Testi bugün mü yaptın bence sabah bir daha yap silik çıkıpta hamile olmayan duymadım henüz varsa da bilemiyorum tabi daha öncede başka sayfamız vardı orda çok olmuştu böyle hayırlısı inşallah benim reglime 3 gün kala çıkmıştı çizgi ama bende ateş yoktu herkesin belirtisi farklı ilk üç ay göğüslerim çok feciydi yanlışlıkla dokunulsa ağlatacak kadar acıyor ve yanıyordu bulantım kusmam yoktu mesela kasığımda ağrım hamileliğim ilerledikçe olmuştu bebeğim aşağıda olduğu içindi, ateşimde ilk başlarda yoktu sonradan yanar olmuştum akşamları özellikle ellerim ayaklarım yanardı kışın bile, oğlum 2,5 yaşında benim ateşim yeni düzeldi hormonlarım normale döndü sanırım:)
off sewgıı yaaa cok zor belırsızlık gercekdenn sabah yaparım dıye dusunuyorum yanı ıns posıtıf cıkarr ınss. ya ovu testı cok guzel oluyo emın olmus oluyosun vucudundan haberın olmus oluyo sahsen ben kendımden ne zaman yumurtladımı bılmıyorum testler olunca guzel oluyo da bu labaquık markası alsında ıyıydı ama bu ay cok tuhaf cıkıyodu yanı cızgının ustu koyu altı sılık cıkıyodu cok sınır olmustum hatta cutede suphelenmıstı bozuk dıye ne bılım bakalım ne olur ama ovu testını tavsıye edıyorum.
ıns ıns hepımızın bebegı bızımledır yaa
Cuma günü kan testi yaptırmak istiyorum bi de Çarşamba sabah evde yapayım yine siliklik görürsem inş öyledir canım ya yusra ne durumda acaba merak ettim clolapatra da of ya merak ettim şimdi
Hanımlar bende hala belirti yok bat a son altı gün sadece göbeğim sancıyo ve dün gece aşırı ateşim vardı ateşimi ölçmedim ama beni uyutmayacak derece sancı ve ateşim vardı eşim dile hissetmiş gece dün de test yaptım arkadaş dedi bi bakalım belli belirsiz t de siliklik gördük ama bilemedim bakalım hayırlısı Rabbim bekleyen herkesin gönlüne göre versin hamile olanlar da şimdiden gözleri Aydın olsun...
Cuma günü kan testi yaptırmak istiyorum bi de Çarşamba sabah evde yapayım yine siliklik görürsem inş öyledir canım ya yusra ne durumda acaba merak ettim clolapatra da of ya merak ettim şimdi
Kizlar esime whatsapp dan yazdim :)) niyeyse arayip soylemeye utandim test al diyenetten arastirdim erken gebelik testi icin FORTEST diye bi marka varmis onu cok ovuyorlar siz ne kullaniyosunuz? Esim alsin da yarin sabah erkenden kalkip denicem yoksa catlarim yarin artik reglime 7 gün kalmis olucak cikmazsa da yapcak bişi yok en azindan arada kalip var mi yokmi diye düşünmektense gebelik olayini beynimde karara baglamis olurum
Canım ben de adetime 4 gün kala yaptım negatifdi idrarda da kanda da tarih 5 Eylül dü ... 10 Eylül de silik bir ikinci çizgim vardı kan testi yaptırdım 146 çıktı hcg 14 Eylül de 978 çıktı hcg keseyi bile gördük :) bat :9 eylüldü yani şimdi çıkmazsa ümidi kesme bat ı bekle
anammmm hemseri kayniyomus ya bura la
kizlaaaaarrrr ben de malatyaliyimmmm
kurban olam beydagimin kariyimmmmm
tamma canım bıdahaondan alırım ozaman. ayyy sevgıcım agzından bal damlıyo ıns hamısımdır yaa sende ıns bu ay tutturursunBelki o aldığın sorunludur canim m cunku herkesten o markayi duyuyorum bende icini ferah tut yine almak zorunda kalmicaksin zaten o ins
