amin cnm. ates yontemini baya biliyrm ama sen gec kaldin suan.RABB'Î-M hayirli saglikli bi sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin insALLAH cnm bi omur mutlolursun... Simdi az once de test byaptm afedersn 5 damlayla negatif ciktiatesten nasil anlarm bilgin var mi.. ben adete 15 gun vaen 5 gun boyunca antibiotik kullandm ondann mi acaba
aaaaaaaaaaaaa bsey soleym ki suan fazla akıntım var ve hc uzamasken felaket bı seklde uzadı acaba bugun mu::44::84:
Aynen canm her an gelcek gibi tuvalete kosmak cok zor insaALLAH hepimiz hamileyiz..
yarn baslıyoruz tatm gun asırıya inş bu ay bebişim benle olur sıkı sıkı tutunur bna
Aynen canm her an gelcek gibi tuvalete kosmak cok zor insaALLAH hepimiz hamileyiz..
amin cnm. ates yontemini baya biliyrm ama sen gec kaldin suan.
gebe olsan idrarda bu gecikmede cikardi diye dusunuyrm ama test icin adetiniz 5 gun gecsin derler. belki gec dollenme olmustur.
bugun-yarin-ertesi gunden birinde yumurtlarsin. bu aksam calis. sabahi bekleme cnm.
Insallahh.. insallah ama bende hic belirti yok ki..
sende ?? sari akinti var baska bisey yok.. hele bu sabah yumurtluyorum sandim uzayan akinti ama sariydi iste..
Canim benim simdiden kolay gelsin insallah bu ay bebegin sana siki siki tutulur da bize mujdeli haberi verirsin canim..
bende bekliycem iste adet gelirse maclara devam.. ekim topigine gelirim
hepmz hamile olsak bole gzel guzel hamilelkler gysek bebeklere gysıler alsak coraplar sapklar tokalar oyuncaklar alıp odasını hazrlasak ne sahane olur dmi kızlar annelgı tatsak kucagmza alıp o mis kokusunu icimze ceksek allhm bnı ve arkadslrmn kucaklarını bos brakma yarabbm ......... bebegmmmmmmmmm gel artk tutun anenden sarıl bna senı hc brakmayım gel gelde artk o pamuk ellernden opeyım .......
gelme kız ekım topiğine istemyorum senı bebsin olsun gelmeeeeeeeeeeeeeee
ahh kuzum bana kalsa mayis annelerine ucucam...
insallah gelmem.. gelirsemde beraber takilirz gene..
amin canim..
vallaha ne guzel olurda iste allah'im hayirlisini versin..
yeni misafirlerim gitti.. bebekleri vardi bizimle yasitlar kocam bakiyo bebege cani ceker gibi ben kucagimdan indirmicektim nerdeyse..
dunde bebege kiyafet sectik.. ne guzel onlar yaa .. kocama kalsa alcakti simididen biseyler..
ahh ahhh ...
ohhhhhhhhhh takılırız nolcak gel kıs kahve icelm:13:
kahve yasak canim.. ben cocuk yapmaya karaar verdigimden beri biraktim.. icmek yok kocisin icsin..
ama ne guzel olurdu simdi nasil yoruldum getir gotur..
amin cnm. ates yontemini baya biliyrm ama sen gec kaldin suan.
gebe olsan idrarda bu gecikmede cikardi diye dusunuyrm ama test icin adetiniz 5 gun gecsin derler. belki gec dollenme olmustur.
bugun-yarin-ertesi gunden birinde yumurtlarsin. bu aksam calis. sabahi bekleme cnm.
Insallahh.. insallah ama bende hic belirti yok ki..
sende ?? sari akinti var baska bisey yok.. hele bu sabah yumurtluyorum sandim uzayan akinti ama sariydi iste..
Canim benim simdiden kolay gelsin insallah bu ay bebegin sana siki siki tutulur da bize mujdeli haberi verirsin canim..
bende bekliycem iste adet gelirse maclara devam.. ekim topigine gelirim
Canim kiyamam git uyu dinlen biraz.. bu hafta cok caliscan..yok kıs kahve ıcmyorum maksat muhbbet yavastan yavastan uykum gelıyyyyyyyyyyyyyyyy galıbaaa:103:
Cnm valla bi tek batma var ve degisik bi tat var baska bi sey yok normalde adette gogsum bsiserdi o bile yok
Canim kiyamam git uyu dinlen biraz.. bu hafta cok caliscan..
yatmadan banada dua et kirmizilar gelmesin..
bende gidicem yoruldum..
iyi geceler kizlar.. bol bebisli ruyalar..
hepmz hamile olsak bole gzel guzel hamilelkler gysek bebeklere gysıler alsak coraplar sapklar tokalar oyuncaklar alıp odasını hazrlasak ne sahane olur dmi kızlar annelgı tatsak kucagmza alıp o mis kokusunu icimze ceksek allhm bnı ve arkadslrmn kucaklarını bos brakma yarabbm ......... bebegmmmmmmmmm gel artk tutun anenden sarıl bna senı hc brakmayım gel gelde artk o pamuk ellernden opeyım .......
Off canmm insaALLAH hamileyizdirTatlim bende de bisey yok yaa.. batmada yok cok hafif.. agzida degisik tat ben yaniyorum...
hep usurum adeten once..
Canim sen kirmizlari gordun mu yaa.. gecmis olsun bizim bat ayni diye hatirliyorum..
testi yanlis yapmissin cnm. en az 3 damla kullanilir. yarin sabah tekrarlamanda fayda var.
cnm..bugun-yarin ve ertesi gun. yani bu 3 gunden birinde yumurtlarsin. onun icin guzel calismak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?