Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cookkkk sagoollll csnim ins bizde geliriz peşinden

Rabbim benimde mucizemi ver yalvaririm .............................................
Tum hamilelerin darisi basimiza herkesi cani gonulden temiz kalple tebrik ediyorum gercekden sizinle beraber seviniyorum hamileliginize insallah bende hamileyim diye yazarim bende mucizem gelmis diye yazarim bu topiklerdeinsallah umudum Yuce Allaha Yuce Mevlam beni ve tum isteyenleri kucagini bos birakmaz eminim buna

inş. canım amin Rabbim herkesin gönlüne göre birer melek versin onunların sevgisiyle de burada bi bütün oluruz inş..bende istiyorum inş.olur...:26::26::26:

Allah yar ve yardımcınız olsun amin amin amin

insallah göbüşleriniz bebişlerle inanın her namazımda dua etyom hamiş olmak isteyenlere bebek ver evlenmek isteyenlere es.içime yer ettiniz valla.iyice duygusallastım.bi uzak köyde calısıyorum tekim.benim arkadasım oldunuz ya kızlar aglıyom suan cok duygulandım ya insanların burda bişiler için cırpınısını dertlesmelerini destek olmalarını dua etmelerini gördükce

insallah dualarınız kabul olsun cok istiyorum

amin inşallah dualarınız kabul olur inş. sizinde bi an önce bebeğiniz olur...yalnızlık çok zor valla burası her şekilde yoldaş oluyo güzel bi bağ var aramızda...

Kızlar belki başlığımıza uymayan bir konu ama kusura bakmayın.

Bebişimizin haberini aldık, bi kaç gün sonra işyerimden aradılar. İşsiz kaldım. Rabbim rızkımızı verir elbet dedim bekliyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. İstanbul anadolu yakasında iş arıyorum. Haberiniz olsun istedim.

Son düzenleme:

üzülme canım ya gün doğmadan neler doğar, bebeğinide üzme, o zaten rızkıyla beraber gelir...

bebeğim kendini şartlandırma böyle öncedende söyledim hepsi aynı olacak diye birşey yok.emin ol kiiiii gerçekten bunu içten söylüyorum her şerde bir hayır var.bu defa yüzün gülecek...

kızlar bat dündü. ama gelen giden yok . dünkü testte negatifti.geçen ayda 2 gün gecikmiş ve heyecanlanmıştım. bu ay heyecanlı değilim ama adet tarihim artık 24 yerine 26 günde oluyor olabilir mi acaba? böyle değişim olan var mı aranızda acaba?

canim benim Allah seni mesiut etsin senide bekleriz te zamanda aramizda insallah sende hamile olucaksin anne olucaksin insallah
insallah hamilesindir canim 1-2 gunde bekle kan testine gidersin insallah pozitifff haberiyle doneersin

uzulme cnm.
ben de bebek icin isimi biraktim.
sen simdik bebisle nasil calisacaksin? belki boylesi daha hayirlidir
hem gebe oldugunu bilince ise almazlar suan da seni sanirim.

cutemm cok kotuyum yaaa bu sabah test yaptım saat 5 30 da ama ılk 10 dkk da bısey cıkmadı off cok moralım bozuk aglıcam sımdı =(
ama ogleyın baktıgımda boylenasıl dıyım golge bı cızgı varmı yokmu daha cok yok gıbı yanı. ama kac saat gectı aslıdna bısey yok ama sankı golge var gıbı off ya cok moralım bozuk dun gece agrım gıttı ama bu sabah devam etmeye basladı yarında bat kesın yarın olacam off testtende bısey anlamadımmmm

inş. canım amin Rabbim herkesin gönlüne göre birer melek versin onunların sevgisiyle de burada bi bütün oluruz inş..bende istiyorum inş.olur...:26::26::26:
insallah olur canim insallah bebegin seninledir insallah en yakin zamanda evlat haberinle seviniriz burda

ay canım ya cookkk sevındım tebrık edıyorum cok mutlu oldum batına kac gun vardıkı senın yoksa gectımı batın

Son 6 gun.cok zor bu beklemek cooook.adet belirtilerim olacak diye korkuyorum.gerci gecelik de o belirtilere benziyor cogu zaman.ama istemiyorum gelmesin kirmizilar.su an tek istegim sihirli degnegim olsa zamani 22 sine almak

ya asyakcım ınan okurken okadar cok heycanlandımkı masallahh yaa resmen mucıze yaa ne mutlu sana ıns hamıslıgınde kolay gecer ve saglıkla dogurursun bebısını bızede dua etmeyı unutmayın =) =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…