Kızlar belki başlığımıza uymayan bir konu ama kusura bakmayın.
Bebişimizin haberini aldık, bi kaç gün sonra işyerimden aradılar. İşsiz kaldım. Rabbim rızkımızı verir elbet dedim bekliyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. İstanbul anadolu yakasında iş arıyorum. Haberiniz olsun istedim.
Elimizden bisey gelmiyor arkadasim beklemekten ve dua etmekten baska ; ( bir gun o guzel haberi alicaz ve butun bu gun ve gun yasadiklarimizi hissettiklerimizi unuticaz.gulerek anacagiz iste.
kızlar bat dündü. ama gelen giden yok . dünkü testte negatifti.geçen ayda 2 gün gecikmiş ve heyecanlanmıştım. bu ay heyecanlı değilim ama adet tarihim artık 24 yerine 26 günde oluyor olabilir mi acaba? böyle değişim olan var mı aranızda acaba?
ay canım ya cookkk sevındım tebrık edıyorum cok mutlu oldum batına kac gun vardıkı senın yoksa gectımı batın
Cookkkk sagoollll csnim ins bizde geliriz peşinden
Bebişimizin haberini aldık, bi kaç gün sonra işyerimden aradılar. İşsiz kaldım. Rabbim rızkımızı verir elbet dedim bekliyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. İstanbul anadolu yakasında iş arıyorum. Haberiniz olsun istedim.
Canim icini ferah tut hayırlısı neyse o olsun inşaallah bebisin rizkiyla gelir is de bulursun en kisa zamanda
Sewwgi ne yaptın sen yeni bat ın ne
30 eylül yada 1 ekim canim ya yumurtlamaya calisiom buara kuluckadayim:))
Bende biraz evvel hastalandım sanırım
Dr u aradım asılama yaptırcam dedim olur dedi
Bende biraz evvel hastalandım sanırım
Dr u aradım asılama yaptırcam dedim olur dedi
arkadaşlar merhaba;
bugün kan testi yaptırdım. adetime bir hafta var beta hcg 4.84 çıktı. 5'in altı hamile olmuyor biliyorum ama değerin böyle çıkması ve daha bir hafta olması umut olduğu anlamına gelebilir mi?yoksa boşa kendimi kandırmayayım mı? :2:
Yine de yoksa 0.40 veya 1. Bilmem kac cikiyor canim sen bir hafta kala yapmana ragmen neredeyse 5 cikmis bu iyiye isaret gibi geliyor hayirlisi oldu canim
Ama ben bu kadar erken test tahlil yapilmasina karsiyim cok pimpirikli olunuyor kafaya takmaktan yiyip bitiriyor insan kendini sabirla bekleyin ca larim varaa o kendini annisine gosterecektir Allahin izniyle..
arkadaşlar merhaba;
bugün kan testi yaptırdım. adetime bir hafta var beta hcg 4.84 çıktı. 5'in altı hamile olmuyor biliyorum ama değerin böyle çıkması ve daha bir hafta olması umut olduğu anlamına gelebilir mi?yoksa boşa kendimi kandırmayayım mı? :2:
bende geçen ay yaptırdığımda 0.56 civarı çıkmıştı.ve hamile değildim tabii..bence 3 gün kadar sonra tekrarla artmış olması lazım. inşallah hamilesindir canım yaa..iyi haberlerini bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?