Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cnm. ben bu sekilde 3 kez gebe kaldim. ikisi dustu ama kismet.
iliski sonrasi sadece sirt ustu 1 saat yattim. ayagimi dikmedim; popomun altina bisi koymadim.
1 saat sonra wc ye gittim ama ikinmadim. sadece idrarimi yapip kalktim.
3 saat sonrada yikandim yada sabah yikandim.

Cutem ya ben o ateş ölçme yi beceremedim yaa.programida indirdim kullanmıyorum. Adetim bitti nasil bi yol izlesem bilemedim.

tatlim. sen hergun atesini olc. bizim topige gun gun yaz. biz oylede anlariz. illa tablo gerekmez. baktin cok istedin ben sana tablo yaparim merak etme.
bak ates sayesinde 3 kisinin gebe olmadigini bildim. kiii iki kisi de gebe bence. teste bile gerek yok

kızlarr ya ben gene dayanamıcam esımle de konustum gene bu ay ovu testı alalım dedık dogrusu dahaden bellı degıl bata kaldı 1 gun heycan dorukta yaa hıc bı belırtım yok yanlızca adet agrısı var hafıften buay tuttugunuda sanmıyorum ama goguslerımde tık yok cok hafıf ellersem sızlama var ve sıyah olan kısmı okadar cok buyudukı anlatamam sıze bıde ucları cıktı bu belırtımıdır bılmıyorum ama kaptırmak ıstemıyorum kendımı sarı akıntım devam edıyo bılmıyorumkı cok krıtık bı donem suan.
sey soracaktım bu ovu testler gecen ay kullandıgm labaquık tı markası memnun degılım ondan cute bılır neler cektırdı bana bu ay o testler, buayda farklı bı test kullanmak ıstıyorum ama bılmıyorumkı hangısı guzel eger bılenlerınız varsa baska bı marka onerdıgınız bı marka yazarmısınız cutemmm sen bılırsın kesınn. suan 2 tane gebelık testı var bende yarın son gunum yarın sabah test yapmayı dusunuyorum ne dersın cutecım ve kızlar yapayımmı yarın sabah eger negatıf cıkarsa oburgun yanı adet gunum de bıdaha yaparım cunku ınanın dayanılmaz bı durum cok testlerım olsaydı sımdıye yapmısdım cokca da elımde yok

Cutem Sağol be phia bana tablo yaptu kullanamadim.sedigin gibi yapiyim olceyim yazayim sen yorumlarsin beni muck muck

Bence her gün yap :) bizim arkadasa da doktor öyle demişti yumurta takibi bile yaptırdı sonra anneleri her gün yap eski usül demişler çocuk istiyorsan :) 5 ay olmamıştı bebeği 6. Ay her gün yaparak oldu

Her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyor bir gün durup bir gün yapmak gerekiyor kalite düşünce yumurtayı dölleyemiyor

Ateş olayına ben güvenemiyorum benim 35 di hamileliğimi öğrendiğimde ateşim birde her gün ölçmüştüm genelde 35-36 çıkıyordu

Ben adet sancısı çektim göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı normalde şişmezdi bekarken şişerdi evlendikten sonra şişmiyordu yani reglimden 4 gün önce olmuştum regli kahverengi lekem gelmişti yine hatta ağlamıştım bu ayda olmadı diye baktım ertesi gün kırmızı gelmiyor içime kurt düşmüştü evde de test vardı yaptım pozitif çıkmıştı inanamamıştım meğer yerleşme kanamasıymış:)

Selam can kizlar 12 eylulde adet olmam gerekirken daa olmadm kasiklarimda batma ve hafif ignelenmeler var ve agzimda garip bi tat var kac gundur... Onun disinda bi belirti yok sizce gebemiyim test yapmaya korkuyom idrar testi yapsam cikarmi :)
İdrar testinde muhtemelen çıkar benimki reglimden önce çıkmıştı ama istisnai durumlarda olabiliyor

slm kizlar bnm bat gunumde bugundu bende test yapmaya korkuorum bu ay catlatma ignesi vuruldum 3 gun onceden fln kahverengi akinti geldi bide bi damla pembe kan geldi okadar ama bilmiorum yapsammi yapmasammi diye

Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu sonrasında kırmızılar gelmemişti hala gelmediyse yapmalısın test

Ben yumurtlama günlerimi hiç takip etmedim dikkat etmiyorum şeffaf akıntı ilişkiden sonrada oluyor

Hamile kaldığım ay sabah ezanına kadar yatmıştım ben kalkmamıştım illa kalkacaksan bir saat sonra kalk ve wc de ıkınma mümkünse ilişki öncesi sıvı tüketme o zaman çıkmazsın idrara ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ayaklarını da dik bir saat yat

Belirsizlik zordur canm bilirim ama sabah test yapabilirsin dayanamiyosan olmazsa digerinide bi sonrski gün yaparsin. Bu ay benimde olmszsa bende ovu testiyle denicem bakalim ama hic almadim en cok srnin kullandigin markayi biliyorum bende daha iyisi varsa yazan olursa bende öğrenmiş olurum.
Insallah bebeğin seninledir canım

Rahim tersliği olan varsa benim rahim sağa dönüktü bir ilişkimde sağıma dönüp yatardım birinde sırt üstü o ayda hamile kalmıştım.

cnm. ben baska marka bilmiurm.
gebelik testini de yarin yap bence de.

