Bekle bekle benimde 24 eylul, 2 gun oncesinde cikabiliyor ama simdi test yaparsan garanti negatif cikar. Biz bebislere yerlesme vakti tanimiyoruz bile. Zaten yumurtaliklardan rahime gecmesi yerlesmesi 7-12 gun arasi degisebiliyor. Bende bekleye bekleye agac oldum
Toxoplasma testlerin guzel cikmis canim sadece gecirmis oldugun enfeksiyonlara gore pozitif bagisiklilik gostergesi oluyor. Yani bebisi her turlu enfeksiyondan korur ve bebise enfeksiyon kapma riskini nerdeyse sifirlar. icin rahat olsun :)
canım testini yeniledin mi bugün bende daha bişey yokHanımlar bende hala belirti yok bat a son altı gün sadece göbeğim sancıyo ve dün gece aşırı ateşim vardı ateşimi ölçmedim ama beni uyutmayacak derece sancı ve ateşim vardı eşim dile hissetmiş gece dün de test yaptım arkadaş dedi bi bakalım belli belirsiz t de siliklik gördük ama bilemedim bakalım hayırlısı Rabbim bekleyen herkesin gönlüne göre versin hamile olanlar da şimdiden gözleri Aydın olsun...
bende doğanşehirliyimCanim hekim hanliyiz biz yeni cvp uazabiliyom kusura bakma
aynen ya ne kadar malatyalı varmış çok sevindimanammmm hemseri kayniyomus ya bura la
kizlaaaaarrrr ben de malatyaliyimmmm
kurban olam beydagimin kariyimmmmm
canım erken ya sonra bekleyeyim belki erken ondan çıkmadı diyeceksinKizlar esime whatsapp dan yazdim :)) niyeyse arayip soylemeye utandim test al diyenetten arastirdim erken gebelik testi icin FORTEST diye bi marka varmis onu cok ovuyorlar siz ne kullaniyosunuz? Esim alsin da yarin sabah erkenden kalkip denicem yoksa catlarim yarin artik reglime 7 gün kalmis olucak cikmazsa da yapcak bişi yok en azindan arada kalip var mi yokmi diye düşünmektense gebelik olayini beynimde karara baglamis olurum
hemşerimmm nasılsın yeni bi topic mi yapsakbende Malatyalıyım ne çok Malatyalı varmış anammm
bende malatya yaşıyorum malatyalıyım :)malatyada oturuyorum ben burda çalışıyorum
canım benim inşallah ekimde güzel haber verirsinKizlar veda zamani ben bu ay anne olamadim umutlarim bugun tukendi.. kirmizilar geldi..
sizleri cok sevmistm.. hersey icin tesekurler..
guzel haberlerinizi bekliyorum..
butun Malatyalilar buraya diye grup acsam herhalde bu kadar malatyali bir araya toplayamamben de Malatya'liyim.Hekimhan' dan
Kizlar az once test yaptim ve ikinci cizgi belirdicok mutluyummmmmm ♥♥♥ darisi bu forumdaki arkadaslarin karnina mutluyum bu sefer gunler oncesinden hissetmeye baslamistim melegimi ♥♥♥ dualarinizi bekliyorum kizlar ....
ayyy çok sevindim benide yaz ama göbişine canımGobise yazma gelenegini surdurucem sercemsenide aliyorum listeme sercemmm sewwgi telden giriyorum canim sende var mi bisiler listeye alicam yoksa telde gozukmuyorda ...
