Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kızlarrr ben de dün itibariyle bebiş çalışmalarına başladım. Şu mübarek gün hürmetine dua edelim birbirimize.

hayırlı cumalarınız olsun hanımlar...Rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip eylesin,,bebek bekleyenlerin de yüzünü güldürsün Herkesin duaları kabul olur inş...(amin):26::26::26:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tüm isteyenlere

Kızlar tam cuma saati birbirimize dua edelim inşallah

Rabbim müslümanın bir diğer müslüman kardeşine yaptığı duayı qeri çevirmez

hepimiz birbirimize dua edelim ki kabul olsun inşallah

ßu arada cumamız mübarek olsun

Kızlar bol bol dua edelim ben hamile olduğumu öğrendim ama bu topic deyim hep beraber Mayıs anneleri topiğine geçicez inşallah sizlerleyim dualarım sizlerle ...

Kızlar bol bol dua edelim ben hamile olduğumu öğrendim ama bu topic deyim hep beraber Mayıs anneleri topiğine geçicez inşallah sizlerleyim dualarım sizlerle ...

Ayyy süperrr, tebrik ederim cnm...Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...

Kızlar inşirah süresini okuyun ben bu sürenin hikmetine inanıyorum Kadir gecesi okumuştum duayı eklicem ama nasıl foto ekleniyor bilmiyorum

Masallah canim.hayirlisyla kucagina alirsin insallah ne zaman test yaptin benim.batima 10 gun var.yarin yani 9 gun kala.kan testi yaptirsam cikar mi acaba? Cok sabirsizlaniyorum.yaa

Canm birazda dr.suz akisina birak belki o zmn gelir çünkü dr oldgnda herseyini planlio kafanda surekli bu is oluyo bence biraz kendiniz deneyin cok düşünmeden

Masallah canim.hayirlisyla kucagina alirsin insallah ne zaman test yaptin benim.batima 10 gun var.yarin yani 9 gun kala.kan testi yaptirsam cikar mi acaba? Cok sabirsizlaniyorum.yaa

Çok erken daha canım bat o bekle ben burda çok yazdım 5 Eylül hem kan hem idrar negatifi 10 Eylül hem kan hem idrar pozitifti bat :9 Eylül diye düşünüyorum ..

Kizlar ya bugün akintim geldi çamaşırımi islatacak şekilde ama öyle kivAmli yapisan falan degil daha yumurtlamamisimdir dimi

Yeni gelen bi iki arkadaş vardı unuttum onlarin batini geçmişten bulmakta zor, listede adi olmayan yazabilirmi vana

ne tesaduf cnm benım kahverengı akıntım var bıde bnm adetlerım bıkacgn onceden agrıısı bellı eder kendnı ama bu sefer cok garıp hayırlısı bakalım catlatma ıgnesındenmı kı acaba bılmıorum ama ıns bebegım olur senın ılk catlatma ıgnennmı ?bende yapmak ıstıorum adet gunum hesaplamama gore yarın bugun yapsamı dıorum bende dayanamıorum ama bılmıorum :)

Canm birazda dr.suz akisina birak belki o zmn gelir çünkü dr oldgnda herseyini planlio kafanda surekli bu is oluyo bence biraz kendiniz deneyin cok düşünmeden

haklısın canım ama inan ki bizim ilişkimiz aa bugün yumurtlama günü hadi yapalım degildi.. hiç öyle olmadı.. zaten yeni evli sayılırız rutin haftada iki üç kez beraberligimiz var zaten.. ha yumurtlama dönemini boyutunu falan biliyodum evet ama zaten bilmesemde birliktelik oluyo yani.. zorla yapmadıkki niye olmuyosa.. yada yapan nasıl yapıyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…