Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

yazdiklarim adetinin birinci gununden itibaren olanlar..sanirim daha gecmedi suren.

4 eylulden itibaren 8-18 gunler arasi 11-21 eylul arasi yapar.
9-10-11-12. gunlerde 12-13-14-15 eylul yapar.

yanı 21 ne kdar gun asırı olur dmii

ikinizide tebrik ediyorum kizlar insallah en kisa zamanda kalp atislarinida duyarsiniz cok sevindim insallah saglikla kucaginiza almayi da nasib etsin ALLLAH
Âmin canım darısı başına :)

cnm cok sevndm allhm bzede nasp etsn saglıcakla kucagna alrsın inş
Çok teşekkürler darısı başına tatlım :)

Belli olmaz gelmediyse bi test yapsana ben olsam çoktan yapmıştım .. İkinci çizgi için biraz bekle ama tamam mı silik bile çıksa kan testi yaptır :) güzel haberlerini bekliyoruz

yazdiklarim adetinin birinci gununden itibaren olanlar..sanirim daha gecmedi suren.

4 eylulden itibaren 8-18 gunler arasi 11-21 eylul arasi yapar.
9-10-11-12. gunlerde 12-13-14-15 eylul yapar.

cutem bn dedklernden hcccccccccccc anlamdm bgun ayın 14u 21ine kadar 1 gun drup 1gun yaplm olemı dyosun

cutem bn dedklernden hcccccccccccc anlamdm bgun ayın 14u 21ine kadar 1 gun drup 1gun yaplm olemı dyosun

Bence her gün yap :) bizim arkadasa da doktor öyle demişti yumurta takibi bile yaptırdı sonra anneleri her gün yap eski usül demişler çocuk istiyorsan :) 5 ay olmamıştı bebeği 6. Ay her gün yaparak oldu

merhaba arkadaşlar bende bebiş için uğraşıyorum batım 20 eylül inşallah olmam benide aranıza alın yaaaaaesra1982 elaamm kızlar sizlerde buradaymışınız öpüyorum sizleriiiiii

Bence her gün yap :) bizim arkadasa da doktor öyle demişti yumurta takibi bile yaptırdı sonra anneleri her gün yap eski usül demişler çocuk istiyorsan :) 5 ay olmamıştı bebeği 6. Ay her gün yaparak oldu

ama spermler kalıtelı olmyomus kı

merhaba arkadaşlar bende bebiş için uğraşıyorum batım 20 eylül inşallah olmam benide aranıza alın yaaaaaesra1982 elaamm kızlar sizlerde buradaymışınız öpüyorum sizleriiiiii

evet cnm bzde brdayız hsgldn

Onu bilemem arkadaşımın yaşadığını anlatıyorum şuan 4 aylık hamile ... Kalitesiz olunca noluyor peki ?

ay ne gzel bzmde olur inş . wala hc br fkrm yok eskı doktorumda hergun demstı yapmştk ama oda tutmdı

Canim ben ates olcmeye basladim cute sayesinde bugun de atesim dustuyu icin her an adet olabilirmisim.. (diyorum ya belirti yok)
hayirlisi bakalim eger adetim gelmese sali gunu yapacagim test beklerim.. rahatim
bilmiyorum umutsuzum bi tuhafim.. :44::44:

Ne güldürdünüz beni yaaa ERkekler için sorun yoktur eminim doktor hergün günde 2 defa dese amenna derler
Hepinize tez zamanda bebişli günler diliyorum

Ben ateş olayını hiç bilmiyorum :) hamiş olduğunu öğrendiğinde paylaş :)

iyi akşamlar arkadaşlar :) bat 20 eylüldü ama aşılama olduğum için 15.gün öğrendim sonucumu.maalesef tutmadı.inşallah sizden güzel haberler alırız öpüyorum hepinizi

Insallaaaaaaaahhhhhhh gelsin monbebenin monbebisi:)))

yanı 21 ne kdar gun asırı olur dmii

cnm. kisaca 11-21 eylul arasi senin icin onemli zaman. gun asiri calis sen. her gun spermleri yorar cnm.

tahminen yumurtlamanda 12-13-14-15 eylulden birinde olmali. ama bazen gecikedebilir. onun icin belki 16-17 de yumurtlarsin. yani henuz yumurtlamamis olabilirsin cnm. sen calis.

Slm cute nasilsin.yardim meleği küçük melek nasil diyorum veeeee banada fikir vermeni istiyorum ilişki konusunda. Bu ay senin tavsiyelerine uyucan gecen ay biliyosun hergun calistim olmadi bu ay yardim et bana noluuur bir turlu tutturamadim şu günü :-(

Kizlar ya dünden beri sol yumurtaligim o kadar seyiriyor ki hamile ve 3 aylik falan olsam bebek tekmeliyo dicem valla o derece bide dün cok sancilandi gezerken :/ acaba nie öle oluyor bilgisi olan var mi

merhaba CLeOpaTRa benim de bat 25 çok sabırsızlanıyorum ben de de bazen seğirme oluyo böyle sanki küçük birşey batıveriyomuş gibi bazen de inceden sancıyo gibi inşallah yüzümüz güler bu arada ben de önce hayırlı ve sağlıklı sonra da kız bebek istiyorum RABBİM hayırlısını bilir

kızlar ya batıma 2 gun kaldı ama bu aksam sag tarafıma acayıp sancı gırıyo acaba nıye adet sancısımı nedır bu anlamadım kızlar hıc adet sancısı yasayıpta sonradanda hamıle oldugunu ogrenenler varmı? bıde sarımtırak akıntım var off ya beklemek cok zor ama bu ayda ıstemıyorum kırmızıları artk gelsın bebısımm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…