Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Hadiii ben pek uğramıyorum gözümden kaçmış kuzum. Nasıl geçti bir sorun yokmuştur inşallah?? Acıdan korkuyordun zor oldu mu??

yok cnm ya intrnteklr gercektn abartyolar gercı bn daha grmden hastann bagrslrı ta nerden duyuldu snra bn grbm adet sancısı gbı agrıdı ama gıkım ckmadı doktorda senı en ıyı hastalardan ılan edyorum ddı snuclarmda temz

Kizlar veda zamani ben bu ay anne olamadim umutlarim bugun tukendi.. kirmizilar geldi..
sizleri cok sevmistm.. hersey icin tesekurler..
guzel haberlerinizi bekliyorum..

malatyada oturuyorum ben burda çalışıyorum
canommmm kac yasindasin belki ayni donemlerden cikariz
ben 35 yasindayim haci hüseyin kölükte okudum
ama 20 yasindan sonra malatyadan ciktim
canım arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor iyi oldun mu merak ettim seni... yazmadın uzun zamandır bende çok giremiyorum işler çok yoğun iyimisin
canimmmm iyiyim Sağol sen nasılsın benim Laparoskopi bu cumaya ertelendi anlicagin hala heycan var:)
butun Malatyalilar buraya diye grup acsam herhalde bu kadar malatyali bir araya toplayamam ben de Malatya'liyim.Hekimhan' dan
Akçadağdan anam akcadagdan
kiz kernek parkimi niye kaldirmislar yaaaa bu baharda geldim sok oldum vilayet de gitmis bühhü

Kizlar veda zamani ben bu ay anne olamadim umutlarim bugun tukendi.. kirmizilar geldi..
sizleri cok sevmistm.. hersey icin tesekurler..
guzel haberlerinizi bekliyorum..
Canim benim ya neden ya off inan kendim olmusum gibi üzülüyorum( artik bizde gulelim Allahim nolur. . Ekimde yüzün güler ins tatlim gelirim bende peşinden merak etme

kızlar bugün benden kahvrengi kan geldi adetimin 17. günü sizedede oldumu neden acaba öyle oldu sağ kasığımdada ağrı var

cnm. o yerlesmeden degildir.iki secenek var.

ya yumurtladin ve o nedenle leke geldi.
yada iliski sirasinda biraz iceriyi zedeledin ondan oldu.

yerlesme lekesi adete 1 hafta filan kala olabilir.

Cuteemm ccanim nasilsin bakim minnakin nasil hamilelik nasil gidio ay kiz çok heyecanlı ya bizde yasarmiyiz o duyguyu

ben 32 yaşındayım tatlım, malatya lisesi mezunuyum, paşaköşkünde oturuyorum :) kernek değil ama vilayet parkına bende çok üzüldüm, yazık oldu oraya

Cuteemm ccanim nasilsin bakim minnakin nasil hamilelik nasil gidio ay kiz çok heyecanlı ya bizde yasarmiyiz o duyguyu

iyiyiz cnm cok sukur. heyecanliyim tabi. cumartesi buyyk gun )

umaim sizlerde en kisa zamnda yasayacaksiniz bu duygulari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…