kızlar bugün benden kahvrengi kan geldi adetimin 17. günü sizedede oldumu neden acaba öyle oldu sağ kasığımdada ağrı var
anammmm hemseri kayniyomus ya bura la
kizlaaaaarrrr ben de malatyaliyimmmm
kurban olam beydagimin kariyimmmmm
Vayyyy hemsetim. Nbr nasilsin
ama sanırım hicbirimiz malatyada oturmuyoruzbende Malatyalıyım ne çok Malatyalı varmış anammm
ama sanırım hicbirimiz malatyada oturmuyoruz
[SUB][/SUB]
canım yerlesme kanaması olabılır o kanama ıns bebısın tutunmustr sana
Hadiii ben pek uğramıyorum gözümden kaçmış kuzum. Nasıl geçti bir sorun yokmuştur inşallah?? Acıdan korkuyordun zor oldu mu??
ama sanırım hicbirimiz malatyada oturmuyoruz
Kizlar veda zamani ben bu ay anne olamadim umutlarim bugun tukendi.. kirmizilar geldi..
sizleri cok sevmistm.. hersey icin tesekurler..
guzel haberlerinizi bekliyorum..
bende Malatyalıyım ne çok Malatyalı varmış anammm
Canım ya çok üzüldüm inş Ekim sana Uğur getirir hayırlısı olur senin için üzülme tamam mı???
canommmm kac yasindasin belki ayni donemlerden cikarizmalatyada oturuyorum ben burda çalışıyorum
canimmmm iyiyim Sağol sen nasılsın benim Laparoskopi bu cumaya ertelendi anlicagin hala heycan var:)canım arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor iyi oldun mu merak ettim seni... yazmadın uzun zamandır bende çok giremiyorum işler çok yoğun iyimisin
Akçadağdan anam akcadagdanbutun Malatyalilar buraya diye grup acsam herhalde bu kadar malatyali bir araya toplayamamben de Malatya'liyim.Hekimhan' dan
Canim benim ya neden ya off inan kendim olmusum gibi üzülüyorumKizlar veda zamani ben bu ay anne olamadim umutlarim bugun tukendi.. kirmizilar geldi..
sizleri cok sevmistm.. hersey icin tesekurler..
guzel haberlerinizi bekliyorum..
uzuldum... insallah ekim ugurlu gelir..
Hayirlisi olsun.. canim guzel haberlerini bekliyorum..
kızlar bugün benden kahvrengi kan geldi adetimin 17. günü sizedede oldumu neden acaba öyle oldu sağ kasığımdada ağrı var
canommmm kac yasindasin belki ayni donemlerden cikariz
ben 35 yasindayim haci hüseyin kölükte okudum
ama 20 yasindan sonra malatyadan ciktim
canimmmm iyiyim Sağol sen nasılsın benim Laparoskopi bu cumaya ertelendi anlicagin hala heycan var:)
Akçadağdan anam akcadagdan
kiz kernek parkimi niye kaldirmislar yaaaa bu baharda geldim sok oldum vilayet de gitmis bühhü
Cuteemm ccanim nasilsin bakim minnakin nasil hamilelik nasil gidio ay kiz çok heyecanlı ya bizde yasarmiyiz o duyguyu
İnşallah canim güzel haberlerini bekliyoruziyiyiz cnm cok sukur. heyecanliyim tabi. cumartesi buyyk gun)
umaim sizlerde en kisa zamnda yasayacaksiniz bu duygulari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?