prolaktin süt hormonu çok fazla salgılandığında hamile kalmayı engelliyormuş
prolaktin süt üretme hormonu yüksek olunca bebek olmayı engelliyor hamileyken yüksek olması gerekiyormuş benim çok yüksekti şükür indi
canım benım sen kafanı yorma boyle seyelr hıc bellı olmaz rabbım nasıp ettımı eder hıc sıkma canını neler oluyo hayatta ıns sende hamıs olursun canım ınssNetten arastirdim simdi o rahatsızlik böbrek rahatsızlığı geçirenler ve antidepresan kullananlarda vs olabilme ihtimali yuksekmis.ben yakin zamanda ikisinide gecirdim tamam bende kesin var :'(((
Yaklaşık 1 ay oncesine kadar 5 ay tedavi gordum antidepresan kullandim bide 8 ay once böbreğimde taş vardi tas düşürdüm hala böbreğim ağrıyor of ya bütün umudum gitti bitti bende kesin var o rahatsizlik :'(((
Sanki siksam süt gelcek göğüsleri den o derece sizliyolar ve agriyolar ühüüü ağlamak istiyorummmmm :'(
canım benım sen kafanı yorma boyle seyelr hıc bellı olmaz rabbım nasıp ettımı eder hıc sıkma canını neler oluyo hayatta ıns sende hamıs olursun canım ınss
Muhakkak tabiki Rabbimin dedigi olur..
Insaallah bu ay hayirli saglikli bir nur topu hepimize nasib eder ♥
Zaten şu 9 gün gözümde buyuo buyuo aylar yillar oluyo sankitez canlıyım elimde degil Hakkımızda hayırlısı olsun ins
kızlarr kızlarr kac gundur gırmıyım bakmıyımm yazmıyım dıyorum ama ınanırmısınız leptopu actıgım gıbı hemen elım burayı tıklıyo yaa bagımlımı oldum nee =). yaaa kızlar benım bat 17 eylul ama hıc bı tık yok bende ne gögüs agrısı ne bel agrısı nede baska bısey off yaaa kesın bu ay da olmıcak yaa nıye bı belırtım yok yanı edet belırtım bıle yok normalde 1 hafta once gogus agrım olurdu off cok heycanlı yaa son 3 gun evde ıkı tane gebelık testı var acabaa dıyorum bıtanesını kullansammı dıyorummm yarın sabah denesemmı dıyorummoff kızlar yaa akıl verınnn yaa:18::18:
Canim idrarda degil ama kanda cikma ihtimali var istersen pazartesi Sağlık Ocağina gidip kan testi yaptirabilirsin
ya ne bılım ya kan ısıde ınsanın yuzu olmuyo bızım burası kucuk yer hemen laf oluyo bıde hoca garısı oluncaa ıyıce batıyosun göze
Kızlar yardım edin rahim tembelliği nedir yenen var mı?? İlacla mı geçiyor doktorlar nasıl tedavi ediyoraglicam ya ben feci şüpheleniyorum kendimden
O zaman bekle cnm çünkü idrarda cikmaz regl günün geldiginde o gun yaparsin ins :)
tamam canım nekadar zor da olsada beklıcem ıns. =( hıc umıdım yok ya neysee
tamam canım nekadar zor da olsada beklıcem ıns. =( hıc umıdım yok ya neysee
Bende an itibariyle umidimi kaybettim zatennerdeyse 4 yildir korunuyorum hemen bi ay korunmadim diye hamile kalinmaz ki zaten benimkide iş işte. ..
kızlarr kızlarr kac gundur gırmıyım bakmıyımm yazmıyım dıyorum ama ınanırmısınız leptopu actıgım gıbı hemen elım burayı tıklıyo yaa bagımlımı oldum nee =). yaaa kızlar benım bat 17 eylul ama hıc bı tık yok bende ne gögüs agrısı ne bel agrısı nede baska bısey off yaaa kesın bu ay da olmıcak yaa nıye bı belırtım yok yanı edet belırtım bıle yok normalde 1 hafta once gogus agrım olurdu off cok heycanlı yaa son 3 gun evde ıkı tane gebelık testı var acabaa dıyorum bıtanesını kullansammı dıyorummm yarın sabah denesemmı dıyorummoff kızlar yaa akıl verınnn yaa:18::18:
Selam herkese bende ikinciyi düşünüyorum ilk bebeği bekleyenleri mi alıyorsunuz sadece:) ilk bebeğimi de bu sitede bekledim ben şimdi 29 aylık Allah nasip ederse bir daha istiyoruz bat 30 eylül bu ay olacak mı bakalım ikinci olmasına rağmen yine stres yaptım olacak mı diye.
Aleykumselam canim aramiza hosgeldin bende 2.bebegi düşünüyorum insallah rabbim nasip ederse :) ♥
Benimde bat 23 eylül ama aynen senin gibiyim sanki olk bebeğim olucakmis gibi heyecanlyim ya :)
aynen hayatım ya bende 2 yıldr korunuyodum ama dogal yollardan benım de bu 3.cü ay aynen haytım hemehh olmayn seylr dusunmye baslıyrz olmdk hastlık cıkrtyrum kendı kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?