Kızlar size 2 komik sey soyliycem
1aslen bende malatyalıyım
Demekki malatyalılların bebişi gec oluyo
2 aramızda orgazm olan bir tek istanbullu:)
Tuwalete girme ihtiyacı duyuyormus
Ama kusmesin ben abla olarak takılıyorum
cute benimde ismimi yazzzzzzzzzzzzzzzzguzeller. bazen yazilanlari okuyrm ama cevap vermiyorum. birden fazla yazdim eminim. azeride sag olsun dinleyip uyguladi. o da benim gibi ates olcerek gebe kaldi. gunlerdir ona gebe oldugunu soyledim atesine gore. tabi ki bunlar vesile. ama duzgun uygulandiginda goruldugu gibibise yariyor allahin izniyle. monbebe de uyguladi. dun demistim ona yarin adet olursun diye ki oldu. siz bilirsiniz artik.
bu arada gobuse isim yazma gelenegini ates topiginde ben baslatmistim. azerinin ismi ikinci silinendi. simdi gebe.
ilk silinenle ilk yazdigim diger iki arkadas da buyuk ihtimal gebeler :))
darisi tum topigin basina..
çok teşekkür ederim canım aynen öyle mucize gerçekten
Anaaaaaa hamile vaaaarrr hayirli olsun tatliiim.Evet arkadaşlar tek tek dünden bu yana olan yazışmaları okuyarak listemi edinmiş bulunmaktayım....
umarım kaçırdıklarım olmamıştır.... olduysada kusura bakmasın başka hamiş anne adaylarında demek ki yeri
vizyon
sercem
sewwgi
ocean
dolunay
monbebe
lingen
nukra
bizimde bebişimiz olsun ( kısaca bbo yazıcam )
devinn
arzum91107
happymeal
merice35
yxliz
selsuu
elaaaam
sndz
göz kalemiyle yazayım hepinizi sıgdırıcam inş.
Evet arkadaşlar tek tek dünden bu yana olan yazışmaları okuyarak listemi edinmiş bulunmaktayım....
umarım kaçırdıklarım olmamıştır.... olduysada kusura bakmasın başka hamiş anne adaylarında demek ki yeri
vizyon
sercem
sewwgi
ocean
dolunay
monbebe
lingen
nukra
devinn
arzum91107
happymeal
merice35
yxliz
selsuu
elaaaam
sndz
Cok tesekkur ederim canim yaz yaz mumkunse gobusun resmini cek at bizeEvet arkadaşlar tek tek dünden bu yana olan yazışmaları okuyarak listemi edinmiş bulunmaktayım....
vizyon
sercem
sewwgi
ocean
dolunay
monbebe
lingen
nukra
devinn
arzum91107
happymeal
merice35
yxliz
selsuu
elaaaam
sndz
21 Mayıs tahmini doğum tarihin. Banada doktorum bir sıkıntı olmazsa 20 mayıs diyorum şimdi dedi. Aynı zamanı bekliyoruz demek. Yol arkadaşım :))
21 Mayıs tahmini doğum tarihin. Banada doktorum bir sıkıntı olmazsa 20 mayıs diyorum şimdi dedi. Aynı zamanı bekliyoruz demek. Yol arkadaşım :))
Cnm bebisin nasil sen nasilsin.hersey yolundami.
canım sağolasın inşallah arkandan gelecezEvet arkadaşlar tek tek dünden bu yana olan yazışmaları okuyarak listemi edinmiş bulunmaktayım....
vizyon
sercem
sewwgi
ocean
dolunay
monbebe
lingen
nukra
devinn
arzum91107
happymeal
merice35
yxliz
selsuu
elaaaam
sndz
Şuanda herşey yolunda çok şükür. 15 gün sonrasına kalp atışı için çağırdı. Asıl o zamandan çok korkuyorum. Çünkü geçen sefer 7. haftamda kalp atışını gördüğümde doktorum bebek 6. haftada görünüyor demişti. Bir hafta sonra yani 8. haftamda gittiğimde bebek hala 6. haftadaydı gelişmemişti ve kalbide durmuştu. Şimdi yine 7. haftamda gidiyor olucam. Eğer gelişimi yine daha önceki bir haftada derse ne yaparım bilmiyorum. Yinemi kalbi durucak diye ağlamaktan helak ederim heralde kendimi. Dualarınızı esirgemeyin nolur. Artık öyle korkuyorum ki doktora gidince kötü bişey duymaktan, ayaklarım geri geri gidiyor sanki. İnşAllah Rabbim bu defa bize bağışlar yavrularımızı.
