ben aslen sivaslıyım hemşeri sayılırız beni de alın beni de......
Cookkkk sagoollll csnim ins bizde geliriz peşindenEvet arkadaşlar tek tek dünden bu yana olan yazışmaları okuyarak listemi edinmiş bulunmaktayım....
umarım kaçırdıklarım olmamıştır.... olduysada kusura bakmasın başka hamiş anne adaylarında demek ki yeri
vizyon
sercem
sewwgi
ocean
dolunay
monbebe
lingen
nukra
bizimde bebişimiz olsun ( kısaca bbo yazıcam )
devinn
arzum91107
happymeal
merice35
yxliz
selsuu
elaaaam
sndz
göz kalemiyle yazayım hepinizi sıgdırıcam inş.
Rabbim benimde mucizemi ver yalvaririm .............................................
Tum hamilelerin darisi basimiza herkesi cani gonulden temiz kalple tebrik ediyorum gercekden sizinle beraber seviniyorum hamileliginize insallah bende hamileyim diye yazarim bende mucizem gelmis diye yazarim bu topiklerdeinsallah umudum Yuce Allaha Yuce Mevlam beni ve tum isteyenleri kucagini bos birakmaz eminim buna
canım testini yeniledin mi bugün bende daha bişey yok
canım testi yenilemedim bugün güya kan testine gidcektim mesai yetiştiremedim ama yarın sabah için bi test yapcam ben o kadar soru sordum kimse cevap vermedi bata 4 gün kaldı inş bişiler vardır...
Rabbim benimde mucizemi ver yalvaririm .............................................
Tum hamilelerin darisi basimiza herkesi cani gonulden temiz kalple tebrik ediyorum gercekden sizinle beraber seviniyorum hamileliginize insallah bende hamileyim diye yazarim bende mucizem gelmis diye yazarim bu topiklerdeinsallah umudum Yuce Allaha Yuce Mevlam beni ve tum isteyenleri kucagini bos birakmaz eminim buna
Allah yar ve yardımcınız olsunamin amin amin
insallah göbüşleriniz bebişlerle inanın her namazımda dua etyom hamiş olmak isteyenlere bebek ver evlenmek isteyenlere es.içime yer ettiniz valla.iyice duygusallastım.bi uzak köyde calısıyorum tekim.benim arkadasım oldunuz ya kızlar aglıyom suan cok duygulandım ya insanların burda bişiler için cırpınısını dertlesmelerini destek olmalarını dua etmelerini gördükce
insallah dualarınız kabul olsun cok istiyorum
Kızlar belki başlığımıza uymayan bir konu ama kusura bakmayın.
Bebişimizin haberini aldık, bi kaç gün sonra işyerimden aradılar. İşsiz kaldım. Rabbim rızkımızı verir elbet dedim bekliyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. İstanbul anadolu yakasında iş arıyorum. Haberiniz olsun istedim.
Şuanda herşey yolunda çok şükür. 15 gün sonrasına kalp atışı için çağırdı. Asıl o zamandan çok korkuyorum. Çünkü geçen sefer 7. haftamda kalp atışını gördüğümde doktorum bebek 6. haftada görünüyor demişti. Bir hafta sonra yani 8. haftamda gittiğimde bebek hala 6. haftadaydı gelişmemişti ve kalbide durmuştu. Şimdi yine 7. haftamda gidiyor olucam. Eğer gelişimi yine daha önceki bir haftada derse ne yaparım bilmiyorum. Yinemi kalbi durucak diye ağlamaktan helak ederim heralde kendimi. Dualarınızı esirgemeyin nolur. Artık öyle korkuyorum ki doktora gidince kötü bişey duymaktan, ayaklarım geri geri gidiyor sanki. İnşAllah Rabbim bu defa bize bağışlar yavrularımızı.
canim benim Allah seni mesiut etsin senide bekleriz te zamanda aramizda insallah sende hamile olucaksin anne olucaksin insallahAllah yar ve yardımcınız olsunamin amin amin
insallah göbüşleriniz bebişlerle inanın her namazımda dua etyom hamiş olmak isteyenlere bebek ver evlenmek isteyenlere es.içime yer ettiniz valla.iyice duygusallastım.bi uzak köyde calısıyorum tekim.benim arkadasım oldunuz ya kızlar aglıyom suan cok duygulandım ya insanların burda bişiler için cırpınısını dertlesmelerini destek olmalarını dua etmelerini gördükce
insallah dualarınız kabul olsun cok istiyorum
insallah hamilesindir canim 1-2 gunde bekle kan testine gidersin insallah pozitifff haberiyle doneersinkızlar bat dündü. ama gelen giden yok . dünkü testte negatifti.geçen ayda 2 gün gecikmiş ve heyecanlanmıştım. bu ay heyecanlı değilim ama adet tarihim artık 24 yerine 26 günde oluyor olabilir mi acaba? böyle değişim olan var mı aranızda acaba?
Kızlar belki başlığımıza uymayan bir konu ama kusura bakmayın.
Bebişimizin haberini aldık, bi kaç gün sonra işyerimden aradılar. İşsiz kaldım. Rabbim rızkımızı verir elbet dedim bekliyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. İstanbul anadolu yakasında iş arıyorum. Haberiniz olsun istedim.
insallah olur canim insallah bebegin seninledir insallah en yakin zamanda evlat haberinle seviniriz burdainş. canım amin Rabbim herkesin gönlüne göre birer melek versin onunların sevgisiyle de burada bi bütün oluruz inş..bende istiyorum inş.olur...:26::26::26:
azerikizi91 kullanıcısından alıntı
Kizlar az once test yaptim ve ikinci cizgi belirdicok mutluyummmmmm ♥♥♥ darisi bu forumdaki arkadaslarin karnina mutluyum bu sefer gunler oncesinden hissetmeye baslamistim melegimi ♥♥♥ dualarinizi bekliyorum kizlar ....
Canım cok sevindim hayırlı olsun
kızlar günaydınlarsize yaşadığım bir mucizeyi anlatmak istiyorum ben listede 1 eylülcülerdendim ama sonradan ismim çıkarılmış neyse ben 1 eylülde adet oldum hemde şakır şakır yatak yorgan battı her ay 13 gün olurum bu ayda 13 gün oldum 12. güne kadar mide bulantıları ateş basma akşamları üşüme herşeyi yaşamaya devam ettim psikolojiktir dedim umursamadım sol kasığımdada inanılmaz batma hissi neyse perşembe gunu evdeki son testimide kullanmak istedim evet adet olmuştum ama çok şey yaşıyordum ne kaybederim ki dedim önemsemeden yaptım kafamı çevirdiğimde şok sonucu gördüm kalın net çift çizgi inanamadım ağladım zırladım hemen eşimi arkadaşlarımı aradım akşamada hastaneye gidip kan testi yaptırdım ve şok sonuç 633.5 bhcg değerim çıktı gözlerime inanamıyordum HAMİLEYİMMMMM daha öncelerden hatırlayan olurmu bilmem keşke bizde şöyle haberisiz şok şekilde öğrenenlerden olsaydık dahada süpriz olsaydı demiştim dua kapım açıkmış sanırım bende mucizeyi yaşamış hamile olduğum halde üzerine adet görmüştüm yarın tekrar doktora gidip iyice ayrıntıları öğreneceğim darısı tüm bebek bekleyenlere olsun Rabbim inşaallah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi tabi benimde
kızlarr bıesyler deyın ne olur cok kotuyum ben suan off yaaaglıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?