Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cutem yumurtlama olmamis dimi ya bu arada bugun yarim saat gecikmeli ölçtüm ondan düşüktür belki
Eki Görüntüle 804793

cnm. icimden bir ses bugun yumyum gunun diyr. tablona gore henuz yok ama bugun olabilir.

cnm. tecrubelerime dayanarak degerinin firlayip gidecegini dusunuyrm. bence hamilesin. dikkat et artik kendine. iki gun sonra testi tekrarlatip artisi kontrol ettirebilirsin. eger yaklasik ikiye katlarsa gebesindir.

tabi keske bu kadar erken yaptirmasaydin o ayri )

Kiz tü tü tü maasallah nazar degmesin:) bugün gibi dedin kasiklarima bi ağrı saplandi:)) geliyooorrrr yumurtaaammm:)) bir gece büyük buluşma var:)) mikmikler havada uçuşsun:))))

bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
hepinizi seviyorum canim arkadaslarim .............

canımm çok teşekkür ederim,umarım hamileyimdir. evet biliyorum erken olduğunu ama kan değerlerim kontrol ediliyor sürekli demir eksikliği anemisi problemim olduğundan kan alınıyorken tutamadım kendimi yaptırdım. bir kaç gün sonra tekrar yaptırcağım umarım iyi haberi veririm size:18:

Canım ben bugün okuyabilirim eğer bulmadıysan okuyacak birini?

Canım ben bugün okuyabilirim eğer bulmadıysan okuyacak birini?
qaliba canim bulamiyorum okumak isteyen kisileri lutfen oku benim icin yarin icin benim iyi bir haber duymam lazim insallah o iyi haberi duyarim lutfen oku Allah Razi olsun o guzel gonlune gore versin......cok cok sagol arkadasim

kızlar 1 soru soracağım, batım 23 eylül en erken hamilelik testi yapmak için sizce batımı bekleyeyim mi yoksa en erken kaç gün önce idrar testinde çıkar, ben biraz heyecanlıyım da

benim doğum günüm senin batın :)) inşallah hamişsindir canım idrarda adet gününde çıkıyor en erken aklında olsun erken öğrenmek istersen 3 4 gün kala kanda baktır varsa çıkar inş iyi haberlerini okuruz

Kızlar acil cevap ne olur dişim çok ağrıyo ilaç alayım mı delircem ağrıdan....daha test yapmadım sırf bunun için yapcam bebişim varsa razıyım bu ağrıya çekerim ama yoksa da sineme çeker ilacımı içerim...bi cevap ne olur cuteeeeee

Tatlım benım bata da 2 gun kaldı bu sabah test yaptım negatıf kırmızılarıda beklıyorum artık hayırlısı

uff insallah gelmezler.. ama negatif cikmis bile.. hayirlisi neler oluyor neler..
insallah olmazsin canim..

Kiz tü tü tü maasallah nazar degmesin:) bugün gibi dedin kasiklarima bi ağrı saplandi:)) geliyooorrrr yumurtaaammm:)) bir gece büyük buluşma var:)) mikmikler havada uçuşsun:))))

delisin kiz..
hadi hadi.. insallah siposlar bulur yumyumu..

cnm. test yap.
ama sonucu ne olursa olsun ilac alma. cunku suphen var.
dr. bana parol bile icmeyeceksin dedi. gerisini sen dusun tatlim

cnm. test yap.

Yarım saate kadar yapcam cute ya olumsuz olursa yine de mi almıyayım resim paylaşmıyorum telden yazıyorum ancak yarın paylaşırım ateşim yüksek hissediyorum sancım yok göbeğim Ağrıyo ya...

Yarım saate kadar yapcam cute ya olumsuz olursa yine de mi almıyayım resim paylaşmıyorum telden yazıyorum ancak yarın paylaşırım ateşim yüksek hissediyorum sancım yok göbeğim Ağrıyo ya...

tatlim. atesini bilemem her zaman olcmedigin icin.
ama gobek deligi ve etrafinda agri bende de olmustu.
test negatifte ciksa icme cnm. uzgunum
sabretmen lazim. cunku eger varsa zararli.
bat a kac gun kaldi senin?

cnm. test yap.

cutem bnm boyle su gbı seffaf tertemz uzayan bı akıntım var yumurtlyo olblrmym ama kasıgım falan agrımyo

Tatlım karanfil yagı al sur yazmıstım sabahtan okumadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…