Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Canm senin de mi 3gun gecikmesine ragmen sonucun negatifti.. bende az once yaptm negatif ptesi kan mi yapsam

Selam can kizlar 12 eylulde adet olmam gerekirken daa olmadm kasiklarimda batma ve hafif ignelenmeler var ve agzimda garip bi tat var kac gundur... Onun disinda bi belirti yok sizce gebemiyim test yapmaya korkuyom idrar testi yapsam cikarmi :)

Yaptm canm negatiffff afedersin acaba bi damla idrarla yaptm ondan mi
testi yanlis yapmissin cnm. en az 3 damla kullanilir. yarin sabah tekrarlamanda fayda var.

cnm..bugun-yarin ve ertesi gun. yani bu 3 gunden birinde yumurtlarsin. onun icin guzel calismak lazim.

testi yanlis yapmissin cnm. en az 3 damla kullanilir. yarin sabah tekrarlamanda fayda var.

cnm..bugun-yarin ve ertesi gun. yani bu 3 gunden birinde yumurtlarsin. onun icin guzel calismak lazim.

Saol canm ALLAH (C.C) gönlünce versin...sey ama bende hic belirti yok sadece garip bbi tat ve arada batmalar gogsum normalde adetten once agrir simdi gecmesine ragmen agrimiyo neden ki

kızlar bn vcudumda yumurtlma gunlerı bsey anlmyorum yanı yumurtlma gunlrı kasgm faln agrmyo sz nasl anlyonz

kızlar bn vcudumda yumurtlma gunlerı bsey anlmyorum yanı yumurtlma gunlrı kasgm faln agrmyo sz nasl anlyonz

cnm. benim kasigim ve yumurtaligim agrir tek tarafli. bicak gibi girer. iki gun surer bu. o siralarda da seffaf uzayan bir akintim olur. bunlardan sonra genelde iki gun gecer ve yumurtlarim. hatta migdem de bulanir o zaman. ama ben ates olctugum icin cok net tespit edebiliyrm yumurtlamami.

Saol canm ALLAH (C.C) gönlünce versin...sey ama bende hic belirti yok sadece garip bbi tat ve arada batmalar gogsum normalde adetten once agrir simdi gecmesine ragmen agrimiyo neden ki

cnm. herkes de illa belirti olacak diye bir kosul yok.
ben butun adet belirtilerimi yasadim bu ay ama gebeyim. tek fark goguslerim hep cok acidi. kahve ucu degilde kahve halka kismi var ya orasi hep cok acidi.

ama zten bnde o seffaf akıntdan hep var koltk altndan olcrm atesmı hep 35 fanln ckyo nerden anlcm

ama zten bnde o seffaf akıntdan hep var koltk altndan olcrm atesmı hep 35 fanln ckyo nerden anlcm

atesini kol altindan olcersen yanlis olur. dil altindan yada vajinadan olcmen lazim.
jer sabah 6-8 arasinda sabit bir zamanda olcmen lazim.
ona gore gunler ilerledikce yorum yapilabilir. yani suan senin atesini bilemem.

akintiya gelince muhtemelen karistiriyrsun cnm. ben yazmistim akinti dersi diye.
benim dedigim tertemiz seffa oluyr. icinde hicbirsey olmuyr. uzadikca uzuyor.

bir de seffa oluyr ama uzamiur. o watery yani su gibi oluyr.

bir de iliski oncesi ve sonrasi akinti kontrolu yapma yanlis olur cnm. ozellikle iliski sonrasi icinde kalan fazla spermler yaniltir.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm. herkes de illa belirti olacak diye bir kosul yok.
ben butun adet belirtilerimi yasadim bu ay ama gebeyim. tek fark goguslerim hep cok acidi. kahve ucu degilde kahve halka kismi var ya orasi hep cok acidi.

RABB'Î-M hayirli saglikli bi sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin insALLAH cnm bi omur mutlolursun... Simdi az once de test byaptm afedersn 5 damlayla negatif cikti atesten nasil anlarm bilgin var mi.. ben adete 15 gun vaen 5 gun boyunca antibiotik kullandm ondann mi acaba

Selam can kizlar 12 eylulde adet olmam gerekirken daa olmadm kasiklarimda batma ve hafif ignelenmeler var ve agzimda garip bi tat var kac gundur... Onun disinda bi belirti yok sizce gebemiyim test yapmaya korkuyom idrar testi yapsam cikarmi :)

slm kizlar bnm bat gunumde bugundu bende test yapmaya korkuorum bu ay catlatma ignesi vuruldum 3 gun onceden fln kahverengi akinti geldi bide bi damla pembe kan geldi okadar ama bilmiorum yapsammi yapmasammi diye

Kizlar merhaba benim bata bugun du ama gelmediler henuz gelcek gibide degiler..
hic bir belirti yok ne hamilelik ne adet... cok saglikligim masallah bu kadar agrisiz gunler gecirdigimi htirlamiyorum
insallah gelmezlerr ..bende test yapmaya korkuyorum.. saliya kadar bekliycem gelmezlerse tabi...
her an kirmizilari gorcek gibi tuvalete kosmak cok kotu.. beni en iyi siz anlarsiniz..

aaaaaaaaaaaaa bsey soleym ki suan fazla akıntım var ve hc uzamasken felaket bı seklde uzadı acaba bugun mu::44::84:

ayy bıdenem inş bebekin vardr sennledr:124:

Son düzenleme:

Canim sen kirmizlari gordun mu yaa.. gecmis olsun bizim bat ayni diye hatirliyorum..

ayy bıdenem inş bebekin vardr sennledr:124:

Insallah canim yaa.. bilmiyorum umutlaniyorum bisey cikiyo geri mutsuz oluyorum.. hayirlisi

aaaaaaaaaaaaa bsey soleym ki suan fazla akıntım var ve hc uzamasken felaket bı seklde uzadı acaba bugun mu::44::84:

Kiz sen surekli gun asiri iliskiye gir kacirmazsin bu sekilde hesapta yapmazsin..

Aynen canm her an gelcek gibi tuvalete kosmak cok zor insaALLAH hepimiz hamileyiz..

Insallah canim yaa.. bilmiyorum umutlaniyorum bisey cikiyo geri mutsuz oluyorum.. hayirlisi

Kiz sen surekli gun asiri iliskiye gir kacirmazsin bu sekilde hesapta yapmazsin..

yarn baslıyoruz tatm gun asırıya inş bu ay bebişim benle olur sıkı sıkı tutunur bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…