Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

anammmm hemseri kayniyomus ya bura la

kizlaaaaarrrr ben de malatyaliyimmmm
kurban olam beydagimin kariyimmmmm

Cuma günü kan testi yaptırmak istiyorum bi de Çarşamba sabah evde yapayım yine siliklik görürsem inş öyledir canım ya yusra ne durumda acaba merak ettim clolapatra da of ya merak ettim şimdi

Belki o aldığın sorunludur canim m cunku herkesten o markayi duyuyorum bende icini ferah tut yine almak zorunda kalmicaksin zaten o ins

Cuma günü kan testi yaptırmak istiyorum bi de Çarşamba sabah evde yapayım yine siliklik görürsem inş öyledir canım ya yusra ne durumda acaba merak ettim clolapatra da of ya merak ettim şimdi

Kuzummm Hamile misin yoksaaa :)
Ya benim elektrikler yoktuu telin şarjı bitmisti giremedimm
Benim daha 8 gun var ama sabahtan beri cok bulantim var psikolojik belide bilmiyorumm insallah psikolojik deil de bebisim vardir göbüşümde :))

Yaa sen onu nie çöpe attinnn :))
Hamilesin isteeee
Heyecanlandim yaa kocise söyleyim yarin bende test yapim yaa hep beraber hamis olalim inssss
Silik bile olsa hamilesin kuzum
Hayirli olsunnnn ^_^

Kizlar esime whatsapp dan yazdim :)) niyeyse arayip soylemeye utandim test al diye netten arastirdim erken gebelik testi icin FORTEST diye bi marka varmis onu cok ovuyorlar siz ne kullaniyosunuz? Esim alsin da yarin sabah erkenden kalkip denicem yoksa catlarim yarin artik reglime 7 gün kalmis olucak cikmazsa da yapcak bişi yok en azindan arada kalip var mi yokmi diye düşünmektense gebelik olayini beynimde karara baglamis olurum

Canım sen kesin hamilesin silik çıkıp da hamile olmayan yok ... İstersn bi özel hastanenin aciline git kan testi yapsınlar ben gece 11.30 da girmiştim 1 saatte çıktı sonuç 27 tl bişi aldılar merakım giderildi :) hayırlısı olsunok sevindim zaten idrar testini yarın yaparsan rengin koyulaştığını göreceksin :)

Canım ben de adetime 4 gün kala yaptım negatifdi idrarda da kanda da tarih 5 Eylül dü ... 10 Eylül de silik bir ikinci çizgim vardı kan testi yaptırdım 146 çıktı hcg 14 Eylül de 978 çıktı hcg keseyi bile gördük :) bat :9 eylüldü yani şimdi çıkmazsa ümidi kesme bat ı bekle

Yaaa ama dayanamıyorum artikkk
Ya bide iki çizgi cikarsaaaa ^_^
Olsun ben bi yarin yapim bide bikac gun sonrada yaparimm

ay cnaım ıns oyledır evet dedıgın gıbı guya esıme hıc caktırmıyorum bıtek sıze boyle konusabılıyorum ona soylesem cok takıyosun fılan fıstan bıde erkek olunca hıc anlamıyo ama sız ıyı gelıyosunuz bana =)

Yaa sen onu nie çöpe attinnn :))
Hamilesin isteeee
Heyecanlandim yaa kocise söyleyim yarin bende test yapim yaa hep beraber hamis olalim inssss
Silik bile olsa hamilesin kuzum
Hayirli olsunnnn ^_^

O kadar belirsizdi ki abla bende önemsemedim eşim de bence altındaki yansıyo dedi attım bilmiyorum hayırlısı olsun inş seninde olur abla çok mutlu olurum inan ....

Ay Mine hanım ama bi belirtim de yok ki sancım var adet olcak gibi akıntım çoğaldı bügünde uf anlamadım ki çizgi yok gibiydi ama var da gibiydi önemsemedim çünkü eşim yansımadır altındakinin dedi attım ya akşam yaptım yarım saat sonra gördüm o hafif çizgiyi de kısmet bakalım inş herkesin bebişi olur benim de...

Ben daha test yapmadim arada bi karnim agrio adet gunum dundu arada sancim oldugu icinde yapsammi yapmasammi bilmiorm ya off benmde kahveengi leke geldi iste yazdigim gibi ins gebeyimdir hayirlisi ....

cnm. ben adete 5 gun kala normal gebelik testiyle ogrendim.
kizlar en cok foretest ten memnundu. ama bazen yanlis sonucta verebiliyrmus haberin olsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html. Bu sayfada 9.ve 10.dpo gibi çıktı bakar mısınız ben telden giriyorum yorumlayamıyorum ki ...

tatlim. eger ilk 5-10 dk icinde 9-10.gunlerdeki gibiuse gebesin
eger saatler sonra o hali aldiysa gebe degilsindir. basima geldi oradan biliyrm.
en guzeli sabah ilk idrarinla testi yenile cnm.foto cekmeyi de unutma lutfen.

Cute yarım saat geçti biliyorum ama kısmet bakalım salı sabah tekrar yapcam ara ara ateş de geliyo ama sanırım ben gebeliğe yormuyorum bu Halim'i salı sabah yapcam belirgenleşirse çekerim cuma da kan vermek istiyorum c.tesi zaten bat...kısmet inş herkesin yüzü güler benim de...

kızlar bugün benden kahvrengi kan geldi adetimin 17. günü sizedede oldumu neden acaba öyle oldu sağ kasığımdada ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…