Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kizlar az once test yaptim ve ikinci cizgi belirdi cok mutluyummmmmm ♥♥♥ darisi bu forumdaki arkadaslarin karnina mutluyum bu sefer gunler oncesinden hissetmeye baslamistim melegimi ♥♥♥ dualarinizi bekliyorum kizlar ....

Ayy tam uyuyayim artık derken bu ne güzel bi haber yaa canim benim valla ağlıyorum suan mutluluktan cok cokk sevindimmmm ins kandada degerin surekli artar ve cookkk guzel bi hamilelikten sonra saglikli bi sekilde kucagina alirsin bebisini

ne guzel yaaaaaa azeri kizi canim tebrik ederim bu sefer insallah bebegin saglikla tutunur annesine cok ama cok sevindim darsi bizlerin basina eeee anlat bakalim neydi belirtiler neler yaptin kizzzzzzzzzzzzzzz coooooooooooooooooooooooooook sevindim coooooooooooooooooooooooooooook

Gobise yazma gelenegini surdurucem sercem senide aliyorum listeme sercemmm sewwgi telden giriyorum canim sende var mi bisiler listeye alicam yoksa telde gozukmuyorda ...

Allah ' immmmmm.Hayirli ugurlu olsun.Allah size bagislasin.Ne guzel bir haber.Darisi basimiza.bizden dualarini eksik etme olur mu

Gobise yazma gelenegini surdurucem sercem senide aliyorum listeme sercemmm sewwgi telden giriyorum canim sende var mi bisiler listeye alicam yoksa telde gozukmuyorda ...
kalbimiz birmis diger topikde yazdim benide yaz diye sen burda benden once yazmissin gozlerim doldu inan Allah binlerce kez razi olsun insallah bende hamile kalirim tez zamanda benimde ruyamdaki minik kusum gelir kucagima insallahhhhhhhhhhhhhhhh

Ins sercem seni unutur muyum ♥♥♥
Dolunay sende listemdesin dualarim sizinle arkadaslar her zaman ...sizde dualarinizi eksik etmetin olur mu

Masalllaaahhh bu ne guzel haber rabbimsagsalim kucagina almak nasip etsin darisi bizlere ins

Oooo ne guzel hemserim.benim anne baba orali.birinin koyu kozdere digerinin igdir.ben dogma buyume istanbul dayim.sadece bir kere gittim malatya ya.ger i evlendik erzincan nufusuna gectik ya

Benimde baba h.han bagyolu anne izmirli 14 yasinda geldim izmire 24 yasindayim cnm cokkk optum seni kayisi kokulu :)))))))))

O kadar belirsizdi ki abla bende önemsemedim eşim de bence altındaki yansıyo dedi attım bilmiyorum hayırlısı olsun inş seninde olur abla çok mutlu olurum inan ....

Hamilesin ins cnm yarin sabh tekrar yap

Ben daha test yapmadim arada bi karnim agrio adet gunum dundu arada sancim oldugu icinde yapsammi yapmasammi bilmiorm ya off benmde kahveengi leke geldi iste yazdigim gibi ins gebeyimdir hayirlisi ....

Düşük riskin oldugu icin leke gelmis olabilir sabah acilen dr gitmeni oneririm cnm

Arkadaslar hepinize tesekkur ediyorum bu guzel dileklerinizden oturu ♥♥♥
Ben sukur namazimi kilayim sizlerede duami edeyim... Rabbim hepinize bu mukemmel mutlulugu yasamayi nasip etsin ins.

Reglin kac gun gecti veya kac gun var? Bende yarin test yapicam ama daha 7 gun var sence cikarmi ki? :/

yaaaaaaaaaaa benıde gobuse yaz grcek adm tugce bebegm darısı bze inş

Kızlar size 2 komik sey soyliycem
1aslen bende malatyalıyım
Demekki malatyalılların bebişi gec oluyo
2 aramızda orgazm olan bir tek istanbullu:)
Tuwalete girme ihtiyacı duyuyormus
Ama kusmesin ben abla olarak takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…