- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Kizlar az once test yaptim ve ikinci cizgi belirdicok mutluyummmmmm ♥♥♥ darisi bu forumdaki arkadaslarin karnina mutluyum bu sefer gunler oncesinden hissetmeye baslamistim melegimi ♥♥♥ dualarinizi bekliyorum kizlar ....
ne guzel yaaaaaa azeri kizi canim tebrik ederim bu sefer insallah bebegin saglikla tutunur annesine cok ama cok sevindim darsi bizlerin basina eeee anlat bakalim neydi belirtiler neler yaptin kizzzzzzzzzzzzzzz coooooooooooooooooooooooooook sevindim coooooooooooooooooooooooooooookKizlar az once test yaptim ve ikinci cizgi belirdicok mutluyummmmmm ♥♥♥ darisi bu forumdaki arkadaslarin karnina mutluyum bu sefer gunler oncesinden hissetmeye baslamistim melegimi ♥♥♥ dualarinizi bekliyorum kizlar ....
butun Malatyalilar buraya diye grup acsam herhalde bu kadar malatyali bir araya toplayamamben de Malatya'liyim.Hekimhan' dan
Kizlar az once test yaptim ve ikinci cizgi belirdicok mutluyummmmmm ♥♥♥ darisi bu forumdaki arkadaslarin karnina mutluyum bu sefer gunler oncesinden hissetmeye baslamistim melegimi ♥♥♥ dualarinizi bekliyorum kizlar ....
kalbimiz birmis diger topikde yazdim benide yaz diye sen burda benden once yazmissin gozlerim doldu inan Allah binlerce kez razi olsun insallah bende hamile kalirim tez zamanda benimde ruyamdaki minik kusum gelir kucagima insallahhhhhhhhhhhhhhhhGobise yazma gelenegini surdurucem sercemsenide aliyorum listeme sercemmm sewwgi telden giriyorum canim sende var mi bisiler listeye alicam yoksa telde gozukmuyorda ...
Bende hekimhanliiyim
Oooone guzel hemserim.benim anne baba orali.birinin koyu kozdere digerinin igdir.ben dogma buyume istanbul dayim.sadece bir kere gittim malatya ya.ger i evlendik erzincan nufusuna gectik ya
O kadar belirsizdi ki abla bende önemsemedim eşim de bence altındaki yansıyo dedi attım bilmiyorum hayırlısı olsun inş seninde olur abla çok mutlu olurum inan ....
Ben daha test yapmadim arada bi karnim agrio adet gunum dundu arada sancim oldugu icinde yapsammi yapmasammi bilmiorm ya off benmde kahveengi leke geldi iste yazdigim gibi ins gebeyimdir hayirlisi ....
Benimde baba h.han bagyolu anne izmirli 14 yasinda geldim izmire 24 yasindayim cnm cokkk optum seni kayisi kokulu :)))))))))
Arkadaslar hepinize tesekkur ediyorum bu guzel dileklerinizden oturu ♥♥♥
Ben sukur namazimi kilayim sizlerede duami edeyim... Rabbim hepinize bu mukemmel mutlulugu yasamayi nasip etsin ins.
Tesekkur ederimSizinkilerin birlesiminden sahane bir urun ciktigini tahmin etmek zor olmasa gerek.izmir ve malatya.ohh misinsallah bebislerimiz de kayisilar kadar tatli olur
Gobise yazma gelenegini surdurucem sercemsenide aliyorum listeme sercemmm sewwgi telden giriyorum canim sende var mi bisiler listeye alicam yoksa telde gozukmuyorda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?