Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

amin cnm. ates yontemini baya biliyrm ama sen gec kaldin suan.
gebe olsan idrarda bu gecikmede cikardi diye dusunuyrm ama test icin adetiniz 5 gun gecsin derler. belki gec dollenme olmustur.

aaaaaaaaaaaaa bsey soleym ki suan fazla akıntım var ve hc uzamasken felaket bı seklde uzadı acaba bugun mu::44::84:

bugun-yarin-ertesi gunden birinde yumurtlarsin. bu aksam calis. sabahi bekleme cnm.

Aynen canm her an gelcek gibi tuvalete kosmak cok zor insaALLAH hepimiz hamileyiz..

Insallahh.. insallah ama bende hic belirti yok ki..
sende ?? sari akinti var baska bisey yok.. hele bu sabah yumurtluyorum sandim uzayan akinti ama sariydi iste..

yarn baslıyoruz tatm gun asırıya inş bu ay bebişim benle olur sıkı sıkı tutunur bna

Canim benim simdiden kolay gelsin insallah bu ay bebegin sana siki siki tutulur da bize mujdeli haberi verirsin canim..
bende bekliycem iste adet gelirse maclara devam.. ekim topigine gelirim

Aynen canm her an gelcek gibi tuvalete kosmak cok zor insaALLAH hepimiz hamileyiz..

hepmz hamile olsak bole gzel guzel hamilelkler gysek bebeklere gysıler alsak coraplar sapklar tokalar oyuncaklar alıp odasını hazrlasak ne sahane olur dmi kızlar annelgı tatsak kucagmza alıp o mis kokusunu icimze ceksek allhm bnı ve arkadslrmn kucaklarını bos brakma yarabbm ......... bebegmmmmmmmmm gel artk tutun anenden sarıl bna senı hc brakmayım gel gelde artk o pamuk ellernden opeyım .......

ama ama ama esım uyuyooooooooooooo

gelme kız ekım topiğine istemyorum senı bebsin olsun gelmeeeeeeeeeeeeeee

amin canim..
vallaha ne guzel olurda iste allah'im hayirlisini versin..
yeni misafirlerim gitti.. bebekleri vardi bizimle yasitlar kocam bakiyo bebege cani ceker gibi ben kucagimdan indirmicektim nerdeyse..

dunde bebege kiyafet sectik.. ne guzel onlar yaa .. kocama kalsa alcakti simididen biseyler..
ahh ahhh ...

bnde bole bebek esyalrı goryorum dayanmyorum almk ıstyorum esım bnı surukluyo hadı hadı gel onlarıda alcamz gun gelr inş dyo:78::78:

kahve yasak canim.. ben cocuk yapmaya karaar verdigimden beri biraktim.. icmek yok kocisin icsin..
ama ne guzel olurdu simdi nasil yoruldum getir gotur..

yok kıs kahve ıcmyorum maksat muhbbet yavastan yavastan uykum gelıyyyyyyyyyyyyyyyy galıbaaa:103:

Benim 3 gun gecti cikmadi yani yokmudur

Cnm valla bi tek batma var ve degisik bi tat var baska bi sey yok normalde adette gogsum bsiserdi o bile yok

Son düzenleme:
yok kıs kahve ıcmyorum maksat muhbbet yavastan yavastan uykum gelıyyyyyyyyyyyyyyyy galıbaaa:103:
Canim kiyamam git uyu dinlen biraz.. bu hafta cok caliscan..
yatmadan banada dua et kirmizilar gelmesin..

bende gidicem yoruldum..

iyi geceler kizlar.. bol bebisli ruyalar..

Cnm valla bi tek batma var ve degisik bi tat var baska bi sey yok normalde adette gogsum bsiserdi o bile yok

Tatlim bende de bisey yok yaa.. batmada yok cok hafif.. agzida degisik tat ben yaniyorum...
hep usurum adeten once..

Canim kiyamam git uyu dinlen biraz.. bu hafta cok caliscan..
yatmadan banada dua et kirmizilar gelmesin..

bende gidicem yoruldum..

iyi geceler kizlar.. bol bebisli ruyalar..

tamam cnm dua etcem uyuyana kadar brbrne edılen dualar kabul olurms öptum herkese iyi geceler kıslarrrrrrrr szlrı cooooooooooooooooooooook sevıyorum iyki varsnz

Tatlim bende de bisey yok yaa.. batmada yok cok hafif.. agzida degisik tat ben yaniyorum...
hep usurum adeten once..
Off canmm insaALLAH hamileyizdir p.tesi vkan testii yapcam bakalm

testi yanlis yapmissin cnm. en az 3 damla kullanilir. yarin sabah tekrarlamanda fayda var.

cnm..bugun-yarin ve ertesi gun. yani bu 3 gunden birinde yumurtlarsin. onun icin guzel calismak lazim.

Tesekkur ederim cute bakalim insallah tutar.aksam yaptik bu aksam ve yarinda devam yani:)Birde silkti aksam esim bir guzel.ama cute cogu geri geliyor iliskiden sonra neden anlamiyoruz..akşam sabaha kadar kalkmadim simdi simdi az az gene geliyor..tıkalı mi acaba tüplerim anlamiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…