Cutem Sağol be phia bana tablo yaptu kullanamadim.sedigin gibi yapiyim olceyim yazayim sen yorumlarsin beni muck muck
tamam cm. takip ederim ben.

off sewgıı yaaa cok zor belırsızlık gercekdenn sabah yaparım dıye dusunuyorum yanı ıns posıtıf cıkarr ınss. ya ovu testı cok guzel oluyo emın olmus oluyosun vucudundan haberın olmus oluyo sahsen ben kendımden ne zaman yumurtladımı bılmıyorum testler olunca guzel oluyo da bu labaquık markası alsında ıyıydı ama bu ay cok tuhaf cıkıyodu yanı cızgının ustu koyu altı sılık cıkıyodu cok sınır olmustum hatta cutede suphelenmıstı bozuk dıye ne bılım bakalım ne olur ama ovu testını tavsıye edıyorum.
ıns ıns hepımızın bebegı bızımledır yaa

Ben adet sancısı çektim göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı normalde şişmezdi bekarken şişerdi evlendikten sonra şişmiyordu yani reglimden 4 gün önce olmuştum regli kahverengi lekem gelmişti yine hatta ağlamıştım bu ayda olmadı diye baktım ertesi gün kırmızı gelmiyor içime kurt düşmüştü evde de test vardı yaptım pozitif çıkmıştı inanamamıştım meğer yerleşme kanamasıymış:)

ayy canım ınss ınss benımde oyle olur bebısım gelsın artkk bende sarı akıntı var yanı kahverengı olsa ben daha cok umıtlenecem de benımkı bıldıgın sarımtırak bır akıntı var goguslerımde hafıf sıslık var ama normal yanı adet donemımdede boyle oluyodu yanı heran kırmızılarda gelebılır dogrusu bu ay gec yumurtladım ben o yuzden gecıkme ıhtımalıde var adetımın o yuzden kaptırmak ıstemıyorum kendımı

Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şey yok akıntıda oluyor hamilelikte ne zaman rahat olursun stres yapmazsın o zaman hamile kalınıyor inan, benim kadar takan yoktur heralde çok düşünürdüm hamile kaldığım ay aman dedim diyete başlamıştım 3-4 kilo fazlam vardı bari onu vereyim dedim o ay kafamı meşgul etmedim bebek konusuyla ve hamile kaldım üstelik kistim vardı koskoca 5 cm rahimim tersti ve kaldım:)

Hanımlar bende hala belirti yok bat a son altı gün sadece göbeğim sancıyo ve dün gece aşırı ateşim vardı ateşimi ölçmedim ama beni uyutmayacak derece sancı ve ateşim vardı eşim dile hissetmiş gece dün de test yaptım arkadaş dedi bi bakalım belli belirsiz t de siliklik gördük ama bilemedim bakalım hayırlısı Rabbim bekleyen herkesin gönlüne göre versin hamile olanlar da şimdiden gözleri Aydın olsun...

İkinci çizgiyi silik görmek bile yeterli bence hamilesin umarım öyledir:)

Çok teşekkür ederim benim ki 10. Günde ki gibi varla yok arası gibiydi bende olumsuz die çöpe attım bilemedim ki

Testi bugün mü yaptın bence sabah bir daha yap silik çıkıpta hamile olmayan duymadım henüz varsa da bilemiyorum tabi daha öncede başka sayfamız vardı orda çok olmuştu böyle hayırlısı inşallah benim reglime 3 gün kala çıkmıştı çizgi ama bende ateş yoktu herkesin belirtisi farklı ilk üç ay göğüslerim çok feciydi yanlışlıkla dokunulsa ağlatacak kadar acıyor ve yanıyordu bulantım kusmam yoktu mesela kasığımda ağrım hamileliğim ilerledikçe olmuştu bebeğim aşağıda olduğu içindi, ateşimde ilk başlarda yoktu sonradan yanar olmuştum akşamları özellikle ellerim ayaklarım yanardı kışın bile, oğlum 2,5 yaşında benim ateşim yeni düzeldi hormonlarım normale döndü sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…