Hoşbuldum teşekkür ederim, ben ilkinde de çok stres yapmıştım yapım böyle maalesef rahat oluyum bu ikinci diyorum ama huy işte:) senin ilk kaç yaşında?
Benim 1 oğlum var 3, 5 yaşında
Ben oglumda hic heyecanlanmamistim
Çünkü oğlumdan önce 2 düşük yapmıştım artik umudum yoktu onada düşecek gözüyle bakiyodum ama Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etti elhamdulillah :) darisi ikincilerimizee ♥
Zor olmuş neyse ki oğlun sağlıkla gelmiş benimde oğlum var 2,5 yaşında bıdık oğlum:) ben çok stres yaşamıştım 3 yıllık evliydim herkes bebek soruyordu eşimin askerliğini bekliyorduk askerlik bitince telaş sarmıştı beni:)
O zaman bekle cnm çünkü idrarda cikmaz regl günün geldiginde o gun yaparsin ins :)
Hic bilmiorum onu ya :/ rahim tembelliği mi yoksa yumurta tembelliği mi ? Yum. Tembelligi benim arkadasmda olmustu igneyle cok uzun sure korundugu icin hatta o igleyle korunmalar falan kisirliga yol aciyomus 1 yildir bebek tedavisi goruo ama olmuyo malesef 1 oglu var kaldi oyle
valla yaa kendimi bu topikden başka topiğe ait hissedemiyorum
allah gönlüne göre versin kuşumm ama üzme kendini
umarım bebişim... ama ben kan verirken hiç umudum yoktu...belli de olmaz
canım bence bir süre dr a gitme buralara da girme bence biz sürekli gündemimizde bebişi tutarak hata ediyoruz aslında stres yapıyoruz ki o da her hastalığın başı oldu artık..rahat ol canım bebiş için uğraşma ama korunma da bir süre dene bakalım
kızlar bu arada dün kan vermiştim ya benim şaşkın doktorum bhcg eklememiş...asıl onun için gitmiştim sonuçları eşim aldı bugün bi baktım değer yok...neyse uzatmayayım karın ağrım şiddetli olduğundan dr a gittim orada kan verdim ve bhcg 178
pazardan cumaya 25
e katlamış dr çok beğendi haftaya gel keseni görelim dedi
sağolasın cevap yazdığın için ben hiç korunmadım ama kendimden şüpheleniyorumpazartesiden tezi yok doktora gidicem nasıl öğreniliyor peki bi fikrin var mı bu durum?
Bende de aynı belirtiler var ben demi prolaktin baktırsam
Gogüslerimin ucu cok acıyo agzımda bir demir tadı
Yumurtlama işlemi olmuyor zannedersem...
Bende tam bilmiyorum canim :/ insallah biseyin yoktr öle şeyler düşünme hayirli ve en yakin zamanda hamilelik haberini duyariz insallah♥
canım ya düzenli adet oluyorum yumurta belirtilerimde hemen hemen oluyor ama çok geç yumurtladığımı biliyorum hatta düşük yaşadığımda doktor bundan bahsetti geç döllenme dedidediğin gibi kendi kendime vesvese yapıyorum belki.. yine de bir doktora gidip tüm testlerimi yaptırmak istiyorum içim öyle rahat edecek
Bu arada Gunaydin kizlar bugun hiçbir belirti yok bende ne göğüs ağrısı ne kasıkta sanci hic biseyim yok günlerdir evden dışarı çıkmıyorum vakit geçirmek için kendimi keçeden el isciliklerine verdim ama bugun cikicam anneanneme gidicem bu konudan uzak kalmak istiorum kendimi cok kastım çünkü zaten siteye tlfdan giriyorum uğrarim yine umarim bugün aramizdan bazilari hamile haberi verir de kendimize geliriz azcik :*
Bu ay ilk denemen mi ? Hapla mı korunmuştun?
cnm. bir gun iliski var bir gun yok demek.
tatlim. biz ona dusus demiyrz. benim tabloma bak lutfen.
Kızlarrrr bugün ilk kontrolümüze gittik, kesemizi gördük çok şükür. 4+2 Günlük çıktı. Kese olması gereken yerde ve son adet tarihinle uyumlu herşey yolunda dedi çok şükür. 15 Gün sonrasına kalp atışına çağırdı. Bide bazı testler istedi.
Eki Görüntüle 803199
Canim yine cutede yazar sana ama sanir bu aralar benim gibi seninde mik mik gunlerin çalışmaları aksatmacutem bna bı bakıver nolur sen sole o gunler mik mik olsun smdı bn agstosun 10u eylulun 4 adet oldum bnm yumurtlma gunlerm nzamn
Herkeste akıntı olmayabliyormus hatta hic olmayan arkdslar var diger belirtilerinden anlayabilirsin yumuryladigini ins ilk ayinda hamis kalirsinda ugrasmazsin canimArkadaslar merhaba sadece batimi yazmistim cok fazla girmiyorum muhabbete katilmiyorum stres yapmamak icin ilk deneme bu ay, bu gun yumurtlama icin son gun dun kasik agrisi vardi yumurta catlamis olabilir diye dusundum ama herhangi bir akinti yasamadim hep kuruyumm aslinda simdiye kadar dikkat ettigim hatta bu yuzden yumurtlama problemimi var diye de dusunmuyo degilim hani sadece 1 gun byle su gibi camasirimi fazlasiyla islaticak kadar bi akinti geliyo onun haricinde o yapiskan akinti olmuyo boyle olan varmi aranizda
Herkeste akıntı olmayabliyormus hatta hic olmayan arkdslar var diger belirtilerinden anlayabilirsin yumuryladigini ins ilk ayinda hamis kalirsinda ugrasmazsin canim
Ne guzel canim ya kalp atışınida duy bakalim minişin, ne kadar heyecanlidir ya darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?