Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

O zaman devam edin o şekilde canim elbet zamanı vardır bizimde olur bigün bebişlerimiz

Kizlar ya bugün akintim geldi çamaşırımi islatacak şekilde ama öyle kivAmli yapisan falan degil daha yumurtlamamisimdir dimi

cnm. sanirim dedigin watery akinti. bence max. 4 gun var yumurtlamana. bu uyari sana )

Canım bekle bence yoksa cıkmayınca insan uzuluyor
Benimde ilk ignem

:)))))
valla carpilmaktan korktum ama yaptim. curumedi. sanirim erkek oluyor bu durumda... bakalim...

Kız cute nerdesin sen!
Mayıs da dogracak anneler topiğine gittin demi
Ne cabuk unuttun elinde test topicte gezdiğin gunleri
Oyle topic değiştirmek yok
Bu topicteki herkesin batını butunu takip edip bebek yaptırmadan bırakmazlar
En azından benimkini takip et luuuutfen :)
Bak yasım 38 atacak bu adam beni walla

kızlar benim adet belirtilerim başgösteriyor....bu ay bişicik yok galiba adet sancısı başladı ya ufff...nese hayırlısı beklemek of yaaa...

merhaba kızlar ne var ne yok hamişş haberleri azalıyor demek ki ayın ortasında bat bekleyen anne adaylarımız ve bebekleri biraz nazlı

kızlar benim adet belirtilerim başgösteriyor....bu ay bişicik yok galiba adet sancısı başladı ya ufff...nese hayırlısı beklemek of yaaa...

canım benimde ilk gebeliğimde öyleydi hatta 5. haftaya kadar adet sancısı gibi sancı çektim, bildiğin yataklardaydım kırmızıları görmeden pes etmek yok sakın haa

qülüm hemen niye ümitsizliğe kapılıyosun ki?
benimde adet olcakmısım gibi sancım var?
ayrıca benim oğluma hamileliğimde 9 ay boyunca her adet dönemim qeldiğinde sancım oluyordu
heleki ilk 3 ay her hamilede kesinlikle sancı oluyor tarihi qelince..
hamileyizzzzzz hissediorum ben

canım benimde ilk gebeliğimde öyleydi hatta 5. haftaya kadar adet sancısı gibi sancı çektim, bildiğin yataklardaydım kırmızıları görmeden pes etmek yok sakın haa

valla hayırlısı demekten başka çare kalmadı fena halde batma ve sancım var ateşim de çıkıyo..bende 1 hafta önce başlıyo ya...yok pes etmedim umudum var hala...

sancım çok abla ya umarım dedğin gibi olur...kısmet beklmeekten başka çare yok teşekkür ederim herkese ilginiz ve güzel dilekleriniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…