Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Canım ben hepinize dua ediyorum insallah Allah kucagına almayı nasip etsin

Aah ah bide o strese engel olabilsek cok guzel olacak ama zor, takmiyorum diyorum adet yaklasinca acabalar baslio

Evet canim o huyumuz kotu taktimmi takiyoruz malesef sabirsizlik var yuce mevlam bize enhayirli xamanda bebis nasip etsin ins dua edin ne zamandir dusunuyosun cnm?

Evet canim o huyumuz kotu taktimmi takiyoruz malesef sabirsizlik var yuce mevlam bize enhayirli xamanda bebis nasip etsin ins dua edin ne zamandir dusunuyosun cnm?

3.ayimiz bu ay bakalım hayırlısı senin kacinci?

Ohh ne güzel bayilirimm surprizlere ne aldin kiz:)

Lacoste dan saat aldım koyu mavi
Pasta yaptırdım ustune iyiki dogdun askım yazdırdım
Kopuklu elma sampanyası aldım alkolsuz patlatcam
İlk defa dogum gununu kutluycam daha 1 yıl olmadı biz tanısalı

3.ayimiz bu ay bakalım hayırlısı senin kacinci?

Beni de ayni canim 3 aydir zate gecen sne haxiranda oldu dugunumuz cok zor oldu iliskiye girmem bile zor oluyo hala aci cekiyiyom doktora gittim bi sorun yok dedi yumurtalikta falanda hayirlisi denedigin herhangi bir yontem vs var mi?

Lacoste dan saat aldım koyu mavi
Pasta yaptırdım ustune iyiki dogdun askım yazdırdım
Kopuklu elma sampanyası aldım alkolsuz patlatcam
İlk defa dogum gununu kutluycam daha 1 yıl olmadı biz tanısalı

Vayy ne sansli esin pesinede patlatirsin bi bebis çalışması ohh ne kdrdir evlisiniz

Canım profil resmi seninmi?
Baku deki bir yere benzettim ilgimi cekti de ondan sordum:)
Yok cnm ben degilim nisanliyken koymustum gelinligime cok benziyo gelinlik izmirde yasiyorum aslen malatyaliyiz biz esimde bnde

Beni de ayni canim 3 aydir zate gecen sne haxiranda oldu dugunumuz cok zor oldu iliskiye girmem bile zor oluyo hala aci cekiyiyom doktora gittim bi sorun yok dedi yumurtalikta falanda hayirlisi denedigin herhangi bir yontem vs var mi?

Sizden bi ay sonrada biz evlenmisiz:)) valla oyle değişik bsy yapmiyorum ya iliskiden sonra kalkmiyorum sadece dusu sabaha birakiyorum o kdr bide gün aşırı iliskiye giriyoruz yumurtlamayi kacirmamak icin bidee ates olcuyorum:) yinede baya bsy yapiyomusum:))

Vayy ne sansli esin pesinede patlatirsin bi bebis çalışması ohh ne kdrdir evlisiniz

Gecen ay evlendik onumuzdeki ayda dugun yapcaz
Ben nikah yaptıgımızı kimseye soyletmedim
Simdi yasımız varya millet aman evlenmişler der sonra takı takmaz:)
Zaten ikimizinde ikinci evliliği
İnsallah işte bebiş olursa sanırım cok mutlu olcak
O hayalinde kızını alıyo işe goturuyo universiteye gelince hemen araba alıyo
Kızla birlik olup bana cektiriyolar filan
Bu kadar hayali oluncada ya olmazsa die korkuyo insan

Evet baya da bisi yapiyormussin canim yas kac netede yasiyosu

Ohh ohh düğün yakin ne güzel dökün kurtlarinizi ins cok beklemedende bi bebisiniz olur

Yok cnm ben degilim nisanliyken koymustum gelinligime cok benziyo gelinlik izmirde yasiyorum aslen malatyaliyiz biz esimde bnde

Resim biraz kucuk ama bakude bi yer var
Yerli halk butun duaların kabul olduguna inanıyor orada
Boyle turbe gibi bi yer ama aynalı cok ısıklı aynı oraya benzettim
Bende Ankarada yasıyorum

Resim biraz kucuk ama bakude bi yer var
Yerli halk butun duaların kabul olduguna inanıyor orada
Boyle turbe gibi bi yer ama aynalı cok ısıklı aynı oraya benzettim
Bende Ankarada yasıyorum
Keske gidebilsek oyle yerlere . Ankaraya nisanliyken gelmisti esimle uwwwww cok soguktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…