Bebetime gebelik testi kullanamadm sanirm sadece bi damla birakabildim biktim negatiflerdenDört damlayla yapman lazım ?
Bilemiyorum ki canım benim geçen ay sürekli batma vardı. Hapşırırken bile bıçak saplanıyo gibi oluyordu. Ama maalesef gebelik olmadı. Ama bazı arkadaşlar hamilelik belirtisi diye sayıyorlar. Umarım seninkisi gebelik belirtisidir.
Canm senin de mi 3gun gecikmesine ragmen sonucun negatifti.. bende az once yaptm negatif ptesi kan mi yapsamKızlar nasılsınız? Umarım güzel haberler almaya devam ederiz. Ara ara girip okuyorum bende bir değişiklik yok bugün 6. gün en son 3 gün geçtiğinde test yapmıştım negatifti. Çarşamba akşamına kadar bekleyeceğim kan için de. Bakalım tarlusala kalmam inşallah...
Canm senin de mi 3gun gecikmesine ragmen sonucun negatifti.. bende az once yaptm negatif ptesi kan mi yapsam
Selam can kizlar 12 eylulde adet olmam gerekirken daa olmadm kasiklarimda batma ve hafif ignelenmeler var ve agzimda garip bi tat var kac gundur... Onun disinda bi belirti yok sizce gebemiyim test yapmaya korkuyom idrar testi yapsam cikarmi :)
testi yanlis yapmissin cnm. en az 3 damla kullanilir. yarin sabah tekrarlamanda fayda var.Yaptm canm negatiffffafedersin acaba bi damla idrarla yaptm ondan mi
ıyı geceler ya canlar benım bugün oglende tuvaletten sonra şeffaf bır alıntım geldı sümük gıbı sızce yumurtlama gunummu 1eylül de adet olmustum.bana ne olur yazın.anlayamıyorum yumurtlama dönemımı ben galıba
Tek damlayla yaptıysan negatif çıkmasını dikkate alma. Evet benim 3 gün geçmesine rağmen negatifti.Hala gelen giden yok. Bakalım. Bekliyorum.
testi yanlis yapmissin cnm. en az 3 damla kullanilir. yarin sabah tekrarlamanda fayda var.
cnm..bugun-yarin ve ertesi gun. yani bu 3 gunden birinde yumurtlarsin. onun icin guzel calismak lazim.
testi yanlis yapmissin cnm. en az 3 damla kullanilir. yarin sabah tekrarlamanda fayda var.
cnm..bugun-yarin ve ertesi gun. yani bu 3 gunden birinde yumurtlarsin. onun icin guzel calismak lazim.
kızlar bn vcudumda yumurtlma gunlerı bsey anlmyorum yanı yumurtlma gunlrı kasgm faln agrmyo sz nasl anlyonz
Saol canm ALLAH (C.C) gönlünce versin...sey ama bende hic belirti yok sadece garip bbi tat ve arada batmalar gogsum normalde adetten once agrir simdi gecmesine ragmen agrimiyo neden ki
cnm. benim kasigim ve yumurtaligim agrir tek tarafli. bicak gibi girer. iki gun surer bu. o siralarda da seffaf uzayan bir akintim olur. bunlardan sonra genelde iki gun gecer ve yumurtlarim. hatta migdem de bulanir o zaman. ama ben ates olctugum icin cok net tespit edebiliyrm yumurtlamami.
ama zten bnde o seffaf akıntdan hep var koltk altndan olcrm atesmı hep 35 fanln ckyo nerden anlcm
cnm. herkes de illa belirti olacak diye bir kosul yok.
ben butun adet belirtilerimi yasadim bu ay ama gebeyim. tek fark goguslerim hep cok acidi. kahve ucu degilde kahve halka kismi var ya orasi hep cok acidi.
Selam can kizlar 12 eylulde adet olmam gerekirken daa olmadm kasiklarimda batma ve hafif ignelenmeler var ve agzimda garip bi tat var kac gundur... Onun disinda bi belirti yok sizce gebemiyim test yapmaya korkuyom idrar testi yapsam cikarmi :)
slm kizlar bnm bat gunumde bugundu bende test yapmaya korkuorum bu ay catlatma ignesi vuruldum 3 gun onceden fln kahverengi akinti geldi bide bi damla pembe kan geldi okadar ama bilmiorum yapsammi yapmasammi diye
atesini kol altindan olcersen yanlis olur. dil altindan yada vajinadan olcmen lazim.
jer sabah 6-8 arasinda sabit bir zamanda olcmen lazim.
ona gore gunler ilerledikce yorum yapilabilir. yani suan senin atesini bilemem.
akintiya gelince muhtemelen karistiriyrsun cnm. ben yazmistim akinti dersi diye.
benim dedigim tertemiz seffa oluyr. icinde hicbirsey olmuyr. uzadikca uzuyor.
bir de seffa oluyr ama uzamiur. o watery yani au gibi oluyr.
bir de iliski oncesi ve sonrasi akinti kontrolu yapma yanlis olur cnm. ozellikle iliski sonrasi icinde kalan fazla spermler yaniltir.
Kizlar merhaba benim bata bugun du ama gelmediler henuz gelcek gibide degiler..
hic bir belirti yok ne hamilelik ne adet... cok saglikligim masallah bu kadar agrisiz gunler gecirdigimi htirlamiyorum
insallah gelmezlerr ..bende test yapmaya korkuyorum.. saliya kadar bekliycem gelmezlerse tabi...
her an kirmizilari gorcek gibi tuvalete kosmak cok kotu.. beni en iyi siz anlarsiniz..
canım ben arkadaşlarımdan duymuştum adet ağrısı gibi ağrı cekip hamile olduklarını.sarımtırak akıntıya gelince bendede cok oldu ama kırmızıları gördüm bu ay bende şüphelnmiştim akıntıdan.en büyük belirti adet gecikmesi canımm inş bebişin seninledir :)
ayy bıdenem inş bebekin vardr sennledr:124:
aaaaaaaaaaaaa bsey soleym ki suan fazla akıntım var ve hc uzamasken felaket bı seklde uzadı acaba bugun mu::44::84:
Kizlar merhaba benim bata bugun du ama gelmediler henuz gelcek gibide degiler..u
hic bir belirti yok ne hamilelik ne adet... cok saglikligim masallah bu kadar agrisiz gunler gecirdigimi htirlamiyorum
insallah gelmezlerr ..bende test yapmaya korkuyorum.. saliya kadar bekliycem gelmezlerse tabi...
her an kirmizilari gorcek gibi tuvalete kosmak cok kotu.. beni en iyi siz anlarsiniz..
Insallah canim yaa.. bilmiyorum umutlaniyorum bisey cikiyo geri mutsuz oluyorum.. hayirlisi
Kiz sen surekli gun asiri iliskiye gir kacirmazsin bu sekilde hesapta yapmazsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?