Cutem yumurtlama olmamis dimi ya bu arada bugun yarim saat gecikmeli ölçtüm ondan düşüktür belki
Eki Görüntüle 804793
arkadaşlar merhaba;
bugün kan testi yaptırdım. adetime bir hafta var beta hcg 4.84 çıktı. 5'in altı hamile olmuyor biliyorum ama değerin böyle çıkması ve daha bir hafta olması umut olduğu anlamına gelebilir mi?yoksa boşa kendimi kandırmayayım mı? :2:
cnm. icimden bir ses bugun yumyum gunun diyr. tablona gore henuz yok ama bugun olabilir.
cnm. tecrubelerime dayanarak degerinin firlayip gidecegini dusunuyrm. bence hamilesin. dikkat et artik kendine. iki gun sonra testi tekrarlatip artisi kontrol ettirebilirsin. eger yaklasik ikiye katlarsa gebesindir.
tabi keske bu kadar erken yaptirmasaydin o ayri)
cnm. icimden bir ses bugun yumyum gunun diyr. tablona gore henuz yok ama bugun olabilir.
cnm. tecrubelerime dayanarak degerinin firlayip gidecegini dusunuyrm. bence hamilesin. dikkat et artik kendine. iki gun sonra testi tekrarlatip artisi kontrol ettirebilirsin. eger yaklasik ikiye katlarsa gebesindir.
tabi keske bu kadar erken yaptirmasaydin o ayri)
bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
hepinizi seviyorum canim arkadaslarim .............
canım adet mi oldun ?
Kizlar benim bata da kaldi 3 gun bi belirti yok..
hic heyecanda yok..
Eylul ve ekim topiklere arasinda gidip geliyorum..
qaliba canim bulamiyorum okumak isteyen kisileri lutfen oku benim icin yarin icin benim iyi bir haber duymam lazim insallah o iyi haberi duyarim lutfen oku Allah Razi olsun o guzel gonlune gore versin......cok cok sagol arkadasimCanım ben bugün okuyabilirim eğer bulmadıysan okuyacak birini?
kızlar 1 soru soracağım, batım 23 eylül en erken hamilelik testi yapmak için sizce batımı bekleyeyim mi yoksa en erken kaç gün önce idrar testinde çıkar, ben biraz heyecanlıyım da
Tatlım benım bata da 2 gun kaldı bu sabah test yaptım negatıf kırmızılarıda beklıyorum artık hayırlısı
Kiz tü tü tü maasallah nazar degmesin:) bugün gibi dedin kasiklarima bi ağrı saplandi:)) geliyooorrrr yumurtaaammm:)) bir gece büyük buluşma var:)) mikmikler havada uçuşsun:))))
Kızlar acil cevap ne olur dişim çok ağrıyo ilaç alayım mı delircem ağrıdan....daha test yapmadım sırf bunun için yapcam bebişim varsa razıyım bu ağrıya çekerim ama yoksa da sineme çeker ilacımı içerim...bi cevap ne olur cuteeeeee
cnm. test yap.
ama sonucu ne olursa olsun ilac alma. cunku suphen var.
dr. bana parol bile icmeyeceksin dedi. gerisini sen dusun tatlim
cnm. test yap.
Yarım saate kadar yapcam cute ya olumsuz olursa yine de mi almıyayım resim paylaşmıyorum telden yazıyorum ancak yarın paylaşırım ateşim yüksek hissediyorum sancım yok göbeğim Ağrıyo ya...
cnm. test yap.
Kızlar acil cevap ne olur dişim çok ağrıyo ilaç alayım mı delircem ağrıdan....daha test yapmadım sırf bunun için yapcam bebişim varsa razıyım bu ağrıya çekerim ama yoksa da sineme çeker ilacımı içerim...bi cevap ne olur cuteeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?