Ben de buradayım kızlar :) yarın kontrole gidicez teyzeleri dua edin :) ben de size dua ediyorum bebişlrriniz olsun sağsalim ... Bugün yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı inanılmaz güzel bir duygu ya vücudum el verirse normal doğum isterim doğum haneden bebeği kucağında çıktı ve hiç avım ağrım yok dedi ... Bebişi de çok güzeldi görünce gözlerim yaşardı o duyguyu yatmak tüm bayanların hakkı Rabbim hepimize yaşatsın
Ben warım kocişi bekliyom yolda 00.00 da gelicek
Dogum gunu hediye aldım surpiz yapcam:)
Aah ah bide o strese engel olabilsek cok guzel olacak ama zor, takmiyorum diyorum adet yaklasinca acabalar baslio
prolaktin süt üretme hormonu yüksek olunca bebek olmayı engelliyor hamileyken yüksek olması gerekiyormuş benim çok yüksekti şükür indi
Evet canim o huyumuz kotu taktimmi takiyoruz malesef sabirsizlik var yuce mevlam bize enhayirli xamanda bebis nasip etsin ins dua edin ne zamandir dusunuyosun cnm?
Ohh ne güzel bayilirimm surprizlere ne aldin kiz:)
3.ayimiz bu ay bakalım hayırlısı senin kacinci?
Evet canim o huyumuz kotu taktimmi takiyoruz malesef sabirsizlik var yuce mevlam bize enhayirli xamanda bebis nasip etsin ins dua edin ne zamandir dusunuyosun cnm?
Lacoste dan saat aldım koyu mavi
Pasta yaptırdım ustune iyiki dogdun askım yazdırdım
Kopuklu elma sampanyası aldım alkolsuz patlatcam
İlk defa dogum gununu kutluycam daha 1 yıl olmadı biz tanısalı
Yok cnm ben degilim nisanliyken koymustum gelinligime cok benziyo gelinlikCanım profil resmi seninmi?
Baku deki bir yere benzettim ilgimi cekti de ondan sordum:)
Beni de ayni canim 3 aydir zate gecen sne haxiranda oldu dugunumuz cok zor oldu iliskiye girmem bile zor oluyo hala aci cekiyiyom doktora gittim bi sorun yok dedi yumurtalikta falanda hayirlisi denedigin herhangi bir yontem vs var mi?
Vayy ne sansli esin pesinede patlatirsin bi bebis çalışması ohhne kdrdir evlisiniz
Sizden bi ay sonrada biz evlenmisiz:)) valla oyle değişik bsy yapmiyorum ya iliskiden sonra kalkmiyorum sadece dusu sabaha birakiyorum o kdr bide gün aşırı iliskiye giriyoruz yumurtlamayi kacirmamak icin bidee ates olcuyorum:) yinede baya bsy yapiyomusum:))
Gecen ay evlendik onumuzdeki ayda dugun yapcaz
Ben nikah yaptıgımızı kimseye soyletmedim
Simdi yasımız varya millet aman evlenmişler der sonra takı takmaz:)
Zaten ikimizinde ikinci evliliği
İnsallah işte bebiş olursa sanırım cok mutlu olcak
O hayalinde kızını alıyo işe goturuyo universiteye gelince hemen araba alıyo
Kızla birlik olup bana cektiriyolar filan
Bu kadar hayali oluncada ya olmazsa die korkuyo insan
Yok cnm ben degilim nisanliyken koymustum gelinligime cok benziyo gelinlikizmirde yasiyorum aslen malatyaliyiz biz esimde bnde
Yas 27 yarismaya igdirdan katiliyorum:)) esimle ikimizde doğu gorevlerimiz icin burdayiz yoksa orduluyum. Yarışmacı arkadaslara basarilar dilerimEvet baya da bisi yapiyormussin canim yas kac netede yasiyosu
Ohh ohh düğün yakin ne güzel dökün kurtlariniziins cok beklemedende bi bebisiniz olur
Keske gidebilsek oyle yerlereResim biraz kucuk ama bakude bi yer var
Yerli halk butun duaların kabul olduguna inanıyor orada
Boyle turbe gibi bi yer ama aynalı cok ısıklı aynı oraya benzettim
Bende Ankarada yasıyorum
Yas 27 yarismaya igdirdan katiliyorum:)) esimle ikimizde doğu gorevlerimiz icin burdayiz yoksa orduluyum. Yarışmacı arkadaslara basarilar dilerim
Yas 27 yarismaya igdirdan katiliyorum:)) esimle ikimizde doğu gorevlerimiz icin burdayiz yoksa orduluyum. Yarışmacı arkadaslara basarilar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?