediyorum ama henüz bişey yok bende bugün bat tarihim ama en geç iki günde gelir gibi 2 gün önce test yapmıştım negatif zaten olsada çıkmazdı herhalde bu ayda olmazsa endokrine gidicem prolaktin için hamile kalmayı engelliyor

yaaaaaaaaaa bn bayılyorum bu halimize yaaaaaaaaaa brbrmzı hc tanımyoruz ama kardes gbı olduk sper yaaaaaaaaa wallahi
valla yaa kendimi bu topikden başka topiğe ait hissedemiyorum
Ayy inşallah canım benim valla olsunda burcu cinsiyeti ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun
allah gönlüne göre versin kuşumm ama üzme kendini
Canim insallah senin gibi olur..
ama bilmiyorum bi belirti yok ki bende..
ben bidaha test yapmam vallahi bekliycem bu hafta sonu belki gelirler kirmizilar..
umarım bebişim... ama ben kan verirken hiç umudum yoktu...belli de olmaz
canım bence bir süre dr a gitme buralara da girme bence biz sürekli gündemimizde bebişi tutarak hata ediyoruz aslında stres yapıyoruz ki o da her hastalığın başı oldu artık..rahat ol canım bebiş için uğraşma ama korunma da bir süre dene bakalım

kızlar bu arada dün kan vermiştim ya benim şaşkın doktorum bhcg eklememiş...asıl onun için gitmiştim sonuçları eşim aldı bugün bi baktım değer yok...neyse uzatmayayım karın ağrım şiddetli olduğundan dr a gittim orada kan verdim ve bhcg 178
pazardan cumaya 25
e katlamış dr çok beğendi haftaya gel keseni görelim dedi

Son düzenleyen: Moderatör:

Mrb cnm ben 3,5 yil önce oğluma dogum yaptim ve ondan sonra hiç dr kontrole gitmemistim ilk defa geçen hafta cuma gittim rutin kontrol icin bebek düşünüyorum artik dedim muayene etti hersey normal 2 yum.da catlamis dedi 20 gun sonra kont. Çağırdı bi sorunum yok yani ben yaklasik 4 yildirda hapla korundum batima henuz 10 gun var test yapmak için çok erken yani önümüzdeki hafta içi bigün kan testi yaptirmayi düşünüyorum cunku benim oglumdan once 2 düştüğüm oldu simdi hamileysem yine düşer die korkuyorum prolaktin ne cnm ilk defa duyuyorum?

Son düzenleme:

cnm. sen daha yeni basladigin icin topige beni cok bilmiyorsun. topigi hep takip eden; kizlari unutmayan nadir gebelerdenim.... zaten pesin pesin ben demistim kizlara burada olmazsa ekimde de pesinizdeyim diye. onun icin birsey yazmak istememistim ama ikinci kez yazdigin icin cevap vereyim dedim.
ben oyle kendi isi bitince digerlerini unutanlardanim degilim.

buaralarda kosturuyrm. bebek baya yoruyor beni. bir yandan da uyuz kaynanamla ugrastigim icin sinirlerim lacka. suan da onlardayim ve konusmamak icin buraya takiliyrm..

üzülme Allah korusun bebeğine bişey olur

prolaktin süt hormonu çok fazla salgılandığında hamile kalmayı engelliyormuş

prolaktin süt üretme hormonu yüksek olunca bebek olmayı engelliyor hamileyken yüksek olması gerekiyormuş benim çok yüksekti şükür indi

Ay cute hanım ne güldüm akşam akşam gerçekten de konuşmamak için güzel bi bahane ne hoş demişsiniz çok güzel ya....

Ben de buradayım kızlar :) yarın kontrole gidicez teyzeleri dua edin :) ben de size dua ediyorum bebişlrriniz olsun sağsalim ... Bugün yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı inanılmaz güzel bir duygu ya vücudum el verirse normal doğum isterim doğum haneden bebeği kucağında çıktı ve hiç avım ağrım yok dedi ... Bebişi de çok güzeldi görünce gözlerim yaşardı o duyguyu yatmak tüm bayanların hakkı Rabbim hepimize yaşatsın

Slm arkadaslar nasilsinixz umarim herkes iyidir ki zaten iyi olmamiz gerekiyor demi gecen bi akrabamzla konustum 5 yillik evli bebek istemislet olnamis en sin tup bbek yapmislar 7 haftalik hamile cok sukur diyo ki tamamen. Stres dedi baska sebeb yokmus doktoru demis bu ara bugun esimin teyzesinde cuma okumasi yaptik bebek isteyen herkese dua ettirdim buradaki herkesi icimden gecirdim insallah tabbim geri cevirmez moralinizi yuksek tutun kizlar rabbim once saglik versin ki iyi birer anne ve baba olalim

Evet sinirler gerilmiş yazının tonundan belli:)
Takma kafana diycem ama bazı kayınvalide ve gorumce cinsleri
Allem eder kallem eder ölünün bile sinirlerini diriltir

Ben senin bırakmayacagını bildiğim için samimiyetten takıldım sana
Seni kendime yakın goruyorum
İki kere yazmamda cahillikten ilkinde konu alıntılamamıstımya
Cevap gelmiyyince kendi kendime didim herhal kopyalamayınca sinyal gitmiyor:)

Birazdan kocişim gelcek 2 gun kalıp gitcek bende
Pazartesine kadar onunla takılıp sonra aranıza donerim

Sinirlenme sonra bebişin sinirli olur
Seni ve oğlusunu opuyorum

Aah ah bide o strese engel olabilsek cok guzel olacak ama zor, takmiyorum diyorum adet yaklasinca acabalar baslio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…