Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

gözünaydın canım sağlıcakla bebişini alırsın kucağına inşallah doktor baya kapsamlı testleri istemiş iyi bir doktora benziyor memnunmusun özelemi gidiyorsun..

Ahh sevgicim insallahh ugrastirmaz ama kismett Allah hepimize hayirli evlatlar versin =) ben yumurtlamayi hesaplayamam diye biz 2gunde 1 devam ediyoruz en garanti bu oluyo galiba =)
Bizde oyle yapıyoruz canim seninde bu gunlerdir yumurtlsma zmnin kendini iyi takip et bu ara iyi çalış:)

Aynen canim dun gibi hissettim cunku sol kasikta surekli bir agri vardi buaralar calismalara devam bide en az 15 dk yatarim hemen kalkmam yoksa akip gidiyolar =)
Bizde oyle yapıyoruz canim seninde bu gunlerdir yumurtlsma zmnin kendini iyi takip et bu ara iyi çalış:)

gözünaydın canım sağlıcakla bebişini alırsın kucağına inşallah doktor baya kapsamlı testleri istemiş iyi bir doktora benziyor memnunmusun özelemi gidiyorsun..

Evet canım özele gidiyorum ama önemli olan özel olması değil doktorun iyi olması. Başka özellerede gittim kimse bu doktorum kadar ilgi göstermedi. Hem maddi hem manevi hastasını düşünüyor. Ben tesettürlüyüm mesela. Hep ona göre hemşire çağırıyor rahatsız olmamam için. Bi test istese burda şu fiyata çıkar istersen başka biyere yönlendirelim orda yaptır diyor. Her anlamda desteğini hissettiriyor. Gayet memnunum.

cutem bna bı bakıver nolur sen sole o gunler mik mik olsun smdı bn agstosun 10u eylulun 4 adet oldum bnm yumurtlma gunlerm nzamn

cnm. iki adet arasi 26 gun. o zaman verimli zamanin adetin ilk gununu 1 alacaksin. 8-18. gunler arasi.
tahmini yumurtlamada 9-10-11-12 den birisi. ama tabi 13-14 de olabiliyor biliyrsun. onun icin en guzeli 8-18 arasini gun asiri degerlendirmek cnm.

Canim herkeste belirti olmayabliyo takma kafani vr sakiiinnnn günün gelmeden test yapma erken cikmiyo genelde boşuna cok uzulursun

ya ne bılım sewgıcım dusunuyorum sımdı herkeste bı belırtı oluyo bende nıye bısey yok dıye..
yaa evet uzulurum dıyorum ama sonrada cuteyı dusunuyorum oda adet gununu beklemeden yapmıstı test ve cıkmıstı benımde oyle olabılırmı acaba dıye dusunmeye basladım bılmemkıı :26:

Aynen canim dun gibi hissettim cunku sol kasikta surekli bir agri vardi buaralar calismalara devam bide en az 15 dk yatarim hemen kalkmam yoksa akip gidiyolar =)
Ins tutunmustur bebegin,yatabildigin kadar yat kalkma hemen

sen kacnda olmstun cnm hsg den kac gun snra ılşkye grlr
Ben hic hsg cektirmedim csnim bilmiyorum o yuzden

Olsun srn yinede sabretmeye calis bsylerle oyalan onu düşünme

Olsun srn yinede sabretmeye calis bsylerle oyalan onu düşünme[/QUOTE]

tamam canım beklemeye gayret edecem dua edelım bırbırımıze bol bol

oyle guzel ruya gordumki uyandim da keske gercek olsa dedim kizlar...
ruyamda kizim olmusdu dogum anini gormedim ama hemsire kizin oldu diyordu ve kizimi aldi baska oda ya gecdi bende hemen kalkip kosdum ardindan bana olmaz sen yat dedi ben hayir dedim kizimin yaninda olucam dedim
kizim oyle guzeldiki ya kimseye vermek bile istemiyordum tutmasina bile izin vermiyordum kimsenin ancak kendi kucagimda oturuyordu
insallah tez zamanda olur insallah

Kızlar bugün kontrole gittik çok güzel geçti :) hcg 10 Eylül'de :146 ydı biliyorsunuz bugün bakıldı 14 Eylül :978 çıktı :) hatta keseyi de gördük minnacuk 10 gün sonra tekrar gelin dedi .. 5 Eylül de :0,10 dü biliyorsunuz ... Bebişim bana sıkı sıkı tutunmuş :) inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Bu arada bugün 20. Günümüz üç haftamız yeni bitiyor :) keseyi görmek için erken dedi ama alttan baksam görürüm dedi .. Sonra sen su iç sıkış yine bakalım dedi baktı ve gördük keseyi :) göreyim diye 1,5 tl su içtim :)

Canım ikimizin tarihler çok yakın ... Ben de bu testleri artı bi kaç test daha istedi temiz çıktı şükür :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ikinizide tebrik ediyorum kizlar insallah en kisa zamanda kalp atislarinida duyarsiniz cok sevindim insallah saglikla kucaginiza almayi da nasib etsin ALLLAH

cnm. iki adet arasi 26 gun. o zaman verimli zamanin adetin ilk gununu 1 alacaksin. 8-18. gunler arasi.
tahmini yumurtlamada 9-10-11-12 den birisi. ama tabi 13-14 de olabiliyor biliyrsun. onun icin en guzeli 8-18 arasini gun asiri degerlendirmek cnm.

ama bz bu ay hcccccc yapmdk hsg yuzndn yani gunlrı kacrdm mıııı

cnm cok sevndm allhm bzede nasp etsn saglıcakla kucagna alrsın inş

cnm bnm adetlrm cok dzenlı hep iki adet arası 30 olurdu ndense anlmdm gttı eylulde 26 gunde oldu

ama bz bu ay hcccccc yapmdk hsg yuzndn yani gunlrı kacrdm mıııı

yazdiklarim adetinin birinci gununden itibaren olanlar..sanirim daha gecmedi suren.

4 eylulden itibaren 8-18 gunler arasi 11-21 eylul arasi yapar.
9-10-11-12. gunlerde 12-13-14-15 eylul yapar.

KIzlar merhaba nasilsiniz bugun ??

Benim kafam cok karisik..
bugun adet olmam lazim (normalde ) ama daha bisey yok tabi.. her an gelebilirler..
ben adet olcamm zaman donarim corap patik ust uste giyerim ama suan yaniyorum..
bebektir diyecem ama bebek belirtisi de yok..

hayirlisi bakalim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…