Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canımm tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini :)))) ekim topiğine gectik artık bizim içinde dua et inş diğer arkadaşlarında güzel haberlerini alırız :))))

canım ben arkadaşlarımdan duymuştum adet ağrısı gibi ağrı cekip hamile olduklarını.sarımtırak akıntıya gelince bendede cok oldu ama kırmızıları gördüm bu ay bende şüphelnmiştim akıntıdan.en büyük belirti adet gecikmesi canımm inş bebişin seninledir :)

tamm cnm dedklernı uyguluycm cok cok cokkkkkkkkkkkkkkk optum cnm cutemmmmm

canım ben hamile değilim henüz ama çok fazla yorum okudum bu konuda genelde tek taraflı batma ve sancı hamilelik belirtisi diye biliyorum hep öyle duyuyorum içini rahat tut hayırlısı ile inşallah hamilesindir

yaa canım bende bı bı tuhaf ya suan sol tarafım batıyo sankı adet mı olacam ne ıns hayrlısıyla olur bu ay yaa

ya canım ya bılmıyorum genelede karın agrım adetımın 2.cı gunu baslar ama boyle erkenden agırmaz sadece goguslerım agırır normalde ama goguslerımde tık yok anlamadımkı. ayy ıns ben gormem kırmızılarıı yaa nasıl duracam salı gunune kadar bılmıyorum yaa

tabiki ederim cnm. hemen ates olcme topigine de gel. bak atsten takip etmek cok daha kolay oluyor.

Selam can kizlar 12 eylulde adet olmam gerekirken daa olmadm kasiklarimda batma ve hafif ignelenmeler var ve agzimda garip bi tat var kac gundur... Onun disinda bi belirti yok sizce gebemiyim test yapmaya korkuyom idrar testi yapsam cikarmi :)

slm kizlar bnm bat gunumde bugundu bende test yapmaya korkuorum bu ay catlatma ignesi vuruldum 3 gun onceden fln kahverengi akinti geldi bide bi damla pembe kan geldi okadar ama bilmiorum yapsammi yapmasammi diye

Kızlar nasılsınız? Umarım güzel haberler almaya devam ederiz. Ara ara girip okuyorum bende bir değişiklik yok bugün 6. gün en son 3 gün geçtiğinde test yapmıştım negatifti. Çarşamba akşamına kadar bekleyeceğim kan için de. Bakalım tarlusala kalmam inşallah...

Selam can kizlar 12 eylulde adet olmam gerekirken daa olmadm kasiklarimda batma ve hafif ignelenmeler var ve agzimda garip bi tat var kac gundur... Onun disinda bi belirti yok sizce gebemiyim test yapmaya korkuyom idrar testi yapsam cikarmi :)

Genelde çıkıyor canım. Testin varsa yarın sabah idrarınla yapsana. Hatta kızlar battan önce bile silik çizgileri gördüler...

ıyı geceler ya canlar benım bugün oglende tuvaletten sonra şeffaf bır alıntım geldı sümük gıbı sızce yumurtlama gunummu 1eylül de adet olmustum.bana ne olur yazın.anlayamıyorum yumurtlama dönemımı ben galıba

Batima sonnn 8 gun kaldi kizlarr
Biran once günler gecseee test yapsammm
Ve 2 çizgiyi görsemmmm
Hepimiz görsekk ve mayis topigine gecsekk
Hayali bile güzel yaa♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…