kızlarrr yaaa cevappp
Merhaba canım bende malatyalim hemserim neresindensinYok cnm ben degilim nisanliyken koymustum gelinligime cok benziyo gelinlikizmirde yasiyorum aslen malatyaliyiz biz esimde bnde
Canım o dediğin akıntı bi haftadır bende var ama niye bilmiyorum.kızlarrr yaaa cevappp
Âmin canım darısı başına :)
Çok teşekkürler darısı başına tatlım :)
Belli olmaz gelmediyse bi test yapsana ben olsam çoktan yapmıştım .. İkinci çizgi için biraz bekle ama tamam mı silik bile çıksa kan testi yaptır :) güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar ya batıma 2 gun kaldı ama bu aksam sag tarafıma acayıp sancı gırıyo acaba nıye adet sancısımı nedır bu anlamadım kızlar hıc adet sancısı yasayıpta sonradanda hamıle oldugunu ogrenenler varmı? bıde sarımtırak akıntım var off ya beklemek cok zor ama bu ayda ıstemıyorum kırmızıları artk gelsın bebısımm yaa
cnm. kisaca 11-21 eylul arasi senin icin onemli zaman. gun asiri calis sen. her gun spermleri yorar cnm.
tahminen yumurtlamanda 12-13-14-15 eylulden birinde olmali. ama bazen gecikedebilir. onun icin belki 16-17 de yumurtlarsin. yani henuz yumurtlamamis olabilirsin cnm. sen calis.
canım ben hamile değilim henüz ama çok fazla yorum okudum bu konuda genelde tek taraflı batma ve sancı hamilelik belirtisi diye biliyorum hep öyle duyuyorum içini rahat tut hayırlısı ile inşallah hamilesindir
Merhaba canım bende malatyalim hemserim neresindensin Canım o dediğin akıntı bi haftadır bende var ama niye bilmiyorum.
canım ben arkadaşlarımdan duymuştum adet ağrısı gibi ağrı cekip hamile olduklarını.sarımtırak akıntıya gelince bendede cok oldu ama kırmızıları gördüm bu ay bende şüphelnmiştim akıntıdan.en büyük belirti adet gecikmesi canımm inş bebişin seninledir :)
Slm cute nasilsin.yardim meleği küçük melek nasil diyorum veeeee banada fikir vermeni istiyorum ilişki konusunda. Bu ay senin tavsiyelerine uyucan gecen ay biliyosun hergun calistim olmadibu ay yardim et bana noluuur bir turlu tutturamadim şu günü :-(
kızlarrr yaaa cevappp
Selam can kizlar 12 eylulde adet olmam gerekirken daa olmadm kasiklarimda batma ve hafif ignelenmeler var ve agzimda garip bi tat var kac gundur... Onun disinda bi belirti yok sizce gebemiyim test yapmaya korkuyom idrar testi yapsam cikarmi :)
Genelde çıkıyor canım. Testin varsa yarın sabah idrarınla yapsana. Hatta kızlar battan önce bile silik çizgileri gördüler...
Genelde çıkıyor canım. Testin varsa yarın sabah idrarınla yapsana. Hatta kızlar battan önce bile silik çizgileri gördüler...
Yaptm canm negatiffffafedersin acaba bi damla idrarla yaptm ondan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?