Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

prolaktin süt hormonu çok fazla salgılandığında hamile kalmayı engelliyormuş

prolaktin süt üretme hormonu yüksek olunca bebek olmayı engelliyor hamileyken yüksek olması gerekiyormuş benim çok yüksekti şükür indi

Aaa subhanallah ilk defa duyuyorum
Benim resmen sanki süt gelir gibi agriyo o zaman kesin vardir yaa fazla yogun hissediorum göğüs uclarim aciyo uyusuyo
Hatta eşim dalga gecio benle icerde bebis var o acikmistir diee bak korktum simdi yaaa

Netten arastirdim simdi o rahatsızlik böbrek rahatsızlığı geçirenler ve antidepresan kullananlarda vs olabilme ihtimali yuksekmis.ben yakin zamanda ikisinide gecirdim tamam bende kesin var :'(((
Yaklaşık 1 ay oncesine kadar 5 ay tedavi gordum antidepresan kullandim bide 8 ay once böbreğimde taş vardi tas düşürdüm hala böbreğim ağrıyor of ya bütün umudum gitti bitti bende kesin var o rahatsizlik :'(((
Sanki siksam süt gelcek göğüsleri den o derece sizliyolar ve agriyolar ühüüü ağlamak istiyorummmmm :'(

canım benım sen kafanı yorma boyle seyelr hıc bellı olmaz rabbım nasıp ettımı eder hıc sıkma canını neler oluyo hayatta ıns sende hamıs olursun canım ınss

canım benım sen kafanı yorma boyle seyelr hıc bellı olmaz rabbım nasıp ettımı eder hıc sıkma canını neler oluyo hayatta ıns sende hamıs olursun canım ınss

Muhakkak tabiki Rabbimin dedigi olur..
Insaallah bu ay hayirli saglikli bir nur topu hepimize nasib eder ♥
Zaten şu 9 gün gözümde buyuo buyuo aylar yillar oluyo sanki tez canlıyım elimde degil Hakkımızda hayırlısı olsun ins

kızlarr kızlarr kac gundur gırmıyım bakmıyımm yazmıyım dıyorum ama ınanırmısınız leptopu actıgım gıbı hemen elım burayı tıklıyo yaa bagımlımı oldum nee =). yaaa kızlar benım bat 17 eylul ama hıc bı tık yok bende ne gögüs agrısı ne bel agrısı nede baska bısey off yaaa kesın bu ay da olmıcak yaa nıye bı belırtım yok yanı edet belırtım bıle yok normalde 1 hafta once gogus agrım olurdu off cok heycanlı yaa son 3 gun evde ıkı tane gebelık testı var acabaa dıyorum bıtanesını kullansammı dıyorummm yarın sabah denesemmı dıyorumm off kızlar yaa akıl verınnn yaa:18::18:

amınnn ıns. canım
evett ya aynennnnn benım son 3 gunum sankı 3 yıl gıbııı bende senın gıbı tezcanlıyımmm rabbım kolaylık versn cumlemızee

Canim idrarda degil ama kanda cikma ihtimali var istersen pazartesi Sağlık Ocağina gidip kan testi yaptirabilirsin

Kızlar yardım edin rahim tembelliği nedir yenen var mı?? İlacla mı geçiyor doktorlar nasıl tedavi ediyor aglicam ya ben feci şüpheleniyorum kendimden

ya ne bılım ya kan ısıde ınsanın yuzu olmuyo bızım burası kucuk yer hemen laf oluyo bıde hoca garısı oluncaa ıyıce batıyosun göze

O zaman bekle cnm çünkü idrarda cikmaz regl günün geldiginde o gun yaparsin ins :)

Kızlar yardım edin rahim tembelliği nedir yenen var mı?? İlacla mı geçiyor doktorlar nasıl tedavi ediyor aglicam ya ben feci şüpheleniyorum kendimden

Hic bilmiorum onu ya :/ rahim tembelliği mi yoksa yumurta tembelliği mi ? Yum. Tembelligi benim arkadasmda olmustu igneyle cok uzun sure korundugu icin hatta o igleyle korunmalar falan kisirliga yol aciyomus 1 yildir bebek tedavisi goruo ama olmuyo malesef 1 oglu var kaldi oyle

Bende an itibariyle umidimi kaybettim zaten nerdeyse 4 yildir korunuyorum hemen bi ay korunmadim diye hamile kalinmaz ki zaten benimkide iş işte. ..

aynen hayatım ya bende 2 yıldr korunuyodum ama dogal yollardan benım de bu 3.cü ay aynen haytım hemehh olmayn seylr dusunmye baslıyrz olmdk hastlık cıkrtyrum kendı kendıme

Canim herkeste belirti olmayabliyo takma kafani vr sakiiinnnn günün gelmeden test yapma erken cikmiyo genelde boşuna cok uzulursun

Selam herkese bende ikinciyi düşünüyorum ilk bebeği bekleyenleri mi alıyorsunuz sadece:) ilk bebeğimi de bu sitede bekledim ben şimdi 29 aylık Allah nasip ederse bir daha istiyoruz bat 30 eylül bu ay olacak mı bakalım ikinci olmasına rağmen yine stres yaptım olacak mı diye.

Aleykumselam canim aramiza hosgeldin bende 2.bebegi düşünüyorum insallah rabbim nasip ederse :) ♥
Benimde bat 23 eylül ama aynen senin gibiyim sanki olk bebeğim olucakmis gibi heyecanlyim ya :)

Aleykumselam canim aramiza hosgeldin bende 2.bebegi düşünüyorum insallah rabbim nasip ederse :) ♥
Benimde bat 23 eylül ama aynen senin gibiyim sanki olk bebeğim olucakmis gibi heyecanlyim ya :)

Hoşbuldum teşekkür ederim, ben ilkinde de çok stres yapmıştım yapım böyle maalesef rahat oluyum bu ikinci diyorum ama huy işte:) senin ilk kaç yaşında?

aynen hayatım ya bende 2 yıldr korunuyodum ama dogal yollardan benım de bu 3.cü ay aynen haytım hemehh olmayn seylr dusunmye baslıyrz olmdk hastlık cıkrtyrum kendı kendıme

Hayırlısı ins ya bu Rabbim biran önce hepimize hayirli sağlıklı evlat nasip etsin♥

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı:

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre klorsuz suya altı-yedi adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve yirmi dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Her gün taze hazırlanmalıdır. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra üç ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

iNCİR KÜRÜ

Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı:

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. ,

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama toplam 50 günlük uygulama şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Ben ilk bebeğimde bu kürleri hayıt tohumunu kistim olduğu için soğan kürünü yapmıştım hangisinin faydası oldu bilemem ama incirin yumurta geliştirdiği doğru benim ki epey büyümüş kist olmuştu:) çatlama sorunu varsa incir kürüne havuçta ekleniyormuş ben eklememiştim çok büyümüştü hamdolsun 3. ayımda kalmıştım hamile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…