haklısın canım ama inan ki bizim ilişkimiz aa bugün yumurtlama günü hadi yapalım degildi.. hiç öyle olmadı.. zaten yeni evli sayılırız rutin haftada iki üç kez beraberligimiz var zaten.. ha yumurtlama dönemini boyutunu falan biliyodum evet ama zaten bilmesemde birliktelik oluyo yani.. zorla yapmadıkki niye olmuyosa.. yada yapan nasıl yapıyosa
Kizlar ya bugün akintim geldi çamaşırımi islatacak şekilde ama öyle kivAmli yapisan falan degil daha yumurtlamamisimdir dimi
ne tesaduf cnm benım kahverengı akıntım var bıde bnm adetlerım bıkacgn onceden agrıısı bellı eder kendnı ama bu sefer cok garıp hayırlısı bakalım catlatma ıgnesındenmı kı acaba bılmıorum ama ıns bebegım olur senın ılk catlatma ıgnennmı ?bende yapmak ıstıorum adet gunum hesaplamama gore yarın bugun yapsamı dıorum bende dayanamıorum ama bılmıorum :)
:)))))
valla carpilmaktan korktum ama yaptim. curumedi. sanirim erkek oluyor bu durumda... bakalim...
Canım bekle bence yoksa cıkmayınca insan uzuluyor
Benimde ilk ignem
O zaman devam edin o şekilde canim elbet zamanı vardır bizimde olur bigün bebişlerimiz
kızlar benim adet belirtilerim başgösteriyor....bu ay bişicik yok galiba adet sancısı başladı ya ufff...nese hayırlısı beklemek of yaaa...
canim daha.erken endiselenme lutfen.tabi vucudunu en iyi sen bilirsin ama .bekleyelim Allah' in izniyle bu ay guzel haberi alirsin insallah.kızlar benim adet belirtilerim başgösteriyor....bu ay bişicik yok galiba adet sancısı başladı ya ufff...nese hayırlısı beklemek of yaaa...
kızlar benim adet belirtilerim başgösteriyor....bu ay bişicik yok galiba adet sancısı başladı ya ufff...nese hayırlısı beklemek of yaaa...
canım benimde ilk gebeliğimde öyleydi hatta 5. haftaya kadar adet sancısı gibi sancı çektim, bildiğin yataklardaydım kırmızıları görmeden pes etmek yok sakın haa
qülüm hemen niye ümitsizliğe kapılıyosun ki?
benimde adet olcakmısım gibi sancım var?
ayrıca benim oğluma hamileliğimde 9 ay boyunca her adet dönemim qeldiğinde sancım oluyordu
heleki ilk 3 ay her hamilede kesinlikle sancı oluyor tarihi qelince..
hamileyizzzzzz hissediorum ben
canim daha.erken endiselenme lutfen.tabi vucudunu en iyi sen bilirsin ama .bekleyelim Allah' in izniyle bu ay guzel haberi alirsin insallah.
Eeee nerede bu batı gecenler&yaklasanlar? Yok mu bebis kizlaaaarrrr?
Eeee nerede bu batı gecenler&yaklasanlar? Yok mu bebis kizlaaaarrrr?
Benim 10 gun var daha :'(
Heyecan ve sabirla bekliyorum
Yarin dayanamayip kan testi yaptirmazsam iyidir
benim bat 21 bakalım hayırlısı:26::26:....
Teşekkürler şekercnm. sanirim dedigin watery akinti. bence max. 4 gun var yumurtlamana. bu uyari sana)
Ay inşallah kiz valla ağustos eylül beraber geziyozinşallah canım ya.. saçma belki ama sen ve psiko ile aynı ay hamile kalcam gibi geliyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?