ay cnaım ıns oyledır evet dedıgın gıbı guya esıme hıc caktırmıyorum bıtek sıze boyle konusabılıyorum ona soylesem cok takıyosun fılan fıstan bıde erkek olunca hıc anlamıyo ama sız ıyı gelıyosunuz bana =)Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şey yok akıntıda oluyor hamilelikte ne zaman rahat olursun stres yapmazsın o zaman hamile kalınıyor inan, benim kadar takan yoktur heralde çok düşünürdüm hamile kaldığım ay aman dedim diyete başlamıştım 3-4 kilo fazlam vardı bari onu vereyim dedim o ay kafamı meşgul etmedim bebek konusuyla ve hamile kaldım üstelik kistim vardı koskoca 5 cm rahimim tersti ve kaldım:)
Yaa sen onu nie çöpe attinnn :))
Hamilesin isteeee
Heyecanlandim yaa kocise söyleyim yarin bende test yapim yaa hep beraber hamis olalim inssss
Silik bile olsa hamilesin kuzum
Hayirli olsunnnn ^_^
Canım sen kesin hamilesin silik çıkıp da hamile olmayan yok ... İstersn bi özel hastanenin aciline git kan testi yapsınlar ben gece 11.30 da girmiştim 1 saatte çıktı sonuç 27 tl bişi aldılar merakım giderildi :) hayırlısı olsunok sevindim zaten idrar testini yarın yaparsan rengin koyulaştığını göreceksin :)
Her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyor bir gün durup bir gün yapmak gerekiyor kalite düşünce yumurtayı dölleyemiyor
Ateş olayına ben güvenemiyorum benim 35 di hamileliğimi öğrendiğimde ateşim birde her gün ölçmüştüm genelde 35-36 çıkıyordu
Ben adet sancısı çektim göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı normalde şişmezdi bekarken şişerdi evlendikten sonra şişmiyordu yani reglimden 4 gün önce olmuştum regli kahverengi lekem gelmişti yine hatta ağlamıştım bu ayda olmadı diye baktım ertesi gün kırmızı gelmiyor içime kurt düşmüştü evde de test vardı yaptım pozitif çıkmıştı inanamamıştım meğer yerleşme kanamasıymış:)
İdrar testinde muhtemelen çıkar benimki reglimden önce çıkmıştı ama istisnai durumlarda olabiliyor
Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu sonrasında kırmızılar gelmemişti hala gelmediyse yapmalısın test
Ben yumurtlama günlerimi hiç takip etmedim dikkat etmiyorum şeffaf akıntı ilişkiden sonrada oluyor
Hamile kaldığım ay sabah ezanına kadar yatmıştım ben kalkmamıştım illa kalkacaksan bir saat sonra kalk ve wc de ıkınma mümkünse ilişki öncesi sıvı tüketme o zaman çıkmazsın idrara ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ayaklarını da dik bir saat yat
Ben daha test yapmadim arada bi karnim agrio adet gunum dundu arada sancim oldugu icinde yapsammi yapmasammi bilmiorm ya off benmde kahveengi leke geldi iste yazdigim gibi ins gebeyimdir hayirlisi ....
Kizlar esime whatsapp dan yazdim :)) niyeyse arayip soylemeye utandim test al diyenetten arastirdim erken gebelik testi icin FORTEST diye bi marka varmis onu cok ovuyorlar siz ne kullaniyosunuz? Esim alsin da yarin sabah erkenden kalkip denicem yoksa catlarim yarin artik reglime 7 gün kalmis olucak cikmazsa da yapcak bişi yok en azindan arada kalip var mi yokmi diye düşünmektense gebelik olayini beynimde karara baglamis olurum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html. Bu sayfada 9.ve 10.dpo gibi çıktı bakar mısınız ben telden giriyorum yorumlayamıyorum ki ...
cnm. ben adete 5 gun kala normal gebelik testiyle ogrendim.
kizlar en cok foretest ten memnundu. ama bazen yanlis sonucta verebiliyrmus haberin olsun.
tatlim. eger ilk 5-10 dk icinde 9-10.gunlerdeki gibiuse gebesin
eger saatler sonra o hali aldiysa gebe degilsindir. basima geldi oradan biliyrm.
en guzeli sabah ilk idrarinla testi yenile cnm.foto cekmeyi de unutma lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?