Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ayyyyy hadı inş cutem saol

Cute dogru soyluyo bizimde evimiz yok onuda beklesek
50 de yaparız artık:)

qaliba canim bulamiyorum okumak isteyen kisileri lutfen oku benim icin yarin icin benim iyi bir haber duymam lazim insallah o iyi haberi duyarim lutfen oku Allah Razi olsun o guzel gonlune gore versin......cok cok sagol arkadasim

Canım bugün için okudum adına niyetlenerek Allah kabul etsin inşallah.. Yarın ne haberi alacaksın?

Canım bugün için okudum adına niyetlenerek Allah kabul etsin inşallah.. Yarın ne haberi alacaksın?
Allah razi olsun cok sagol gercekten cok iyisiniz okuyan okumayan herkese tesekkur ederim sadece dua edin eger yarin bir haber vericekler iyi deseler bu benimcin en guzel haber olucak insallah
yarin soylerim canim mutlaka............

Testim olumsuz çıktı yine de bi umuttur dayanacağım dua edin olsun inş RAbbim üzmez hayırlısıyla...

Kız cadı elli kere beni yaz dedim dimi alacagın olsun
Neyse sercemle sewgi silinmiş onlarda hamile olunca beni yazarlar artık :)
Arkadasim gorse idim yazardim emin ol... beni bilen bilir... elimden geldigince herkesi yazdim ben... nasip degilmis demek ki.. yazinca canim cicim olacaktim yazmadigim icin ise cadi ilan ettin ... ne diyeyim herkesin karakteri farkli... umarim yazilmayanlarin icerisinde hamile kalanlardan olursun ♥♥♥

Haklısın cute ya set koymuycam testim olumsuz ama ilaç da almıycam üzülmedim de Rabbim neylerse güzel eyler inş.bat I bekliycem test de yapmıycam çünkü eşim çok üzülüyo bi de benden iki yaş küçük ben yaşlanıyom ya giden benden gidiyo inş bata kadar umutluyum inş hayırlısı olur benim ve bu umutla bekleyen herkesin...

Canım kısmet değilmiş bende atladım beni de yaz die ama ne yaptın çok merak ettim hayırlısı olsun bakalım...

Canım kısmet değilmiş bende atladım beni de yaz die ama ne yaptın çok merak ettim hayırlısı olsun bakalım...
Yazmamisim canim ya oyle atladiklarim olmus kusuruma bakmayin kizlar... hicbirinizi kirmak istemezdim emin olun...
Zeycan canim en kisa zamanda gebe olmaniz dilegiyle... ♥♥♥

cnm. azcik yanlis anlamissin sanirim.
jeffry orada sana kizmamis. hani saka mahiyetli sevdigimiz birone cadi deriz ya... onun icin oyle yazmis. umarim anlata ildim demek istedigimi.

yoksa jeffry oyle baskasina laf diyecek kiracak biri degil yani. sevecen sicak kanli. neseli ve samimi. senin de samimiyetine guvenerek yazmis bence ama azcik yanlis anlasilmis.

Cıteciğim senin şu enerjine bayılıyorum maşallah ya iyi ki varsın hayatımızda...iyi ki varsın cansın....

bebegm senı coooooooooooook sevyorum inş bebek gelr bu ay cok saol allhm bebsni sana bagslasn

Testim olumsuz çıktı yine de bi umuttur dayanacağım dua edin olsun inş RAbbim üzmez hayırlısıyla...

icme canim yine de ilac. az kalmis zaman nasil olsa. eger dayanamazsan hastaneye git kan testinden sonra gerekirse ilac al.

Allah razi olsun cok sagol gercekten cok iyisiniz okuyan okumayan herkese tesekkur ederim sadece dua edin eger yarin bir haber vericekler iyi deseler bu benimcin en guzel haber olucak insallah
yarin soylerim canim mutlaka............

Tatlımben okurdum ama bende hastalandım bugun

delisin kiz..
hadi hadi.. insallah siposlar bulur yumyumu..
Insallaahh ya bulussunlar artik yoksa kocisim delirmemden korkuyo:))

Oyyy canım o güzel niyetini dilegini Allahım kabul eder

Canım benim
Yazarkende aklıma geldi yanlıs anlarmı die
Ama turkcen cok guzel oldugu için anlarsın zannetmiştim
Ben sana takıldım cadı bir sewgi sozcugu :)
Ama yinede takdir ettim yanlıs anlamana ragmen iyi dileklerde
Bulunmussun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…