ay anammm. hesap yapcam kiz. ondan soruyorum.
28-30 gunde bir adet oluyorsan:
verimli gunlerin 12-24 eylul arasi.
muhtemel yumurtlaman 14-15-16-17-18-19 eylulden biri. bu durumda bugunku akintini da goz onune alirsak demekki yumyum geliyorrrr...
sen yine de 24 eylule kadar gun asiriyi birakma canim benim.
cnm. 30 yasindayim. cok eziyetler cektim. ama tek birsey ogrendim. baska seyler icin sakin bebegi erteleme. zaten o kismetin oldugu zaman gelecek sana... istedigin kadar calis cabala ama onun vaktini sen bilemeyeceksin. o nedenle set koyma onune. ev dediginin borcu ha deyince bitmez. yas dediginde ha deyince gecer biter. sen gec kalma emi.
test yaptin mi?
qaliba canim bulamiyorum okumak isteyen kisileri lutfen oku benim icin yarin icin benim iyi bir haber duymam lazim insallah o iyi haberi duyarim lutfen oku Allah Razi olsun o guzel gonlune gore versin......cok cok sagol arkadasim
Allah razi olsun cok sagol gercekten cok iyisiniz okuyan okumayan herkese tesekkur ederim sadece dua edin eger yarin bir haber vericekler iyi deseler bu benimcin en guzel haber olucak insallahCanım bugün için okudum adına niyetlenerek Allah kabul etsin inşallah.. Yarın ne haberi alacaksın?
hayatım bende gecen hafta aynısı oldum oyle dısım agırıyodukı hemde 20lık dısım gıttım doktora doktor dedı kadın dogum doktoruna sormalıysın dedı neyse bende dedım dayancam ve 1 hafta kadar ccektım sonra allahın ıznıyle gectı hemde ıltıhaplanmıstı benım dısım. dıgecegım sukı dayanabılırssen dayan canım yok dıyosan doktoruna sor bence
Arkadasim gorse idim yazardim emin ol... beni bilen bilir... elimden geldigince herkesi yazdim ben... nasip degilmis demek ki.. yazinca canim cicim olacaktim yazmadigim icin ise cadi ilan ettin ... ne diyeyim herkesin karakteri farkli... umarim yazilmayanlarin icerisinde hamile kalanlardan olursun ♥♥♥Kız cadı elli kere beni yaz dedim dimi alacagın olsun
Neyse sercemle sewgi silinmiş onlarda hamile olunca beni yazarlar artık :)
cnm. 30 yasindayim. cok eziyetler cektim. ama tek birsey ogrendim. baska seyler icin sakin bebegi erteleme. zaten o kismetin oldugu zaman gelecek sana... istedigin kadar calis cabala ama onun vaktini sen bilemeyeceksin. o nedenle set koyma onune. ev dediginin borcu ha deyince bitmez. yas dediginde ha deyince gecer biter. sen gec kalma emi.
test yaptin mi?
Arkadasim gorse idim yazardim emin ol... beni bilen bilir... elimden geldigince herkesi yazdim ben... nasip degilmis demek ki.. yazinca canim cicim olacaktim yazmadigim icin ise cadi ilan ettin ... ne diyeyim herkesin karakteri farkli... umarim yazilmayanlarin icerisinde hamile kalanlardan olursun ♥♥♥
Testim olumsuz çıktı yine de bi umuttur dayanacağım dua edin olsun inş RAbbim üzmez hayırlısıyla...
Yazmamisim canim ya oyle atladiklarim olmus kusuruma bakmayin kizlar... hicbirinizi kirmak istemezdim emin olun...Canım kısmet değilmiş bende atladım beni de yaz die ama ne yaptın çok merak ettim hayırlısı olsun bakalım...
Sen umudunu yitirme canim...
Melegin er yada gec o karninda olacak ins.
En kisa zamanda olmasi dilegiyle ♥♥♥
Yazmamisim canim ya oyle atladiklarim olmus kusuruma bakmayin kizlar... hicbirinizi kirmak istemezdim emin olun...
Zeycan canim en kisa zamanda gebe olmaniz dilegiyle... ♥♥♥
Arkadasim gorse idim yazardim emin ol... beni bilen bilir... elimden geldigince herkesi yazdim ben... nasip degilmis demek ki.. yazinca canim cicim olacaktim yazmadigim icin ise cadi ilan ettin ... ne diyeyim herkesin karakteri farkli... umarim yazilmayanlarin icerisinde hamile kalanlardan olursun ♥♥♥
cnm. azcik yanlis anlamissin sanirim.
jeffry orada sana kizmamis. hani saka mahiyetli sevdigimiz birone cadi deriz ya... onun icin oyle yazmis. umarim anlata ildim demek istedigimi.
yoksa jeffry oyle baskasina laf diyecek kiracak biri degil yani. sevecen sicak kanli. neseli ve samimi. senin de samimiyetine guvenerek yazmis bence ama azcik yanlis anlasilmis.
Arkadaslar yanlarina kalp isareti koyduklarim silinen arkadaslarim ♥♥♥
Hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dileklerinizden dolayi
vizyon
sercem ♥
sewwgi ♥
ocean
dolunay
monbebe
lingen ♥
nukra
bizimde bebişimiz olsun ( kısaca bbo yazıcam )
devinn
arzum91107
happymeal ♥
merice35
yxliz ♥
selsuu
elaaaam ♥
sndz
sosyal sorumsuz
yusraeren
Testim olumsuz çıktı yine de bi umuttur dayanacağım dua edin olsun inş RAbbim üzmez hayırlısıyla...
Allah razi olsun cok sagol gercekten cok iyisiniz okuyan okumayan herkese tesekkur ederim sadece dua edin eger yarin bir haber vericekler iyi deseler bu benimcin en guzel haber olucak insallah
yarin soylerim canim mutlaka............
Cıteciğim senin şu enerjine bayılıyorum maşallah ya iyi ki varsın hayatımızda...iyi ki varsın cansın....
Insallaahh ya bulussunlar artik yoksa kocisim delirmemden korkuyo:))delisin kiz..
hadi hadi.. insallah siposlar bulur yumyumu..
Arkadaslar yanlarina kalp isareti koyduklarim silinen arkadaslarim ♥♥♥
Hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dileklerinizden dolayi
vizyon
sercem ♥
sewwgi ♥
ocean
dolunay
monbebe
lingen ♥
nukra
bizimde bebişimiz olsun ( kısaca bbo yazıcam )
devinn
arzum91107
happymeal ♥
merice35
yxliz ♥
selsuu
elaaaam ♥
sndz
sosyal sorumsuz
yusraeren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?