amin Rabbim kimsenin gönlünü kırmasın inş..:26::26:
evet qeç döllenme oluyor eğer tuttuysa inşallah...
hep birlikte burdan mayıs anneleri topiğine qeçelim istiyorum yaa
hayırlı cumalarınız olsun hanımlar...Rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip eylesin,,bebek bekleyenlerin de yüzünü güldürsün Herkesin duaları kabul olur inş...(amin):26::26::26:
Kızlar bol bol dua edelim ben hamile olduğumu öğrendim ama bu topic deyim hep beraber Mayıs anneleri topiğine geçicez inşallah sizlerleyim dualarım sizlerle ...
Kızlar bol bol dua edelim ben hamile olduğumu öğrendim ama bu topic deyim hep beraber Mayıs anneleri topiğine geçicez inşallah sizlerleyim dualarım sizlerle ...
Canm birazda dr.suz akisina birak belki o zmn gelir çünkü dr oldgnda herseyini planlio kafanda surekli bu is oluyo bence biraz kendiniz deneyin cok düşünmedenkızlar akıl verin bana.. eylül planlı doktor kontrolünde 4 denememdi ve hala bebiş yok.. hatırlarsanız vazgeçmiştim uzunca bi süre korunmayı düşünüyodum.. ama koçiş o kadar istekli ki kıyamıyorum onaya ne yapıcam ben.. normal takip ilaç igne vs her haltı denedim.. bıraksamm mı kökten yoksa bana umut olacak bi çözümünüz var mı??
Masallah canim.hayirlisyla kucagina alirsin insallah ne zaman test yaptin benim.batima 10 gun var.yarin yani 9 gun kala.kan testi yaptirsam cikar mi acaba? Cok sabirsizlaniyorum.yaa
Canımm bat tarihin kaç ki ?eğer geçtiyse yap bir test ama sakin kendini üzme .....inşallah bebis seninledir......
soğan ve incir kürü haşlanarak içiliyo ama maydonız bez arasında orkid koyar gibi arana koyup bekletiyosun...soğan v icir kürü tarifi var bloglarda incelersen bulursun...canım...inş şifa olur...:26::26:
sagol canım bide öyle deneyeyim.. bakalım..
Canım benimde adet19 agustos 29 agustos da da catlatma ignesi oldum:)
1 er gun var aramızda
Ben dayanamadım kan testi yaptırdım negatif cıktı
Ama buradaki kızlar erken yaptırdıgımı dusunuyorlar
Bende sendeki belirtiler yok ancak goguslerim cok sis
Bi de sarı bi akıntı var bence adet gormezsen test yaptır
Kizlar ya bugün akintim geldi çamaşırımi islatacak şekilde ama öyle kivAmli yapisan falan degil daha yumurtlamamisimdir dimi
Canm birazda dr.suz akisina birak belki o zmn gelir çünkü dr oldgnda herseyini planlio kafanda surekli bu is oluyo bence biraz kendiniz deneyin cok düşünmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?