Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

sağol canım son 8 gün bekleyelim o zaman

kızlarr beklemek gerçekten çok zormuş. ayın 7 sinde aşılama oldum. 20 sinde test yapılacak. ve hiç bir belirtim yok.

Evet arkadaşlar tek tek dünden bu yana olan yazışmaları okuyarak listemi edinmiş bulunmaktayım....
umarım kaçırdıklarım olmamıştır.... olduysada kusura bakmasın başka hamiş anne adaylarında demek ki yeri
vizyon
sercem
sewwgi
ocean
dolunay
monbebe
lingen
nukra
bizimde bebişimiz olsun ( kısaca bbo yazıcam )
devinn
arzum91107
happymeal
merice35
yxliz
selsuu
elaaaam
sndz

göz kalemiyle yazayım hepinizi sıgdırıcam inş.

Toxoplasma testlerin guzel cikmis canim sadece gecirmis oldugun enfeksiyonlara gore pozitif bagisiklilik gostergesi oluyor. Yani bebisi her turlu enfeksiyondan korur ve bebise enfeksiyon kapma riskini nerdeyse sifirlar. icin rahat olsun :)

Pozitif görünce korkmuştum canım çok sağol içim rahatladı. Çok teşekkür ederim.

canım testini yeniledin mi bugün bende daha bişey yok
Canim hekim hanliyiz biz yeni cvp uazabiliyom kusura bakma
bende doğanşehirliyim
anammmm hemseri kayniyomus ya bura la

kizlaaaaarrrr ben de malatyaliyimmmm
kurban olam beydagimin kariyimmmmm
aynen ya ne kadar malatyalı varmış çok sevindim
canım erken ya sonra bekleyeyim belki erken ondan çıkmadı diyeceksin
bende Malatyalıyım ne çok Malatyalı varmış anammm
hemşerimmm nasılsın yeni bi topic mi yapsak
malatyada oturuyorum ben burda çalışıyorum
bende malatya yaşıyorum malatyalıyım :)
Kizlar veda zamani ben bu ay anne olamadim umutlarim bugun tukendi.. kirmizilar geldi..
sizleri cok sevmistm.. hersey icin tesekurler..
guzel haberlerinizi bekliyorum..
canım benim inşallah ekimde güzel haber verirsin
butun Malatyalilar buraya diye grup acsam herhalde bu kadar malatyali bir araya toplayamam ben de Malatya'liyim.Hekimhan' dan

Gobise yazma gelenegini surdurucem sercem senide aliyorum listeme sercemmm sewwgi telden giriyorum canim sende var mi bisiler listeye alicam yoksa telde gozukmuyorda ...
ayyy çok sevindim benide yaz ama göbişine canım
Kızlar size 2 komik sey soyliycem
1aslen bende malatyalıyım
Demekki malatyalılların bebişi gec oluyo
2 aramızda orgazm olan bir tek istanbullu:)
Tuwalete girme ihtiyacı duyuyormus
Ama kusmesin ben abla olarak takılıyorum
vay be demek öyle oluyo biz beceremiyor muyuz acaba
cute benimde ismimi yazzzzzzzzzzzzzzzz
çok teşekkür ederim canım aynen öyle mucize gerçekten

canım çok şaırtıcı ama süper haber sağlıkla kucağın al

Anaaaaaa hamile vaaaarrr hayirli olsun tatliiim.

21 Mayıs tahmini doğum tarihin. Banada doktorum bir sıkıntı olmazsa 20 mayıs diyorum şimdi dedi. Aynı zamanı bekliyoruz demek. Yol arkadaşım :))

Cok tesekkur ederim canim yaz yaz mumkunse gobusun resmini cek at bize

21 Mayıs tahmini doğum tarihin. Banada doktorum bir sıkıntı olmazsa 20 mayıs diyorum şimdi dedi. Aynı zamanı bekliyoruz demek. Yol arkadaşım :))

Sende yaz kiz unutma..
Cok sevindim masallah bugun ikitane hamisimiz cikti..
Allah'im artirsin istegen herkese versin...
Allah'im guzel bir hamilelik nasip etsin canim..

Cnm bebisin nasil sen nasilsin.hersey yolundami.

Şuanda herşey yolunda çok şükür. 15 gün sonrasına kalp atışı için çağırdı. Asıl o zamandan çok korkuyorum. Çünkü geçen sefer 7. haftamda kalp atışını gördüğümde doktorum bebek 6. haftada görünüyor demişti. Bir hafta sonra yani 8. haftamda gittiğimde bebek hala 6. haftadaydı gelişmemişti ve kalbide durmuştu. Şimdi yine 7. haftamda gidiyor olucam. Eğer gelişimi yine daha önceki bir haftada derse ne yaparım bilmiyorum. Yinemi kalbi durucak diye ağlamaktan helak ederim heralde kendimi. Dualarınızı esirgemeyin nolur. Artık öyle korkuyorum ki doktora gidince kötü bişey duymaktan, ayaklarım geri geri gidiyor sanki. İnşAllah Rabbim bu defa bize bağışlar yavrularımızı.

canım sağolasın inşallah arkandan gelecez

insalah hersey yolunda olcak canım kalbini ferah tut yeter

azeri kizi canim birsey soyluyucem sana beni de ekledigin icin Allah senden binlerce kez razi olsun insallah ugur getirecegine eminim
eger karninda yer varsa benim arkadaslarimida yazarmisin nekadari sigarsa o kadar yazarsin
adlarini yaziyorum
deniz_yy,melek181,,mybaby24, hisarbuselik, folik, beybisim, asyacan, ECEM8736 simdiden optum seni ugurlu melek arkadasim

canim insallah bu sefer evladin sana SIKI SIKI tutunur insallah saglicakli buyur karninda insallah

ben yokmuyum aşkolsun...:26::26:

Kizlar arkadasimizin mucize bebegi uzerine gecen aksam duydugumu anltmak istedim :)) ozel bir sirkette calisiyorum. Calistigim yerde temizlij personeli bayanla konusuyorduk.. Okula yeni baslayan bir kizi varmis.. Bana dediki benim 16 sene cocugum olmadi.. Heray duzenli adet olurum. Bır gun hastaneye gıtmıs ne ıcın oldugunu kacırdım. Galıba adet olmadıgından.. Doktora gıdıo ve Ultrosnla baktıkların da mıyopu oldugunu soylemsler ve kurtaj olması gerektıgını. Daha sonra esı cerrahpasaya goturmus doktr muayane ettıkten sonra bebegınız saglıklı demıs.. Sasırmıslar nasl yanı bebekmı? Karnında 4 aylık bebk varms:) her ay da adet gormus. 4. Ay da kesılmıs adetı :)) cok sasırmslar ve sevnmsler.. Ben dınlerkn sok oldum. 16 yıl sonunda geln bebek mucıze :)) umarm duzgun anlatabılmısımdır kızlar :))

ben aslen sivaslıyım hemşeri sayılırız beni de alın beni de......

Gerçekten mükemmel bi mucize bu hayirli olsun canm darisi basimiza ins.. adet olanlari brn siliyorum listeden seni tekrar hemen ekliyorum hamiss die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…