azeri kizi canim birsey soyluyucem sana beni de ekledigin icin Allah senden binlerce kez razi olsun insallah ugur getirecegine eminimEvet arkadaşlar tek tek dünden bu yana olan yazışmaları okuyarak listemi edinmiş bulunmaktayım....
vizyon
sercem
sewwgi
ocean
dolunay
monbebe
lingen
nukra
devinn
arzum91107
happymeal
merice35
yxliz
selsuu
elaaaam
sndz
canim insallah bu sefer evladin sana SIKI SIKI tutunur insallah saglicakli buyur karninda insallahŞuanda herşey yolunda çok şükür. 15 gün sonrasına kalp atışı için çağırdı. Asıl o zamandan çok korkuyorum. Çünkü geçen sefer 7. haftamda kalp atışını gördüğümde doktorum bebek 6. haftada görünüyor demişti. Bir hafta sonra yani 8. haftamda gittiğimde bebek hala 6. haftadaydı gelişmemişti ve kalbide durmuştu. Şimdi yine 7. haftamda gidiyor olucam. Eğer gelişimi yine daha önceki bir haftada derse ne yaparım bilmiyorum. Yinemi kalbi durucak diye ağlamaktan helak ederim heralde kendimi. Dualarınızı esirgemeyin nolur. Artık öyle korkuyorum ki doktora gidince kötü bişey duymaktan, ayaklarım geri geri gidiyor sanki. İnşAllah Rabbim bu defa bize bağışlar yavrularımızı.
ben yokmuyum aşkolsun...:26::26:Evet arkadaşlar tek tek dünden bu yana olan yazışmaları okuyarak listemi edinmiş bulunmaktayım....
vizyon
sercem
sewwgi
ocean
dolunay
monbebe
lingen
nukra
devinn
arzum91107
happymeal
merice35
yxliz
selsuu
elaaaam
sndz
canım testini yeniledin mi bugün bende daha bişey yok
bende doğanşehirliyim
aynen ya ne kadar malatyalı varmış çok sevindim
canım erken ya sonra bekleyeyim belki erken ondan çıkmadı diyeceksin
hemşerimmm nasılsın yeni bi topic mi yapsak
bende malatya yaşıyorum malatyalıyım :)
canım benim inşallah ekimde güzel haber verirsin
ayyy çok sevindim benide yaz ama göbişine canım
vay be demek öyle oluyo biz beceremiyor muyuz acaba
cute benimde ismimi yazzzzzzzzzzzzzzzz
canım çok şaırtıcı ama süper haber sağlıkla kucağın al
kızlar günaydınlarsize yaşadığım bir mucizeyi anlatmak istiyorum ben listede 1 eylülcülerdendim ama sonradan ismim çıkarılmış neyse ben 1 eylülde adet oldum hemde şakır şakır yatak yorgan battı her ay 13 gün olurum bu ayda 13 gün oldum 12. güne kadar mide bulantıları ateş basma akşamları üşüme herşeyi yaşamaya devam ettim psikolojiktir dedim umursamadım sol kasığımdada inanılmaz batma hissi neyse perşembe gunu evdeki son testimide kullanmak istedim evet adet olmuştum ama çok şey yaşıyordum ne kaybederim ki dedim önemsemeden yaptım kafamı çevirdiğimde şok sonucu gördüm kalın net çift çizgi inanamadım ağladım zırladım hemen eşimi arkadaşlarımı aradım akşamada hastaneye gidip kan testi yaptırdım ve şok sonuç 633.5 bhcg değerim çıktı gözlerime inanamıyordum HAMİLEYİMMMMM daha öncelerden hatırlayan olurmu bilmem keşke bizde şöyle haberisiz şok şekilde öğrenenlerden olsaydık dahada süpriz olsaydı demiştim dua kapım açıkmış sanırım bende mucizeyi yaşamış hamile olduğum halde üzerine adet görmüştüm yarın tekrar doktora gidip iyice ayrıntıları öğreneceğim darısı tüm bebek bekleyenlere olsun Rabbim inşaallah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi tabi benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?