Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cok sagol canım silinmesemde olsun o bebişin uguru gelir insallah bizede bulasır.güzel haberler almaya basladım bugün hatta Allah sana bagıslasın bebişini

Amaninnnn cutem benimkilerde de biraz buyume var seninkiler gibimi olacak yani ::

)
bilemem ki cnm. ama canima okuyr acilari.
boyle kahve halka yerleri var ya (uclari degil) sisip disari ciktilar resmen...

canım sen çatlatma iğnesi mi vuruldun... ben de vuruldum da bekliyorum ya ayın 9 unda vuruldum bekliyorum ( iğneyi vurulduktan ertesi gün mü ilişkye girdiniz canım

Yok canım iğneyi vuruldum aksam uzeri o gece ondansonraki gun pazara kadar
12saatte bir girdikyani 29-30-31 agustos cunku biz ayrı sehirlerdeyiz o yuzden
Pek birlikte olamıyoruz

arkadaşım öncelikle dikkate alıp listene beni de eklediğin için çok minnettarım...yorucu geçen bir gunun gecesinde ismimin yanında kalp işaretini görmek beni ne kadra mutlu etti anlatamam...bu ay çok titiz bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz...Allah biliyor ki ümitliyim...adımında silindiğini eşime söyledim o bile çocuk gibi sevindi...rabbim isyeten herkese nasip etsin inşallah...inşallah bizim de önce göbişlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun...dileğim o ki sende yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına al canım... ilgin için tekrar çok teşekkür ediyorum...iyi geceler...

iyi akşamlar kızlar...
biz bebişi biraz ertelik ....ertelemek zorunda kaldım,eşim biraz daha beklemek istiyomuş
çok sinirim bozuk 10 gündür,artık ısrar etmek istemiyorum, oduna.

oğlum anasınıfına başladı bugün zor alışacak gibi görünüyo,okulda nöbet tutuyorum resmen...

rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatlı bebiş nasip etsin...
ilerleyen aylarda umarım görüşürüz

)
bilemem ki cnm. ama canima okuyr acilari.
boyle kahve halka yerleri var ya (uclari degil) sisip disari ciktilar resmen...

Canim bu ay benimde göğüslerim cok şişti ve hiç yasamadigim kadar agrilarini yaşadım uçları yara gibi aciyo karincalaniyo igneleniyo özellikle yemek yedikten sonra. . Batima 6 gun kaldi dün test yaptim ama negatifti tabi erken gebelik testi deil normal 3, 5tlye almis eşim kiytirik bişi erken die çıkmadı biliorum ama sence sadece bu anormal göğüsler gebelik.belirtisi olabilir mi

Happymeal cok sagol canim... benimde surekli dualarimdasiniz ♥♥♥ Rabbim hepinize bu anlamli duyguyu en kisa zamanda yasatsin ins.♥♥♥

Kızlar gunaydııııııın

Evet dun kırmızıları gormus biri olarak
Gorduunuz gibi sabahın korunde yeni bebeği nasıl yaparım
Planları ile kalktım
Simdi size bir sey danısacagım ben 38 yasındayım ama gorenler 27-28 sanıyo(masallah)
Neyse ben gecen ay ilk kez hamişliği denedim ve klomen kullandım2 adet yumurtam oldu
18 er mm sonrada catlatma iğnesi oldum
Yani benim ne yumurta buyumeme nede catlamama sorunum vardı am iste yasım biraz

Oldugu için garanti olsun didim

Simdi siZce bu ay klomen kullansammı
Birde asılama dusunuyorum ne dersiniz?

herkese günaydınlar anneler, anne adayları ve anne aday adayları :)

tatlım çok tşk ederim beni de unutmadığın için ismim silinmemiş olabilir ama silinmiş gibi bende çok sevindim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini :)

şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım, bekleyeceğim batı artık ben sadece meraktan sordum, tşk ettim tatlım cevap verdiğin için :)

Günaydın k8zlar
atesim cakildi ve regl oluyorum bugün
ekimde calismaya devam

insallah gebeliktndir cnm.

hiç canını sıkma abla bakalım kısmet inş senin de vardır Raabim herkesin yüzüne baksın kimseyi incitmesin....:26::26::26:

Günaydın arkadaşlarım nasılsınız?
ne zamandır nete giremiyorum takip edemedim sizi yeni hamişlerimiz var mı :)

benim ovulation testim eylül 3 ve 6 sında güldü o günleri değerlendirdim kasıklarım çok ağrıdığı için doktora gittim vaginal ultrasonla control etti ne yumurta ne de başka birşey görünmedi

adetten hemen sonar yumurtladım. üzerine 14 gün eklersek bu ayın 20 sinde adet olmam gerekiyor ben o kadar erken regl olacağıma ihtimal vermiyorum.
sizlere sorum şu döllenmeyen yumurtanın adetle dışarı atılması 14 günden daha uzun sürebilir mi bilgisi tecrübesi olan var mı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…