Kızlarrrr bugün ilk kontrolümüze gittik, kesemizi gördük çok şükür. 4+2 Günlük çıktı. Kese olması gereken yerde ve son adet tarihinle uyumlu herşey yolunda dedi çok şükür. 15 Gün sonrasına kalp atışına çağırdı. Bide bazı testler istedi.
Eki Görüntüle 803199
Bizde oyle yapıyoruz canim seninde bu gunlerdir yumurtlsma zmnin kendini iyi takip et bu ara iyi çalış:)Ahh sevgicim insallahh ugrastirmaz ama kismett Allah hepimize hayirli evlatlar versin =) ben yumurtlamayi hesaplayamam diye biz 2gunde 1 devam ediyoruz en garanti bu oluyo galiba =)
Ama öyle düşünüpte uzme bebisini o seninle olacak inşallah hep annesiiiiiCanım heyecanım çok tabi ama daha önce 8. haftada bir kaybım olduğu için sanırım o haftayı atlatana kadar tam anlamıyla sevincimi yaşayamicam.
Bizde oyle yapıyoruz canim seninde bu gunlerdir yumurtlsma zmnin kendini iyi takip et bu ara iyi çalış:)
Canim yine cutede yazar sana ama sanir bu aralar benim gibi seninde mik mik gunlerin çalışmaları aksatma
gözünaydın canım sağlıcakla bebişini alırsın kucağına inşallah doktor baya kapsamlı testleri istemiş iyi bir doktora benziyor memnunmusun özelemi gidiyorsun..
cutem bna bı bakıver nolur sen sole o gunler mik mik olsun smdı bn agstosun 10u eylulun 4 adet oldum bnm yumurtlma gunlerm nzamn
Canim herkeste belirti olmayabliyo takma kafani vr sakiiinnnn günün gelmeden test yapma erken cikmiyo genelde boşuna cok uzulursun
Ins tutunmustur bebegin,yatabildigin kadar yat kalkma hemenAynen canim dun gibi hissettim cunku sol kasikta surekli bir agri vardi buaralar calismalara devam bide en az 15 dk yatarim hemen kalkmam yoksa akip gidiyolar =)
Ben hic hsg cektirmedim csnim bilmiyorum o yuzdensen kacnda olmstun cnm hsg den kac gun snra ılşkye grlr
Olsun srn yinede sabretmeye calis bsylerle oyalan onu düşünmeya ne bılım sewgıcım dusunuyorum sımdı herkeste bı belırtı oluyo bende nıye bısey yok dıye..
yaa evet uzulurum dıyorum ama sonrada cuteyı dusunuyorum oda adet gununu beklemeden yapmıstı test ve cıkmıstı benımde oyle olabılırmı acaba dıye dusunmeye basladım bılmemkıı :26:
Kızlar bugün kontrole gittik çok güzel geçti :) hcg 10 Eylül'de :146 ydı biliyorsunuz bugün bakıldı 14 Eylül :978 çıktı :) hatta keseyi de gördük minnacuk 10 gün sonra tekrar gelin dedi .. 5 Eylül de :0,10 dü biliyorsunuz ... Bebişim bana sıkı sıkı tutunmuş :) inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Kızlarrrr bugün ilk kontrolümüze gittik, kesemizi gördük çok şükür. 4+2 Günlük çıktı. Kese olması gereken yerde ve son adet tarihinle uyumlu herşey yolunda dedi çok şükür. 15 Gün sonrasına kalp atışına çağırdı. Bide bazı testler istedi.
Eki Görüntüle 803199
Kızlar bugün kontrole gittik çok güzel geçti :) hcg 10 Eylül'de :146 ydı biliyorsunuz bugün bakıldı 14 Eylül :978 çıktı :) hatta keseyi de gördük minnacuk 10 gün sonra tekrar gelin dedi .. 5 Eylül de :0,10 dü biliyorsunuz ... Bebişim bana sıkı sıkı tutunmuş :) inşallah sağlıkla kucağıma alırım
ikinizide tebrik ediyorum kizlar insallah en kisa zamanda kalp atislarinida duyarsiniz cok sevindim insallah saglikla kucaginiza almayi da nasib etsin ALLLAHEvet canım özele gidiyorum ama önemli olan özel olması değil doktorun iyi olması. Başka özellerede gittim kimse bu doktorum kadar ilgi göstermedi. Hem maddi hem manevi hastasını düşünüyor. Ben tesettürlüyüm mesela. Hep ona göre hemşire çağırıyor rahatsız olmamam için. Bi test istese burda şu fiyata çıkar istersen başka biyere yönlendirelim orda yaptır diyor. Her anlamda desteğini hissettiriyor. Gayet memnunum.
cnm. iki adet arasi 26 gun. o zaman verimli zamanin adetin ilk gununu 1 alacaksin. 8-18. gunler arasi.
tahmini yumurtlamada 9-10-11-12 den birisi. ama tabi 13-14 de olabiliyor biliyrsun. onun icin en guzeli 8-18 arasini gun asiri degerlendirmek cnm.
Bu arada bugün 20. Günümüz üç haftamız yeni bitiyor :) keseyi görmek için erken dedi ama alttan baksam görürüm dedi .. Sonra sen su iç sıkış yine bakalım dedi baktı ve gördük keseyi :) göreyim diye 1,5 tl su içtim :)
cnm. iki adet arasi 26 gun. o zaman verimli zamanin adetin ilk gununu 1 alacaksin. 8-18. gunler arasi.
tahmini yumurtlamada 9-10-11-12 den birisi. ama tabi 13-14 de olabiliyor biliyrsun. onun icin en guzeli 8-18 arasini gun asiri degerlendirmek cnm.
ama bz bu ay hcccccc yapmdk hsg yuzndn yani gunlrı kacrdm mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?